Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Oude Jongens Krentenbrood Forum » B O M M E L I A A N S E 4-3-3 of toch nie?

Deze normale topic is open en bestaat uit 6 pagina's: 1 2 3 4 5 6

Soms schrijdt inzicht voort. Soms breken nieue noden, oude wetten. In de afgelopen jaren nad ik regelmatig het genoegen met B O M M E L E N te lopen bespiegelen wat ons opviel. Gelukkig kunnen we nu weer in the open.
Ik wil B O M M E L S gras niet maaien...maar toch wel vast de voorzet geven voor een discussie die hij in het PM hoekje op de rol zette.
B O M M E L E N, kom er maar in! En ik verheug me de andere OJK'ers te horen en hun visie op dit elftal en haar speelwijze.
mark leest vast weer mee! En hij heeft onze sturing hard nodig :huh

 

+1/-1

Wie is momenteel de beste speler van PSV en wat is zijn beste positie?
Lozano slaan we even over want die lijkt helaas te vertrekken. Welk systeem het ook wordt, we hebben nood aan uitblinkers.

 

+1/-1

Niemand momenteel.

Bruma zou zich misschien kunnen gaan laten gelden, hij lijkt altijd wel wat teweeg te brengen en in huis te hebben. Boscagli heeft een mooie trap, Gakpo een aardige voorzet, Baumgartl een solide tackle, Lato een Lizarazuaanse beweging, en Ihattaren heeft flair. Misschien kunnen een paar van hen vorm gaan vinden.

Meer beschouwingen later.

 

+1/-1

Bommel & Lozano liggen elkaar niet goed meen ik begrepen te hebben. Ik heb sterk de indruk dat die niet aan de "strenge" trainerseisen van Bommel wil voldoen. Een speler van dit kaliber moet binnen het elftal in een vrije rol kunnen en mogen spelen,toch?

 

+2/-1

Het zou mij niets verbazen indien dit een bewuste keuze is in verband met een potentiele transfer naar Napoli of indien BOMMELEN ervoor kiest om hem te sparen aan het begin van het seizoen omdat hij nog op de Gold Cup heeft gespeeld. Ik maak me meer zorgen om Gutierrez, die stond er na de JC schaal echt bij also hij Van Bommel in zijn bek kon schijten.

 

+1/-1

Floris met zijn HTC! Goed ook jou weer hier te zien! Welkom terug.

De vraag is vaak wel die van de kip en het ei lijkt me. Ik denk ook dat Lozano gaat; en ik was ook al even niet tevreden over de ontwikkeling van Lozano. Maar om het "ontopic"te trekken. Ik vind dat Bommel spelers niet altijd in hun kracht heeft gebruikt. En dan heb je het deels over systeem, deels over de positie waar spelers spelen. Lozano op links is dodelijk. Lozano op rechts is in een klap een hele emmel Lemia mindel!

De verdediging maakt dit seizoen zover een kwetsbare indruk. Maar wederom wil ik B O M M E L E N zijn gras niet maaien, maar we staan gewoon niet goed met het beschikbare materiaal.
Ik had hoge verwachtingen van de trainer van Bommel. Maar ik schrik een beetje van zijn onvermogen...of onwil (?) om van zijn dogmas af te stappen.
Enfin, ik wacht op B O M M E L E N S later meer. Ik verwacht dan zijn betoog over waarom we naar 4-3-3 moeten overstappen met dit materiaal.
En haak dan graag inhoudelijk in. :ja

 

+1/-1

Mijn wens om naar de 4-3-3 mpna om te schakelen zit in een beetje in de ijskast wethouder, omdat Guti er regardless weing zin in lijkt te hebben bij PSV.

Lammers geblesseerd maakt alles ook zo lastig.

Als Rosario kon schieten en scoren zouden alle bespiegelingen al wat makkelijker zijn. Ik zit vol twijfel, mede omdat er nog in/out transfers komen.

Punt is wel dat, hoe dan ook, onze aanvallers beter gelanceerd moeten worden, en tot nu toe lijkt het aanvallend een beetje een gebrei zonder een echt idee.

Er zitten echt doelpunten in Gakpo, Malen, en Bruma. Hoe ze aan de gang te krijgen?

 

+1/-1

We hebben gewoon een chronisch gebrek aan scorend vermogen op het middenveld B O M M E L E N.
Little Stevie Vinomontagne is gewoon een aanvaller en (zolang de voorraad strekt) moet je hem als zodanig gebruiken.

De eerste ingreep die ik zou doen is Ihataren op het middenveld brengen als verbindingsman. Ik heb vorig jaar regelmatig gezien hoe fijn hij en Malen elkaar aanvoelen. Hij is ook de middenvelder met (als Peero vertrekt) de meeste slagkracht in aanvallende zin. Kan met een actie ruimte maken.
Het lanceerprobleem zou verder door Guti opgelost moeten kunnen worden. maar dan moet Bommel de aanvoerdersband bij Rosario afpakken eh hem gewoon zonder spatjes het vuile werk laten op knappen. Dat, samen met het feit dat de trainer Guti eens vertrouwen en tijd moet geven en gunnen.

Bosuil is voor mij een heel belangrijk wapen omdat hij, eindelijk na al die jaren, vanachter uit een geniale (cross)pass in de benen heeft. Met de snelheid die we voorin hebben bunnen we linies overslaan en zo razendsnel toeslaan.

Ja Lam Sammers er niet bij is erg jammer, ik zie wat in die jongen. Ik verwacht dat zowel Vinomontagne als Chucky nog weg gaan.
Dan wordt voorin de spoeling wel dun in de breedte. Maar heb je met Bruma en Malen twee spelers van hoog niveau. Ik heb nog niet veel van Bruma gezien maar die brengt wat.
De laatste wedstrijdn is mij opgevallen dat Gakpo een echte kerel is geworden. Maak Gak-Mal-Bru maar de 3 mans voorhoede
Daarachter Iha- Guti- Rosari

En defensief met 4 man met Dunfries, Bauml, Forgiver en Bosui.

De gelden die vrij komen uit de verkopen hadden eigenlijk anticiperend al besteed moeten zijn voor het CL debacle. Maar we hebben in elke linie nog een versterking nodig, een echte versterking, geen breedte!

Oh en laat Underberg gauw fit zijn want het is goed zuur met Zoet :nee

 

+1/-1

Stiekem denk ik dat we achterin der Schwaber Knabe missen, een solide kracht met ervaring. Wat dat betreft zouden we best een ervaren verdediger en middenvelder kunnen gebruiken. Want hoewel ik het met de opstelling eens ben, denk ik dat we met een middenveld Ihattaren, Guti en Pablito het nog geen half seizoen gaan volhouden. En God knows hoe Ibi er voor staat. Laten we hopen dat Pereiro en Lozano vertrekken en we daar 3 spelers voor halen.

 

+1/-0

Ik was nooit een groot fan van der Schwaber Knabe. Het was de mega sympathieke Jan Arie van PSV. Opbouwend gewoon zwak en met ruimtw in de rug giga kwetsbaar. Het was de eenoog in het land der blinden. Ik hoop dat Baumwolle het achter beter dicht breit en vooral ook opbouwend wat meer brengt.
Verder was ik het al avant la lettre met je eens dat we in elke linie een werkelijke versterking nodig hebben.

Even een ander punt aanstippen. Wat doet grijze Bert eigenlijk? Ik zie in niks dat hij van toegevoegde waarde is. Ik zou liever een mentor zien uit de iets minder nepotistische hoek.

 

+1/-0

Volgens mij is dat hele voetbalwereldje nepotistisch, maar misschien niet in de overdreven mate als hier het geval is.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

romario4wethoudervanjuine schreef op 07 augustus 2019 om 18:56:

Ik was nooit een groot fan van der Schwaber Knabe. Het was de mega sympathieke Jan Arie van PSV. Opbouwend gewoon zwak en met ruimtw in de rug giga kwetsbaar. Het was de eenoog in het land der blinden. Ik hoop dat Baumwolle het achter beter dicht breit en vooral ook opbouwend wat meer brengt.
Verder was ik het al avant la lettre met je eens dat we in elke linie een werkelijke versterking nodig hebben.

Even een ander punt aanstippen. Wat doet grijze Bert eigenlijk? Ik zie in niks dat hij van toegevoegde waarde is. Ik zou liever een mentor zien uit de iets minder nepotistische hoek.Bertje is gevlogen. Bondscoach van dat andere foute woestijnland. De VAE.

 

+1/-0

Maar volgens mij is Bertje toch nog steeds den Bommel-whisperer hoor Klumpke!
:denk

 

+1/-0

Mijn schoondochters zijn het hartsgrondig met je oneens. Toch een minnetje op de tijnO-index :B

EDIT: Hey niet stiekem je berichten verwijderen tijnO :kwaad

 

+2/-0

* dit was een test, waarvoor excuses *

Ontopic: Mark die naar Bert luistert, zou dan de eerste man zijn die zijn schoonvader serieus neemt. Zal toch niet?

 

+1/-1

Ik vroeg me af hoe je berichten moest verwijderen. Ben er nu achter 😁.

 

+1/-0

Overigens, hoe komen we in godsnaam van Lucky Ass en Rammelaar af? Die zijn inmiddels toch wel drie keer het graf ingeschreven. Kan Bertje ze niet bij een of andere sjeik aanbevelen?

 

+2/-0

Voor rammelaar had je een mooie mogelijkheid toen Netflix Waterschapsheuvel opnieuw ging maken, maar dat is nu ook te laat.

 

+2/-1

Ik verlang terug naar Cocu..... :crap
Oh wat was ik blij toen van Bommel aantrad. Fris aanvallend voetbal. Niks meer van over.
Maar laat maar even een ding symptomatisch zijn en als algehele samenvatting dienen: Rosy je aanvoerder maken...:nee :nee

Zolang het middenveld niet goed staat, is het elftal los zand. We missen een leider, we missen een dirigent. Rosy is een controleur die nu denkt dat hij veldheer is. Dat kan hij niet en dat wat hij wel kan verzaakt hij nu omdat hij met een verkeerd zelfbeeld rondstapt over zijn rol! Trainersfalen.

Hij is niet de enige oorzaak, want er gaat zoveel mis.
Maar de echte oude jongens weten dat ik altijd een "kruisridder"ben hier
Dat wil zeggen de keeper, de speler centraal achterin, de centrale middenvelder en de voorsten zijn voor mij de kapstok waaraan een aantrekkelijk en succesvol elftal opgehangen moet worden.
Voorin zit het wel goed.
Maar keeper kan echt niet meer.
Baumwoller zou zomaar een kruisridder kunnen worden.
Maar de centrale middenvelder? Man man wat een droevenis.... :O

Dit bericht is gewijzigd op 8 augustus 2019, 22:31:44.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 6 pagina's: 1 2 3 4 5 6

PSV Forum » Oude Jongens Krentenbrood Forum » B O M M E L I A A N S E 4-3-3 of toch nie?