Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Oude Jongens Krentenbrood Forum » OJK transfergeruchten topic (groot uiteraard)

Deze normale topic is open en bestaat uit 28 pagina's: 1 2 3 4 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 24 25 26 27 28

Visie blijft natuurlijk belangrijk, net als intrinsieke kwaliteit. Ik had wat dat betreft geen moeite met de keuze Mgogo ipv Ondertal.

Waar ik veel meer moeite mee heb is in bepaalde opzichten steevast falende spelers binnen het eigen concept (Zahavi, Rosario) zo lang steevast maar blijven blijven opstellen. Mogelijk door zelf niet de prioriteiten te (h)erkennen binnen je eigen aanpak, in de context van de eredivisie. Daar waar een opzichtig succesvolle speler (Madueke) in diezelfde context doodleuk buiten de basis valt als ie even wat minder sterk is op de training. Goed, de laatste weken zat er wat beweging in, maar dit is het punt waar Schmidt het voordeel van de twijfel desondanks even kwijt is bij mij: hij beweegt vooralsnog tijdelijk om vervolgens lekker weer naar eigen stramien terug te vallen zodra de zaken even wat beter lopen. Echt de lessen leren / echte vernieuwingen doorvoeren? let's see. Von Gahl kon ik wel schieten als figuur (daar waar ik Schmidt juist best een sympathieke vent vind), maar Lewie wist een paar keer het wiel echt opnieuw uit te vinden(b.v. met 4-4-2 AZ kampioen maken, zowat alle eerdere dogmas overboord). En de man met het stemmetje maakt op mij totaal geen indruk in een interview, maar hij heeft wel datzelfde vermogen om een visie en een spelersgroep bij elkaar aan te laten passen (zowel bij Utrecht als bij de kabouters).

Enfin, we zijn behoorlijk afgedwaald (lucht wel op).

On-topic: name dropping please.

 

+1/-0

Het Mvogo-voorbeeld ging me nog meer over het profileren van spelerstypen in het aankoopbeleid.
Ik zou zijn gegaan voor een hele goede keeper, waar Jantje de meevoetballende kwaliteiten blijkbaar vind prevaleren.

Als we deze zomer gaan aankopen mogen we wat mij betreft niet alleen maar toegeven aan de trainer die elke aankoop ondergeschikt maakt aan het systeem, maar moeten we ook lange termijnvisie betrachten vind ik.
Jantje is na komend seizoen weg en dan moet je tenminste voldoende kwaliteit hebben om ook een andere trainer met een andere visie voldoende "fundament" te geven waar die mee verder kan.
Om maar te zwijgen over het feit dat je het niet kunt toelaten dat teveel transferwaarde van spelers verdampt omdat ze, zoals Madueke, niet op waarde geschat worden.

Met andere woorden en resumerend, Sjon de manager moet niet alleen zijn oor naar de trainert (korte termijn) laten hangen maar ook met visie scouten en aankopen.

Namedropping? Gini komt transfervrij op de markt! :ja

 

+1/-0

Naast Gini komt ook Jetro transfervrij op de markt. Voor wat het waard is.

 

+1/-0

Well you can drop those two names.

 

+1/-0

Dan drop ik toch nog een keer de naam Boateng!
En echt, ik zie dat serieus als een optie die haalbaar zou zijn met deze trainert! :ja

 

+1/-0

Die Redbuller is op de exitlijst gezet. Moet dat dan ons ambitieniveau zijn?
Ik zeg zo een aankoop Ramalt hoor :nee

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

romario4wethoudervanjuine schreef op 24 mei 2021 om 20:50:

Dan drop ik toch nog een keer de naam Boateng!
En echt, ik zie dat serieus als een optie die haalbaar zou zijn met deze trainert! :jaSpeelt die nog dan?

forumillustratie

 

+1/-0

Het gaat toch 'gewoon' Ramalho worden zie ik, voor 2,5 miljoen. Dan zal George niet meer komen denk ik.

Ik ben benieuwd, beter dan Baumpie zal het al snel zijn.

 

+1/-0

In ieder geval kan hij naar dezelfde eikeltjeskapselkapper als Rosy. :bang

Hij komt dus we geven hem het voordeel van de twijfel maar ik merk dat mijn gotzefeeling heul ver van enthousiasme afstaat op voorhand

 

+1/-0

Ramaldinho

 

+1/-0

André Rieulho.

Niet echt geweldig maar toch succesvol?

 

+1/-0

De Salzburgerwalskoning! Weliswaar vlakbij Wenen maar toch krek niet :C

 

+1/-0

Voor de kleedkamer? Om te zeggen dat we voor 99% zeker kampioen worden?

We hebben natuurlijk maar één linksback.

Het lijkt me nou niet echt een Fullgasspieler, maar aan de andere kant: Wanneer hebben dit seizoen echt vol gas gegeven?

Speelde Jetro niet ook wel eens LCM in Duitsland? :denk

 

+1/-0

Ja, als je 3-5-2 of 3-4-3 wilt spelen kun je hem nog kwijt aan de linkerkant. Maar je haalt hem toch primair om linksback te spelen en dan heb je een dure bankzitter.

Ik zou Jumping ook niet terughalen als je met twee spitsen wilt spelen. Tried and tested at Gladbach en Newcastle en failed. En hij begint oud te worden, alhoewel hij het sowieso niet van zijn snelheid moet hebben.

 

+1/-0

Eens met Floris. Zelfs als je met 3 of 1 voorin speelt, zou ik een ander type zoeken. Daarnaast moet je ook nog wel blijven investeren in spelers die meer waard worden. Ramalho + Mwene + Propper zouden er al drie uit de categorie worden waar je nooit meer voor krijgt wat je nu betaalt.

 

+1/-0

Als ik het goed heb begrepen wordt vanaf nu geïnvesteerd in spelers vanaf 15 jaar, omdat deze nu een contract kunnen krijgen. Ik vermoed dat PSV (uiteindelijk) eigen, plus aangetrokken jeugd, samen met aangekochte ervaring als ideale mix ziet.
De Maduekes van deze wereld gaat PSV niet zo snel kopen als ze 19/20 zijn.

O18 en Jong PSV versterken dus, zodat daar gemiddeld twee kaskoeien per jaar uit voortkomen

 

+1/-0

In dat opzicht vond ik het nogal opzienbarend, BOMMEL, dat De Jong aangaf "ervaring" te zoeken, want dat is wat er volgens hem eraan ontbreekt.

Snap niet echt hoe hij dat ziet. Volgens mij missen we gewoon wat absolute kwaliteit: centraal in de verdediging, voorin, in de as. En dat kan prima een talentvolle speler uit de buitenklasse zijn.

Rammeldinho lijkt me een breedtespeler, en veel slechter dan de Duitse Rammelgänger kan hij niet zijn. Wel fijn dat je een toch ervaren verdediger, bekend met de speelstijl, al in mei weet te strikken, zeker met eventuele uitgaande transfers. Ik verwacht nog wel een volgende rechtsbenige centrale verdediger (hopelijk talentvol en met transferwaarde).

Het lijkt me dat je Dumfries en Malen op z'n minst kwijt bent na het EK, zeker als ze speelminuten maken (dat lijkt voor Dumfries toch wel te gaan gebeuren met deze selectie). Wat dat betreft lijkt met name de voorhoede een impuls nodig te hebben.

Willems zou ik best wel een kans geven: gewoon 1-jaar contract met eenzijdige optie. Eerste jaar met gereduceerd salaris, daarna met hoog salaris. Willems deed het echt uitstekend bij Newcastle totdat hij geblesseerd raakte. Zou anders (denk ik) zeker naar het EK zijn gegaan. Ik hoop ook op witte rook vanuit Van Ginkel. Pröpper is interessant, maar dan moet je eigenlijk op zeker Rosario verkopen. De Jong lijkt me geen slim idee, trouwens (Luuk, Frenkie is welkom).

Past Berghuis bij Schmidt?

 

+1/-0

Ik heb mijn oor eens te luister gelegd bij wat Oostenrijkse zakenrelaties waarvan ik er zeker een toch aardig voetbalinzicht toedicht, en die verzekert mij dat Rammalamedingdong het afgelopen seizoen de sterkhouder was bij rode stier Salzburg!
Ze betreuren daar zijn vertrek zeer!
Dat geeft de burger dan toch weer moed!

Maar...zowel hij als Bosui zijn voetballende geweldige spelers (naar verluidt) alleen verdedigend beiden kwetsbaar met ruimte in de rug.
Als je dan jumping zou willen halen (wat ik op basis van sec zijn kwaliteiten gewoon dus wél een goed idee vind) moet je het concept om durven gooien. Met Jumping als kapstokspeler en veel snelheid voorin bij hem (Gakpo en Madueke) en spelers vanuit het middenveld die bij kunnen sluiten....en met spelers van achteruit die zowel de snelle mensen in de diepte kunnen weg sturen..als ook de bal op de targetman kunnen geven die vast kan houden voor de bijsluitende mensen....dan zeg ik..DOEN!!

Dit seizoen waren we bovendien totaal onschadelijk met corners en hoge voorzetten. Met een Max die de bal heerlijk voor kan draaien, heb je met jumping natuurlijk een fantastisch wapen bij.
Maar....Jantje moet dan zichzelf willen her-uitvinden.

 

+1/-0

Ik heb gemengde verhalen gehoord van mijn Duitse collega's over Ramalho. Ze omschrijven hem als een echte karakterspeler, maar niet goed genoeg voor Leverkusen. Alhoewel hij daar Toprak en Tah voor zich had en Tah is gewoon een uitstekende verdediger (indertijd was hij nog wel 20, maar goed). Bij Mainz heeft Ramalho ook op het middenveld gespeeld.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 28 pagina's: 1 2 3 4 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 24 25 26 27 28

PSV Forum » Oude Jongens Krentenbrood Forum » OJK transfergeruchten topic (groot uiteraard)