Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Historie » Gastón Pereiro

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

open/sluit de onderstaande quote:

Asmo schreef op 28 januari 2020 om 13:28:

open/sluit de onderstaande quote:

Skipper schreef op 28 januari 2020 om 12:16:

Ik denk overigens dat Pereiro helemaal nergens naar toe gaat. Die zaakwaarnemer gaat dit tot op de laatste dag aan laten komen, om vervolgens weer met vermeende interesse te schermen. Ik geloof dan ook pas dat hij gaat als hij zijn krabbel onder een contract heeft gezet.


Dit zou mij inderdaad niet verbazen. Op het allerlaatste moment (paar uur voor deadline wintertransfer periode) zal de zaakwaarnemer zeggen dat het 1 miljoen minder moet worden. Als PSV daar niet mee akkoord gaat, gaat de deal niet door en gaat Pereiro in de zomer gratis naar die Italiaanse club. En die 1 miljoen verdwijnt dan uiteraard in de zakken van de zaakwaarnemer......

We zullen zien. Ben blij als deze Pereiro soap met deze malafide zaakwaarnemer voorbij is.Hier ben ik dus ook bang voor. Zou het niet een optie kunnen zijn om, wanneer de deal naar Cagliari klapt, Pereiro (met het geld van Bergwijn) een mooi nieuw contract te geven, inclusief tekengeld voor hem en zijn zaakwaarnemer? Het blijft tenslotte toch de beste voetballer van de eredivisie (en dat is geen geintje).

 

+1/-0

Ik zou hem zelfs met een nieuw contract nu niet opstellen. Hij heeft scorend vermogen in een goed lopend elftal maar hij zorgt er niet voor dat we ineens alles gaan winnen.

 

+1/-0

Heeft hij eigenlijk al getekend? Want dat lees ik tot nog toe nergens?

 

+1/-0

is hij geblesseerd dat iemand weet? Ik zie hem de afgelopen weken niet op het wedstrijdformulier staan bij Calgliari.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Arriba Atiba schreef op 31 oktober 2020 om 13:46:

is hij geblesseerd dat iemand weet? Ik zie hem de afgelopen weken niet op het wedstrijdformulier staan bij Calgliari.Yep, middenvoetsbeentje gebroken 6 a 7 weken geleden. Met zijn kwaliteiten moet die natuurlijk 'gewoon' basisspeler worden bij Cagliari. Ik gun 't hem!

 

+1/-0

Breuk in zijn voet o.i.d.

 

+1/-0

Dank, was waarschijnlijk rond mijn vakantie. Heb ik dat even gemist

 

+1/-0

Ruim 50 minuten meegespeeld gisteren

 

+1/-0

Top invalbeurt van Gaston van het weekend blijkbaar maar zijn karakter is nog niet veel veranderd als je de woorden van zijn coach leest ""Gastón heeft enorm veel kwaliteit", zei trainer Leonardo Semplici na afloop bij DAZN. "Als hij sterker kan worden wat betreft zijn karakter, kan hij een gigantisch verschil maken. Hij is iemand die in zijn eentje een wedstrijd kan beslissen."

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Arriba Atiba schreef op 20 april 2021 om 09:42:

Top invalbeurt van Gaston van het weekend blijkbaar maar zijn karakter is nog niet veel veranderd als je de woorden van zijn coach leest ""Gastón heeft enorm veel kwaliteit", zei trainer Leonardo Semplici na afloop bij DAZN. "Als hij sterker kan worden wat betreft zijn karakter, kan hij een gigantisch verschil maken. Hij is iemand die in zijn eentje een wedstrijd kan beslissen."Ja, als hij het karakter van Berry van Aerle of Adri van Tiggelen had gehad, speelde hij in de Europese top.
Wat dat betreft deed hij me ook altijd aan Khokhlov denken; die liet ook briljante dingen zien als hij er zin in had, maar dat was helaas meestal niet het geval.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Arriba Atiba schreef op 20 april 2021 om 09:42:

Top invalbeurt van Gaston van het weekend blijkbaar maar zijn karakter is nog niet veel veranderd als je de woorden van zijn coach leest ""Gastón heeft enorm veel kwaliteit", zei trainer Leonardo Semplici na afloop bij DAZN. "Als hij sterker kan worden wat betreft zijn karakter, kan hij een gigantisch verschil maken. Hij is iemand die in zijn eentje een wedstrijd kan beslissen."Toen ik het las dacht ik precies hetzelfde. Dé samenvatting van 4,5 jaar Pereiro. :B

 

+1/-0

Helaas lijkt het met dat karakter niet veel beter geworden. Spaarzame invallersminuutjes blijven zijn deel.

 

+1/-0

Eeuwig zonde.

 

+1/-0

Eeuwig zonde ja: zoveel talent en zo weinig karakter.
Is 'pas' 26 jaar, maar had met het juiste talent in de Europese subtop kunnen spelen.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

PSV Forum » Historie » Gastón Pereiro