Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Winterstop aankopen seizoen 2021-2022

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

Ik vind de spitspositie bij PSV gewoon heel teleurstellend. Na de Jong heeft PSV geen waardige opvolger kunnen halen. Malen scoorde te weinig. Zahavi had er ook meer moeten maken alhoewel ik zijn komst echt zag zitten na zijn moyenne. Vinicius is wat mij betreft overbodig. Die scoort veel te weinig. Piroe had het minstens zo goed en beter gedaan. Romero vind ik wel een goede speler maar is te vaak geblesseerd. Kortom de spitspositie moet versterkt worden. Ook achterin moet er meer bij. Ook Götze vind ik tegenvallen. Die moet veel beslissender zijn dan nu.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Klompje schreef op 28 december 2021 om 12:13:

Zelden zoveel "als" gezien in een post dat nauwelijks op iets is gebaseerd.

En hoezo is Veerman een type voor Schmidt?:-)

 

+1/-0

Kunnen we John de Jong niet inruilen voor Marcel Brands? Zou de beste winteraankoop zijn ;)

 

+1/-0

Nou, ondanks alle berichten op de vorige pagina is onze eerste winteraankoop dan toch binnen met Joey Veerman.

Gezien het abrupte stoppen van Davy Pröpper was het natuurlijk wel noodzakelijk om een vervanger te halen, en dan denk ik dat Joey Veerman niet de slechtste keuze is. Hij draait al een paar jaar mee, mist nauwelijks een wedstrijd en kan zowel een doelpunt maken als een assist geven. Ik ben benieuwd of hij kan aanpikken bij het hogere niveau dat bij PSV gevraagd wordt.

 

+1/-0

Met Sangaré, Van Ginkel, Veerman, Guti en Boscagli hebben we in ieder geval genoeg smaakjes. Na dit jaar ga je normaliter Guti proberen te slijten en kun je weer doorselecteren. Thomas verleng je sowieso niet en Sadilek levert wellicht nog een miljoen op.

Qua aanvallers zitten we sowieso wel gebakken en met Romero hebben we toch nog dat extra wapen waar je eigenlijk niet op kan rekenen maar wel kunt gebruiken mits hij erbij is. Als je de defensie wil boosten dan ben je met 1 rechtsback niet ineens zoveel verder en we hebben gewoon alle posities dubbel bezet. De keeperkwestie gaat pas in de zomer weer spelen als we Mvogo mogen gaan vervangen.

Boeken toe zouden ze in België zeggen en hopelijk kunnen we ondanks Corona een prima voorbereiding hebben en met een mooie overwinning tegen Groningen naar de eerste topper toe werken. Een voordeel is dat winst niet perse hoeft, gelijk is voor mij zeer acceptabel in een leeg Philips Stadion.

 

+1/-0

Sadilek levert wellicht nog een miljoen op:

Dat zou mooi zijn, maar hopelijk denken ze er bij PSV dan nog wel even aan de optie tijdig te lichten, anders loopt hij aan het eind van dit seizoen gratis de deur uit richting Twente of waarheen dan ook. Zal vast goed komen, maar gezien administratieve flaters in het verleden zou ik hier toch graag een keer een bevestiging van zien vanuit PSV.

 

+1/-0

Christian Eriksen is nog steeds clubloos en aangezien Gotze dit seizoen behoorlijk tegenvalt, zou het niet een idee zijn om Eriksen tenminste een fitheidstest en bij goed gevolg een contract voor 1.5 jaar aanbieden of zo.

 

+1/-2

open/sluit de onderstaande quote:

Peejay schreef op 08 januari 2022 om 21:51:

Christian Eriksen is nog steeds clubloos en aangezien Gotze dit seizoen behoorlijk tegenvalt, zou het niet een idee zijn om Eriksen tenminste een fitheidstest en bij goed gevolg een contract voor 1.5 jaar aanbieden of zo.Presteert al een lange tijd niet meer op niveau die Eriksen. Was een goede speler, maar voor mij momenteel geen toegevoegde waarde, temeer omdat we nu wel genoeg aanvallende middenvelders hebben. Bovendien denk ik dat we voldoende spelers van rond de 30 hebben. Je moet juist zorgen voor een mooie mix. Spelers van 22-26 bij wijze van spreken met nog statiegeld, toch een belangrijke levensader van PSV, de verkoop van talentvolle spelers.

 

+1/-0

PSV moet op zoek naar een extra verdediger. De spoeling achterin is te dun. Helemaal met het Corona virus heb je voldoende spelers nodig.
Bazoer is het blijkbaar niet volgens onze trainer. Gezien zijn leeftijd/kosten vind ik dat een bijzondere keuze maar goed. Blijkbaar hebben ze iemand anders op het oog. De vraag is wie, Oumar Solet van RB Salzburg is een leuke, jonge talentvolle Franse verdediger. Geen idee of deze speler haalbaar is. Is wel jong.
Ik zou verder niet zo 123 een rechtsbenige enigszins ervaren , bij voorkeur, Nederlandse centrale verdediger weten.

 

+1/-0

Ik ben voor de verandering weer eens in de sterke minderheid maar ik vind dat Ramalho, Obispo en Boscagli wel kwalitatief goed genoeg is voor PSV, zelfs om volgend jaar de CL in te gaan. Wat ik dus persoonlijk niet zou doen is een dure jongen halen die straks achter Ramalho op de bank zit of ervoor zorgt dat Ramalho en/of Boscagli/Obispo niet meer aan spelen toe komen zoals Schuurs op dit moment bij Ajax bv. Die jonge verdedigers hebben hun waarde nog wel en dan moet eerst verzilverd worden voor je opnieuw de beurs trekt vind ik persoonlijk.

Maar ik vind dat er sowieso iets bij moet en dan het liefst iemand die basiswaardig is maar goedkoop, Obispo niet in de weg zit en Ramalho niet naar de bank verwijst als hij terug is. Het huren van een ervaren centrale verdediger zou best logisch zijn, het liefst één met leiderschap.

 

+2/-0

Hier sluit ik me volledig bij aan. Een huur in de categorie van Ricardo Rodriguez, alleen dan uiteraard een centrale verdediger

 

+1/-0

je kan natuurlijk ook een rechtsback huren en Teze 'gewoon' als RCV gebruiken, want daar presteerde hij vorig seizoen prima.

 

+1/-0

Maar wat dan als Teze geblesseerd raakt?

 

+1/-0

Met Obispo en Boscagli heb je nu een basis en daarachter slechts 1 speler die er eventueel kan spelen en dat is Teze. Maar die is tegelijk back-up voor rechtsback in een tijd dat Corona ervoor kan zorgen dat je zo 10 spelers kunt missen en toch moet spelen. Als bij jong PSV nou wat zat dan was het nog wel mogelijk om een wedstrijdje te overleven maar we spelen zo 20 wedstrijden in 11 weken aan 1 stuk door.

Eigenlijk moet je vandaag of morgen nog iemand vinden voor de komende 2 wedstrijden.

 

+1/-0

Vanuit jong dienen Sambo en Seelt(centraal) zich aan,Maar het is de vraag of je deze jongens al de druk en verantwoordelijkheid kan geven.
Zelf denk ik van niet,dus er zal toch iets moeten komen.

 

+1/-0

Door de blessure van Ramalho krijgt Obispo zijn kans. Het voordeel is dat hij zich niet geforceerd zich hoeft te bewijzen. Een huur ter overbrugging naar de zomer zie ik wel zitten. In de zomer heb je meer tijd en keus. Voor de centrumverdediging zie ik dan graag meer concurrentie komen.
Als corona toeslaat kan Mauro eventueel ook weer achterin spelen. Met corona en blessures hebben wij onze portie wel gehad. We mogen nu wel wat mazzel hebben dat het tot de zomer goed gaat.

 

+1/-0

Teze zie ik eerder als vervanger voor Ramalho dan Obispo. Ik zie Obispo liever aan de linkerkant. Maar met alle respect voor de spelers, een verdediging met Mwene-Teze-Boscagli en Mauro met Drommel in de goal is PSV onwaardig.
Het feit dat er iemand gehuurd moet worden geeft ook wel aan dat de scouting wat mij betreft niet op orde is. Je moet nu een speler zien te vinden uit een topcompetitie die niet veel speelt. De transfermarkt is nog lang open. Tegen de tijd dat John het eindelijk voor elkaar heeft is PSV weken verder. Met Bazoer had je een goedkoop en op zich aardig alternatief voor handen.

 

+1/-0

Wat een onzin. Als je nu iemand koopt door de blessure van Ramalho betekent dat of Ramalho of die nieuwe verdediger op de bank komt te zitten als hij over een paar maanden weer inzetbaar is terwijl je ook nog Teze en Obispo in de selectie hebt.

Bazoer in de verdediging? Geweldig plan ja. Staat bij Vitesse in een vijfmansverdediging waarbij de andere twee centrale verdedigers constant zijn vuile werk moeten opknappen omdat hij steeds zijn man laat lopen. Zo'n speler wil je inderdaad in een viermans verdediging hebben staan. Dan hebben we het nog niet over zijn verrotte mentaliteit waar hij bij iedere club meermaals problemen mee heeft gehad.

 

+1/-0

Bij Vitesse werkt het ook niet bepaald geweldig: ondanks dat ze met 5 man in de verdediging spelen, hebben ze nog altijd 1 goal meer tegen gekregen dan PSV.
Mij lijkt in de huidige selectie Teze de logische vervanger voor Ramalho, niet Obispo.

 

+1/-0

Volgens mij heb ik een hele domme opmerking gemaakt :\(

Teze gun ik het ook. Afgelopen seizoen heeft hij misschien wel de grootste progressie geboekt. Eigenlijk best zuur voor hem dat hij op de bank zit.

Soms denk ik. Je zou ook met een blok Sangare, Teze en Obispo kunnen spelen. Dan is het centrum meer dichtgetimmerd. Dan kan je weer met een creatiever middenveld spelen. Voetballend lever je in maar ik blijf een centrum met én Ramalho én Boscagli kwetsbaar vinden.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Winterstop aankopen seizoen 2021-2022