Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Olivier Boscagli

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Bleef achter bij aanvallende spelsituaties, vond ik opmerkelijk.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

lindsaywilson schreef op 23 augustus 2019 om 13:06:


Vooral ritme. kunt zien dat hij weinig gespeeld heeft.Ook zeker aan de kramp.. dat was na nog geen 80 minuten ofzo..

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 23 augustus 2019 om 13:12:

Bleef achter bij aanvallende spelsituaties, vond ik opmerkelijk.Toch zeker niet bij allemaal, heb hem ook goeie acties daar zien maken. Passen en lopen enzo.

 

+1/-0

Ik bedoelde meer bij corners eigenlijk. Want als centrale verdediger zou je best wel een potje moeten kunnen koppen. Maar goed er moet ook iemand achter blijven die defensief kan denken en niet traag is.

 

+1/-0

Duidelijk dat deze jongen geen back is. Maar met wat meer wedstrijdritme kan dit een hele nuttige LCV worden. En dat voor maar 2 miljoen....

 

+1/-0

Ik vermoed wel dat hij nog flink wat kan groeien in zijn rol, en ik denk dat hij niet de eerste back-up is voor Viergever aangezien Baumgartl ook links kan spelen met Schwaab naast hem.

Prima aankoop, maar moet nog comfortabeler worden als back.

 

+1/-0

En vanavond vond ik hem af en toe best comfortabel in zijn rol.
Tegenstander uitkappen, even rondkijken, goeie passing.
Komt goed.

 

+1/-0

Blijft matig was toch weer een paar keer zijn tegenstander kwijt. Ik vind dit momenteel de enige zwakke plek in onze opstelling. Heb liever Sadilek als kuitenbijter. Lato zou de LB zijn maar die heb ik tegen Wolfsburg gezien, dat was dramatisch. Vooral tegen Ajax verwacht ik problemen.

 

+1/-0

Ben ik de enige die zich echt zorgen maakt om de verdedigende kwaliteiten van deze jongen. Het is voetballend heel aardig, daar ben ik het zeker mee eens, maar hij doet dingen fout die je als basisspeler van PSV toch echt niet mag doen. Er wordt vaak lacherig gedaan over Brenet, maar deze knaap staat regelmatig aan de verkeerde kant te dekken en stapt soms in op momenten dat het echt niet kan. Dan wordt de bal langs of over hem heen diep gespeeld en moet Viergever weer naar de hoek toe. Brenet zadelde zijn medeverdedigers ivm Boscagli maar zelden op met een dergelijk dilemma. Het is dat Baumi af en toe een voetbalmagneet lijkt te hebben ingeslikt, want óf alle ballen worden op hem gegeven óf die man kan verdomd goed positioneren op voorzetten van de zijkant. Hij heeft ze (bijna) allemaal.

 

+1/-0

Verdedigend is het inderdaad zwak. Tegenstander is hem zonder al te veel moeite kwijt.

 

+1/-0

Hij is wel een zorgpuntje voor de grotere wedstrijden. Tegen de kleintjes is dit top, maar verdedigend hou je dit niet tegen een team met meer kwaliteiten.

 

+1/-0

Helemaal eens ja, verdedigend is het ondermaats. Liet zich toch een aantal keer heel makkelijk uitspelen en heeft dan ook niet het gif om zich terug te vechten in het duel.

Jammer want in balbezit is het best aardig. Maar heb liever een linksback die verdedigend goed is en minder in balbezit.

Als we Angelino nou nog hadden he, wat was die toch goed.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

wples1987 schreef op 20 september 2019 om 11:25:

Helemaal eens ja, verdedigend is het ondermaats. Liet zich toch een aantal keer heel makkelijk uitspelen en heeft dan ook niet het gif om zich terug te vechten in het duel.

Jammer want in balbezit is het best aardig. Maar heb liever een linksback die verdedigend goed is en minder in balbezit.

Als we Angelino nou nog hadden he, wat was die toch goed.Angelino was de beste linksback sinds Young-Pyo-Lee. Dat was ook echt een geweldenaar, met longen als een paard. Hopelijk komt er deze winter of volgende zomer weer een konijn uit de hoge hoed. Boscagli zal dat niveau waarschijnlijk nooit aantikken en Lato is maar gehuurd, schieten we niets mee op als die op lange termijn goed blijkt. Hij zou er NU moeten staan maar om één of andere reden, die mij onbekend is, is hij 3e in de pikorde achter Boscagli en Sadilek. Dan heeft huren weinig zin imo.

 

+1/-0

Speelt Angelino überhaupt wel bij City?

 

+1/-0

Het is een rare snuiter hoor. Hij schiet ballen blind naar voren waarbij ik echt de indruk heb dat hij niet eens heeft gekeken, en daarna geeft ie net zo makkelijk een assist of goede voorzet. Defensief denk ik dat hij wel nog stappen kan maken, aanvallend heb ik daar mijn bedenkingen bij.

 

+1/-0

Ik vond hem verdedigend ietsje sterker ogen, heeft behoorlijk wat weggehaald en die opkomende back van groningen heeft weinig tot geen gevaar kunnen stichten. Bovendien heeft hij deze wedstrijd een aantal kopduels gewonnen die ik niet had verwacht. Vaak lijkt hij nogal licht en wordt hij regelmatig fysiek aan de kant gezet, maar deze wedstrijd tegen groningen viel dat alleszins mee.

 

+1/-0

Angelino was natuurlijk een geweldenaar maar wat PSV nu heeft is wel heel matig. Lato was op een haar na gekocht als de nieuwe Lb van PSV - waar is die in vredesnaam?

 

+1/-0

Het is wel gek dat Lato, niet fit, tegen Wolfsburg mee moest doen en vervolgens niet meer in actie is gekomen. Ondertussen wel nog een nieuwe linksback gehaald, een linksback met potentie voor Jong PSV en verdedigende middenvelder Sadilek heeft daar al 5 a 6 wedstrijden gespeeld.

Als het voor de lange termijn is, dus eerst wennen aan NL + Eredivisie en dan oogsten, zou wel een logische aankoop zijn geweest. Maar dan is huur weer niet zo handig, tenzij je hem voor een extra seizoen kunt huren.

Belangrijkste in de Lato discussie vind ik persoon wat het originele plan was met Boscagli. Nu lijkt het erop dat Boscagli een noodmiddel was na het Wolfsburg debacle.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 27 september 2019 om 12:37:

Belangrijkste in de Lato discussie vind ik persoon wat het originele plan was met Boscagli. Nu lijkt het erop dat Boscagli een noodmiddel was na het Wolfsburg debacle.Dat zou kunnen ja. Schwaab was toen ook nog niet binnen toch? Waarschijnlijk was Boscagli onze 3e CV. Maar toen viel Lato door de mand, konden ze Schwaab terughalen en ging Boscagli naar de links back positie....

Als linksback valt hij mij iig erg tegen. Wel jammer want aan de bal begon hij dit seizoen goed. Laatste wedstrijden vind ik hem aan de bal heel slordig en verdedigend ook matig.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

PSV Forum » Spelers » Olivier Boscagli