Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Mauro Jr

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Mauro Jr is momenteel verhuurd aan Heracles Almelo.
Voor de start vd competitie zei trainer Wormuth dat Mauro niet direct in de basis zou beginnen omdat hij aan zijn effectiviteit moest werken.

Uit tegen Fortuna startte hij desalniettemin in de basis en werd er in de eerste helft een doelpunt van hem afgekeurd (in mijn ogen onterecht).

Ik ben benieuwd hoe hij het gaat doen dit seizoen.
Ik hoop dat hij veel minuten maakt en zich goed ontwikkeld.

 

+3

Ben al vanaf het begin zeer van hem gecharmeerd. Het zal mij niet verbazen als deze jongen het daar prima gaat doen. Wat ik in de samenvatting zag zag er ook goed uit.

Ik vrees er een beetje voor dat hij het, zoals zovele talentvolle aanvallende middenvelders bij PSV, niet gaat redden bij ons omdat onze coaches daar doorgaans te schijterig voor zijn en de voorkeur geven aan controleurs en echte aanvallende middenvelders zoals Maher, Pereiro, Zinchencko, Ramselaar enz om divers redenen vaak weinig echte kansen krijgen en/of nooit volledig het vertrouwen, in die rol.

 

+1

Het probleem voor al deze spelers is dat PSV 433 speelt. Zet je een van deze jongens neer, dan is het vaak moeilijk te belopen op het middenveld (zeker als je cv’s moeite hebben met doorschuiven)

 

+1

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Spelers » Mauro Jr