Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Mauro Jr

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Mauro Jr is momenteel verhuurd aan Heracles Almelo.
Voor de start vd competitie zei trainer Wormuth dat Mauro niet direct in de basis zou beginnen omdat hij aan zijn effectiviteit moest werken.

Uit tegen Fortuna startte hij desalniettemin in de basis en werd er in de eerste helft een doelpunt van hem afgekeurd (in mijn ogen onterecht).

Ik ben benieuwd hoe hij het gaat doen dit seizoen.
Ik hoop dat hij veel minuten maakt en zich goed ontwikkeld.

 

+3/-0

Ben al vanaf het begin zeer van hem gecharmeerd. Het zal mij niet verbazen als deze jongen het daar prima gaat doen. Wat ik in de samenvatting zag zag er ook goed uit.

Ik vrees er een beetje voor dat hij het, zoals zovele talentvolle aanvallende middenvelders bij PSV, niet gaat redden bij ons omdat onze coaches daar doorgaans te schijterig voor zijn en de voorkeur geven aan controleurs en echte aanvallende middenvelders zoals Maher, Pereiro, Zinchencko, Ramselaar enz om divers redenen vaak weinig echte kansen krijgen en/of nooit volledig het vertrouwen, in die rol.

 

+1/-0

Het probleem voor al deze spelers is dat PSV 433 speelt. Zet je een van deze jongens neer, dan is het vaak moeilijk te belopen op het middenveld (zeker als je cv’s moeite hebben met doorschuiven)

 

+1/-0

Twee prachtige goals dit weekend, ontwikkelt zich echt uitstekend bij Heracles. Met 3 goals en 1 assist in 7 wedstrijden kent Mauro echt een prima start, zeker in vergelijking met bijv. Piroe en Rigo. Opvallend trouwens dat hij afgelopen weekend als centrale middenvelder speelde in een 4-3-3 met de punt naar achteren.

Trekt hij deze lijn door dan zie ik 'm volgend jaar gewoon weer aanhaken bij PSV 1. Vraag me inderdaad wel af op welke positie hij zich zou moeten richten in Eindhoven; 10 of toch als valse buitenspeler?

 

+1/-0

Ik vind hem absoluut een 10. In het begin van het jaar heb ik een paar wedstrijden gezien van Heracles (waaronder de 4-0 tegen Heerenveen waar hij niet eens in de basis begon) waar hij vooral van links komt, maar de laatste wedstrijden onbetwist de nr 10 en hij laat zien hoe effectief hij is. Hij komt aan het einde van het jaar waarschijnlijk op 10 a 15 goals en 5 a 10 assists en dan is hij zeker klaar om voor zijn kans te gaan.

Cocu gaf hem best veel vertrouwen en minuten, V Bommel koos vorig jaar voor Ihattaren Malen en Gakpo... je kunt niet zeggen dat Mauro niemand voor zich had....

 

+1/-0

Maar op 10 is de komende jaren natuurlijk geen plaats meer. Dus ik vrees dat hij weinig kans gaat krijgen.

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Fox schreef op 23 september 2019 om 23:24:

Maar op 10 is de komende jaren natuurlijk geen plaats meer. Dus ik vrees dat hij weinig kans gaat krijgen.


Over komende jaren kan je niet echt spreken in het huidige voetbal, toch? We mogen echt blij zijn als een goede generatie een seizoentje extra blijft. Daarna is het weer over naar de volgende generatie.

 

+1/-0

Inderdaad, in de zomer kan het alweer helemaal anders zijn.

 

+1/-0

Snap nogsteeds niet wat er hier gebeurt is. Deed altijd prima mee en opeens 0 speeltijd. En dan al dat geld in Doan investeren?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

abroad schreef op 27 september 2019 om 10:54:

Snap nogsteeds niet wat er hier gebeurt is. Deed altijd prima mee en opeens 0 speeltijd. En dan al dat geld in Doan investeren?Tsja, als ie nu vorig jaar al verhuurd was geweest dan had hij nu verder geweest. Als je uitgaat van de stand van zaken van deze zomer da snap ik het wel. Ook gezien het feit dat Doan meer een buitenspeler is en ook daarvoor is gehaald.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Spelers » Mauro Jr