Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Mauro Jr.

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Nou, die vraag is dus ook beantwoord...........telkens als je denkt dsat het niet minder kan, slagen ze daar toch weer in.

 

+1/-0

Nou, die vraag is dus ook beantwoord...........telkens als je denkt dat het niet minder kan, slagen ze daar toch weer in.

 

+1/-0

Ik denk dat die wedstrijden op rechtsback hem ook een betere linksback maken. Ik heb er inmiddels heel veel vertrouwen in want hij heeft alles wat een back moet hebben en op links heeft hij aanvallend ook nog meer mogelijkheden. Daarnaast is Max zo ver teruggevallen dat het niet eens meer een vraagstuk is wie onze linksback wordt aankomend seizoen.

 

+2/-0

Mauro gisteren , wederom ,een van de weinige lichtpuntjes. Doet "gewoon" zijn ding en straalt spelplezier uit.

 

+1/-0

Hadden we maar 11 spelers die de inzet en het enthousiasme van Mauro hadden. Al een aantal weken achtereen dé uitblinker in ons elftal. Heel knap en mooi om te zien.

 

+1/-0

Sowieso hebben de Latino's Guti en Mauro ook iets toegevoegd aan het team. Ik ben ook met Guti blij maar die zit echt aan zijn top en ik geloof dat Mauro nog belangrijker kan worden. Vinicius/Romero ipv Zahavi gaat ons ook echt enorm helpen.

 

+1/-0

Niet normaal, hoe goed hij de laatste tijd is. Zal dat zijn standaard kunnen worden?

 

+1/-0

Waarom niet? Vertrouwen doet een mens goed :)

 

+1/-0

Erg onder de indruk van hem. Je hoeft nu niet eens meer een rechtsback te kopen, volgend jaar. En als Oppergard een beetje kan ballen en ontwikkelt, zit die flank ook wel goed.

 

+1/-0

En dus weer geblesseerd. Het zit Mauro ook niet mee.....Beterschap!!!

 

+1/-0

Weet iemand hoe deze jongen er voor staat? Lees er niks meer over wordt ook nergens genoemd. Gaat iig niet mee op trainingskamp.

Was een van de beste in het laatste seizoen van Schmidt. Lijkt me ook iemand die het goed kan doen onder Bosz?

 

+1/-0

Volgens mij heeft Rik Elfrink je vraag gelezen, wples. https://www.ed.nl/psv/bij-psv-liggen-drie-geblesseerde-spelers-er-nog-een-hele-tijd-uit~acaf3575/link

Samenvattend: Obispo 8 weken, misschien iets minder. Oppegard 8 weken, waarschijnlijk meer. Mauro eind van het jaar (!) pas terug. Man die vent heeft echt dikke pech... Hoop dat hij op niveau terugkomt, ik had gehoopt (vooral voor hemzelf) op een Vampeta-scenario maar denk dat dat heel moeilijk gaat worden.

 

+1/-0

Haha echt he, mooie timing van Rik.

Ja echt zonde, ongelofelijk veel pech. Wat je zegt, als je er zo lang uit bent is het maar de vraag of je nog op hetzelfde niveau kan komen.

Laten we het hopen! Goed om iig weer een update te hebben.

 

+1/-0

Ondertussen onder de nieuwe trainer Bosz weer op het middenveld gepositioneerd,en dat deed hij gisteravond in de arena tegen ajax meer dan prima.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

PSV Forum » Spelers » Mauro Jr.