Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Armando Obispo (verhuurd Vitesse)

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

open/sluit de onderstaande quote:

Skipper schreef op 07 mei 2020 om 15:02:

Ik vraag me af of hij na een dik half jaar bij Vitesse in de basis klaar is voor PSV? Ik heb hem ook te weinig aan het werk gezien om echt een oordeel te kunnen vellen.
Wellicht zou nog een jaar verhuren aan Vitesse/Utrecht/Heerenveen voor hem prima zijn.
Aan de andere kant - als PSV dit jaar geen geld heeft vanwege de hele crisis, dan kan het ook zijn dat relatief jonge spelers gewoon een kans gaan krijgen op veel minuten (wel met alle risico's van dien).Denk dat PSV het de komende jaren toch van eigen jeugd moet hebben als er geen geld is en een fatsoenlijke scouting. Obispo heeft best leuke potten gespeeld behalve tegen PSV. Wat natuurlijk afgesproken was. In de jeugd stak hij er vaak bovenuit maar nu de volgende moeilijke stap.

 

+1/-0

Komt te kort in mijn beleving, ik zou hem zeker nog wederom vlieguren laten maken elders, maar is niet klaar voor psv!

 

+2/-0

Wie weet past hij in het systeem van de nieuwe trainer. Daar zal veel van af hangen voor wat betreft zijn toekomst bij PSV.

 

+1/-0

Ik heb de uiteenzettingen over het syteem van Schmidt niet helemaal helder voor de geest, maar onder Slutsky was het vooral met de kont tegen de zestien in 4-4-2. Weinig ruimte in de rug dus. Ik dacht dat Schmidt juist verder van de goal speelde. Dat maakt zijn opgedane ervaring een stuk minder relevant voor psv.

 

+2/-0

Ik zag gisteren weer de hoogtepunten op de NOS van diverse kampioenschappen van PSV en zag op een gegeven moment Jordy de Wijs daar ook tussen staan. Die speelde bij Excelsior ook een goed seizoen en is bij PSV nooit aan de beurt gekomen. Hoeveel beter is de huidige Obispo vergeleken met de Jordy de Wijs van Excelsior?

 

+1/-1

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

PSV Forum » Spelers » Armando Obispo (verhuurd Vitesse)