Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Maxi Romero

Deze normale topic is open en bestaat uit 6 pagina's: 1 2 3 4 5 6

Een bedrag met 8 cijfers klinkt toch wel erg mooi, mits ze voor de komma staan.

 

+1/-0

Dit lijkt me een broodje aap verhaal. Welke jongen van 21 gaat nou in Nashville wonen? Het is volledig landlocked, er is geen strand of meer. Als je een feestje wilt bouwen is het prima, maar na een paar dagen ben je er wel klaar mee. En de sportieve ambities lopen nou ook niet over als je dit als serieuze optie ziet.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

FlorisTHFC schreef op 17 juni 2020 om 15:46:

Dit lijkt me een broodje aap verhaal. Welke jongen van 21 gaat nou in Nashville wonen? Het is volledig landlocked, er is geen strand of meer. Als je een feestje wilt bouwen is het prima, maar na een paar dagen ben je er wel klaar mee. En de sportieve ambities lopen nou ook niet over als je dit als serieuze optie ziet.


Kan hij wel elke avond naar The Station Inn. :ja

 

+1/-0

1.5 miljoen huursom en een aankoopoptie van acht cijfers klinkt inderdaad niet verkeerd.. Maargoed, ik zou 'm toch graag een heel seizoen bij PSV 1 willen zien, zeker na z'n degelijke laatste paar maanden bij Velez. Hij is nog altijd maar 21..

Bovendien, als wij met twee spitsen gaan spelen dan is Romero gewoon nodig als selectiespeler. Je hebt alleen Malen en Lammers als pure spits, en jongens als Mo, Doan en evt Thomas als schaduwspits. Laat Schmidt eerst maar eens bepalen of die 't in hem ziet zitten.

 

+1/-0

Vergeet Gakpo niet, die zou ook uitstekend als spits kunnen spelen.

Maar je laatste conclusie is de enige juiste in mijn ogen. Eerst kijken of hij niet de concurrentiestrijd kan winnen van Lammers. De vraag is ook wat Schmidt van plan is met Gakpo, Doan, Ihattaren en Thomas (allemaal upside hebben om een stap te maken). Als je Gakpo op links grbruikt, Ihattaren op rechts, Doan als back-up links en rechts en Thomas als middenvelder dan heb je ineens maar 3 opties voor centraal. Persoonlijk denk ik dat Ihattaren/Malen het beste duo zou zijn voorin, Gakpo op links en Doan op rechts.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 18 juni 2020 om 10:49:

Vergeet Gakpo niet, die zou ook uitstekend als spits kunnen spelen.
En Piroe.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 18 juni 2020 om 10:49:

Vergeet Gakpo niet, die zou ook uitstekend als spits kunnen spelen.

Maar je laatste conclusie is de enige juiste in mijn ogen. Eerst kijken of hij niet de concurrentiestrijd kan winnen van Lammers. De vraag is ook wat Schmidt van plan is met Gakpo, Doan, Ihattaren en Thomas (allemaal upside hebben om een stap te maken). Als je Gakpo op links grbruikt, Ihattaren op rechts, Doan als back-up links en rechts en Thomas als middenvelder dan heb je ineens maar 3 opties voor centraal. Persoonlijk denk ik dat Ihattaren/Malen het beste duo zou zijn voorin, Gakpo op links en Doan op rechts.Daar gaat mij voorkeur ook naar uit. Dan heb je nog Lammers, Bruma en Noni als back-up voor respectievelijk de spits-positie, vleugel en schaduwspits/vleugel. Beetje krapjes, dus bij een verkoop van Romero moet er eigenlijk nog wel wat bij.

Piroe lijkt me overigens einde verhaal. Wellicht dat die een seizoen bij de selectie mag zitten, voor de breedte, en nog wat minuten kan maken in Jong. Zelfs daar moet je keuzes maken, want een fitte Vertessen is gewoon een goede optie als basisspeler. Bovendien schuift of Daniels of van Duivenboden waarschijnlijk door dit seizoen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:Henk Timmer: 'Ik heb hele hoge verwachtingen van Maximiliano Romero'

Henk Timmer is in gesprek met De Telegraaf overtuigd dat Maximiliano Romero alsnog zal slagen bij PSV. De oud-keepers is tegenwoordig als zaakwaarnemer en eigenaar van World Soccer Consult regelmatig in Argentinië te vinden en heeft de spits dan ook talloze keren zien spelen. "Echt, ik geloof heilig in dat ventje, hij is echt een goede speler", aldus Timmer. "Zo’n jochie komt naar Nederland als 19-jarige, zit hier helemaal alleen in een appartement. Bij Velez was hij in principe al de grote man en vervolgens speelt hij op maandagavond voor 100 man bij Jong PSV. Hij kreeg te maken met blessures en een technische staf die het niet helemaal in hem zag zitten. Dat is best lastig en dat voel je."

Romero keert komende zomer terug bij PSV en volgens Timmer zegt dat ook wel iets. "Nu moet hij zorgen dat hij zichzelf laat zien", zo geeft hij aan. "Ik denk dat de nieuwe trainer weer vanaf nul met hem begint. Die speelt altijd met twee mensen voorop en dan is Romero misschien wel op zijn best. Ik heb er hele hoge verwachtingen van, het is te hopen dat hij het gaat maken.

Timmer gaat verder: "Ik wil hem niet vergelijken met Romario en Ronaldo, zij waren absolute top bij binnenkomst, maar hij heeft dezelfde Zuid-Amerikaanse honger om te slagen in Europa. Hij staat echt te popelen om te laten zien dat hij wél die spits is die PSV beter maakt. En schiet hij er 15 tot 20 in, dan is hij als Argentijn niet alleen op het veld van hele grote waarde."Henk Timmer heeft volgens mij weinig belang bij Romero in tegenstelling tot Senesi. Maar dit zijn toch ferme teksten. Maakt me heel nieuwsgierig.

 

+1/-0

Ik denk oprecht dat hij een grote verassing gaat worden dit jaar. Het is vaker gebeurt dat na een verhuurperiode een speler alsnog de top gaat halen.

 

+1/-0

Kan aan mij liggen, maar volgens mij is Maxi wel een stuk breder dan toen die vorige zomer vertrok. Ben benieuwd, denk dat die zeker wel aan z'n minuten gaat komen dit seizoen.

 

+1/-0

Haha precies wat ik dacht. Daar staat wel even een bonk van een speler. Hopelijk is hij geen snelheid verloren want dan kan hij nog wel eens verrassen.

 

+1/-0

Malen lijkt mij sowieso optie 1 en past bij uitstek in het systeem van RS met zijn snelheid. Ben benieuwd wat Maxi kan brengen maar het is w erg druk voorin in een 2 spitsen systeem

 

+1/-0

Jammer, hij blijft onzichtbaar tijdens de wedstrijden. Heeft slechte looplijnen, geen connectie met de creatieve spelers en zijn zelf vertrouwen lijkt aan de lage kant te zitten. Het zou een project van Schmid kunnen worden om hem aan de praat te krijgen want potentie heeft hij zeker.

 

+1/-0

Heel eerlijk, ik had me erop verheugd maar ik heb nog 0 balcontacten gezien waarbij ik denk dat hij nog een stap gaat maken bij ons. En hij zal het met invalbeurten moeten gaan doen en dat wordt geen makkelijke opgave.

 

+1/-0

Gezien de 442 opstelling en de noodzaak van vier spitsen in de selectie is het logisch dat hij erbij blijft. Naast Malen, Lammers en Madueke is hij nr vier. Gakpo vind ik geen spits en Piroe is geen PSV materiaal. Romero valt mij behoorlijk tegen maar we hebben vier spitsen nodig. Vooralsnog echter banken voor Maxi.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

KIO schreef op 16 augustus 2020 om 03:15:

Jammer, hij blijft onzichtbaar tijdens de wedstrijden. Heeft slechte looplijnen, geen connectie met de creatieve spelers en zijn zelf vertrouwen lijkt aan de lage kant te zitten. Het zou een project van Schmid kunnen worden om hem aan de praat te krijgen want potentie heeft hij zeker.Waar baseer jij die potentie op?
Ik heb in nederland nog helemaal niks van hem gezien waarvan ik denk..daar zit meer in.
Op het gegeven moment moet je eens een goal maken een actie waarvan we denken..jaaaaaa.

 

+1/-0

Klopt in Nederland heeft hij nog niks laten zien. Maar kijkend naar de videos uit argentinie dan zie je gewoon eens complete spits die eigenlijk heel afhankelijk is van zijn medespelers. Hij maakt goede goals in de kleine ruimte maar blijft ook beheerst als hij de tijd heeft. Kan goed koppen, is sterk en heeft ook nog snelheid.
Klinkt stom op dit moment maar hij kan een verbeterde versie van Kezman worden. Daarom zeg ik hij heeft potentie en laten we hem niet te snel afschrijven.

 

+1/-0

Toch een hele knappe goal, blijkt dus wel sterk in de lucht. De combinatie Max en zijn voorzet en Romero zal wellicht nog wel een mooie mooie worden. Sowieso nuttig als pinchitter.

 

+1/-0

Einde verhaal voor Romero. Dit is de zoveelste keer. Help die jongen zo goed mogelijk in zijn revalidatie, maar reken hem niet meer mee bij het samenstellen van een spelersgroep. Gaat nooit meer iets worden.

 

+1/-0

Streep eronder en verlies nemen als psv.
Succes jongen..

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 6 pagina's: 1 2 3 4 5 6

PSV Forum » Spelers » Maxi Romero