Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Maxi Romero

Deze normale topic is open en bestaat uit 6 pagina's: 1 2 3 4 5 6

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 24 februari 2020 om 12:01:

Ik denk dat het niet ondenkbaar is dat we het seizoen starten met Malen als spits, Lammers en Romero als alternatieven. Afhankelijk of Malen hetzelfde kan brengen als begin dit jaar is dat voldoende, anders moet er misschien toch een spits bij en kan Romero verkocht worden.Het lijkt erop dat Malen komend seizoen Bernardeschi moet gaan vervangen bij Juventus. Als dat waar is kan Romero van pas komen....

 

+1/-0

Als PSV slim is, dan stelt men een (assistent)trainer aan, die goed met Latinos kan omgaan. We weten allemaal dat MvB en zijn staf dit niet konden (kijk maar naar de situaties met Lozano, Guti, Mauro en ook Romero.

Romero kan wel voetballen, maar hij heeft een warm nest nodig om hier goed te renderen.

 

+1/-1

Dat is een aanname lijkt me. Want niets erop duidt dat hij het niveau heeft wat PSV nodig heeft.

 

+2/-0

Klopt, en dat geldt voor enkele anderen ook, die met een ander type cultuur dan wat MvB aanwakkerde alsnog mogen bewijzen dat ze wel het niveau hebben. Geldt niet alleen voor latinos trouwens.

 

+1/-0

Daar ben ik het ook wel mee eens. PSV heeft een mooie historie met Latino's en het lijkt me niet dat we alle Latino's nu weg moeten doen omdat van Bommel er niet mee kon omgaan.

Heeft iemand het stukje van VI PRO over Romero gelezen? Natuurlijk praat van een zaakwaarnemer maar begin wel nieuwsgierig te worden naar zijn verhaal. Als je ziet dat Ajax 22 miljoen betaalt voor iemand waar zoveel gedoe over is dan is het gek dat PSV 10 miljoen betaalde voor iemand met nauwelijks wedstrijden op het hoogste niveau.

In 2018 kwam hij in januari naar PSV. Wel opvallend dat op zijn club Velez op dat moment slechts 6 goals had gemaakt in het eerste half van de Superliga. Romero had van die 6 goals er 4 gemaakt en 1 assist. Dat is wel opvallend.

In 2018 werd hij geblesseerd en speelde hij geen minuut voor PSV. Volgens mij tegen Barcelona kwam hij er nog even in en maakte hij zijn debuut?. Rest van het jaar niets gespeeld en dit jaar verhuurd met weinig succesvolle cijfers voorlopig. Toch is hij bij 60 a 70% van de goals van zijn team betrokken. Dus het is gewoon wellicht niet zo'n handige keuze geweest om hem aan een team te verhuren die geen goals maakt.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Gica_Popescu schreef op 24 februari 2020 om 14:27:

Het lijkt erop dat Malen komend seizoen Bernardeschi moet gaan vervangen bij Juventus. Als dat waar is kan Romero van pas komen....Totaal ander nivo. Als Malen verkocht wordt moet PSV natuurlijk investeren in een nieuwe aanvaller (of twee).

Moeten het natuurlijk geen miskopen als Bruma of Romero worden. :)

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Daguardo schreef op 25 februari 2020 om 11:35:

open/sluit de onderstaande quote:

Gica_Popescu schreef op 24 februari 2020 om 14:27:

Het lijkt erop dat Malen komend seizoen Bernardeschi moet gaan vervangen bij Juventus. Als dat waar is kan Romero van pas komen....Totaal ander nivo. Als Malen verkocht wordt moet PSV natuurlijk investeren in een nieuwe aanvaller (of twee).

Moeten het natuurlijk geen miskopen als Bruma of Romero worden. :)


Daar kan ik me zeker in vinden, neemt niet weg dat ik wel benieuwd ben naar de prestaties van een fitte Romero!

 

+2/-0

Scoorde gisteren z'n 4de goal in 2020. Alweer een echte spitsengoal:

https://twitter.com/Velez/status/1234343031576387584

Zou 't dan toch nog goed gaan komen met Maxi? Zou een lekkere opsteker zijn voor PSV deze zomer.

 

+1/-0

Goed komen kan op meerdere manieren. Je kunt hem een nieuwe kans geven, je kunt ook hopen op een revival bij zijn oude club. Weet niet hoe lang het seizoen daar nog draait?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

James Sonny Crockett schreef op 02 maart 2020 om 09:01:

Goed komen kan op meerdere manieren. Je kunt hem een nieuwe kans geven, je kunt ook hopen op een revival bij zijn oude club. Weet niet hoe lang het seizoen daar nog draait?Voor mij zou goed komen betekenen dat Romero nog een kans gaat krijgen bij PSV en die kans hopelijk ook gaat aangrijpen. In ieder geval spelen ze volgende week nog twee wedstrijden en dan is de reguliere competitie afgelopen. Vervolgens spelen ze van maart tm mei nog een soort gigantisch Argentijns cup toernooi (Copa Superliga) bovenop de normale beker en de Zuid-Amerikaanse Europa League. In ieder geval nog voldoende kansen voor Romero om wat goaltjes te scoren.

Om Romero's cijfers (6 goals in 19 competitiewedstrijden) nogmaals in perspectief te plaatsen. De huidige topscorer van Argentinie staat op 12 goals, nummer twee en drie respectievelijk op 11 en 9. Bovendien is er maar een club in 't linkerrijtje wat minder scoort dan Velez: Velez staat op 24 goals, Argentinos Juniors op 20.

 

+1/-0

Lekker het seizoen afsluiten en dan bij de 1e trainingsdag in Eindhoven messcherp zijn helpt wel mee om kansen te krijgen.
Ben benieuwd wat dit seizoen nog in het vat zat bij hem.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Jasper_PSV schreef op 02 maart 2020 om 09:11:

open/sluit de onderstaande quote:

James Sonny Crockett schreef op 02 maart 2020 om 09:01:


Om Romero's cijfers (6 goals in 19 competitiewedstrijden) nogmaals in perspectief te plaatsen. De huidige topscorer van Argentinie staat op 12 goals, nummer twee en drie respectievelijk op 11 en 9. Bovendien is er maar een club in 't linkerrijtje wat minder scoort dan Velez: Velez staat op 24 goals, Argentinos Juniors op 20.Ik zag dat hij naast die 6 goals ook nog 3 assists op zijn naam heeft - dus 6 goals en 3 assists in 19 wedstrijden. Ik zie er verder weinig van, maar puur op basis van de cijfers is het interessant om te zien of hij de lijn die hij sinds 2020 ingezet heeft, vast kan houden. Hij startte het seizoen als vaste kracht, waarna hij November/December invaller werd.

Nu start hij weer in de basis sinds januari en zijn de cijfers ineens 4 goals in 7 wedstrijden, dus of hij lijkt ineens weer wat vorm gevonden te hebben, of hij speelt op een andere positie in de ploeg/de tactiek is meer op hem afgestemd.

 

+1/-0

Inderdaad. Ik heb overigens het idee, op basis van tweets na de wedstrijden, dat Maxi vooral wat scherper is. Al lees ik ook wel erg vaak dat hij op een eiland staat.

Bovenop het scoren van goals en belangrijk zijn voor Velez is het ook belangrijk dat hij 'gewoon' minuten maakt en fit blijft. Voordat die bij PSV tekende had die zo'n 2000 speelminuten bij Velez in de benen (van 15/16 tm 17/18), dat is omgerekend iets meer dan volledige 20 wedstrijden. Hij was nog jong destijds, dus goed te begrijpen. Dat seizoen bij Jong PSV kwamen er zo'n 800 speelminuten bij. Momenteel staat hij al op bijna 1500 speelminuten. Eigenlijk is dit dus pas z'n eerste volledige seizoen al basisspeler ergens.

 

+1/-0

Speelde gisteren een goeie wedstrijd! Sterke aanspeel punt en goeie kaats! Zijn goal was ook lekker zelf uitgespeeld. Miss dat we er toch nog wel van kunnen gaan genieten!

 

+1/-0

Uitstekende acties (fysiek duel winnen, andere tegenstander het bos in) en geweldig afgemaakt. Dat was geen makkelijke goal, met die verdediger in/voor de goal.

 

+1/-0

Heerlijke goal hoor, zo heb ik 'm nog niet zien scoren. Mooie combinatie van kracht, snelheid en killer-instict.

Ik denk dat we ondertussen mogen concluderen dat Maxi in (bloed)vorm verkeert: met 5 goals in de laatste 7 wedstrijden doet hij 't gewoon uitstekend. De reguliere competitie is trouwens nu afgesloten en Velez is knap als derde geeindigd. Deze week vangt Velez de Copa Superliga aan, overigens zonder trainer Heinze, die is opgestapt. Laten we hopen dat de nieuwe coach net zo'n vertrouwen in Maxi. Gezien ze ook nog actief zijn in de beker en Copa Sudamericana resteren er nog voldoende wedstrijden voor Romero.

 

+1/-0

Als hij fit blijft en gewoon de eerste trainingsdag afgetraind en tot op het bot gemotiveerd is om er iets van te maken, met een nieuwe coach, met de aanvallende talenten die we al in huis hebben, wordt het toch gewoon feest. We hebben buiten een kapstok spits alle soorten en maten aanvallers tot onze beschikking. Als we er niet 3 a 4 vast kunnen gebruiken elke wedstrijd dan weet ik het ook niet meer.

Ik vond zijn goal trouwens getuigen van veel vertrouwen maar ook een goal waarbij je in de eredivisie (tegen mislukte middenvelders en te trage spelers die als CV worden gebruikt) kansrijk bent en vaak in scoringspositie komt. Hij heeft ondanks zijn lengte wel body en bovengemiddelde snelheid.

Ben enorm nieuwsgierig naar een volledige wedstrijd van hem.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 10 maart 2020 om 13:18:

Ik vond zijn goal trouwens getuigen van veel vertrouwen maar ook een goal waarbij je in de eredivisie (tegen mislukte middenvelders en te trage spelers die als CV worden gebruikt) kansrijk bent en vaak in scoringspositie komt. Hij heeft ondanks zijn lengte wel body en bovengemiddelde snelheid.Inderdaad, lijkt veel op manier van spelen die Dessers ook heeft en die is er bijna topscorer mee in de Eredivisie bij een middenmotor/subtopper.

Het lijkt me in elk geval niet dat John op zoek hoeft naar spitsen van de zomer. :)

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 6 pagina's: 1 2 3 4 5 6

PSV Forum » Spelers » Maxi Romero