Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Maxi Romero

Deze normale topic is open en bestaat uit 6 pagina's: 1 2 3 4 5 6

Hoe zou het met Maxi Romero gaan? Ik hoop dat Maxi Romero volgend jaar echt gaat schitteren.

 

+2/-0

Ik help het je hopen, maar als je 3 jaar lang zwaar geblesseerd bent op een leeftijd dat je vooral minuten moet maken, zie ik het somber in.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Heintze1963 schreef op 20 januari 2021 om 08:40:

Hoe zou het met Maxi Romero gaan?Nou, inderdaad. Een update, of iig een teken van leven, af en toe kan geen kwaad, is toch 1 van onze jongens. Hup, PSV tv.. aan het werk! Fruitmandje en pakketje van Easy Toys opsturen, livestreampje starten en gaan met die banaan.

Zelfde geldt trouwens voor Thijs Slegers.

 

+2/-0

Je hoopt natuurlijk dat hij nog van waarde van zijn voor PSV en dat die jongen nog een mooie carriere kan opbouwen. Mocht dat nog gebeuren dan is het toch wel een van de 'feel-good'-verhalen van de afgelopen jaren.

Als je een beetje realistisch blijft lijkt het me schier onmogelijk dat hij het PSV-niveau nog gaat aantikken. Op 22-jarige leeftijd 50 duels in vier jaar tijd, waarvan 25 in z'n enig volledig seizoen (vorig jaar bij Velez). Twee zware knieblessures in 6 jaar tijd en in 2018 kwam die binnen met een liesblessure die hem een maand of 8 zoet kostte. Maargoed, respect dat die gewoon blijft doorbuffelen.

 

+1/-0

Ja word een lastig verhaal bij en voor PSV. Ook een jongen waar veel geld voor is betaald maar kans dat hij zichvoor einde contract in 2023 dusdanig profileert dat er winst kan worden gemaakt lijkt uitermate klein.

Als hij weer echt fit kan worden (not a given) wel een speler waar het mij niet overmatig zou verbazen als hij het later opeens wel erg goed doet. Heeft zeker wat

 

+1/-0

Lijkt mij toch wel geschikt als breekijzer, het type dat we nu echt missen.

 

+1/-0

Startte dit seizoen prima. Hoop voor hem dat ie eens voor langere tijd fit blijft.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

De Tsaar schreef op 05 maart 2021 om 09:54:

Startte dit seizoen prima. Hoop voor hem dat ie eens voor langere tijd fit blijft.En hopen dat hij de potentie die PSV in hem heeft gezien eruit komt na de zomer. Dan hebben we gelijk een opvolger voor Malen, want die zal op zeker vertrekken.

 

+1/-0

Hoe lang is hij nog uit de running, heeft iemand daar zicht op?
Hij lijkt via Instagram wel lekker in zijn hoofd en herstel te zitten.

 

+1/-0

Het Spelersrapport

Maxi Romero 6/10

Maakte zichzelf bijna onsterfelijk aan het begin van het seizoen met zijn goal tegen FC Emmen. Had het moeilijk sinds zijn komst in Eindhoven, kwam sterk terug vanuit Argentinie en leek vervolgens ook het vertrouwen te winnen van nieuwbakken trainer Roger Schmidt.

Het noodlot sloeg echter wederom toe voor onze Argentijn op een verlaten veld in de voorronde van de Europa League en een troosteloze aftocht brak aan.

Krijgt het voordeel van de twijfel en mag zichzelf wederom in de selectie knokken in het nieuwe seizoen. De tijd zal leren wat de combinatie Romero/Eindhoven zal opleveren.

 

+1/-0

Veel pech gehad, of gewoon niet geschikt voor voetbal, omdat hij snel geblesseerd raakt?

Als een club hem over wil nemen, zou ik dat doen. Maar het zal wel weer om huur gaan.

Die Rik ELfrink is overigens wel weer erg positief over deze jongen. In de keren dat hij wel mee doet was hij ook niet opvallend goed ofzo. Ook dat jaar in Argentinie zijn de cijfers niet geweldig. Ik zou er zeker niet op gaan gokken volgend jaar als opvolger voor Malen. Hooguit als 2e spits achter De Jong. Maar we hebben Zahavi ook nog.

Het zal een geval "Omtzigt" zijn. Hoe langer iemand uit de roulatie is, hoe beter hij wordt. ;)

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Daguardo schreef op 17 juni 2021 om 14:50:

Veel pech gehad, of gewoon niet geschikt voor voetbal, omdat hij snel geblesseerd raakt?

Als een club hem over wil nemen, zou ik dat doen. Maar het zal wel weer om huur gaan.

Die Rik ELfrink is overigens wel weer erg positief over deze jongen. In de keren dat hij wel mee doet was hij ook niet opvallend goed ofzo. Ook dat jaar in Argentinie zijn de cijfers niet geweldig. Ik zou er zeker niet op gaan gokken volgend jaar als opvolger voor Malen. Hooguit als 2e spits achter De Jong. Maar we hebben Zahavi ook nog.

Het zal een geval "Omtzigt" zijn. Hoe langer iemand uit de roulatie is, hoe beter hij wordt. ;)Toch waren zijn cijfers in Argentinië ook niet slecht - maakte 7 goals en 3 assists in 22 wedstrijden. Met name na de winterstop toen ze wat ander speelden maakte hij er 4 in 7 wedstrijden bij een club die amper scoorde (27 in 23 wedstrijden). Was dus bij meer dan een derde van alle goals bij die club betrokken.

Neemt niet weg dat ik volgend seizoen niet op hem zou durven bouwen; zou best wel eens kunnen dat zijn lijf niet voor topvoetbal gemaakt blijkt te zijn. Huur danwel verkoop zou voor alle partijen mooi zijn. Die jongen moet nu vooral voetballen, PSV moet komende tijd nog meer dan ooit presteren. Dat kán samengaan, maar is vaak niet het geval.

Dit bericht is gewijzigd op 18 juni 2021, 09:23:13.

 

+1/-0

Heel erg jammer. Ik zou het altijd nog 1 seizoen proberen. De potentie is enorm.

 

+1/-0

In een PSV shirt heb ik Romero nog geen goeie wedstrijd zien spelen (1 belangrijke kopbal is geen goeie wedstrijd) - in oefenwedstrijden oogde ie steevast heel matig/onzichtbaar: enigzins log, veelal verkeerde keuzes, niet balvast, weinig aanspeelbaar, nauwlijks fatsoenlijke doelpogingen. Waarom ie wel wat beter oogt in Z-Amerika is niet helemaal duidelijk, maar ik heb al lang genoeg gezien.

Alleen verkopen, verhuur is m.i. onzinnig. De meest waarschijnlijk uitkomst van verhuur is een bevestiging dat ie hyper-blessure-gevoelig is. Dan krijg je er over een jaar niks meer voor. Let's cut our losses.

 

+1/-0

Verhuur kan prima, maar dan moet er wel perspectief zijn om te spelen (en meer waard worden) en er moet een vergoeding/salaris tegenover staan. Als PSV hem niet hoeft te betalen, ze een miljoen premie krijgen en mogelijk 3 a 4 miljoen als ze hem uiteindelijk over willen nemen dan heb je wel het maximaal haalbare eruit gehaald.

Wil overigens niet perse zeggen dat deze aankoop gruwelijk slecht was, maar het heeft dramatisch uitgepakt door al die blessures.

 

+1/-0

Wat een negatieve reacties hier. Je zag aan alles dat het een enorm doelgerichte spits is en dat ie alles in zich heeft om goalen te maken. Helaas maar twee keer zien spelen, waarin de potentie wel degelijk zichtbaar is. Niet dat dat een garantie is dat het er ook ooit uitkomt, maar garanties heb je nooit in het leven (behalve dat je dood gaat en belasting moet betalen).
Ik had hem graag bij ons in het eerste gezien, want in mijn optiek beter dan Zahavi en vergeleken met Luuk nog een potentiele goudmijn.

 

+2/-0

Misschien moet PSV eens denken aan Vincent Jansen als vervanger van Donyel Malen. Ik denk dat hij de ideale spits is om in het systeem van Schmidt te spelen. Fanatiek, af jagen en op de ideale leeftijd. Een beetje uit beeld geraakt maar Brabander en PSV fan

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Buurman schreef op 12 juli 2021 om 10:32:

Misschien moet PSV eens denken aan Vincent Jansen als vervanger van Donyel Malen. Ik denk dat hij de ideale spits is om in het systeem van Schmidt te spelen. Fanatiek, af jagen en op de ideale leeftijd. Een beetje uit beeld geraakt maar Brabander en PSV fanOriginele gedachte, maar ik betwijfel of hij beter is dan Romero: hij loopt in Mexico ongeveer 1 op 3 en heeft zo te zien lang niet alles gespeeld (weet niet of dit door blessures of vorm komt).
Heeft daarnaast een salaris van 2.5 miljoen per jaar, dus ik weet niet hij dat waard is maar ik betwijfel het eerlijk gezegd.

 

+1/-0

Denk dat die jongen graag weer in Nederland zou spelen. Was in het Nederlands elftal toch vrij succesvol. En in de Nederlandse competitie is het makkelijker scoren. En heeft nog restwaarde als ie voldoet. En belangrijker: hij is topfit

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 6 pagina's: 1 2 3 4 5 6

PSV Forum » Spelers » Maxi Romero