Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Joey Veerman

Deze normale topic is open en bestaat uit 8 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8

Haal dat waarschijnlijk maar weg.

 

+1/-0

Denk niet dat Heerenveen nerveus wordt als wij 10 miljoen bieden. Voor het seizoen begon was dat sowieso wel genoeg geweest maar wat hij in 2 wedstrijden heeft laten zien was zo veelbelovend dat zijn waarde als een vuurpijl omhoog is geschoten.

Daarnaast heb ik zelf niet de indruk dat hij naar PSV wil. Want Feyenoord vond ie allemaal heel mooi in mei/juni maar nu lijkt het alsof hij bij Heerenveen wil blijven. Op zich snap ik dat wel want het gaat nu wel lekker en hij is echt de man daar, en hij blijft bij Volendam in de buurt wonen. Volgens mij was dat bij hem ook nog wel een dingetje, of was dat bij Henk Veerman?

 

+1/-0

Als Rotterdam vlakbij Volendam ligt, dan geldt dat ook voor Eindhoven.

Maar goed, NOG liever heb ik een speler die al lang en breed zijn strepen in een goede competitie heeft verdiend. Dat kunstje met Guardado was echt goud, maar zo zullen er vast nog wel wat meer zijn. Papi was dan wel een klasse apart, maar ik bedoel meer iemand die in het huidige team net dat verschil kan maken.

 

+1/-0

Ik ben het helemaal met je eens Revolinho, maar als die speler er niet is nu (en de afgelopen 5 mnd 'zucht') dan moet je voorzichtig kijken wat je nog wel kunt doen om jezelf te versterken. Er moet toch minimaal 10 a 15 miljoen op een plankje klaar moeten liggen. Ik denk dat PSV meer behoefte heeft aan kwaliteit gecombineerd met ervaring dan aan vormgever op het middenveld die heel veel upside heeft maar ook een risico met zich mee brengt.

Als ik wist wat het alternatief was dan is de keuze een stuk makkelijker. Ik begin steeds meer het gevoel te krijgen alsof ze Van Ginkel gaan huren.

 

+1/-0

Daar geloof ik niets van. Die is er nog niet.

 

+1/-0

Baumgartl verkopen aan een Fulham in paniek, een CV huren en de miljoenen naar Heerenveen sturen voor Veerman. Waar kan ik tekenen?

 

+1/-0

Veerman is niet wat psv nodig heeft.
Verdedigend te zwak en zeker geen 10 miljoen waard.
Piet Veerman misschien om sfeer te brengen in de derde helft en die kun je boeken voor 10k.

 

+1/-1

dit is een speler die psv mist veerman zo heel goed bij psv passen en ik hoop ook dat die komt

 

+1/-0

Blijft een interessante speler voor PSV gezien zijn creativiteit. Van Ginkel maakt het niet waar. Propper lijkt tot dusverre tegen te vallen. Gotze is ook wisselvallig en niet altijd beschikbaar. Joey zou echt een welkome toevoeging zijn.

Edit: PSV heeft zich inmiddels gemeld voor Veerman.

Dit bericht is gewijzigd op 3 januari 2022, 21:02:48.

 

+1/-0

Heeft hij weer een keer gescoord misschien?

 

+1/-0

Volgens mij hebben we wel genoeg slapzakken op het middenveld rondlopen. Dan hoeft er niet voor vele miljoenen betaald te worden voor iemand die dat in de overtreffende trap beheerst.

 

+3/-0

PSV meld zich voor Veerman.... aldus VI..

https://www.vi.nl/nieuws/ook-psv-maakt-jacht-op-veermanlink

 

+1/-0

Zucht

 

+1/-0

Want we hebben niet genoeg middenvelders?

 

+1/-1

Even los van de vraag of hij kwalitatief goed genoeg is, denk ik dat het niet onverstandig is dat we er op het middenveld (zeker volgend seizoen) iemand bij krijgen.

We hebben Sangaré, die een zekerheidje is.
We hebben Götze, die speelt als hij fit is, maar die elk seizoen toch een behoorlijk aantal potjes mist.
We hebben Guti, die er nu in staat "bij gebrek aan beter".
We hebben Van Ginkel, die helaas niet meer in staat is om de dynamiek, snelheid en duelkracht te brengen die nodig is bij een titelkandidaat.
We hebben Pröpper, die tot op heden te vaak afwezig is om in een ritme te komen, en die het ook nog niet heeft laten zien.
We hebben Thomas, die chronisch geblesseerd is en als hij speelt, komt hij ook te kort voor het niveau van PSV.

Met Veerman zou je een speler erbij krijgen die fit is, die een goal kan maken en die ook oog heeft voor medespelers (getuige het aantal assists). Misschien kan hij wél brengen, wat Van Ginkel en Pröpper op dit moment helaas niet kunnen.

Áls we Veerman halen, is dat meteen het teken dat we op Van Ginkel en Pröpper ons verlies nemen, want die schrijf je daarmee in feite af. Dat is - financieel gezien - een zware aderlating, omdat beide heren waarschijnlijk behoorlijke salarissen opstrijken.

Ik heb zelf absoluut twijfels bij de vraag of Veerman een versterking zal blijken. Dat hij kwaliteiten heeft, is zeker. Maar kan hij het hogere tempo aan? Kan hij de druk aan? Bij Heerenveen valt het op als hij weer eens een doelpunt maakt of een assist geeft, maar bij PSV moet je elke wedstrijd goed spelen en niet door de ondergrens zakken. Wordt dit een nieuwe "Strootman" of een nieuwe "Ramselaar"?

Ik neig ernaar dit toch weer een aankoop in het straatje te vinden waar we er de afgelopen jaren teveel van hebben gezien. Fantasieloos, te duur en een te grote kans dat deze jongen aan het eind van het seizoen samen met Marco en Davy de bank zit warm te houden.

 

+4/-0

Ik zou hem eerder vergelijken met de Pröpper van Vitesse. Daar was best wel wat twijfel over en Ajax wilde in de winterstop zich toen versterken en moesten kiezen tussen Sinkgraven of Pröpper en kozen toen voor Sinkgraven (7 miljoen). Wij haalden vervolgens Pröpper als vervanger van Wijnaldum voo 5 miljoen geloof ik en hebben daar flink op verdiend + successen beleefd.

Nu denk ik wel dat Pröpper veel completer was bij Vitesse en iets minder er bovenuit stak omdat het niveau van Vitesse hoger was. Heerenveen bakt er gewoon helemaal niets van en heeft ook echt geen goede spelers of trainer. Je zou kunnen zeggen dat als Slot Veerman had gehad bij AZ dat die er wel wat van had gemaakt.

Ik durf niet te zeggen of het een topaankoop of flopaankoop wordt. Ik durf niet te zeggen of Veerman dat tempo hoger ook aan kan en of hij zich nog verder kan ontwikkelen als 23 jarige. Wat ik wel weet is dat zijn cijfers in de Eredivisie 'speciaal' zijn voor een speler in zijn situatie en dat hij wel opvalt dus er moet ook wel het één en ander goed aan zijn. Hij is topfit, speelt altijd 90 minuten, zo inpasbaar, kan me of zonder Sangaré spelen en is een middenvelder waar we wel weer even mee vooruit kunnen, ook zonder Roger.

Persoonlijk houd ik het op 55/45 dat hij wel kan slagen maar de zorgen deel ik zeker.

 

+1/-0

Ik vind Veerman de beste speler van Heerenveen. Hij is fit, jong en heeft talent. Van Ginkel kan niet alles spelen en Pröpper is steeds niet fit. Qua creativiteit vind ik ook Götze teleurstellen. Ik vind het logisch dat PSV voor Veerman gaat maar een stap naar PSV is wel een stap omhoog. Dat kost even tijd en aanpassingsvermogen. Ik juich het wel toe.
Wat mij betreft gaat PSV ook een huurpoging wagen voor Luuk de Jong. PSV mist nu de creativiteit en een scorende spits.

 

+1/-0

Ik ben toch een beetje verbaasd dat PSV ineens met de pinpas voordringt tov Feyenoord die al een maand werkt aan een constructie met aandelen. Het enige wat ik me kan voorstellen is dat PSV afgelopen mei/juni Veerman al wilde ipv Pröpper maar dat de vraagprijs van 10 miljoen een te grote horde was. Dat inmiddels het bedrag wat Feyenoord bood (4 miljoen+ en later 5 miljoen+) bij PSV ook ten oren was gekomen en dat ze hebben bedacht dat het nu of nooit was mbt Veerman en dat ze een soort van 'boete' betalen door een schepje erop te doen om hem in de winter aan te kunnen trekken en Feyenoord af te troeven. Nu is het zo dat ze dat ook tov AZ hadden kunnen doen eind augustus en toen hebben ze het niet gedaan. Dus ik denk dat Pröpper ook een grote rol speelt in dit verhaal.

Dan hebben we Thomas, Sadilek en Rosario vervangen voor Veerman, dat klinkt niet alsof we er op achteruit zijn gegaan. Wellicht kun je zelfs Pröpper aan dat lijstje toevoegen.

Over een maand of 4 weten we of het een verstandige aankoop is geweest of niet.

Edit; Daar is de bevestiging al dat hij komt ter vervanging van Pröpper. Dat maakt het weer een stuk logischer.

Dit bericht is gewijzigd op 4 januari 2022, 12:08:31.

 

+3/-0

Ben benieuwd of ik het in 2019 direct goed gezien had ;). De eerste keer een topic aangemaakt en dat was niet zomaar, had hem wel liever de afgelopen jaren zich hier zien ontwikkelen misschien. Nu toch al 23 jaar oud ondertussen. In ieder geval gezien dat zijn voetballende capaciteiten als spelverdeler mij meer opvielen dan zijn verdedigende capaciteiten, hoe hij te boek stond. Ik ben benieuwd, niet meer zo overtuigd als ik toen was, maar nu gaan we het eindelijk zien.

 

+1/-0

Nu het nieuws van Pröpper naar buiten komt, is het denk ik meer dan verstandig dat PSV direct een vervanger haalt. Je hebt nu iemand nodig die fit is en er direct staat. Joey Veerman is van de opties in Nederland dan zeker één van de meest logische spelers.

Het is weliswaar een aardig bedrag voor iemand bij wie ik toch twijfels heb, maar ik zie ook zo 1-2-3 geen alternatief. Laten we hopen dat hij ons verbaast en dat hij - met betere spelers om zich heen - zijn eigen niveau nog verder op kan krikken.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 8 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8

PSV Forum » Spelers » Joey Veerman