Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Luuk de Jong

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

Weg ermee, 1 van de 6 spelers die heeft geklaagd over RvN.

 

+2/-5

Zoals ik in januari al zei. Je doet heel veel moeite om Luuk te halen. Hij kost je de hoofdprijs qua salaris. Maar als je dat dan doet moet je toch ook je spel aanpassen aan Luuk. Iedereen zal toch toegeven dat als Luuk 6 goede (hoge) ballen van de flanken krijgt er 2 inliggen ?
Nu zie ik Luuk zwoegen en proberen Xavi bij te houden als die weer gaat rennen. Dat kan hij niet (meer). Dat hij daar dan over klaagt snap ik nog wel. Luuk wil ook presteren, topscoorder worden en de CL in. Hij ziet zelf ook wel in dat hij zo niet meer uit de verf komt, hij kent zijn eigen beperkingen en lijkt me vrij realistisch. Daarom is hij ook zelf gestopt bij Oranje. Dat hij geklaagd heeft geloof ik meteen, (ik denk alleen met goede bedoelingen), dat hij gelekt heeft, dat geloof ik dan weer niet. En wat zou hij daar nu nog mee opschieten.

 

+1/-0

Luuk is zo traag als Stoffel op zijn 300e verjaardag. Fout van Ruud dat hij hem niet op de bank heeft gezet om als wissel ingezet te kunnen worden als alles naar voren moet worden gepompt.

 

+2/-1

open/sluit de onderstaande quote:

hen-3 schreef op 27 mei 2023 om 16:27:

Luuk is zo traag als Stoffel op zijn 300e verjaardag. Fout van Ruud dat hij hem niet op de bank heeft gezet om als wissel ingezet te kunnen worden als alles naar voren moet worden gepompt.Of gewoon een trainer aanstellen die spelers in hun kracht laat spelen en de tactiek daarop afstemt. Iedereen weet dat Luuk niet snel is, nooit geweest ook dus als je hem daarom op de bank wil zetten had je hem beter in Sevilla kunnen laten.

 

+1/-1

Wel allemaal klagen over Luuk maar dit is de man die nu in vorm is. Pepi mag voorlopig de bank warm houden. Wat een TOPPER is luuk

 

+4/-0

Er is wel het een en ander veranderd sinds de vorige pagina's inderdaad :D.

 

+3/-0

We mogen trots zijn dat Luuk een echte PSVer is.

 

+3/-0

Luuk is een levende le9ende :psv

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

PSV Forum » Spelers » Luuk de Jong