Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Hirving Lozano

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Speelde vandaag een hele matige pot. Ik vraag me nog steeds af waarom ze in vredesnaam een recordbedrag betaald hebben, tot nu toe is hij niet de oude Chucky en krijgt hij wel de voorkeur boven de betere Bakayoko.

3 mln per jaar en 15 mln transfer bedrag voor een 28-jarige die waarschijnlijk niet meer z’n oude niveau haalt. Waarom iedereen zo enthousiast is over zijn terugkomst is mij onduidelijk. Vind het geen verstandig transferbeleid.

Dit bericht is gewijzigd op 27 september 2023, 21:43:12 door een mod.

 

+3/-0

Ik zou hem na twee weken ook al afschrijven ja :ja

 

+6/-0

Laten we eerst zijn naam eens goed spellen. Edit : Is inmiddels aangepast.

Dit bericht is gewijzigd op 27 september 2023, 22:10:20.

 

+2/-0

Ik ben het met je eens dat Bakayoko beter is dan Lozano. Ik had ook niet verwacht dat Bakayoko eruit zou gaan. Niet dat Lozano slecht is, integendeel.

Wat ik me wel afvraag is of hij trager is geworden, wat raar zou zijn gezien zijn leeftijd. Ik herinner me vooral zijn snelheid van de eerste periode. Hij was ongrijpbaar en keepers vergistten zich ook vaak in zijn snelheid. Zijn snelheid was zijn grootste wapen.

 

+1/-0

Het is vooral een kwestie van rouleren in plaats van dat er echt iemand uit gaat. Dat zie je ook achterin (al kwam dat vandaag ook mede door wat zieken). Alle drie de vleugelaanvallers zullen dit seizoen ook als ze fit zijn meerdere keren op de bank plaats gaan nemen.

Ik denk dat het bij Lozano vooral de fitheid is nu. Hij heeft vorig seizoen het laatste deel van het seizoen gemist door een knieblessure en in de voorbereiding ook niet veel gespeeld. Daarom ontbrak hij afgelopen interlandperiode ook in het Mexicaanse team, terwijl hij normaal gesproken een vaste basisspeler is.

Natuurlijk was het vandaag heel zwak, net zoals zijn invalbeurt van vorige week tegen NEC. Tegen Almere was het dan nog best redelijk, maar ook hij zal eerst helemaal fit moeten worden voor er iets zinnigs gezegd kan worden hoe goed hij nog is. Voor een 28-jarige aanvaller die vorig seizoen tot zijn knieblessure in nagenoeg iedere wedstrijd in actie kwam bij de kampioen van Italië (daar zitten weliswaar ook een paar korte invalbeurten tussen) maak ik me daar niet zo zorgen over.

 

+1/-0

Het is zijn derde (technisch gezien 2,5'e) wedstrijd, terug op het nest. Geef hem wat tijd, man. Tijd, je weet wel, dat wat ze in Amsterdam niet hebben.

 

+2/-0

Mensen praten altijd over OF Lozano, OF Bakayoko, OF Lang. Er wordt gesproken wie er beter is en wie niet, etc. Maar zo werkt het helemaal niet. Ze zijn gelijkwaardig en gaan alle 3 heel veel (moeten) spelen.

- We spelen veel wedstrijden, er zal iemand rust gegeven worden
- Er gaan schorsingen komen, dan staat er een vervanging
- Er gaan blessures/ pijntjes komen, dan staat er een vervanging

Kortom, het is geen strijd tussen Bakayoko OF Lozano (of Lang). Ze zijn alledrie in een lang seizoen hard nodig! (en ook Vertessen ga je nog nodig hebben).
Uiteindelijk ga je blij zijn dat hij erbij is!

 

+5/-0

De verwachtingen liggen wel erg hoog (?) Is 2x in actie gekomen tegen ploegen waarbij er vooral werd verdedigd. Wordt straks nog heel belangrijk in de grotere wedstrijden. Juist belangrijk dat beide flanken goed bezet zijn!

 

+1/-0

Hij lijkt wel iets te gretig om zichzelf te bewijzen en dat gaat ten koste van het teamspel. Hopelijk gaat dat straks iets beter en hebben we niet de goede flow van de wedstrijden voor zijn komst verloren. Uiteraard heb je veel spelers nodig en iedereen komt ook genoeg aan spelen toe.

En ik ben me er uiteraard van bewust dat we alsnog een supergoede serie hebben met 20-1 als doelsaldo.

 

+1/-0

Het was zeker niet zijn beste wedstrijd. Maar hij had twee voorzetten; in het begin op De Jong die van dichtbij net niet kon scoren en later een bal op Til die Guus net over tikte. Dat hadden ook gewoon twee assists kunnen zijn. Verder zet hij vaak goed druk op de tegenstanders (balveroveringen) en kan hij zowel vanaf de flank als centraal via de combinatie gevaarlijk zijn en is de hele wedstrijd actief en niet vaak onzichtbaar zoals Bakayoko dat soms nog wel heeft.

Hij is soms wel een stoorzender in het elftal, dat klopt, maar soms is dat ook een voordeel als het team/de wedstrijd een beetje vast zit. Hirving gaat gewoon door en wordt dan soms dan gevaarlijk met een spontane actie en kan dan iets openbreken. Afhankelijk van de wedstrijd en tegenstander en de vorm moet je gewoon kijken wie er op dat moment het best functioneert aan de rechterkant. Bakayoko is ook nog niet echt sterk aan het seizoen begonnen, maar die zal ook nog wel voldoende kansen krijgen dit seizoen en is ook nog wat jonger en wisselvalliger.

 

+1/-0

Was gisteren niet best en die gele kaart is gewoon nutteloos en niet professioneel. Vooralsnog sluit ik aan bij de topicopener

 

+1/-0

Lozano brengt inderdaad nog niet wat we van hem verwacht hadden. Toch is het nog veel te vroeg om hem af te schrijven. Ik zie ook niet in waarom hij zijn oude niveau niet meer zou kunnen halen. Hij is net 28 geworden.

 

+1/-0

Lozano komt steeds meer los. Goede wedstrijd tegen Ajax. Er zit een goede kop op deze jongen. Hij wil zo verschrikkelijk graag beslissend zijn voor PSV. Ik vind dat hij nog wel steeds meer in teamverband moet gaan spelen. Dan wordt hij alleen maar beter. Prima pot vandaag!

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Bassie123 schreef op 27 september 2023 om 20:39:

Speelde vandaag een hele matige pot. Ik vraag me nog steeds af waarom ze in vredesnaam een recordbedrag betaald hebben, tot nu toe is hij niet de oude Chucky en krijgt hij wel de voorkeur boven de betere Bakayoko.

3 mln per jaar en 15 mln transfer bedrag voor een 28-jarige die waarschijnlijk niet meer z’n oude niveau haalt. Waarom iedereen zo enthousiast is over zijn terugkomst is mij onduidelijk. Vind het geen verstandig transferbeleid.Is het nu wel duidelijk? :B

 

+6/-0

Hirving speelde geweldig, maar O O O wat een matige back is die Gaaei in verdedigend opzicht. Hopelijk wordt deze lijn doorgezet. Getwijfeld heb ik nooit aan Hirving, hij moest er alleen weer ff in komen.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

StephanPSV schreef op 30 oktober 2023 om 03:56:

Hirving speelde geweldig, maar O O O wat een matige back is die Gaaei in verdedigend opzicht. Hopelijk wordt deze lijn doorgezet. Getwijfeld heb ik nooit aan Hirving, hij moest er alleen weer ff in komen.Een 10+ verdiende El Chucky gisteren -> 3 doelpunten en een schot op de kruising, waar de 2-2 uitkwam.

 

+1/-0

Lozano was 'on fire' gisteren. Goede en beslissende acties, mede mogelijk gemaakt door het dramatische verdedigen van onze vrienden uit Amsterdam. Toch moet Hirving af en toe meer gevoel hebben voor wat er om zich heen gebeurd. Gisteren schoot hij in de eerste helft, bij een 1-1 stand, gehaast over terwijl Bakayoko met een heel simpel tikje breed een enorme schietkans had gekregen.

Maar heel fijn dat hij nu 'los' lijkt! Hopelijk trekt hij deze lijn door en gaat hij nog veel goals voor ons maken.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 29 oktober 2023 om 21:39:

open/sluit de onderstaande quote:

Bassie123 schreef op 27 september 2023 om 20:39:

Speelde vandaag een hele matige pot. Ik vraag me nog steeds af waarom ze in vredesnaam een recordbedrag betaald hebben, tot nu toe is hij niet de oude Chucky en krijgt hij wel de voorkeur boven de betere Bakayoko.

3 mln per jaar en 15 mln transfer bedrag voor een 28-jarige die waarschijnlijk niet meer z’n oude niveau haalt. Waarom iedereen zo enthousiast is over zijn terugkomst is mij onduidelijk. Vind het geen verstandig transferbeleid.Is het nu wel duidelijk? :BHij is uiteraard een geweldige aanvulling op de 11/selectie. Mijn punt is meer: PSV is voor de financiële huishouding sterk afhankelijk van de doorverkoop van spelers. PSV is natuurlijk geen PL club die kwaliteit koopt en vervolgens volledig afschrijft omdat het 200 mln per jaar aan TV inkomsten krijgt.

Natuurlijk moet een elftal in balans zijn en heb je soms buitenkansjes, maar ik zou wel graag zien dat we voornamelijk jonge spelers blijven opleiden. Lozano z’n contract liep bijna af en daarmee is en blijft de soms die betaald, icm met z’n leeftijd en salaris, heel hoog.

Feyenoord speelt volgend jaar waarschijnlijk ook weer het miljoenenbal en gaat flink cashen op spelers. Voor je het weet ben je je voorsprong op de Rotterdammers kwijt. Lang, Veerman en Bakayoko zullen veel geld opbrengen maar verder hebben we niet heel veel jonge waardevolle spelers (Dest wiens contract we nog moeten lichten daargelaten)

 

+1/-0

Vanavond in de CL tegen Borussia weinig laten zien en juist hij met al zijn ervaring zou moeten opstaan en veel meer een stempel moeten drukken.
Het enige wat nu blijft hangen zijn die nare gebaartjes naar de scheids om een kaart te trekken;jammer.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

PSV Forum » Spelers » Hirving Lozano