Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Jeugdopleiding » PSV 018

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV O18 herbergt een aantal spelers die in potentie die op termijn niet zullen misstaan bij JPSV of zelfs PSV1. De spelers die mij de laatste wedstrijden opvallen zijn Comenencia en Seelt, waarvan met name Comenencia een hele gedegen indruk achterlaat. In mijn ogen zelfs een betere dan Sambo en dat is toch ook een degelijke speler. Van welke spelers uit dit team zijn jullie gecharmeerd?

Ik vind nog steeds dat het fysiek ontbreekt bij deze jongens. Als ik vandaag de leeftijdgenoten zien bij Schalke 04 O18 is dat een heel groot verschil en verbeterinv ervan is zeker benodigd voor toekomstige doorstroom naar JPSV.

 

+1/-0

Mooi dat de fysiek ontbreekt. Totaal niet nodig op die leeftijd.

 

+1/-0

Eens met Klumpke. We moeten ze vooral laten voetballen.

 

+1/-0

Van Nistelrooy heeft een leuk team onder zijn hoede, goede spelopvatting en allemaal degelijke tot goede spelers. Wedstrijd tegen Sparta is leuk om een keer terug te zien om zo de positieve elementen van verschillende spelers te zien. De 5-0 was zeker niet geflateerd en eigenlijk leek het alsof Sparta met 9 man speelden. Ze werden volledig door PSV O18 overlopen. Ik denk dat er zelfs al jongens beter zijn dan die rondlopen bij JPSV en waarvan je je misschien nu al moet afvragen of het niet beter was geweest deze doorgeschoven te hebben.

 

+1/-0

PFFf,laat het eerst eens zien tegen de toppers. :slaap

 

+1/-0

Alle mitsen en maren daargelaten, ik denk dat je een aardige indruk hebt kunnen krijgen in de wedstrijd tegen Schalke 018, wat een sterkere en betere tegenstander was dan PSV O18. Zoals je zegt: de betere tegenstanders moeten zich nog aandienen maar desalniettemin kan je al veel halen uit de spelopvatting en intrisieke individuele kwaliteiten van spelen in de open ruimte.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Jeugdopleiding » PSV 018