Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Jeugdopleiding » Noni Madueke

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Grootste probleem in de selectie is denk ik een leider die het team op sleeptouw neemt en een creatieve middenvelder met scorend vermogen. Over dat laatste beschikt deze speler sowieso. Werd aan het eind van het afgelopen seizoen tot beste speler verkozen van een prestigieus toernooi in China. Neem aan dat deze jongen dit seizoen zijn debuut wel gaat maken dit seizoen maar misschien kan hij al belangrijker worden dan we nu denken.

 

+1

Ben echt benieuwd wat ze van plan zijn met hem. Dit is momenteel het grootste talent in onze jeugdopleiding ! Elke week de grote uitblinker in de onder 19.
Het lijkt mij verstandig om hem door te schuiven naar jong voor meer weerstand maar heb het gevoel dat we onder 19 dit seizoen stukken serieuzer en belangrijker vinden dan jong.
Hoop dat hij word beloond voor ze moedige stap om als Engels jeugdinternational en te spelen bij een Engelse topclub te durven om naar Nederland te komen.

 

+1

In dat Jong PSV is geen eer te behalen. Waardeloos elftal. Hopelijk komen daar in de winterstop versterkingen bij anders kan hij gewoon beter in de JO19-1 blijven.

 

+1

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Jeugdopleiding » Noni Madueke