Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Historie » Noni Madueke

Deze normale topic is open en bestaat uit 11 pagina's: 1 2 3 4 ... 6 7 8 9 10 11

Wat gaan we doen als Madueke ook nog verkocht wordt? Dan houden we helemaal geen PSV waardige aanval meer over. Er moet nu eigenlijk al een serieuze vervanger voor Gakpo komen, maar dan moet er al helemaal het een en ander bij.

Als ik Elfrink mag geloven vraagt PSV voor hem Gakpo-achtige bedragen. Daar ben ik wel blij mee om te horen. We hoeven immers nu niet meer te verkopen.

 

+1/-0

Ik ben er niet over uit wat ik er van moet vinden. Met Madueke hebben we nog maar 1 aanvaller die echt vanuit de actie het verschil kan maken. Dus hebben we ambities voor de titel, zou je direct NEE tegen welk bod dan ook moeten zeggen.

Maar aan de andere kant, Madueke is tot op heden zeer blessuregevoelig gebleken, en ook erg instabiel in prestaties. Soms een paar wedstrijden fantastisch, soms ook veel te veel acties makend zonder enig succes. Ik heb niet het gevoel dat we op hem kunnen bouwen (lees: garantie tot minimaal voorronde CL plaats), waar ik dat met Gakpo 100% wel had. Dus als er voor Madueke een club komt die minimaal 40 miljoen biedt, dan snap ik dat PSV daar ook zeker goed over zal nadenken. En gelukkig is verkopen nu geen must, dus kunnen we ook harder in het spel zitten. En Chelsea is in paniek, wat onze onderhandelingspositie nog weer sterker maakt. :)

Wel ben ik van mening dat je bij een vertrek op zeker een vervanger moet halen, iemand die er direct staat, en van meerwaarde is voor het team. Ja, dan betaal je in deze periode ook een paar miljoen meer dan voor zo iemand in de zomer. Maar we ontvangen aan de andere kant ook vele miljoenen meer nu voor Madueke dan dat we in de zomer zomaar zouden kunnen vangen (zeker als er wederom blessures gaan komen), of zijn prestatiecurve nogal grillig blijft....

 

+1/-0

Het spel is op de wagen en bij een bedrag van plus minus 40 mln zou ik daarmee instemmen.
Belangrijk is natuurlijk wel dat je haalbare vervanger(s) kan halen.
Madueke is onbetwist een gigant in de dop maar vooral nog door zijn jeugdigheid enorm grillig,kan je er een of twee vervangers bijhalen die het liefst op een minder grillige leeftijd zitten dan denk ik dat je er niet perse op achteruit zal gaan.
En voor een Engelse club is het zoiezo een win/win-aankoop vanwege zijn Engelse paspoort en zijn leeftijd waarin het geen schande is om hem voorzichtig te brengen(lees vooral om hem als wisselspeler in te zetten).
Ik vermoed dat ie weg is>

 

+1/-0

Tja … wat moet je hiermee hè? Aan de ene kant denk ik dat Madueke nog veel beter kan, en bij geen verdere blessures en een goede begeleiding, kan het zomaar een speler van 70-80 miljoen worden. Maar ja, geen blessures en een goede begeleiding, dat zie ik nog niet zo zitten …

Ik denk ook dat de club hem voor 40-45 miljoen laat gaan, en daarmee de ruimte ziet om te investeren in 2-3 goede spelers, waardoor we misschien voor de komende jaren weer voorzien zijn van een goede selectie?! Vind ik op zich ook geen slechte gedachte … maar waar haal je op dit moment goede en betaalbare spelers??

 

+1/-0

Laat hem maar gaan voor 40 a 45 miljoen.

Het is een leuke speler maar te blessure gevoelig helaas. Ik denk niet dat hij ongeschonden de 2e seizoens helft doorkomt.

 

+1/-0

Die is weg hoor, men is volgens mij al bezig met Victor….. komt dat rond, dan is denk ik alles in kannen en kruiken, en komt dat dit weekend nog rond

 

+1/-0

Danjuma mag weg bij Villareal. Die heeft al verschillende keren aangegeven ooit nog eens terug naar PSV te willen.

Dat zou wat zijn: Noni verkopen, Danjuma terug voor Cody, Taygankov voor Noni. Dan gaan we er niet (veel) op achteruit, en hebben we 50 mln cash retour.

Salarispost gaat dan waarschijnlijk initieel omhoog, maar daar kunnen we komende zomer ook wel wat in doen (Sangare is een grootverdiener, die zal vertrekken)

 

+3/-0

Als Madueke vertrekt kan PSV dan geen Tsygankov en Karlson halen??? Dan ga je er qua rendement misschien nog wel op vooruit ook.

 

+1/-0

PSV gaat geen 20 miljoen uitgeven aan Karlsson. Nu niet en ook niet als Madueke verkocht wordt.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

James Sonny Crockett schreef op 14 januari 2023 om 11:40:

PSV gaat geen 20 miljoen uitgeven aan Karlsson. Nu niet en ook niet als Madueke verkocht wordt.Ik denk dat je hem voor 15 ook wel hebt, wat hij zeker waard is want het is gewoon een speler met veel rendement en waar zeker nog groei in zit.

 

+1/-0

Ik vrees een beetje voor het financiële motief om Madueke voor een net wat te laag bedrag van de hand te doen. Bij Ajax-transfers word ik soms verrast door de hoogte van het bedrag. Bij PSV-transfers had ik dat indertijd met Stam en Van Nistelrooij, maar daarna niet meer. En dat is toch al erg lang geleden.
Alleen als er minimaal 40 miljoen geboden wordt zou ik Noni laten gaan, maar dan moet er wel een goed alternatief zijn die PSV kan versterken. Anders kun je de situatie in de zomer heroverwegen. Ik ben eigenlijk van mening dat er 2 buitenspelers bij moeten, want het gat opvullen met bijv. El Ghazi is te weinig. Plus Vertessen, Bakayoko en Saibari zijn er nog niet aan toe en hebben te weinig rendement. Simons rechtsbuiten kan nog wel, maar dan zou je weer een klasbak van een aanvallende middenvelder moeten halen met rendement. Als je zowel Gakpo als Madueke mist, mis je zoveel assists en doelpunten. Daar moet 1 op 1 bewezen rendement voor terugkomen.

 

+1/-0

Madueke zie ik niet meer vertrekken. Het lijkt wel of de spelers van psv als een soort speelbal worden gebruikt. Man united bied op gakpo en maakt hem helemaal gek. En onder tussen bieden ze doodleuk 100 miljoen op anthony. En nu doet chelsea hetzelfde met madueke. Bieden 30 en willen niet meer betalen, maar bieden wel 100 miljoen op murdyk. Psv moet in het vervolg 100 miljoen zeggen. Dan zijn de spelers veel intressanter voor dit soort clubs.

 

+1/-0

Echt nog nooit gehoord van deze Mudryk. Al 22 jaar, maar 9 goals in 29 wedstrijden bij Shakthar, 0 goals in 20 wedstrijden bij eerdere clubs en 0 goals als international.. tja.

Ook weer een voorbeeld dat andere clubs echt veel meer geld hadden gekregen voor Gakpo dan wij en de topclubs weten het ook.

 

+2/-0

Succes bij Chelsea.

 

+1/-0

Enorm vervelende speler om in je team te hebben. Altijd verongelijkt en negatieve energie. En altijd de Madueke show.

 

+1/-1

Hij creëert wel weer 6-7 grote kansen. Het is duidelijk niet allemaal goed maar het grote merendeel van het gevaar nu Gakpo er niet meer is.

 

+4/-0

Dat ben ik met je eens, maar zijn hele houding zegt mij, dat ik hem direct zou verkopen.

 

+2/-0

Snel verkopen aub. Levert niets Bijzonders.

Ga maar alvast door selecteren en op naar volgend seizoen.

 

+1/-1

Ik begrijp de kritiek op madueke niet? Ook van luuk de jong niet. Je mist samen met elgazi 5 kansen, die er in moeten. Dan ga je zeuren op madueke, omdat hij een keer voor eigen succes gaat. Vandaag was madueke echt heel goed. Luuk en elgazi waren de zwakste schakels vandaag. Volgende wedstrijd elgazi, maar even plaats laten nemen op het bankje.

 

+3/-0

Ook al gaat ie teveel voor eigen succes, en zit ie overduidelijk al 3 potjes met zijn hoofd bij Chelsea, dan nog leverde ie een aantal perfecte voorzet assists die onze tobspits niet wist te verzilveren. Luuk zit alweer 3 potjes achter elkaar op het niveau ten tijde van zijn diepste crisis bij PSV, toen men zelfs zijn aanvoerderschap afnam. Heel armoedig wat die laat zien. Maar er is wel meer armoedig aan dit team dat zonder Gakpo ineens volledig in elkaar duikelt.

 

+4/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 11 pagina's: 1 2 3 4 ... 6 7 8 9 10 11

PSV Forum » Historie » Noni Madueke