Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Jeugdopleiding » [Team] Jong PSV

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Vandaag de openingswedstrijd. Normaal gesproken heel veel A selectiespelers die vanuit de A selectie te weinig aan spelen toekomen en hun minuten maken bij Jong PSV. Echter is dat dit jaar een stuk minder in mijn beleving. Overigens zijn de regels iets aangepast zodat spelers wel mee kunnen doen met Jong PSV terwijl ze in de selectie zaten van het eerste elftal. Enkel als ze in de basis hebben gestaan of langer dan 45 min hebben meegespeeld mogen ze niet mee spelen met Jong PSV.

In dit geval verwacht ik wel;
- Van de Meulenhof
- Aboukhlal
- Ihattaren
- Teze
- Piroe
- Soulas
- Lato

Wellicht wel leuk om vanavond te kijken.

 

+1/-0

Had die Madueke en Sidibe wel verwacht en ook Mendonca. Zaten die wel bij de selectie?

 

+1/-0

Ik kijk eigenlijk nooit wedstrijden van Jong PSV, maar ik zie net dat ze nu echt stijf onderaan staan terwijl ze vorig seizoen 3e geworden zijn in de eerste divisie. Wat is er aan de hand daar?

 

+1/-0

Defensief probleem, achterin zo lek als een mandje. Nooit in dezelfde samenstelling en de gasten die altijd spelen kunnen er niets van. Aanvallend hebben we wel wat talenten hoor maar defensief is het janken met de spreekwoordelijke pet op.

 

+1/-0

Het blijft voor Nederlandse clubs toch lastig om verdedigers op te leiden. Moet daar niet eens meer aandacht aan worden besteed. Misschien wat knowhow halen vanuit het buitenland.

 

+1/-0

Klinkt toch opmerkelijk, aangezien het NL elftal een zeer sterke verdediging heeft op het moment. En heeft PSV op het moment niet Obispo (verhuurd aan Vitesse) en Teze? Afgezien van de wedstrijd tegen PSV hoor ik goeie dingen over Obispo. Teze ken ik niet goed, alleen van zijn invalbeurten bij PSV. Maar goed Obispo is weg bij jong PSV en ik weet niet hoevaak Teze speelt. Is inderdaad zorgelijk op deze manier. Hoe doen de keepers het bij Jong PSV dan? Want als de verdediging lek is, krijgen die iig genoeg te doen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

NeedPants schreef op 02 oktober 2019 om 20:02:

Klinkt toch opmerkelijk, aangezien het NL elftal een zeer sterke verdediging heeft op het moment. En heeft PSV op het moment niet Obispo (verhuurd aan Vitesse) en Teze? Afgezien van de wedstrijd tegen PSV hoor ik goeie dingen over Obispo. Teze ken ik niet goed, alleen van zijn invalbeurten bij PSV. Maar goed Obispo is weg bij jong PSV en ik weet niet hoevaak Teze speelt. Is inderdaad zorgelijk op deze manier. Hoe doen de keepers het bij Jong PSV dan? Want als de verdediging lek is, krijgen die iig genoeg te doen.Inderdaad. Durf zelfs te zeggen dat Nederland nog nooit zoveel luxe heeft gehad centraal achterin. Onze eerste vier keuzes spelen momenteel bij Juve, Liverpool, Inter en Bournemouth (en waarschijnlijk na de zomer ook voor een topclub.

Vorig jaar stond Obispo daar nog redelijk vaak, iemand die toch al een tijdje bij 't eerste meeloopt en gewoon een aardig talent is. Jong Ajax speelt nu bijv. met Kik Pierie, die behoorlijk wat ED-ervaring meeneemt. Momenteel lopen er met Soulas, Daverveld, Zeegers en de Haas spelers rond die hoogstwaarschijnlijk nog niet eens ED-niveau gaan aantikken. Dan is 't logisch dat ze op 19/20-jarige leeftijd moeite hebben met JL-niveau.

Middenveld staat inderdaad wel aardig en voorin lopen er ook wel wat leuke talenten, maar het fundament is drie keer niks. Nouja, kan natuurlijk een seizoen gebeuren. De laatste jaren waren eigenlijk ook erg goed qua resultaat.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Jeugdopleiding » [Team] Jong PSV