Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Wedstrijden van PSV » [ERE] Willem II-PSV (zo 10-11-2019, 14.30 uur)

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

open/sluit de onderstaande quote:

Big Paul Castellano schreef op 08 november 2019 om 16:53:

Ik heb 500 op Willemll gezet. Krijg al ruim 7200 wanneer ook 020, AZ en Twente zondag winnen. Zou zomaar eens bijna 10.000 Euro kunnen worden :DU heeft hier inderdaad meer kans op dan meespelen met de staatsloterij . Maar het kan ook een hele mooie dag worden. Reken u niet te vroeg rijk beste BPC.

 

+1/-0

We zijn net koud begonnen en we staan alweer achter. Godver wat lag het HELEMAAL open zeg.

 

+2/-0

Unnerstahl lost wel iets op. Maar je hebt dan nog steeds geen goede linksback, een zwak middenveld, en een slechte aanval zonder Malen en Bergwijn. De verdediging zou wel goed genoeg moeten zijn verder, maar doet ook mee met de malaise.

 

+1/-0

Drie keer binnen 20 minuten staat die Nunnely vogelvrij, Sadilek sjokt er gewoon achteraan zojuist (rond de 20ste minuut). Dit wordt toch langzamerhand een van de zwartste periodes in m'n PSV-bestaan.

 

+2/-0

Eindelijk doet PSV wat terug, hoewel er nog geen goal gevallen is. Grote kans voor Bruma, je kan je afvragen hoe hij hem er NIET inkrijgt, maar een grote kans was het zeker. Vervolgens een afstandsschot van Gakpo, snoeihard op de lat en vlak daarna een zeer gevaarlijke kopbal van Dumfries volgens mij, die net voorlangs ging. Vooral bij dat schot van Gakpo weinig geluk helaas, maar we zitten ook niet in een fase dat geluk aan onze zijde is. Wat tekenen van leven!

Edit: een grote kans voor willem 2 nu, daar zag Schwaab er toch niet goed uit. Bovendien vond ik Schwaab tegen Lask ook niet goed. Ik snap niet dat hij verkozen wordt boven Baumgartl, die, afgezien van de laatste wedstrijden, toch regelmatig veel rust in de verdediging heeft gebracht.

 

+1/-0

Hoezo is dit geen penalty voor PSV? Dumfries ondersteboven gelopen in de 16, VAR kijkt ernaar en zegt dat het niks is. HOEZO?

Edit: en een minuut later de 2-0 van willem 2. Ik breek hier bijna mn meubilair af, wat is dit verschrikkelijk frustrerend zeg.

 

+3/-0

En het is gedaan met PSV.

 

+1/-0

Wat een k*t elftal is dit zeg, inclusief trainer. Mark wegwezen en neem je vriendje Sadilek mee!!

 

+1/-0

Je moet eens kijken naar de manier van verdedigen van Viergever bij die 2e goal. Positief bekeken grijpt hij niet in omdat hij niet weet wat er in z’n rug gebeurd. Negatief gezien laat hij het daar gewoon lopen en tekent daarmee het doodvonnis van Van Bommel.

 

+1/-0

Dan toch de 2-1, van nota bene Pereiro, en wat een mooie goal. Nu vol voor de 2-2 mannen! Komop, vooruit!

Zo en nu nog geel voor Viergever omdat hij geen ogen in zn rug heeft ofzo, wat worden we door Kuipers een partij genaaid zeg. Ik dacht dat dit de beste scheids van NL was?

En het blijft bij 2-1. PSV heeft hard gewerkt, was achterin bijzonder wankel en voorin niet daadkrachtig. Wel moet ik zeggen dat we in deze specifieke wedstrijd bij 1-0 stand gewoon een penalty moeten krijgen. In plaats daarvan is het een minuut later 2-0. VAR mafia ten voeten uit.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 10 november 2019, 16:26:17.

 

+1/-0

We zijn afgezakt tot een zeer zeer bedenkelijk niveau, PSV onwaardig.
Er zijn er natuurlijk meer schuldig dan alleen van Bommel maar hij is wel eindverantwoordelijk!!!
Dit kan en mag niet zonder gevolgen blijven.
Dussssss ik zou zeggen Toon Gerbrans/RVC kom er maar in!!!!!!!!

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

romaba schreef op 09 november 2019 om 21:50:

open/sluit de onderstaande quote:

Big Paul Castellano schreef op 08 november 2019 om 16:53:

Ik heb 500 op Willemll gezet. Krijg al ruim 7200 wanneer ook 020, AZ en Twente zondag winnen. Zou zomaar eens bijna 10.000 Euro kunnen worden :DU heeft hier inderdaad meer kans op dan meespelen met de staatsloterij . Maar het kan ook een hele mooie dag worden. Reken u niet te vroeg rijk beste BPC.Alleen AZ nog winnen en ik verdien iets meer dan 10.000 Euro. Is die Van Bommel nog ergens goed voor :D :D :D

 

+1/-0

Wederom Dumfries die bij eerste tegengoal aan het slapen is, minuut na tegengoal precies hetzelfde. Ik snap niet waarom hij zo opgehemeld wordt. Hij is gewoon een erg matige voetballer.

 

+1/-0

Eerlijk.... Willem II speelde helemaal niets klaar, maar wint wel zoals ploegen altijd winnen van crisisploegen. We missen net dat laatste stukje vernuft rondom de 16. Ik vond PSV echt niet verkeerd, maar alles zit nu gewoon tegen.

 

+1/-0

Eikels zijn het. Schandalige vertoning, het wordt een HEEL lang seizoen 😡

 

+1/-0

+ Rosario speelde met meer pit dan hij eerder dit jaar heeft laten zien, maar die reactie na afloop weer... man o man neem die armband af. Kijk naar wat het Luuk heeft opgeleverd toen hij hem even kwijt was.

+ Pereiro is echt gruwelijk om naar te kijken want je weet niet wat je krijgt, maar hij doet het wel het meest van iedereen voor je. Het was tactisch wellicht sterk geweest om hem als valse 9 te laten starten ipv Bruma.

+ Unnerstall kon ondanks 2 goals tegen me wel bekoren. Ik vond dat hij wel iets uitstraalde en met zijn lengte en fysiek ook beter bij hoge ballen. Die spelhervattingen kunnen nog beter denk ik.

- Sadilek, no more words needed

- Schwaab, no more words needed

- Bruma, no more words needed


Guti, Doan, Viergever, Dumfries, Gakpo zakten niet door de ondergrens maar het was ook weer niet spetterend. Dit zijn wel spelers die het de komende tijd moeten gaan doen als de afwezigen weer terug zijn. Van Bommel had tactisch nog wel wat uit de hoge hoed getrokken met Dumfries heel diep zodat we iets aan hoge ballen hadden, Baumgartl voorin, Pereiro als extra aanvaller, Ihattaren als rechtsbuiten, Doan op 10... het was helaas niet genoeg. Zat ook niet mee met die pingel en bal op de lat maar vooral met het klungelige afwerken van Bruma.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

PSV Forum » Wedstrijden van PSV » [ERE] Willem II-PSV (zo 10-11-2019, 14.30 uur)