Transparent
Inloggen
Sluiten

Terug met een nieuwe site en een nieuwe naam

15 oktober 2018 12:00

Nee, je bent niet op de verkeerde website terecht gekomen. We zijn terug met een nieuwe site én een nieuwe naam. Vanaf vandaag gaat PSV.netwerk.to verder als PSV.supporters.nl. Wel met dezelfde functionaliteiten die je ook gewend was van de oude site, maar alles in een nieuw jasje. En nu ook veel beter mobiel bereikbaar!

Het forum is momenteel nog offline. Dit zal zo snel mogelijk ook weer online komen als ook het forum is omgebouwd naar de nieuwe huisstijl. Voor nu kan er helaas nog geen indicatie worden gegeven wanneer het forum weer terug zal keren. Wel is het vanaf nu weer mogelijk om te kunnen reageren op de nieuwsberichten. Dit kan worden gedaan op alle berichten die vanaf dit nieuwsbericht zijn geplaatst tot een week na plaatsing van het bericht.

We begrijpen dat er de nodige vragen zijn over de tijd dat de website offline is geweest en ook de duur daarvan. Omdat reageren op een van de nieuwsberichten niet de juiste plek is voor de vragen, omdat het dan snel onoverzichtelijk wordt, verzoeken we die vragen te bewaren tot ook het forum weer terug is. We zullen daar een plek inrichten waar alle vragen gesteld kunnen worden en hier ook antwoord op gegeven zal worden. Mocht je niet zo lang willen wachten, kun je jouw vraag ook via een privébericht aan de beheerders of via e-mail stellen.

In vergelijking met de oude site zijn er wel een paar dingen veranderd die hieronder verder worden omschreven.

Foto’s
Waar mogelijk zullen de nieuwsberichten vanaf nu een foto bij het bericht bevatten. Dit is en was een vaak gestelde vraag van veel gebruikers en het ziet er natuurlijk ook beter uit. Nu de ruimte voor de nieuwsberichten een stuk breder is, is er nu ook plek voor een foto.

Profiel
Op de nieuwe site is het mogelijk om zelf je profiel te kunnen wissen als je geen onderdeel meer wenst uit te maken van de community. Op de oude site moest dit door een van de beheerders gedaan worden. Om te voorkomen dat hier geen misbruik van gemaakt zal worden, ontvang je eerst een e-mail met een link waarin je bevestigd dat je jouw profiel wilt verwijderen.

Inloggen
Omdat alles vanuit de oude site is over gezet naar de nieuwe site zijn de inloggegevens hetzelfde gebleven. Je logt dus in met de loginnaam en het wachtwoord die je ook op het Netwerk had. Mocht je deze niet meer weten, kun je onder de knop Wachtwoord een nieuw wachtwoord opvragen. Je ontvangt dan binnen een paar minuten een link op je e-mailadres waarin je zelf een wachtwoord kan instellen. Het is vanaf nu ook weer mogelijk om je wachtwoord aan te passen.

Transfers, Design en Chat
Omdat er afgelopen maanden helemaal geen gebruik werd gemaakt van de pagina’s Transfers, Design en Chat hebben we deze voor nu niet meegenomen in de nieuwe site. Mocht de vraag er echter wel naar zijn, kunnen deze in een later stadium alsnog weer toegevoegd worden.

Battle
Mede omdat het forum ook offline was, is er afgelopen maanden weinig gebruik gemaakt van de Battle. Deze willen we echter wel nieuw leven in blazen en we hebben daarom ook een lijst aan nieuwe vragen toegevoegd.

Facebook
PSV.supporters.nl is vanaf nu ook via Facebook te volgen. Ook op deze manier kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en discussiëren met andere fans.

Ga naar https://www.facebook.com/psvsupporters/ en like het meteen.

E-Zine
Vanaf volgende week zal de E-Zine op maandagochtend pas verstuurd worden. Dit omdat in de kranten op maandagochtend ook nog voldoende nieuwsberichten staan over de wedstrijden van het weekend daarvoor en op die manier alles goed afgesloten kan worden.
Tags

nieuwsberichten wachtwoord foto offline battle beheerders chat design zine bereikbaar breder community discussieren functionaliteiten gebruikers huisstijl inloggegevens inloggen inrichten jasje knop like loginnaam logt mailadres mobiel nieuwsbericht omgebouwd onoverzichtelijk opvragen privebericht psvsupporters wissen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Eindelijk!! Hopelijk zien we alle vertrouwde posters snel terug! Forza PSV!

De minimum lengte van je bericht is alvast iets waar ik aan moet wennen..
+7/-1

 
site-admin 5 jaar geleden
Bedankt voor de oplettendheid. Hier hebben we helemaal overheen gekeken. Ik heb het direct doorgezet, zodat alleen de wedstrijden van dit seizoen worden meegenomen.
+1/-0

5 jaar geleden
Wordt ook bekend gemaakt hoe het eea geregeld om de beveiliging beter te waarborgen?
+6/-2

 
site-admin 5 jaar geleden
We denken dat we de zaakjes netjes op orde hebben. Over het hoe maken we uiteraard geen details bekend.
+3/-3

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
In algemeenheden zou toch wat gezegd moeten kunnen worden hoe de veiligheid beter gewaarborgd wordt? Immers neem ik aan dat jullie in het verleden ook dachten de zaken netjes op orde te hebben en bleek dit niet zo te zijn en lagen gegevens op straat (op het deepweb waren alle gegevens van Ajax Netwerk gewoon te vinden, ik neem aan dat dit ook het geval was voor de andere twee grote netwerken).
+4/-3

 
site-admin 5 jaar geleden
In het verleden zijn fouten gemaakt. De reden dat het een tijd geduurd heeft om weer online te komen met deze nieuwe site heeft ermee te maken dat we het heel serieus hebben genomen om alles goed dicht te timmeren en beter aan te pakken dan in het verleden.

Voor zover we weten hebben er overigens geen gegevens van PSV Netwerk op straat gelegen.
+5/-3

 
5 jaar geleden
En hoe wordt gewaarborgd dat deze fouten niet meer/minder snel gemaakt worden? Daar zijn toch algemene constructen voor aangenomen mag ik aannemen? Want 'we gaan nu ons best doen' oid wekt weinig vertrouwen. Zitten dezelfde mensen aan de knoppen? Ik weet dat er, zeker op de andere twee netwerken mensen waren die admin waren die de volwassenheid van een gemiddelde 16-jarige niet wisten te benaderen en dat er persoonlijke strijdjes geleverd werden tegen mensen die ze simpelweg om hun mening niet mochten en dat dit zo ver ging als het opzoeken en bekendmaken van persoonlijke gegevens en het zwartmaken van bepaalde leden. Iets waar jullie ook op leken te duiden met de begeleidende tekst die in de eerste fase nadat het forum gesloten was op de frontpage stond. Hoe is ervoor gezorgd dat de kans op een dergelijke situatie verminderd is?
+2/-1

 
5 jaar geleden
Goed punt, over de onvolwassen mods.
Daar is onlangs nog bijna het Voetbalzone forum aan onderdoor gegaan.

PS Kunnen jullie ervoor zorgen dat dit tekstveld “meegroeit” op mobiele schermen? Hij is nu veel te breed voor mn iphone en nu typ ik de hele tijd blind..
+3/-0

 
site-admin 5 jaar geleden
Als je een screenshot kan sturen naar bas@supporters.nl dan kijk ik ernaar!
+5/-2

 
site-admin 5 jaar geleden
Ja, er is uiteraard gebruik gemaakt van relevante best practices. Voor wat betreft de moderators en dergelijke; je zult sommige oude gezichten nog terugzien, maar niet iedereen.
+3/-2

5 jaar geleden
Héél mooi! Elke dag kijken en dan weer teleurgesteld zijn ging ook tegenstaan.....
Iedereen die heeft meegewerkt: klasse.
+9/-3

 
FC Schijtbak (geschorst)
5 jaar geleden
Kijken naar pagina 819 Teletext verveelt me nooit
+2/-0

5 jaar geleden
Mooi dat het terug is! Maar het heeft wel lang geduurd. Hoop dat de forums ook snel weer opengaan.
+7/-1

 
site-admin 5 jaar geleden
Wij ook. We werken er hard aan. Maar we doen het stap voor stap.
+9/-1

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Nemen jullie de data van het toen bestaande forum ook over?

Er ontstaat wel een beetje een rare situatie nu een hoop mensen zijn uitgeweken naar psvnetwerk.forum2go.nl
Zou eigenlijk ideaal zijn als de posts van daar erin kunnen worden verwerkt. Of dat doenbaar is vraag ik me af...
+4/-2

 
5 jaar geleden
Goed bezig Bas. Was afkicken al die tijd:)
+1/-0

5 jaar geleden
It's good to be back, boys and girls. Goed bezig, Bas (en alle anderen) !
+4/-0

5 jaar geleden
Top, fijn dat we hier weer terecht kunnen! Altijd een fijne site met veelal zinnige discussies.
+8/-0

5 jaar geleden
Dat werd tijd :) Fijn dat het terug is, nu nog wachten op de forums. In ieder geval bedankt aan degenen die hieraan hebben gewerkt, qua vormgeving ziet de nieuwe site er in ieder geval al top uit.
+3/-0

5 jaar geleden
Mooi werk, Bas en co!

Op de Ajax versie van de nieuwe site is nog geen hond te bekennnen, maar hier leeft het gelijk weer. ;)
+9/-0

 
5 jaar geleden
Volgens mij heeft Ajax Showtime die plek ingenomen want daar heb ik na de 3-0 toch even lopen genieten haha.
+5/-0

5 jaar geleden
Mooi dat we weer kunnen reageren op berichten. Heb het wel gemist!
+5/-1

5 jaar geleden (gewijzigd)
Fijn jongens, heeft lang genoeg geduurd. Site ziet er wel oké uit, even wennen wel, maar komt wel goed.

Zie overigens dat de discussie gesorteerd staat op +/- en niet op tijd. Is dit iets dat je zelf kan aanpassen?
+21/-1

 
site-admin 5 jaar geleden
Bedankt voor je reactie. Vooralsnog kan dit niet aangepast worden, maar we zullen dit zeker bespreekbaar maken. Helemaal omdat je aardig wat +-jes gekregen hebt en dat dus zegt dat je niet de enige met deze mening bent.
+5/-1

 
5 jaar geleden
Inderdaad, dat zou wel handig zijn als je op volgorde van tijd kan selecteren.
+2/-2

5 jaar geleden (gewijzigd)
Pfff... Hopelijk gaat die eeltplek van het continu F5'en weer weg!
+5/-2

 
5 jaar geleden
Over F5'en gesproken...
Een kleine aanmerking op het reactiesysteem hier: Als je eenmaal iets hebt gepost hier, dan kun je niet meer refreshen zonder dat de browser vraagt of je het formulier *opnieuw* wilt submitten.

Dus dan moet je eerst weer terug naar de frontpage en dán hetzelfde nieuwsbericht weer aanklikken voordat je kunt zien of je reacties of likes hebt!
+3/-3

 
site-admin 5 jaar geleden
Dit gaan we nog oplossen :)
+4/-3

5 jaar geleden
Heel mooi fijn om weer terug te zijn, en goed vernieuwd, even wennen maat denk beter en betrouwbaarder.
+4/-2

5 jaar geleden
Geweldig, ik vreesde al een beetje dat ons PSV netwerk definitief zou gaan verdwijnen.
Heren Admins en mods veel succes met de forumsamenstelling.Hopelijk staan er dan ook de transfers van spelers weer in.
Gr. Giancarlo Antognoni PSV fan sinds 1973
+6/-2

forum-beheerder 5 jaar geleden
Keurig, deze nieuwe look! Mijn complimenten, ziet er prima uit! :-) Iets meer kleur dan de vorige versie, I like it!
+2/-3

5 jaar geleden
Het is een mooie site maar wel heel erg wennen .. Kwestie van tijd. Hopelijk is het het lange wachten waard geweest!????
+3/-3

5 jaar geleden
Benieuwd wanneer het forum weer opent! Dat het maar weer een levendige bedoeling mag worden :)
+2/-2

5 jaar geleden
Wel even wennen deze site, maar blij dat we weer kunnen reageren! Nu de forums nog..!!
+2/-2

5 jaar geleden
Fijn dat jullie weer terug zijn mannen en vrouwen! Wat mij betreft ook snel de forums weer in de lucht helpen, heb ik wel gemist!
+2/-2

5 jaar geleden (gewijzigd)
Goed gedaan mannen.. nu nog het forum terug.

https://psvnetwerk.forum2go.nl/link is een leuke vervanger maar het mist de dynamiek van het oude forum...
+2/-3

5 jaar geleden
Pff eindelijk zeg, kan ik op mijn werk weer eindeloos de website en hopelijk snel de forums afstruinen.
+4/-2

5 jaar geleden
Eindelijk we kunnen weer.
Het is even wennen maar dat komt ook goed.
Bedank jongens die hard hebben moeten werken om dit form online te krijgen.
+3/-1

5 jaar geleden
Welkom terug iedereen!

Laten we er een mooie Community maken met zijn allen, met respect naar elkaar!
+6/-3

5 jaar geleden
Eindelijk!
Maar, waarom een p als twitter profiel foto? Weinig creativiteit om de andere 2 letters erin te krijgen?
+3/-3

 
site-admin 5 jaar geleden
Het is een bewuste keuze geweest om op Twitter, Facebook en hier op de website zelf als icon steeds hetzelfde te gebruiken. Maar het is zeker het overwegen waard om op Twitter/Facebook de volledige naam te gebruiken omdat de ruimte daar uiteraard een stuk groter is. We nemen het mee :)
+2/-3

5 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi, ziet er gelikt uit, meer kleur, en nog steeds de vertrouwde items. Top, fantastisch gedaan !!!!!!
+3/-3

Erg fijn, ik werd al helemaal gek van de reacties op voetbalzone.
+4/-2

5 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi zo, ik heb het wel gemist. Het is wennen, maar dat komt wel goed. Hopelijk kunnen we ook snel weer het forum op. Succes, admins.
+3/-3

5 jaar geleden
Welkom terug iedereen. Wat heb ik dit gemist zeg. Al die heerlijke overwinningen zonder het forum. Op naar de volgende titel!!
+5/-2

5 jaar geleden
Best wel wennen dit, hopelijk gaan de forums weer snel online. Those were the days zit ik op te wachten !
+4/-3

 
5 jaar geleden
Klopt maar in ieder geval een eerste veelbelovende stap.
+2/-1

Aloha Bro´s daar zijn we weer, de Por siempre vencedores, het gaat lekker in de comp, Kampioenen !!!
+4/-1

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

moderator forum-beheerder 5 jaar geleden
De site ziet er heel mooi uit!! leuk dat we weer terug online zijn! kan niet wachten om weer te reageren op berichten :)
+4/-3

5 jaar geleden
Waarom een nieuw domein vraag ik me af? Netwerk is juist een begrip onder de supporters, iedereen kent het.
Mooie duidelijk site. Wel wat druk door de reclame, maar dat hoort er tegenwoordig helaas bij.
+5/-0

 
site-admin 5 jaar geleden
Een begrijpelijke vraag. Ondanks dat het 'Netwerk' een begrip was, had het door alles wat zich vorig jaar zomer heeft afgespeeld ook een slechte naam gekregen. We hebben daarom de afweging gemaakt om met een nieuwe site ook de naam van supporters.nl te gaan gebruiken en om die manier een frisse (door)start te maken. De domeinnaam was enkele jaren geleden al vastgelegd (en werd door enkele achterliggende systemen ook al gebruikt). Dit leek ons het juiste moment om ook de naam van Supporters.nl daadwerkelijk te gaan gebruiken.
+1/-0

5 jaar geleden
Heel chill!
Foto's bij de artikelen was voor mij nooit zo belangrijk... Wel chill als ook de Twitter lijst van PSV volgers actueel is/blijft. Is een mooie bron van informatie ook.
+3/-1

5 jaar geleden
Eindelijk, we zijn er weer! Zeker deze seizoens start had ik hier wel ff wat kwijt gewild...;),...
+3/-1

5 jaar geleden
Lang gewacht, blij dat we er weer zijn. Vanaf wanneer is het forum weer actief?
+4/-3

reactie verwijderd

5 jaar geleden
Eindelijk! Zo gemist al die mooie reacties! Top dat we er weer zijn :)
+2/-1

5 jaar geleden
Was ff klote met wachtwoord maar ben er weer in ,,ziet er prima uit !!!
+3/-2

5 jaar geleden
Hele goede zaak dit. Ik heb het netwerk echt gemist. Al die sites die na PSV Netwerk opgedoken zijn kunnen hier totaal niet aan tippen.
+3/-1

5 jaar geleden
Ik heb de refresh button wel tig keer ingedrukt :P, was nog niet helemaal wakker, maar ziet er mooi uit en blij dat we in ieder geval weer (beperkt) kunnen reageren.
+2/-0

Goed gedaan, heren! Blij dat we weer terug kunnen in ons oude hok.
+1/-1

5 jaar geleden
Mooi dat de site weer terug is. Ik hoop dat de fora niet lang meer gaan duren, dat was altijd het grootste gemis wat mij betreft. Heb een jaar lang meegelezen op 2go forum en ik ben bang dat vele namen van daar hier niet meer terug zullen komen.

Maar goed, het zijn de eerste reacties nog maar. Misschien dat ze het als ware psv netwerk addicts het gewoonweg niet kunnen laten. Ik hoop iig iedereen op 1 plek weer te kunnen zien.
+1/-1

5 jaar geleden
Is t mogelijk om de man van het seizoen, wedstrijd van het seizoen enz.

ook echt alleen van dit seizoen te doen? Nu staat t er ook van vorig seizen nog bij.
+2/-0

5 jaar geleden
Top! Het ziet er weer gelikt uit:)

Enig idee wanneer de Forums weer geopend worden ?
+1/-1

5 jaar geleden
Nou, daar zijn we weer. Was elke week nog trouw aanwezig omdat ik met de vovo mee doe. Hopelijk komt iedereen weer langzaam terug hier en kunnen we weer heerlijk kletsen over onze grootste hobby, mét mensen die dezelfde hobby hebben. Natuurlijk altijd leuk als Negerflat nog eens langskomt, maar hopelijk is er nu een snelle oplossing om trollen van andere clubs eenvoudig en voorgoed te kunnen weren. Succes allemaal !
+1/-1

5 jaar geleden
Mooi, heel blij mee! Bedankt voor alle inspanningen om de site zo mooi te krijgen gents
+1/-1

5 jaar geleden
Ik zie wel ontzettend veel reclame ineens, best apart dat er allemaal vrijwilligers worden gezocht maar dat er ogenschijnlijk wel iemand geld verdient aan deze move.
+0/-1

5 jaar geleden
Welcome back.

Nu naast de Facebook pagina ook via deze weg hopelijk veel info over ons clubke
+1/-1

5 jaar geleden
Top, heeft even geduurd helaas maar laat dat forum maar weer komen.
+1/-1

5 jaar geleden
Heeft al iemand gezegd hoe giga irritant het is dat het eerste wat je ziet een advertentie is. Ik wil éérst het nieuws zien.
Verder is het ff wennen
+1/-1

reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

5 jaar geleden
Ziet er goed uit. Ik zie dat er nog wel een RSS feed is maar dat er nog geen documenten in staan. Komt dat nog?
+2/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Gas op de zuigers nou met dat forum weer online brengen! Hi ho Silver!!

Even in aanvulling: ik begrijp dat het in de lijn der dingen ligt dat ook de subfora terug komen. Dit tot grote deugd van ondergetekende en nog een paar underground figuren. Ik zou er voor willen pleiten om de subfora (zoals te doen gebruikelijk was) los van het vaste forum te koppelen (bij wijze van drempel)
Ik weet het, veel noten op de zang, maar jullie aandacht in deze wordt bij voorbaat zeer gewaardeerd. Een effectuering van het verzoek nog des te meer :-)
+2/-0

5 jaar geleden
Hallo allemaal, wat een prachtig seizoen beleven we met zijn allen hè?!
+1/-0

5 jaar geleden
Goed bezig mannen, good to be back! Dat de forums maar snel weer open gaan!
+1/-0

5 jaar geleden
Mooie site! Helaas werken de RSS-feeds (nog) niet. Is dit een bekend probleem? Zou het fijn vinden als deze ook werken.
+1/-0

5 jaar geleden
Mooi dat het weer open gaat, maar verder geen verbetering. Te grote teksten, te veel reclames. Het is de zoveelste website die voor smartphone-gebruik moeten worden aangepast. Weg overzicht.

Het zal uiteindelijk wel weer gaan, maar voor pc-gebruikers was de vorige opzet veel beter.

En wat is het nut van die irritante grote balk onderin met facebook etc? Kan dat niet gewoon weg?
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderdPSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten sepp simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi