Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV na zeldzame wanvertoning uitgeschakeld in TOTO KNVB Beker

30 oktober 2018 17:33

PSV is in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker uitgeschakeld door RKC Waalwijk. De ploeg van Mark van Bommel ging na verlenging met 2-3 onderuit tegen RKC Waalwijk. Het is de derde keer in de clubhistorie dat de ploeg is uitgeschakeld door een eerste divisionist. PSV kwam via Érick Gutiérrez en Mauro Júnior twee keer op voorsprong, maar moest uiteindelijk met het schaamrood op de kaken afdruipen.

Mark van Bommel besloot om net zoals tegen Excelsior Maassluis de complete basis te vervangen en gunde op die manier Dirk Abels zijn debuut in het eerste elftal, terwijl Matthias Verreth zijn debuut in de basis van PSV maakte.

De wedstrijd begon voor PSV uitstekend toen de ploeg binnen 30 seconden al op voorsprong kwam, omdat doelman Vaessen flink in de fout ging op een schot van Érick Gutiérrez. Het was echter geen aanleiding voor een rustig avondje in het Philips Stadion omdat PSV fout op fout stapelde en RKC alle ruimte kreeg om te combineren.

De nummer 15 kwam aanvankelijk niet door de defensie van PSV, waardoor PSV redelijk eenvoudig overeind leek te blijven. Na een half uur spelen stond de complete achterhoede echter te schutteren bij een snel genomen corner, waardoor Ingo van Weert volledig vrijstaand de 1-1 kon binnen koppen.

In tegenstelling tot de wedstrijd tegen FC Groningen werd de ploeg niet wakker geschud en was RKC Waalwijk de betere ploeg in de stromende regen. PSV kreeg vlak voor rust echter wel enkele mogelijkheden om toch nog met een voorsprong de rust in te gaan, maar slaagde daar niet in.

Na rust bleef PSV op dezelfde slappe manier door voetballen, waardoor RKC probleemloos er onderuit kon blijven voetballen. De Waalwijkers waren zelfs het dichts bij een doelpunt, maar Seys faalde oog in oog met Eloy Room.

Voor Mark van Bommel was het aanleiding om Donyell Malen te brengen. Ondanks dat de aanvaller wederom een gretige indruk maakte als invaller, zorgde ook dat tot weinig verschil. PSV kwam een kwartier voor tijd toch op voorsprong toen doelman Vaessen opnieuw gruwelijk in de fout ging en de bal in de voeten van Mauro Júnior speelde. De Braziliaan speelde de doelman voorbij en kon eenvoudig binnen tikken.

PSV leek vervolgens recht te hebben op een strafschop na een overduidelijke handsbal van Juriën Gaari. Scheidsrechter Martin van den Kerkhof zag het echter niet en omdat in deze fase van de beker nog geen VAR actief is, ontsnapte de ploeg uit Waalwijk.

Ondanks dat PSV een enorm zwakke indruk maakte, leek het toch op weg naar de volgende ronde in de beker. In blessuretijd ging het echter fout toen Abels een kopduel verloor en zowel Trent Sainsbury en Nicolas Isimat-Mirin leken te slapen. Darren Maatsen profiteerde en hij schoot RKC naar de verlenging.

In de verlenging werd Hirving Lozano als invaller gebracht, maar ook hij kon weinig veranderen aan het slappe spel. Het werd voor PSV nog erger toen Maatsen opnieuw wist te profiteren van een grote fout van Isimat en de 2-3 voor RKC binnen schoot. PSV leek niet bij machte om nog iets te forceren, waardoor het uiteindelijk met het schaamrood op de kaken afdroop in het eigen stadion.




Discussieer mee op de forums


Tags

rkc bommel knvb verlenging abels gutierrez isimat kaken maatsen mauro schaamrood vaessen wanvertoning achterhoede afdroop afdruipen braziliaan darren dichts divisionist eloy excelsior gaari geschud gretige groningen gruwelijk gunde handsbal ingo jurien kerkhof kopduel lozano maassluis machte malen matthias mirin regen sainsbury schutteren seconden seys slaagde slapen stapelde stromende trent var verreth vrijstaand wakker weert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


moderator forum-beheerder 5 jaar geleden
Wel weer een gevaarlijke opstelling van Mark van Bommel, Ik hoop dat het goed gaat uitpakken! Want als je 11 andere spelers opstelt moet je wel veel vertrouwen hebben in je wissel spelers haha
+2/-0

 
5 jaar geleden
En dit is geen Excelsior Maassluis...
+1/-0

 
FC Schijtbak (geschorst)
5 jaar geleden
Mochten we eruit vliegen dan zal dat wel weer liggen aan het feit dat Hendrix niet speelde. De Messias van PSV ????????????????????????????
+3/-2

FC Schijtbak (geschorst)
5 jaar geleden
Lekker camping elftal zeg. Je zult eruit vliegen. Van wie moeten de goals en creativiteit komen?
+4/-2

 
5 jaar geleden
Van Gutiérrez en Mauro dacht ik?
+3/-0

5 jaar geleden
Dit is een opstelling die maar net keukenkampioen divisie waardig is.
Dit mag je totaal geen eredivisieploeg noemen. ☹
+1/-0

5 jaar geleden
Wat is die Aziz Behich zo slecht kan nog niet eens een bal aan nemen.
Er gaat erg veel mis ook omdat de ploeg niet op elkaar ingespleelt is.
+8/-1

 
FC Schijtbak (geschorst)
5 jaar geleden
Ik vind hem juist de minst slechte van vanavond
+2/-10

 
5 jaar geleden
Wat? We hebben het over een Australisch international. Te triest voor woorden.
+2/-3

 
5 jaar geleden
Haha minst slechte? Deze kerel kan amper voetballen. Al eerder wat filmpjes van gezien waar het niet veel beter was. Als Angelino geblesseerd is krijg je dus dit. Nog liever Brenet had ik dan en die vind ik ook al niet best..
+4/-1

 
Spyrootjuh (geschorst)
5 jaar geleden
Behich was inderdaad slecht, maar wat te denken van Isimat? De 1-1 en de 2-2, beide een enorme dekkingsfout van Isimat (zoals hij dat ook al deed in en tegen Barcelona). Leuke gast als entertainer op het stadhuisplein, maar voetballend komt hij enorm tekort. Iemand met al enkele jaren ervaring in het 1e mag een fout maken, maar zoveel fouten... Hij naait de PSV supporters, met opzet?
+1/-0

 
Er is maar 1 man verantwoordelijk voor dit debacle, waarom blijven wijzen naar de spelers? Wat Bommel heeft gedaan kon rationeel gezien gewoon niet, hopen dat ie dit nooit meer flikt, want voetbalfans kennende is de liefde dan zo over,en Philip is weer vrij man, hahaha (-D)
+1/-0

5 jaar geleden
Laten we hopen als we überhaupt door gaan naar de volgende ronde, dat we dit opgeraapt zooitje nooit meer zien.
+1/-1

5 jaar geleden
Ik neem aan dat iedereen zijn geld terug krijgt? Dit is gewoon een dikke middelvinger naar de fans...
+5/-1

 
Spyrootjuh (geschorst)
5 jaar geleden
Welke fans? Een half vol stadion geeft aan dat de suporters deze wedstrijd net zo serieus namen als M v Bommel zelf.
+3/-1

 
5 jaar geleden
Ik krijg niet een paar duizend euro om deze wedstrijd te bekijken.
+1/-2

 
5 jaar geleden
Vorig seizoen speelde feyenooit al zijn bekerwedstrijden thuis. Man, wat was ik jaloers. Na vanavond is dat gevoel volledig weg. Vanaf nu hoop ik dat wij in de toekomst alleen nog maar uit loten. Dan kunnen we tenminste niet meer belazerd worden door de club waar wij zo veel van houden.
+2/-2

 
5 jaar geleden
En volgend jaar komen deze niet eens meer opdagen voor een bekerwedstrijd, kan je alle kaarten gaan weggeven en hopen dat er iemand komt...
+1/-1

5 jaar geleden
Mooi, klaar met dat vervelende toernooitje. Is alleen maar lastig.De competitie is het belangrijkste. Rest is meegenomen. En de spelers zijn gespaard.
+3/-5

 
5 jaar geleden
Prima, de beker, die blijkbaar voor PSV niet interessant is. Maar geef dan even wat eerder de opstelling en de intenties, dan kopen er 18000 minder een kaart. Dit is gewoon je eigen trouwe supporters belazeren.

Wat ook bleek was dat het 2e garnituur een heeeeele grote achterstand heeft op de basis elf. In de verdediging gaat dat hele grote problemen opleveren in geval van blessures of schorsingen.....
+1/-0

5 jaar geleden
Al deze spelers hebben vandaag laten zien waarom we week in week uit met dezelfde 11 namen spelen.. diep triest!
+5/-0

5 jaar geleden
Nou en bedankt he van Bommel, je vliegt niet alleen uit de beker. Je hele selectie staat nu onder druk. Nu kun je aanstaande zaterdag ook zomaar punten verliezen, zie het zo gebeuren.

We waren de laatste twee wedstrijden al een beetje aan het afzakken, ipv dat je je ploeg de kans geeft om zich met een 6-0 lekker op te peppen stuur je heel arrogant 11 wissels het veld in. BLAMAGE!
+5/-3

 
5 jaar geleden
Vooral omdat het al zo fantastisch ging afgelopen zondag. Ik snap gewoon niet dat al die trainers van "topploegen" spelers voor de beker sparen. Het is ook een prijs en het klinkt gewoon lekker eens weer de dubbel te pakken. Nu wordt het weer in angst zitten tot eind van seizoen dat het die lui uit adam niet lukt de dubbel te pakken. Inderdaad, bedankt Van Bommel. Wel weer aan provinciaal relatiebeheer gedaan, de nederlaag tegen willem II was blijkbaar niet genoeg om van te leren.
+2/-1

 
5 jaar geleden
Huil toch niet zo joh. Van Bommel heeft het gewoon prima aangepakt vind ik. Zoals hij al zei: alle 11 spelers waren beter dan hun tegenstander. Spelers zullen toch een keer wedstrijdritme op moeten doen. Enige fout van Van Bommel is dat hij geen oefenwedstrijden inplant met de B keus die niet in de KKD mogen spelen. En om nou te zeggen dat we nu zaterdag ineens gaan verliezen is al helemaal treurig imo. PSV gaat er zaterdag "gewoon" weer opklappen, al helemaal na vandaag. Wat dat betreft ben ik blij met deze wake-up call. Hier alvast de uitslag voor zaterdag: 3-1.
+6/-1

 
5 jaar geleden
Tsja Big Paul, ome Toon schrijft het ene boek na het andere over topsportklimaat maar de beker is niet belangrijk en doen we af met 11 wisselspelers. En dat we op elke positie een betere speler hebben maakt geen flikker uit als ze niet alles op alles willen zetten om deze pot te winnen. Gezapige pot voetbal hebben ze laten zien. Volgens mij hangt er een bordje op de Herdgang: ‘ Hard werken verslaat talent als talent niet hard werkt’. Vandaag wordt dat nog maar eens duidelijk.
+1/-0

 
5 jaar geleden
In deze post kan ik me wel volledig vinden. Toon is gewoon niet geschikt. Kan beter schrijver worden. Belachelijk ook hoe monddood hij de PSV supporters wil maken met zijn kansloze aanpak. Van Bommel kan hier echter niets aan doen. Ook met Zidane, Mourinho of Allegri hadden we hier verloren.
+1/-0

 
No way, die hadden een betere combi op het veld gezet, hebben meer eer in hun donder en meer respect voor de supporter, kom nou hee, wat Bommel hier heeft gedaan is FALEN, complete onderschatting.
+1/-0

5 jaar geleden
B-team, slecht weer en beker.... tja... kan er niet rouwig om zijn.
Kampioen worden is belangrijker.
+3/-1

 
5 jaar geleden
PSV word nu wel ff de grond ingeboord door de pers en media, en alles wat positief was is ineens verdwenen door zo'n dombo opstelling.
Gewoon hele domme actie van van Bommel.
Van de andere kant zie je dat de rest buiten de basis 11 bagger is.
Die 2 kangoeroe hangers mogen ze wat mij betreft ook terugsturen
+1/-0

 
5 jaar geleden
och de media heeft eindelijk zijn PSV afzeikmoment die ze kunnen pakken, in de competitie hebben ze dat niet. Lig ik eerlijk gezegd niet wakker van.

Maar om nou te stellen dat al het positieve, met een B-elftal hè, weg is, is ook wat overdreven.

Wat Big Paul al zegt: meer oefenpotjes met dit soort B-elftallen!
+1/-0

 
FC Schijtbak (geschorst)
5 jaar geleden
Prijzen worden aan de eindstreep verdeeld. Het moge duidelijk zijn dat PSV een enorm probleem heeft als er blessures zouden gaan komen. Je moet er niet aan denken dat je met Isi of die links- of rechtsback van gisteren moet gaan spelen laat staan met de voorhoede van gisteren. Wanne bras.
+1/-0

 
5 jaar geleden
En als je dat niet wordt heb je helemaal niks.
+1/-1

5 jaar geleden
wat een schandalige wanvertoning zeg!! ben blij dat ik niet ben gaan kijken naar psv AV jeetje de een na de ander liep rond of ze bang waren om de bal aan te nemen!! gewoon iedereen die vanaf het begin starte meteen op de trein naar huis zetten op die gutti na, maar die scheids ook wat was dat voor een droplul? penalty moeten geven duidelijker hands kon gewoon niet!! en isimat aub ga terug naar frankrijk jij had echt geen zin om te spelen!! bahbah
+2/-1

5 jaar geleden
En weer is de trainer van PSV arrogant. Doen we wel even, alsof we zo fantastisch gespeeld hebben tegen Groningen. In plaats van dat team op strafwedstrijd te sturen tegen RKC, nee we verknallen weer de kans op een dubbel. Al moet ik nog zien dat we dit volhouden het rest van het seizoen.

Nu ja, met de spaar arrogantie van ook deze trainer, de spelers worden als het mee zit voldoende gespaard, geen beker meer, en overwinteren zal ook wel niet gebeuren, die lui uit adam lachen zich dood. Zij hebben een kans op misschien zelfs in de CL te overwinteren en wij weten niet eens te winnen van RKC. Schaam je.
+2/-0

5 jaar geleden
SCHANDALIG!

Vanbommel manmanman, hoe kun je z’n elftal opstellen!
Beker moet je altijd willen winnen. Mark denkt die pakken we wel even...
Wat is dit slecht zeg!
+4/-2

5 jaar geleden
Jongens rustig tegen pnze held he, v Bommel is gewoon lekker eigenwijs, nu 3x verloren zonder gevolgen in de competitie....hij leert hier van, zoals hij ook moet leren dat je je wél moet aanpassen in de CL.....belangrijkste is dat we in mei met die schaal staan er is verder weinig meer te winnen, dat is nu eenmaal zo....
+1/-0

5 jaar geleden
Jammer dat de wissels niet hebben kunnen brengen wat wij en vBommel ervan verwachtte. Laat dit een les zijn voor de reserves en voor vBommel, hopelijk schudt dit het team wakker. Het werd de afgelopen weken al wat minder, of dat de impact is van de Europese wedstrijden, of dat de frisheid er al snel vanaf gaat moet blijken. Ik verwacht het eerste.
De uitschakeling in de beker is spijtig, maar geen ramp. Het blijft slechts de beker. Heel stiekem misschien nog blij met de wedstrijden die we nu niet hoeven te spelen.

100% aandacht voor de schaal, en mocht TH uit geen resultaat opleveren ook snel Europa vergeten.
+4/-2

5 jaar geleden
Doorselecteren….. er mogen een linksback en een rechtsback bijkomen. Kunnen ze Bruma (mits fit) niet benaderen voor een terugkeer naar PSV?
+2/-1

 
5 jaar geleden
En Moreno terughalen? Die speelt ook nooit meer in Spanje.
+1/-0

5 jaar geleden
Op een of andere manier leeft die KNVB-beker niet in Eindhoven. Het hele toernooi is alleen maar de moeite waard als je die dennenappel ook daadwerkelijk wint.

We doen wel mee maar het mag absoluut géén energie kosten. Tegenstanders ruiken dat en vanavond krijgen wij daar net als de afgelopen paar seizoenen de rekening voor gepresenteerd....

Maar je staat ondertussen natuurlijk wel gigantisch voor lul !!
+2/-1

5 jaar geleden
Hoezo zeldzaam? Dit gebeurd toch zo vaak in de beker. verander het kopje maar gerust.

Blamage Van Bommel. eerst 2 taktische in de CL, en nu de beker. dadelijk 2 van de 3 al klaar.
+2/-1

5 jaar geleden (gewijzigd)
Slecht, ik weet het. Maar de PSV'er in me kan, typisch, niet zitten met dit verlies an sich. Het is alleen wederom een bevestiging dat deze selectie en ook de jeugdopleiding, helemaal niet zo veel talent bevat. Van het elftal dat vanavond op het veld stond is Room een prima tweede keeper, zijn Isimat en Ramselaar normaal gesproken aardige back-ups en zijn Mauro en Gutierrez spelers met potentie. De rest is grauwe middelmaat en heeft geen toekomst bij PSV. Ik ben ook bang dat Mark (en/of Bert) te veel inspraak heeft gehad bij het aantrekken van Sainsbury en vooral Behich. Als je dat soort gasten al niet meer op kunt leiden, dan is het treurig gesteld.
+1/-1

5 jaar geleden
Zo. De knvb beker zijn we weer mooi vanaf. Nog 24 wedstrijden die er toe dien dit seizoen. Gemakshalve ervanuitgaande dat de laatste 3 CL wedstrijden niks meer gaat worden.
+1/-0

5 jaar geleden
Beker kan me niet boeien. En van spelers zonder enig wedstrijdritme kun je ook niet al te veel verwachten. Ondanks dat hoop ik wel dat ons al te veel blessures bespaard blijven dit seizoen.
+1/-1

Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden
De beker is natuurlijk totaal geen prijs voor een topclub als PSV, en dat blijkt iedereen seizoen opnieuw.
+3/-1

5 jaar geleden
Op het eind van het seizoen helemaal niets in Eindhoven.Zo wordt arrogantie afgestraft.Nog 3 nederlagen in de CL en alleen de schaal rest.Geluk met scoren in de laatste minuten houdt ook een keer op.Het was Zaterdag in Groningen al niet om aan te gluren.
+1/-3

5 jaar geleden
We kunnen het over slecht spel hebben, maar waar Isimat mee bezig was kan echt niet. Hij had er gewoon geen zin in. Per direct ontslaan die man, heb je helemaal niets aan! Abels hoeft ook nooit meer te spelen. Balletje breed en tikkie terug, wat triest. Behich is gewoon bizar slecht, maar daar kan hij niks aan doen. Hij probeerde het wel, in tegenstelling tot Isimat. Die Verreth denk overigens dat hij Messi is. Wat een schandalige wanvertoning. Stel je eens de mensen voor die erbij waren in het stadion... Van Bommel, je hebt ons voor luk gezet.
+1/-0

5 jaar geleden
PSV is hier kei hard afgestraft voor de laksheid. Waarom spelen de "oudjes"geen oefenwedstrijden? Bij AZ, FC Utrecht en ajax gebeurt dit wel. Laksheid die bij PSV wel vaker voorkomt. Topclub onwaardig. Verder zijn veel spelers gewoon niet PSV waardig. Behich, Sainsburry......wat een schande. Kan gewoon echt niet. Isimat, Ramselaar en Rigo gaan gebukt onder het gebrek aan wedstrijdritme. Abels moet snel opdonderen. Mauro wil te veel pingelen. Een complete afgang. Ik hoop met heel mijn hart dat er in de winterstop een fatsoenlijke CV aangetrokken gaat worden, en ook een fatsoenlijke reserve back. Dumfries en Angelino zijn topaankopen, waarom geen fatsoenlijke derde?
+1/-0

5 jaar geleden
Tja alleen Malen, Mauro Junior (maar die deed wel veel moeite om zichzelf te onderscheiden) en in mindere mate Guti zijn 1e elftal waardig. Ja Isimat heeft er duidelijk geen zin meer in en heeft de moed opgegeven. Daar moet je snel afscheid van nemen voordat hij de sfeer gaat verpesten. Hetzelfde geldt voor Ramselaar. Gewogen en duidelijk te licht bevonden. Die Behich was weer geen succesnummer. Een afgang tegen een middenmotor in de Keukenkampioen divisie.
+1/-0

5 jaar geleden
Dit is minachting van je eigen publiek. Iets meer dan 20.000 supporters, die nu eens eindelijk de kans hadden een wedstrijd mee te kunnen maken, gaan zwaar teleurgesteld weer naar huis. Het was fair geweest van PSV als je van te voren had gezegd dat je de wedstrijd aan zou vliegen als een oefenpartijtje voor je reserves, en dat je daarom gratis de deuren open zou gooien. Nee, nu wordt je een paar weken op rij bestookt met mailtjes dat je maar vooral moet komen naar dit spektakel en het kost maar 7,50. Zelfs dat was achteraf gezien nog te veel. Een reis vanuit Vlaardingen, die een uur langer duurde door de mega-drukke avondspits, en dan dit voorgeschoteld krijgen. Had dit dan bij een uitwedstrijd gedaan !! PSV, met Toon voorop, kan dit alleen maar goedmaken door de bezoekers hun geld terug te geven. Die anderhalve ton halen ze maar van het salaris van de spelers die vanavond op dat veld rondhobbelden af. Pas dan blijf je voor mij die warme en fijne club die je tot nu toe bent geweest.
+6/-0

5 jaar geleden
Wat een misplaatste arrogantie elke keer weer. Keer op keer denken wij in de bekerwedstrijden dat wij het afkunnen met minder dan 100& of zoals nu wéér 11 niet basisspelers. We pretenderen een fitte selectie te hebben. Stel ze dan ook gewoon op en nadat je ruim voor staat is er genoeg mogelijkheid tot wissel van spelers die het nodig hebben. En maar roepen dat de beker een serieuze prijs is...ga er dan ook zo mee om!!
Jammer Mark...
Voor de zoveelste keer zat ik teleurgesteld op de tribune na een uitschakeling in de beker door zoals ik begon...misplaatste arrogantie.
+1/-0

5 jaar geleden
Wat hebben die 2 kangoeroe,s gedaan op het WK? vMarwijk en Bommel zijn koffers gedragen? wat een drama! Balen, 15 van de 17 thuiswedstrijden winnen we met gemak en verheug me altijd op ajax en feijenoord en op die clubs in de kwart of halve finale beker..helaas niet dus nu nog allen Barca.
+1/-1

5 jaar geleden
als PSV altijd met deze achterhoede zou moeten spelen dan hadden ze nu 10 tot 12 punten minder gehad.
Nu begrijp ik waarom jong PSV vaak in de laatste minuten een goal tegen krijgt.
+1/-0

Belachelijk voor een opkomende trainer met een klasse selectie om zo ten onder te gaan aan onderschatting, meer hoeft niet gezegd te worden, Bommel zal heus wel slecht hebben geslapen, en erg voor Chucki om hem het veld op te sturen om ff de klus te klaren, kon je zien aan zijn gedrag op het veld, Lesje voor heer BOMMEL.
+1/-0

5 jaar geleden
Dit mag Mark van Bommel voor Eigen rekening nemen, gewoon schandalig! Dat je tegen Excelsior Maassluis met een B team spelt, maar ook daar was het niet best, maar tegen een eerste divisionist moet je met je A team spelen. op tribune zitten ouders met kinderen die voor Luuk de Jong en Zoet komen, maar niet voor Dirk abels, dus naar je publiek heb je ook een verantwoording. ik vind dat van Bommel op matje moet komen, want dit kan echt niet.
+1/-0

5 jaar geleden
Van Bommel heeft gegokt door een B-team het veld op te sturen en heeft mis gegokt. Dramatisch slecht spel. Wat ging er eigenlijk wel goed? Ik was van plan samen met een kleindochter naar Eindhoven te reizen, maar ben blij dat dit niet door kon gaan.
Nou vind ik de bekercompetitie naast alles wat er toch al gespeeld moet worden niet veel zaaks. Maar nu blijkt wel dat er een kloof aan kwaliteitsverschil zit tussen het eerste team en de reserves. En dat is riskant.
Hopen dat er a.s. zaterdag tegen Vitesse 'wraak' wordt genomen.
+1/-0

5 jaar geleden
Schaam je kapot. Je kan niet voor 25.000 man een B elftal opsteklen. Bovendien heeft vandaag bewezen dat we helemaal geen brede selectie hebben.
+1/-0

5 jaar geleden
Dit is slechtttttttttttt echt hoe kan je dit doen. We hebben simpelweg niet een brede selectie als Ajax heeft, die starten vanavond ook niet met allemaal basisspelers, maar wel spelers die geregeld wedstrijden meedoen of invallen.
+1/-0

5 jaar geleden
Toon moet maar niet meer praten over een topsportklimaat,hoe kun je als topclub zijnde de kortste weg naar succes nou niet serieus nemen.
Voor iedere voetballer en trainer is dat een prijs die je op je CV kan bijschrijven;een beetje meer eerzucht zou geen kwaad kunnen.
Mag toch hopen dat intern de koppen bij elkaar worden gestoken om elkaar eens goed de waarheid te vertellen.
Cocu begon zijn carierre met de beker en daarna de jc-schaal,misschien een voorbeeld voor Mark.
+1/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage