Transparent
Inloggen
Sluiten

'Schalke 04 wil Steven Bergwijn deze winter al naar Duitsland halen'

27 december 2018 08:31 - Sky Sport Deutschland

Schalke 04 wil er alles aan doen om Steven Bergwijn tijdens de komende transferperiode al binnen te halen. Dat weet de Duitse journalist Dirk Schlarmann van Sky Sport Deutschland te melden. Hoewel de Duitsers de groepsfase in de Champions League zijn doorgekomen, kennen ze in eigen land een tot nu toe teleurstellend seizoen met een dertiende plaats. De komende weken moeten daarom gebruikt worden om de selectie te versterken.

Meer op Sky Sport Deutschland


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Met alle respect voor Schalke, maar ik denk dat Bergwijn inmiddels bij grotere clubs hoog op het lijstje staat. En dat weten hij en zijn zaakwaarnemer ook wel.
7 maanden geleden
Zou mooie club zijn als hij niet meteen naar de absolute top wil zoals Depay, maar een Wijnaldum route wil. Vraag is of Schalke PSV wil en kan betalen. Neem aan dat hij niet onder de 35 miljoen weggaat.
 
7 maanden geleden
Sorry Gijsio, mss dat ik het niet weet, Maar een duits club als springplank? Ken jij een paar Ned spelers die dat goed zijn doorgekomen? vertel t eens dan, is geen uitdaging, alleen ik weet t niet bro.
 
7 maanden geleden
Schwaab natuurlijk ;)... Nee ik weet ook niemand. Maar bedoelde meer dat hij misschien niet meteen naar top 15 clubs in Europa wil/kan en dan zou een Schalke niet verkeerd kunnen zijn, zoals Wijnaldum koos voor Newcastle.
 
7 maanden geleden
Schalke 04 heeft heel wat centjes op de rekening staan. Rijke club in die categorie.
De vraag is wel of ze de prijs die PSV wil hebben voor hem willen betalen.
Denk dat PSV voor Steven Bergwijn 40 miljoen wil hebben.
En in deze markt is Steven dat ook waard.
Zeker in de winter zijn dit soort spelers duurder. Graag of niet. 40 miljoen direct overmaken en anders houdoe moet PSV zeggen.
 
reactie verwijderd

 
7 maanden geleden
Depay is bij Man U begonnen
 
7 maanden geleden
Dat noem ik nog steeds top van Europa qua club.
7 maanden geleden
het zal met Ajax een erg spannende race worden. En dus: Bergwijn niet nu al weg!
7 maanden geleden
Niet verkopen in de winterstop!!!! die fout hebben ze al eens gemaakt >
 
7 maanden geleden
Remember Redsniper.1942? dit mag niet herhaald worden, Bergwijn is een pilaar, hoort als Nationaal product en potentie zelfs duurder dan Chucki te zijn, dus Schalke zou dit iig niet eens mogen kunnen betalen, ons broodnodige kampioenschap mag niet in de weegschaal, over en uit.
 
7 maanden geleden
Met je eens por.
Maar ik denk dat PSV niet bij machte is om het risico van afbreuk door welke reden dan ook op een geboden bedrag voor Bergwijn van 40 miljoen te weigeren.

Malen is er als vervanger immers al.
Een deel van het geld kun je voor een andere positie te versterken gebruiken.
Of Robben alvast terughalen. Of Lainez voor de @j@x neus wegkapen.
 
7 maanden geleden
Idd Heerlen, Malen staat klaar om het stokje over te nemen, had ik ff over het hoofd gezien, Ik blijf Schalke wel ietsje te min vinden voor Bergwijn, maar als de centen goed zijn en een fatsoenlijke % laters is het best te overwegen ja, meeslepend dubbel gevoel want het Kampioenschap blijft een prioriteit, dat gun ik ons allemaal.
 
7 maanden geleden (gewijzigd)
. Dubbele reactie.
7 maanden geleden
Die meiste traumen sind bedrog!
7 maanden geleden
Kunnen we niet missen en schalke te kleine club staat bijna onder aan,niet doen lijkt me.Seizoen af maken kampioen worden en naar Engeland gaan..
7 maanden geleden
Ik kan geen reden verzinnen waarom Bergwijn nu naar Schalke zou gaan, ik denk Bergwijn zelf ook niet.
 
7 maanden geleden
Mee eens. Bergwijn speelt lekker bij PSV en waarom nu vertrekken als je kampioen kan worden? Ik zie ook geen reden voor hem. Wordt vast een zomer-transfer.
7 maanden geleden
Lijkt me voor Steven niet de meest logische vervolgstap, schat hem wel wat hoger in, met alle respect voor Schalke. En als ik PSV was zou ik het kampioenschap nooit meer in de waagschaal stellen voor de euro's in de winterstop, dat hebben ze eerder gedaan toen we een ruimere voorsprong hadden, en we weten allemaal nog hoe dat afliep...
7 maanden geleden
Lijkt me een zeer verstandige jongen die goede keuzes maakt en vertrekt op een goed moment. Dat is de winter zeker niet. Gezien de relatief korte contractlooptijden van een aantal (basis) spelers kan John de Jong aan de bak de komende weken waarbij komt dat het huwelijk Gaston en PSV over lijkt. Off topic: zou Ruud Gullit niet te porren zijn voor onze RVC? Op die plek lijkt me een deurenopener ideaal. En dan nog een SUPER zwaargewicht met multinationale bedrijfservaring graag.
 
7 maanden geleden
Yo Tony,Ruud heb ik ergens ook geopperd.
 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Lijkt me dat je de deur niet alleen open wilt krijgen. Je hebt iemand nodig die binnen komt en daar vervolgens met een resultaat naar buiten komt.
7 maanden geleden
Gaat niet gebeuren; hij mag deze winter niet weg met het oog op de titelrace (wil dat ook niet schat ik) en gaat van de zomer voor veel centjes naar een nog wat hoger aangeslagen club.
7 maanden geleden
Geen denken aan. In de winterstop moet je zelfs de koffiejuffrouw van de Herdgang niet laten gaan. Laat staan een basisspeler. Gewoon lekker blijven en gevecht om kampioenschap aangaan. Van de zomer zien we wel verder.

Laatste nieuws