Transparent
Inloggen
Sluiten

Lars Unnerstall: 'Ik speel voor VVV en ik wil punten pakken voor VVV'

11 maart 2019 11:20 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Lars Unnerstall: "Ik speel voor VVV en ik wil punten pakken voor VVV"; image source: Pro Shots

Lars Unnerstall geeft in gesprek met het Algemeen Dagblad aan niet bezig te zijn met dat PSV volgende week wellicht in Venlo punten kan verspelen in de strijd om de landstitel. "Als PSV hier gelijk speelt of verliest, is dat echt niet dé reden dat ze geen kampioen worden", aldus Unnerstall. "Mensen denken dat een speler dan de hele week alleen maar daarmee bezig is. Maar het is gewoon hetzelfde als wanneer ik tegen Ajax zou spelen. Een grote club, een kans om je te onderscheiden. Ik speel voor VVV en ik wil punten pakken voor VVV."

De verhuurde doelman probeert wel zo veel mogelijk van PSV te volgen. "Als ik kan, kijk ik", zo geeft hij aan. "Maar in Duitsland is het moeilijk om de Eredivisie te zien. Ik volg de meeste wedstrijden via de app, lees het nieuws in de kranten."

Unnerstall is ook niet bezig met of Jeroen Zoet volgend seizoen nog bij PSV zal keepen. "Of hij blijft of vertrekt, het maakt mij allemaal niet uit. Dat merk ik wel. Ik wil gewoon spelen", zegt hij daarover.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Die gaat deze zomer naar Eindhoven komen, en het Jeroen heel lastig maken. Denk zelf dat als ze de concurrentiestrijd aangaan Lars gaat winnen. Alleen dit weekend al bizar goede reflexen, en vooral daarom de drie punten in Venlo gehouden. Helemaal nu Jeroen steeds vaker kleine foutjes maakt en toch niet helemaal de keeper blijkt te zien die het een paar jaar geleden wel leek te zijn.
 
3 maanden geleden
De kleine foutjes zijn meer blunders van de verdedigers. Je mag hem wel aanspreken op de afstandsschoten zeker de 2e keer van NICOLAI JØRGENSEN
 
3 maanden geleden
Een genot om naar te kijken.. Ook PSV is toe aan een nieuwe doelman. Zoet heeft prima gedaan! Doorselecteren!
3 maanden geleden (gewijzigd)
Basis opstelling volgend jaar:


------- Gakpo ----- Lammers ------- Malen
.
-------------------Ihatarren-----------------
.
-------------- Sadilek -- Rosario -----------
.
Angelino - Viergever - Sainsburry? - Dumfries
.
----------------Unnerstal------------


Hierbij ga ik er dan vanuit dat Zoet, Lozano, De Jong, Pereiro, Bergwijn en Schwaab allemaal worden verkocht. Schwaab ook omdat hij prive liever in Duitsland zit als ik me niet vergis. Op het middenveld zullen Hendrix, Thomas en Guti dicht bij de basis zitten. Mauro en Ihattateren strijden om de positie 10.

Als je dit zo ziet dan moet er vooral een buitenspeler, rechtsback en een centrale verdediger bij, denk ik. Linksback is Paal goede backup. In de spits hopelijk Romero en anders Piroe.
3 maanden geleden
Zoet is denk ik nog wel iets beter dan Unerstall. In het ideale scenario vertrekt Zoet de komende zomer en hebben we met Lars de nieuwe eerste keeper in huis.
 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Persoonlijk verwacht ik niet dat Zoet komende zomer wel zal vertrekken. Wordt exact in de transfermarkt voor de eerste keer vader normaal gesproken. Lijkt me niet dat je dan allerlei grote veranderingen gaat door voeren.
 
3 maanden geleden
Zoet beter noemen. Koekkoek. Unnerstall is 3 maal beter. Alleen al zijn reflexen en sprongkracht zijn 10 keer beter.
3 maanden geleden
Een gezonde mentaliteit. Het is te hopen dat hij een mindere dag heeft anders blijven de punten dit keer in Venlo.
3 maanden geleden
Mijn gevoel....dat gaat VVV ook doen, helaas...
3 maanden geleden (gewijzigd)
het zou aan de ene kant netjes zijn dat hij het niet zo laat lopen! maar aan de andere kant zou ik het gigantisch stom vinden om dit zo allemaal weg te gooien met meteen plaatsing voor de cl!!
 
3 maanden geleden
Het zou gigantisch stom zijn als hij ervoor uitkwam dat hij PSV een handje wil helpen
3 maanden geleden
Jaaa, en nou gaan we bibberen en zweten, kom nou jongens alsof we bang moeten zijn voor een VVV met of zonder wereldkeeper Unnerstall , getverderrie toch!!
 
3 maanden geleden
Ik spreek jou zondag wel weer....Vorig jaar zou ik dit gevoel niet hebben maar nu is PSV echt niet in goede doen en dan is VVV de ideale tegenstander om over te struikelen.
 
3 maanden geleden
Daar mag je mij aan houden Bro.
3 maanden geleden (gewijzigd)
Ik vind zijn reactie niet onlogisch. Wat ik wél onlogisch vind is dat PN nieuwe stijl regelmatig ex-spelers of verhuurden hier een podium geeft om hun, momenteel niet positieve, zegje te doen over PSV. Zo werd van Sam Lammers onlangs opgetekend dat hij PSV hoopte pijn te doen door te scoren (hetgeen hem niet gelukte). En dan was er nog een, mij iig, volslagen onbekende doelman van Derby County die zijn gal mocht spuien over zijn tijd in Eindhoven. Allemaal best legitiem wellicht, maar voor de PSV-supporter leest zulks niet lekker weg. Al helemaal niet voorafgaand aan een onderlinge confrontatie. Overigens dat Lars momenteel beter keept dan Jeroen staat buiten kijf, maar dat zegt imo meer over laatstgenoemde: daar is niet veel voor nodig.
3 maanden geleden
Het ideale scenario lijkt om in de zomer Zoet te verkopen, waarna Unnerstall de nieuwe eerste keeper wordt.

Laatste nieuws