Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Derksen: 'PSV wint die wedstrijd weer door die klootzak'

15 april 2019 21:11 - Veronica Inside
Foto: Pro Shots

Johan Derksen: "PSV wint die wedstrijd weer door die klootzak"; image source: Pro Shots

Zoals vaker dit seizoen heeft Johan Derksen geen goed woord voor Hirving Lozano. Maandagavond gaf hij bij Veronica Inside aan dat de strafschop voor PSV belachelijk was. "Een schande. Hij wordt niet geraakt. Ze winnen die wedstrijd weer door die klootzak", aldus Derksen. "Een scheidsrechter denkt met zijn volle verstand als hij neergaat in het strafschopgebied dat hij even op het beeldschermpje gaat kijken. Maar dan zit er een Hansworst in Zeist en die ziet hem vallen. Die scheidsrechter staat er bovenop."

Derksen ging verder met zijn tirade: "Die jongen van De Graafschap stak zijn been wel uit, maar heeft hem helemaal niet geraakt. Het is een schande. Het is zo'n verschrikkelijk onsportieve matennaaier die gozer. Hij raakt zichzelf met zijn andere been. Het is absoluut bezopen."

De voormalig hoofdredacteur van Voetbal International kon wel begrijpen dat de scheidsrechter floot voor een penalty. "Als je het op volle snelheid ziet, lijkt het dat hij neergehaald wordt. Maar zo'n man die in Zeist zit, kan het rustig bekijken en hij heeft hopeloos gefaald", zo gaf hij aan. "En het is zo dat deze jongen een reputatie heeft. Het is haast altijd een schwalbe. Ik zag het al in de tweede herhaling. "


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Ach Johan heeft een hekel aan die Lozano, hij raakt hem niet eens zegt ie, als dat zo was had die speler dat wel aangegeven na afloop maar die zei dat ie zijn been opzocht....gewoon slim opgezocht en terechte penal...
 
3 maanden geleden
Als een speler die de overtreding begaat gelijk zijn handen in de lucht steekt zegt dat voldoende , het is een schrikmoment .Bang voor de gevolgen .
3 maanden geleden
Dat hele programma is anti psv. Het heilige deMol clubje is daar het enigste dat telt. En die Derksen is nog te dom om een trap op te lopen dus..
 
3 maanden geleden
Maar van de trap af des te beter.
3 maanden geleden
Altijd fijn om opbouwende complimenten te krijgen ;-)

Bij VI lieten ze trouwens ook zien hoe bij Luuk de Jong zijn shirt weer over zijn hoofd werd getrokken in het stafschopgebied. Dat was bij Utrecht ook al het geval. Waar is de VAR nou voor als je dit soort dingen door laat gaan ? Dan hadden we nu nog twee punten op Ajax voor gestaan.
3 maanden geleden
Laat lekker joh... Gefrustreerde oude man die altijd uitspraken moet doen om in the picture te blijven.
Maar verantwoording nemen is een andere zaak, toeteren vanuit de luie stoel is niet moeilijk.
 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Maar niks zeggen over de elleboog van Tadic bij W2 op 0-0. Kijkt er überhaupt een PSV er naar dit zinloze programma ?
3 maanden geleden
Mocht PSV kampioen worden dan mag hij vele uren mee op de platte kar! Verplicht zwaaien, dat wel.
 
3 maanden geleden
Als hij dan maar niet gaat zingen.
 
3 maanden geleden
Het zal toch niet pvd! Dan wordt het de mond snoeren tenzij hij met het clublied aanvangt, fat chance.
3 maanden geleden
Nog altijd eerder een penalty dan voor De Ligt tegen Excelsior. Maar dat werd niet eens meer getoond gisteravond bij NOS. Zegt weer genoeg.
3 maanden geleden
Nog een rode puntmuts op, en tis een echte tuinkabouter.
3 maanden geleden (gewijzigd)
Leuk programma , heeft echter niets met voetbal te maken De mening op maandag kan weer anders zijn op vrijdag. Ik kijk er graag naar . Goede satire kan er af en toe wel om lachen , Zeker als Jan Boskamp erbij zit , goede analist. Vreemd dat Kraay plaats neemt aan die tafel , steeds word hij voor joker gezet. bovendien Gijp en Gullit hebben Kraay sr schoftig behandeld toen hij trainer was van PSV .Gijp was toen een meeloper met Gullit .Gijp was wel een goede speler bij PSV destijds. Derksen is best een aardige man maar zegt zelf dat hij geen voetbal meer kijkt . Hoe serieus moet je hem dan nemen?
 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Kraaij zit daar als lulletje van het programma en die rol pakt hij maar wat graag, daar wordt hij flink voor betaald. Wat dat betreft is er wel goed nagedacht over de tafelopstelling. Johan als alwetende verteller die de anekdotes uit zijn mouw schudt. Gijp als clown die altijd een grap klaar heeft gevolgd door zijn aanstekelijke lach. Boskamp als simpele en lompe vertegenwoordiger van het havengebied. Valentijn Driessen als vertegenwoordiger van de hoofdstad. En Genee die alle kennis paraat heeft en het gesprek leiding geeft. Het ziet er allemaal veel simpeler uit dan het in werkelijkheid is en dat is juist ook de klasse van het programma. Verder is het ook prettig dat die mannen (itt de rest van Hilversum) gewoon zeggen wat ze denken, ook al is dat niet altijd politiek correct. Soms slaan ze de plank alleen volledig mis en omdat ze dan geen enkele vorm van nuance aanbrengen komt dat dan vaak heel sneu over. Zie hier.
3 maanden geleden
Schandalig dat iemand zo over een ander mag praten op de NL tv.
En on over die pingels van ajax en Feyenoord nog maar niets te zeggen. Plus het feit dat Luuk er 5 min eerder al een had moeten hebben.
3 maanden geleden
Ach ja, vroeger was Suárez immer de gebeten hond, en terecht! Dat schijnen we hier gemakshalve maar te vergeten. Lozano is zeg maar onze Suárez, helaas iets minder goed, en daarmee de opvolger van Ola Toivonen, gelukkig wél iets beter.

VI prima programma al heb ik het een paar weken, écht, niet kunnen kijken.
 
3 maanden geleden
Snap je vergelijking, maar vind dat eigenlijk zeer onterecht. Suarez had echt valse streken, met natuurlijk z'n tandjes als 'dieptepunt'. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat bij Lozano echt wel mee vind vallen. We zijn in Nederland heel erg goed, Johan voorop, om iemand als snel met een stereotype neer te zetten. Het zal wel weer zon kleine straatvechtende Zuid-Amerikaan zijn... Paar keer Roepen bij VI en de mening van half Nederland is gevormd. Maar zovaak gebaseerd op niks Btw. Verder een prima programma overigens!
 
3 maanden geleden
Suárez werd wel door iedereen beschermd . Jan Mulder hoorde ik nog zeggen ' het valt allemaal wel mee niet overdrijven' toen Suárez Bakal gebeten had . Hij mocht ook ellebogen uitdelen werd niet erg gevonden . Veel mensen hebben een hekel aan Lozano en proberen hem zo uit te schakelen via de media. Vergis u niet , het is een doorn in het oog dat de miljoenenformatie Ajax PSV met deze jonge talenten naast zich moet dulden. Alle fouten van PSV worden dubbel en dik uitvergroot. Ajax moet kampioen worden met de uitgaven die ze gedaan hebben, alles zal uit de kast gehaald worden om dit te bereiken . Mocht Ajax vanavond uitgeschakeld worden in de CL zal het nog veel erger gaan worden.
3 maanden geleden
"het is zo dat deze jongen een reputatie heeft". Onzin. Dat is een reputatie die maar door een man in leven wordt gehouden, en dat is Johan Derksen. Lozano is gewoon ongelooflijk snel. En daarom stelselmatig het slachtoffer van verdedigers die te laat zijn. Dat is geen matennaaierij, maar gewoon zijn kwaliteit.
3 maanden geleden
Is er geen ander nieuws??
3 maanden geleden
Lozano is niet in vorm, maar nog wel belangrijk voor PSV.
Hij heeft nogal wat strafschoppen gekregen... dit komt omdat hij snel en beweeglijk is waardoor een verdediger soms naar de noodrem moet grijpen - hij laat zich gemakkelijk vallen en doet alsof hij veel pijn heeft. Kan hem geen ongelijk geven.

Even iets anders over Lozano... als Pereiro niet meedoet dan wil hij alle vrije trappen en corners nemen. Helaas, dit gaat hem niet goed af - van de 10 die hij neemt, komen er 10 niet goed terecht.
Lozano is erg gefixeerd op dit gebeuren - dit gaat ten koste van zijn concentratie en nauwkeurigheid... je ziet dat 7 van de 9 passes bij de tegenstander terecht komen.
Mark van Bommel moet ingrijpen en iemand anders de corners en vrije trappen laten nemen, dit kan zo niet langer.
 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Jan, zit daar niet 1 van de problemen van PSV. ALS Pereiro niet meedoet.... Is dat niet gewoon de enige met een goede trap die nog regelmatig speelde? Meer en meer krijg ik het idee dat de rest een nog slechtere bal zal trappen dan Chucky. Van Bommel is niet koekoek. Die is op alles voorbereid lijkt me. On-topic: ik vind dat Derksen in de kern gelijk heeft maar een man van die leeftijd die op openbare tv zich in dergelijke bewoording uitlaat is veelzeggend of het niveau van programma. Lozano valt geregeld veels te opzichtig waardoor hij al meerdere keren geen pingel kreeg. Hetzelfde met Luuk de Jong. Die heeft in Zeist ook de schijn tegen met zijn 'gepiep' terwijl die 9 van de 10 keer wel degelijk gelijk heeft, zo ook afgelopen zondag weer.
 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Tony, denk dat Angelino heel goed vrije trappen kan nemen - hij heeft een prima traptechniek.
Als je ziet wat voor voorzetten hij geeft... dat doet hij uitstekend.
Lozano moet GEEN vrije trappen en corners meer nemen --> hierdoor verliest hij concentratie en scherpte in zijn spel in de voorhoede.
Hirving Lozano is nu teveel met andere dingen bezig.

Zoals je zegt Mark van Bommel is het spoor bijster en heeft last van bedrijfsblindheid.
Zijn schoonvader moet nu te hulp schieten, de dingen opeen rijtje zetten en de nodige wijzigingen doorvoeren. Soms zijn het kleine dingen, waardoor het spel met sprongen vooruit gaat.
 
3 maanden geleden
Jan, goed punt. Ik vergat hem! Ik weet niet of het met de organisatie te maken heeft dat hij ze niet neemt?
 
3 maanden geleden
Ik denk ook dat de kwaliteit voor de goal er mee te maken heeft. Lozano heeft natuurlijk ook niks in de 16 te zoeken met zijn lengte, dus mag ie 'm maar nemen.
3 maanden geleden
Johan Derksen is een slimme achterbakse man. Hij weet precies wat hij moet zeggen zodat Lozano nauwelijks meer een vrije trap of strafschop mee krijgt. Dat is ook de reden dat PSV tegen ajax geen strafschop kreeg en ajax andersom wel. De overtredingen op Lozano en Luuk de Jong door blind waren erger dan die van Schwaab. Johan heeft maar 1 doel en dat is ajax kampioen maken.
 
3 maanden geleden
Al bij al is er dus duidelijk een Lobby voor A'dam, en velen maar struisje spelen of gruwelijk naief, Waar of niet Waar, we kunnen wel lullen over het feit dat t niet aan de wedstrijdleiding mag liggen, maar het is en blijft een feit .
3 maanden geleden
Ik begrijp niet dat er nog mensen zijn die naar dat verschrikkelijk programma kijken.
Die zeiksnor denkt gewoon dat hij alles maar mag zeggen en iedereen de grond in kan stampen en zelf kan hij helemaal niet tegen kritiek.
Zelf hebben ze nooit kunnen voetballen die sukkels.
 
3 maanden geleden
Prima programma zonder dubbele agenda. Iedereen en elke club komt aan de beurt. En voor de tere zieltjes is er altijd nog PSV.tv of Omroep Brabant. Men is natuurlijk niet verplicht om te kijken.
 
3 maanden geleden
Beste @Killer, het gaat over voetbal, men kijkt nou eenmaal omdat men voetbal volgt, en men mag zelf beslissen of men reageert of niet, of jij het eens bent of niet, tere zieltjes zijn ook zieltjes met een mening, ik persoonlijk vind de mening van snor gruwelijk stinken, maar na iedere reactie sluit ik af en ga verder met mijn leven, Johan is KUT!!.
 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Uiteraard chargeer ik hier. Maar men doet ook voorkomen alsof alles & iedereen in de media voor Ajax & tegen PSV is. Ik vind dat getuigen van een hoog calimero-gehalte.

Neemt overigens niet weg dat ook ik mij niet erger aan het gedweep met Ajax in bepaalde media. Zo is er vanavond ook weer sprake van één grote Natte neuzenshow - en dan niet de originele van Martin Gaus - waarvan de eerlijkheid dient te gebieden dat het momenteel niet geheel onterecht is.

Overigens trok ik hier een halfjaar geleden ook van leer toen Lozano een speler van Heerenveen rood aan zou hebben genaaid. Ik vroeg mij toen af of 'men' even 'vergat' dat Hirv de 2 voorgaande wedstrijden tegen Heerenveen met rood het veld diende te verlaten.

Maar goed, laat mij maar af & toe optreden als advocaat van de duivel wanneer ik het zelfmedelijden wat al teveel van de voorpagina vind af te druipen. Zie het maar als een vorm van therapie: een ieder moet de slotfase van het seizoen op zijn of haar manier zien door te komen.
 
3 maanden geleden
Jammer dat je het afgezaagde Calimero-cliché van stal haalt. Het is namelijk geen argument en wordt voornamelijk gebruikt door mensen die zich superieur voelen, om anderen te kleineren. Ik ben het met je eens dat we als volwassenen kritisch naar onze spelers en hun trainer moeten blijven kijken en als dat nodig is harde waarheden onder ogen moeten durven zien. Niet als advocaat van de duivel maar gewoon als fan van PSV. Johan Derksen is de laatste die we daarvoor nodig hebben.
3 maanden geleden
die snor moet zn bek houden als hij niet weet waarover hij praat
3 maanden geleden
Waarschijnlijk nog last van zijn hersenschudding. Ontremd gefrustreerd mannetje dat weer wil scoren na zijn comeback op tv.
 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Door een speler te beledigen treft hij ook de club en de supporters. Met dit gedemoniseer kan hij veel schade aanrichten: arbiters durven niet meer te fluiten, verdedigers krijgen een vrijbrief om lomp te tacklen. Ik vind het wel sjiek en verstandig dat de leiding van PSV niet reageert.
3 maanden geleden
BUY YOUR ,COUNTERFEITS NOTES & DOCUMENTS,CREDIT CARDS,PAYPAL,BITCOINS SSD,CHEMICALS,PHARMACEUTICALS ONLINE- WHATSAPP + 237-699-666-484 (OR) +1 (484) 589-0513


BUY CRYPTO CURRENCIES,NOTES & DOCUMENTS ONLINE - WHATSAPP + 237-699-666-484 (OR) +1 (484) 589-0513

1- BUY COUNTERFEIT MONEY,SSD CHEMICALS & DOCUMENTS - - WHATSAPP + 237-699-666-484 (OR) +1 (484) 589-0513

2- BUY CREDIT CARDS,BITCOINS ,PAYPAL & OTHER ACCOUNTS - - WHATSAPP + 237-699-666-484 (OR) +1 (484) 589-0513

*Hello We are the best producers of HIGH QUALITY Banknotes, Getting a
REGISTERED AND UNREGISTERED passport, ID or driving*
*license or any other document is simple. we can make you both REGISTERED
AND UNREGISTERED documents.*
However, the REGISTERED documents are more expensive than the UNREGISTERED
it takes time, skill and contacts to get it done. Note that, the fake
is going to be 100% unique and in very good quality. The difference is
based on the registration of the numbers. The real Document will be
registered with the country’s database so you can use it to travel to
any country of your choice in the country, mean while the fake will
not be registered but can be used as well.

CONTACT US THROUGH THE VARIOUS MEANS BELOW:
EMAIL: questglobalworldwide_management@aol.com
Head Office Web:
https://www.questglobalsuppliers.com/
https://questglobalsuppliers.com/
CEO: ADBDUL BARAK HAKEEM RICO
+237-699-666-484 (OR)
00237-699-666-484 (WHATSAPP ONLY)
SKYPE: OCEANADELIVERY
+1(484) 589-0513 (OR) 001(484) 589-0513 (WHATSAPP ONLY) BRANCH FIRM
http://www.ricocashdocument.com


*buy, get, Unregistered , passport, passport, id, card, cards, uk, sell,
online, canadian, british, dirty, novelty, conterfeit, bogus, american,
united, states, usa, us, italian, malaysian, australian, documents,
idetity, idetification, driver, license, license, driving, residence,
license, SSN fake passport id, free fake passport, identity theft, fake,
novelty, camoflauge, passport, anonymous, private, safe, travel, anti
terrorism , international, offshore, banking, id, driver, drivers, license,
instant, online, for sale, cheap, wholesale, new identity, second,
citizenship, identity, identification, documents, diplomatic, nationality,
how to, where to, get buy, buy*
*, purchase, make, build, passport, id, british, honduras, uk, usa, us, us,
canada, canadian, foreign, visa, swiss, card, ids, document, getting, visa,
cards , foriegn.*

- WHATSAPP + 237-699-666-484 (OR) +1 (484) 589-0513

((BANK NOTES))

*This bill is not only made for industrial purposes and professional
manufacturing. From High Quality IT techinicians from US, Russia, China and
Korea We offer high quality banknotes for the following currencies;*
EUR – Euro
USD – US Dollar
DNR – DINAR
GBP – British Pound
INR – Indian Rupee
AUD – Australian Dollar
CAD – Canadian Dollar
AED – Emirati Dirham
ZAR – Rand
CHF – Swiss Franc
CNY – Chinese Yuan Renminbi
MYR – Malaysian Ringgit
THB – Thai Baht
NZD – New Zealand Dollar
SAR – Saudi Arabian Riyal
QAR – Qatari Riya

CONTACT US THROUGH THE VARIOUS MEANS BELOW:
EMAIL: questglobalworldwide_management@aol.com
HEAD OFFICE WEB AND POLICIES: https://questglobalsuppliers.com/
https://questglobalsuppliers.com/
CEO: ADBDUL BARAK HAKEEM RICO
+237-699-666-484 (OR)
00237-699-666-484 (WHATSAPP ONLY)
SKYPE: OCEANADELIVERY
+1(484) 589-0513 (OR) 001(484) 589-0513 (WHATSAPP ONLY) BRANCH FIRM
http://www.ricocashdocument.com
FINALLY WE SELL PHARMACEUTICALS
(DRUGS,MARIJUANA & RESEARCHED CHEMICALS)

We supply quality Wax, Dabs, herbal cannabis for Cancer, Anxiety,
Depression, Sleeping Stress, Appetite, Chronic Pains,
Sprain, Broken Muscles ETC.
we have 100% purity pain medication without prescription that can help you purchase
and build long term business with us to the next level,
and would love to discuss them with you.
Please dial me directly at or text or reply we can’t wait to speak with you!
CONTACT US THROUGH THE VARIOUS MEANS BELOW:
EMAIL: questglobalworldwide_management@aol.com
Updated Head Office Web:
https://www.questglobalsuppliers.com/
https://questglobalsuppliers.com/
CEO: ADBDUL BARAK HAKEEM RICO
+237-699-666-484 (OR)
00237-699-666-484 (WHATSAPP ONLY)
SKYPE: OCEANADELIVERY
+1(484) 589-0513 (OR) 001(484) 589-0513 (WHATSAPP ONLY) BRANCH FIRM

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 - BUY CREDIT CARDS,BITCOINS ,PAYPAL AND OTHER ACCOUNTS -- WHATSAPP +237-699-666-484 (OR) +1 (484) 589-0513


Hello I'm certified INDIAN-AMERICAN (Father Indian & Mother American)
HACKER with 8 years of experience. i am selling hacked e,
hacked paypal accounts, bank logins, MoneyBookers, CC details/transfer, Hacked.
I have logins with license routine number, high balance cashing out with zero theft,
charge backs, and no traces securing this logs with out stipulation.
I have merchant account with good balance that is convenient for buyers
who are seeking for a reliable hacker to trust on with out skeptics embarking
on my secured offshore server gaining full remittance either bank to bank wire transfer,
wu, e trf, skrill transfer, PayPal transfer i'm specialized in the art selling hacked
Hacked Credit Cards details/top ups and clearing of bad credit score and lot more...
iTunes Accounts, Dumps, warez and fullz infos.
I have many customers and buyers all over the world and
They trust me and i promised to never break this chain till
DEATH . I'm offering many offers to earn online money through sources
like western union transfers,bank transfers,moneybookers and paypal transfers through offshore
database. All transactions are offshore and anonymous and has no trace backs or chargebacks
here are the Rates List with Explanation :-

Western Union Transfer :-
Transferring Western Union all over the world and it takes 1 hour to 12 hours maximum
to get MTCN and info . You Will Get MTCN Code With Sender Info + Amount And
Then You Can Pick Up Funds From Any Western Union Store. (transferring all over the world)
Info needed for WU transfers :-

1: Full name
2: Cell number (Not Necessary)
3: City
4: Country
5: Valid email for sending you MTCN info etc

MTCN Will be ready for pick up in maximum 1 hour after payment
Please Don't ask me for any test transfer
Western Union Transfer Rates :

00 Transfer = 0 Charges
00 Transfer = 0 Charges
00 Transfer = 0 Charges
00 Transfer = 0 Charges
00 Transfer = 0 Charges

Bank Transfers :-
This is my responsibility is to transfer the required
amount into your account from an offshore server,
you have no trace backs or cashback, but it is your responsibility to
handle the bankers and get safe your side.
i will use my personal method for making clear payment
so no dispute no chargeback chances.
(transferring all over the
world)
Info needed for Bank transfers :-
1: Bank name
2: Bank address
3: Zip code
4: Account Holder
5: Account number
6: Account Type
7: Routing number
8: Swift number: BIC and IBAN
Bank transfer will take maximum 6 hour to show money in your bank account.
Bank Transfer Rates:
00 Transfer = 0 Charges
00 Transfer = 0 Charges
00 Transfer = 0 Charges
00 Transfer = 0 Charges
00 Transfer = 0 Charges

MoneyBookers Transfer :-
Offering moneybookers/skrill transfer worldwide.
It is a instant payment/transfer.
im using an offshore server to transfer moneybookers so there is no chargebak and
negative feedback. (transferring all over the world)
Moneybookers Transfer Rates :
00 Transfer = 0 Charges
00 Transfer = 0 Charges
00 Transfer = 0 Charges
00 Transfer = 0 Charges
00 Transfer = 0 Charges

Paypal Transfer :-
Using hacked and verified paypal accounts to
transfer paypal account to
account transfer if you are genius then you can
easily dodge paypal and enjoy big free online
money from it. this is depends upon you
and this is most safest way to earn money.
(transferring all over the world
except banned/blacklisted countries)
Paypal Transfer Rates :
00 Transfer = 0 Charges
00 Transfer = 0 Charges
00 Transfer = 0 Charges
00 Transfer = 0 Charges
00 Transfer = 0 Charges

Credit Card Top UP Rates:-
00 Transfer = 0 Charges
00 Transfer = 0 Charges
00 Transfer = 0 Charges
00 Transfer = 0 Charges
00 Transfer = 0 Charges

FINALLY FOR AMOUNTS ABOVE 000 NEEDED,
WE CAN ALWAYS NEGOTIATE AND DISCOUNT YOU ,

***Also selling RDP, SMTP SERVERS, WEBMAILS, MAILERS,
BULK MAILS (US/UK based) DATING ACCOUNTS, cPanel HOSTING,
Hacked Panels, CC dumps.

WE WORK AS A TEAM BECAUSE WE HAVE SO MANY PRODUCTS
TO SELL ONLINE AS WELL AND I AM THE CEO,
Updated Head Office Web:
https://www.questglobalsuppliers.com/
https://questglobalsuppliers.com/
EMAIL: questglobalworldwide_management@aol.com
CEO: ADBDUL BARAK HAKEEM RICO
+237-699-666-484 (OR)
00237-699-666-484 (WHATSAPP ONLY)
SKYPE: OCEANADELIVERY
+1(484) 589-0513 (OR) 001(484) 589-0513 (WHATSAPP ONLY) BRANCH FIRM
http://www.ricocashdocument.com
2 maanden geleden
die derksen moet gewoon zijn muil houden ouwe seniele vent , of bij die s swart samen op een stoeltje gaan zitten janken!! ik vind de laatste tijd dat programma toch geen ene flikker meer aan alleen maar over 020 of over neuken of politiek!! verder komt er geen zinnig woord meer uit!! maar derksen moet in ieder geval lekker stoppen met het maken van programmas of zijn muil houden!! want over die suarez toen lag hij niet zo te janken!!

Laatste nieuws