Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV en Sevilla akkoord over transfer Luuk de Jong'

28 juni 2019 20:26 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV en Sevilla akkoord over transfer Luuk de Jong"; image source: Pro Shots

PSV heeft met Sevilla een conceptakkoord bereikt over de transfer van Luuk de Jong. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De spits zal zich in Eindhoven al niet meer melden om te trainen. Hij reist begin volgende week naar Sevilla om de transfer af te ronden. PSV verwacht minstens 12,5 miljoen euro over te houden.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

sevilla jong conceptakkoord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Bedankt voor al je mooie goals Luuk en succes in het prachtige Sevilla! Prachtige club met nog mooiere supporters. Het ga je goed
+10/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Hiermee verdwijnen gelijk 28 veldgoals. Benieuwd hoe ze dit op denken te kunnen vangen. Stond er toch ook wel erg vaak in belangrijke wedstrijden.
+8/-0

Het zij hem enorm gegund! Wat een top gozer. Zowel binnen-als buiten het veld.
Hem gaan we zeer zeker missen. Luuk in deze vorm zou eigenlijk de vaste spits van oranje moeten worden. Er is simpelweg gewoon geen betere op het moment. Zoveel dreiging (in de lucht), alleen al door zijn aanwezigheid. Het ga je goed in Sevilla. Wat een prachtige club met dito clublied.
+7/-3

 
4 jaar geleden
Mee eens, gaan we zeker missen.
+3/-0

4 jaar geleden
Het ga je goed Luuk, bedankt voor alle prachtige momenten! En voor de voorbeeldfunctie die je altijd met verve vervuld hebt, en niet alleen in het veld. Succes bij je nieuwe avontuur bij een mooie club!
+10/-0

4 jaar geleden
Dit doet pijn,maar:

Bedankt Luc. Het ga je goed, en ik wens je alle geluk en voorspoed van de wereld toe. Je bent een PSV-icoon, en ik hoop dat PSV en jij ooit elkaar nog eens zullen vinden.
Je verdient een standbeeld.
Dank.
+7/-0

4 jaar geleden
Het is hem gegund. Sevilla is een prachtige club, wat een sfeer maakten die supporters op de markt in ons mooie Eindhoven toen in ons stadion de Europa Cup finale werd gespeeld.
+5/-0

4 jaar geleden
Jammer dat hij vertrekt, had nu best graag Romero gezien. Nu moet Lammers het gaan doen. Zo ook mooi zijn om terug te schakelen naar een 442 systeem van vroeger met Nilis en RVN. Er wordt verder veel gesproken over vertrek van 3e basisspeler, maar tot nu toe alleen Schwaab en Luuk. Angelino heb ik nog niks definitief over voorbij zien komen.
+3/-0

 
Transfer Angelino is 100% definitief. Wordt volgende week (02-07) bekend gemaakt.
+4/-4

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Lammers is een goede voetballer.
Maar op dit moment acht ik hem niet beter dan, pakweg, Arnold Bruggink destijds.
Niet iemand die PSV bij de hand neemt, en die 25- 30 goals zal maken in de competitie.
( Ik zit er HEEL graag naast, trouwens. )
+2/-1

 
4 jaar geleden
Wat betreft Lammers moet je hem het vertrouwen geven..Dan pas kunnen we zien of ie het wel of niet kan!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ruud van Nistelrooy had een vergelijkbaar seizoen bij Heerenveen toen PSV hem overnam. Ik zou het wel willen zien als hij echt het vertrouwen krijgt. Echter moet de positie wel dubbel bezet zijn en Malen in de spits geloof ik niet zo in. Hebben we nog een echte spits in de selectie?
+1/-0

Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Lucky Luuk, heel veel succes, je hebt deze transfer dik en dik verdiend, ik hoop je in de toekomst, wanneer je nog voor ons iets kan betekenen, iig weer te zien, misschien als supper-sub, pak je avontuur, good luck!
+2/-0

4 jaar geleden
Heeft PSV die twee miljoen van Kone al terug gekregen van Sevilla? Hopelijk heeft John de Jong een bankgarantie gevraagd anders kan PSV fluiten naar het geld
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ja dat is als het goed is al afbetaald, in 2012 is een betalingsregeling getroffen. Het ging toen trouwens om een deel van de transfersom. Natuurlijk vraagt PSV een bankgarantie, ze hebben echt wel geleerd van het verleden.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Kone ging naar real Betis Sevilla. Dat is de aartsvijand van Sevilla waar we het hier over hebben
+2/-0

Nog maar twee seizoenen geleden hoorde ik hier kreten van 'Geef hem maar voor niks weg, want Cocu durft hem toch niet te wisselen', willen die vervuilers van toen nu ook even opstaan. En laat het voortaan aan de trainer over, van wie hij opstelt.
+5/-5

 
4 jaar geleden
Geweldig voor Luuk en nu moet PSV laten zien dat Sam en Donyel klaar zijn voor het grote werk. Als dit lukt dan werpt het beleid van de afgelopen jaren zijn vruchten af voor de belangrijkste positie in het elftal. Ik vind dat PSV vertrouwen moet geven aan die gasten. Vertrouwen aan hun is vertrouwen in je eigen visie. Dat is goed voor de club. Luuk het ga je goed, je bent toch zeker wel één van de mister PSV's.
+5/-0

4 jaar geleden
Succes Luuk, bedankt voor je goals en je inzet!
+3/-0

4 jaar geleden
Het is Luuk gegund. Nu moet Lammers het gaan doen. Ik heb voor de grap eens even naar de statistieken van Ruud van Nistelrooij gekeken op dezelfde leeftijd als Sam. Toevallig speelde hij toen ook voor SC Heerenveen. Hij maakte 13 goals (en in het laatste duel tegen RKC nog 2). Natuurlijk is het nu een hele andere tijd, niveau van de eredivisie lijkt me ook lager. Maar Lammers maakt er 16 en evenveel assisten. Qua statistieken zit het goed. Hopelijk kan Van Bommel dezelfde ongekende winnaarsmentaliteit die Ruud had er ook in krijgen bij Sam. Want ik geloof dat dat vooral zijn zwakke punt is. Soms nog te veel een mooi-weer-voetballer. Komend jaar is zijn kans.
+5/-0

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Mooie reacties hier! Ik hoop dat Luuk het toevallig leest. Hij is zo'n jongen met een Nederlands karakter die je doet denken aan een jongen uit je eigen voetbal team. Maar dan zo gruwelijk goed in koppen en de bal neerleggen. De kritiek van buitenaf dat hij teveel zou klagen zie ik als een signaal dat de concurrentie zocht om iets aan te kunnen merken op Luuk, omdat je hem niet tegen je wil hebben. We wensen hem veel plezier in Spanje! Wij springen allemaal voor Luuk, Luuk,Luuk
+4/-0

4 jaar geleden
Gelukkig hebben we Romero snel verhuurd...
+1/-7

 
4 jaar geleden
Ja, vooral handig voor als Lammers gebleseerd raakt.
+1/-4

 
4 jaar geleden
@Tony, mijn opmerking was net als die van Almere vak V cynisch bedoelt.
Je verkoopt Luuk de Jong, en je verhuurt een speler waar 10 miljoen voor is betaald.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Omdat je ook Sam Lammers en vooral Malen nog hebt? Houd die laatste in de gaten WouterErik. Dit wordt zijn seizoen denk ik. Het moge duidelijk zijn dat onze coach (zijn technische staf) en John de Jong van mening zijn dat onze dure aankoop beter thuis minuten kan maken dan in PSV2. In het eerste zal hij weinig aan spelen komen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik denk ook dat dit het seizoen van Malen gaat worden, of aan de zijkant of centraal in de spits.
Ik heb het idee dat Lammers wel eens een goede nr 10 achter de spits zou kunnen worden. Hij heeft mooie kap-bewegingen en goed schot, maar ik heb nog geen compleet beeld over hem.
Ik snap dat Romero naar huis sturen de beste oplossing is, maar dat betekent ook dat een aankoop van 10 miljoen 2 1/2 jaar geen bijdrage aan PSV heeft. Daar wordt je tav zo'n aankoop wel cynisch van....
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Pech als deze kan een keer gebeuren. Je ziet het elders ook. De beste jongen is trouwens 1,5 jaar bij ons (en niet 2,5 jaar), is nog mega jong en ligt nog tot 2023 vast. Ik snap je punt maar er is nog hoop
+1/-0

4 jaar geleden
Allemaal zelf verdiend. Wat een TOP PSV'er. Altijd vol gas en voor de tegenstander bijna onbespeelbaar. Gaat groot gemis voor PSV worden. Overal lees ik hier de naam van Sam Lammers als opvolger. Waarom geen Malen? Veel beweeglijker en voor de duvel niet bang. Zet maar 3 ultra beweeglijke spelers voorin. Voor een tegenstander niks zo moeilijk als dat en dan Sam eventueel erachter. Kan iemand me trouwens uitleggen hoe het met ons scorend vermogen zit? Scheelt 28 goals terwijl Bruma nou ook niet echt heeft aangetoond een killer voor de goal te zijn gezien zijn statistieken.
+3/-3

 
4 jaar geleden
Idd Tony , goede analyse. Ik denk dat Lammers het niet gaat redden bij ons. Wat betreft Bruma moeten we hem een kans geven . Weet eigenlijk te weinig van hem. Hoe verloopt het met Ryan ? daar hoor je heel weinig over. Volgens mij hebben we een overvloed aan middenvelders nu , zal mij benieuwen wie er opgesteld gaan worden.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Gakpo, malen, Lammers en Bruma samen beweeglijk voorin laten spelen zoals depay bij oranje speelt. Twee controleurs erachter. En vier verdedigers waarvan 1 cv kan doorschuiven. Klaar. Alleen achterin een paar goede aankopen doen
+1/-0

4 jaar geleden
Tot wanneer liep zijn contract? 12,5 miljoen is een schamele vergoeding voor een spits die met de kop echt een van de besten is...
+1/-0

 
En de Zon gaat schijnen, ik geloof nu al in een nieuwe kampioenschap, bbb wat serieuzer aan het worden, sarcasme en humor in de reacties gaan plaats maken voor het serieuzere werk, wij komen zonder meer goed uit de raam, maakt weinig uit wie er komt of wie er vertrekt, daar is PSV altijd goed in geweest, zo nu ook, powerrrrrr PSV.
+1/-0

4 jaar geleden
Wat een held. Had ook in Mexico of ergens anders 'ver weg' kunnen spelen. Koos ervoor te wachten en krijgt nu deze prachtige kans. Hoop dat hij er heel veel in legt bij Sevilla en over een paar jaar nog eens terug komt bij de club, misschien als spitsen trainer of als mental coach. Wat een held.
+2/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Jammer, maar een mooie move voor Luuk. Wordt een ander spel volgend jaar met veel snelheid voorin. De laatste profvoetballer verdwijnt van de Nederlandse velden.
+1/-1

4 jaar geleden
Luuk het beste in Sevilla.bedankt voor je inzet.

PSV moet nu een vervanger halen en daarbij lijken mij Vincent Janssen of wout weghorst goede opties. Ik weet niet of er in zuid-amerika nog goede opties rond lopen.
+1/-4

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
We hoeven geen vervanger te halen. Wout Weghorst kunnen we niet betalen en Janssen heeft net getekend bij Schalke . We moeten verdedigers en Lamers en Malen kansen geven voorin. Achter hun staan Piroe en Vertessen te springen. Genoeg keus, geef die gasten de kans.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Souza, welke bron inzake Janssen en Schalke? Niet dat ik hoop dat hij naar PSV komt trouwens.
+2/-3

 
4 jaar geleden
Ik heb hem ook zien tekenen bij Schalke, maar vond het matig. Hij heeft geluk dat ie voetbaltalent heeft
+3/-1

 
Packman moet toch wel een erg triest persoon zijn (
+1/-1

 
Echt niet, hebben ze al in huis, brengt alleen maar onrust, je maakt daarmee trouwens het vertrouwen van die jongens kapot.
+2/-4

reactie verwijderd

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Waar blijven onze aankopen in de verdediging ? Slecht voorbereid op de voorronde championsleague (fc Basel)
+2/-1

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Hey de ~Jong allemaal leuk en aardig dat we de Portugese Freddy Adu gehaald hebben maar waar blijft die linksback en centrale verdediger die we tien keer harder nodig hebben? Ik hou mijn hart vast
+1/-1

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Wat koppen betreft zullen we Luuk gaan missen.
Maar voor het spelbeeld in de aanval kan het een voordeel zijn... we krijgen nu meer variatie, waarbij meerdere aanvallers een kans krijgen.
Het spel was nu teveel voorspelbaar... de tegenstander wist met Luuk precies waar ze op moesten letten.
+1/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje