Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV werkt niet mee aan last minute transfers in voorbereiding op duel met FC Basel

10 juli 2019 15:09 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV werkt niet mee aan last minute transfers in voorbereiding op duel met FC Basel; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat PSV met oog op het tweeluik met FC Basel niet mee wil werken aan last minute transfers. Clubs die Hirving Lozano of Steven Bergwijn deze maand willen overnemen zullen zich uiterlijk volgende week moeten melden. Tot dusverre is er nog geen bod binnen gekomen, ondanks dat er volop geïnformeerd is naar beide vleugelaanvallers.

PSV verwacht zich voor de thuiswedstrijd met FC Basel wel al versterkt te hebben met een nieuwe rechter centrale verdediger.

Meer op VI.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

basel minute bergwijn dusverre lozano rechter

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Uiterlijk 20 juli melden en op 23 juli voorronde CL. Dat is toch best wel een last-minute transfer.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Dan zouden ze in theorie nog gewoon mee kunnen spelen en weet PSV waar het aan toe is en heeft het nog tijd om vervanging te regelen/aan te trekken. Denk dat bedoeld wordt dat PSV niet vlak voor sluiten van transfermarkt een dergelijke speler kwijt wil raken.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Nee hoor. Er staat uiterlijk volgende week
+2/-1

 
Ja precies. Alsof een transfer geen tijd kost om het allemaal rond te maken.
Het is nu al last-minute, dus volgende week zeker.
+2/-2

1 jaar geleden
Als er in 22 juli een bod van 50 mln komt op Bergie of Hervie, is die gewoon weg.... Het is allemaal zo betrekkelijk.
+4/-2

 
Dat denk ik dus ook. Ze hebben sowieso al een vervanger klaar staan voor tenminste één speler. Wat zou PSV dan beletten om het niet te doen?
+5/-2

 
1 jaar geleden
Ik denk dat dat bod van 50 miljoen er niet gaat komen,
Lozano en Bergwijn zijn voor de grotere clubs waarschijnlijk leuke spelers om te hebben maar geen "must". Voor die clubs zijn er alternatieven, en dus is het wikken en wegen voor hun, en proberen ze bij PSV af te dingen.

We hebben nu veel middenvelders (zie post van Tony) en ook behoorlijk veel aanvallers. Back-posities zijn bezet, dus de CV lijkt me de aller belangrijkste positie om nog een echt goede aankoop te doen. Graag nog voor de vCL.
+2/-0

1 jaar geleden
Ik zou, als ik PSV was, beide spelers niet meer laten gaan voor 23 juli. Als wedstrijden tegen Basel zijn geweest kunnen ze ook nog weg. Clubs die interesse hebben (Napoli, Bayern) hoeven toch geen voorronde Champions League te spelen. Voor hun maakt het niet zoveel uit als Stevie of Chucky iets later binnenkomen.
+3/-1

1 jaar geleden
Het bericht betekend dus eigenlijk, schiet op clubs, want straks gooien we er per dag een miljoen of twee op!
+2/-1

 
1 jaar geleden
Of: koop ze asjeblieeeef want we hebben geen geld voor een verdediger meer door onze eigen domme schuld.
+1/-7

 
1 jaar geleden
Hoezo zou PSV geen geld meer hebben voor een verdediger? En hoezo domme schuld?
+5/-3

 
1 jaar geleden
Omdat ze een aanvaller kopen, terwijl ze nog niemand hebben verkocht, terwijl ze nu al een verdediger nodig hebben.
+1/-3

 
1 jaar geleden
Lekker makkelijk, moet je dan alle aanvallende optie laten lopen, als de speler die je graag wil te koop blijkt? En als juist die gewilde verdediger langer duurt doet PSV daar toch niks aan. Denk dat directie zelf ook al wel klaar had willen zijn denk je niet?
+5/-1

 
1 jaar geleden
Komt toch ook elke zomer terug. Zolang de transfertijd tot 1 september duurt, gaan we dit elke zomer zien. Lijkt mij voor de meeste clubs het makkelijkste als we dit vervroegen naar 1 augustus. L
+1/-0

1 jaar geleden
Leuk. Maar ik wil het nog zien als het zo ver zou komen.
+2/-2

1 jaar geleden
Zouden Bergwijn en of Lozano wel spelen als er 1 dag voor de deathline een club komt. Zie je toch vaker om ze dan niet op te stellen.
+1/-4

1 jaar geleden (gewijzigd)
Dit is bijna letterlijk wat ik vanochtend opperde bij het item van Bergwijn en München... Grappig om te lezen hoe 11 uur geleden iedereen over me heen viel en het minnetjes regende, en dat het merendeel, nu PSV aankondigt wat ik stelde, de meeste het een goed idee vinden. Wat is opportunisme toch inherent aan alles wat met voetbal te maken heeft... ;o).
Heeft iemand enig idee of het meespelen in de voorronden van invloed is op deelname voor een andere club in het hoofdtoernooi?
+3/-3

 
1 jaar geleden
Ach , wat stelt een - nou voor op deze site ?
+3/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Nu weet ik dat het weer een beetje tegenvalt in Nederland, maar dit gaat over vóór en na de winter transferperiode. Geldt dat dan ook voor voorronde en hoofdtoernooi? Dus voorronde met PSV en 4 weken later met Bayern München bijvoorbeeld?
EDIT -Laat maar, zag het antwoord hier onder al, maar in ieder geval bedankt voor de moeite
+1/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Het gaat hier om .Als een speler verkast in de winterstop mag hij na de winterstop voor een andere club uitkomen voor Europese deelname. Dus niet VOOR de wintertransfer.Als bv Steven bij PSV aan het Europees avontuur begint mag hij pas voor een andere club uitkomen in Europees verband NA de winterstop . Zie het voorbeeld wat vernoemd wordt van Barcelona in de link.
+1/-1

1 jaar geleden
Als ze voorronden spelen voor de CL mogen ze in het toernooi zelf wel nog spelen voor een andere club.
Dus lekker spelen een knikkeren er misschien nog een paar in en is de interesse misschien nog wel meer.
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Goed bekeken , dat is de realiteit. Na de winterstop.
+1/-1

1 jaar geleden
Wie wordt hier eigenlijk gequoted? De titel doet vermoeden dat dit door iemand gezegd is maar het staat nergens ook niet bij vi. Bij vi staat overigens wel dat er na de thuiswedstrijd weer gepraat kan worden. Wie maakt deze berichten?
+2/-0

 
1 jaar geleden
@Muzzy. Ik vind je opmerking interessant dus ik ben ook eens gaan kijken.
Op http://www.VI.nllink staat letterlijk dit: "Om de wedstrijdvoorbereiding van trainer Mark van Bommel goed te laten verlopen, wil PSV geen onverwachte lastminute-transfers vóór Basel-thuis. Met andere woorden: clubs die nog voor het heenduel zaken willen doen, zullen zich op zijn laatst volgende week moeten melden in Eindhoven. Daarna valt er pas na het thuisduel weer te praten."

Er staat inderdaad geen letterlijke quote. Ik neem aan dat iemand van PSV dit aan de VI heeft aangegeven.
Maar er staat inderdaad nergens "PSV werkt niet mee" dus in de titel van dit artikel zijn ze wel een stapje te ver gegaan.
+2/-1

1 jaar geleden
In de lopende twee weken rondom Basel geen transfers lijkt me wel reëel. Langere periodes is niet realistisch. Voor doorselecteren moeten er spelers verkocht worden. Als je dit kunstje echter herhaalt bij elke voorronde is het eind augustus voordat je het weet. Nu is het natuurlijk wel de vraag of de spelers echt zo gewild zijn als geschetst. Lozano en Bergwijn hebben wel de naam, maar in de praktijk hebben ze het allebei niet geweldig gedaan vorig jaar.
+1/-0

Wakkur2019 (geschorst)
1 jaar geleden
PSV kan zoveel willen. Wat een spierballentaal zeg. Grote clubs zullen geschrokken zijn.
+2/-1

1 jaar geleden
Ik geloof niet dat wij het ons kunnen veroorloven om een last minute bod te weigeren.
+1/-0

1 jaar geleden
"PSV verwacht zich voor de thuiswedstrijd met FC Basel wel al versterkt te hebben met een nieuwe rechter centrale verdediger"...verwacht??? Dus dat is niet zeker...en als er wel iemand komt is het veel te vroeg om al mee te spelen tegen FC Basel.... onze TD scoort tot heden nog geen punten bij mij.
+1/-2


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.989 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

almelo baumgartl boscagli box bruma daguardo doan dumfries eredivisie gakpo hendrix heracles ihattaren jong madueke malen maurice mauro mvogo onzin piroe roger romario romero rosario sangare schmidt scorende wethoudervanjuine zahavi