Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV in oefenwedstrijd te sterk voor Aris Thessaloniki

12 juli 2019 20:53
Foto: Pro Shots

PSV in oefenwedstrijd te sterk voor Aris Thessaloniki; image source: Pro Shots

PSV heeft vrijdagavond in een oefenduel weten te winnen van Aris Thessaloniki FC. De ploeg van Mark van Bommel was met 3-0 te sterk voor de Griekse Europa League deelnemer. PSV begon in vrijwel dezelfde opstelling als waarmee het ook tegen FC Sion en OGC Nice aan de wedstrijd begonnen was. Bruma mocht nu echter voor het eerst zijn minuten maken in het shirt van PSV.

Donyell Malen groeide uit tot man van de wedstrijd. Na een uitstekende aanval met een schitterende steekbal van Bruma en een goede voorzet van Sam Lammers ging de bal via hem vlak voor rust in de kluts met een verdediger en de keeper van Aris Thessaloniki net over de lijn. Vlak na rust kopte Malen een voorzet van Denzel Dumfries in het doel. Joël Piroe zorgde vlak voor tijd voor de 3-0 eindstand

Opstelling PSV: Zoet (63' Ruiter), Dumfries (63' Ramselaar), Luckassen (63' Teze), Viergever (63' Soulas), Theunissen (63' De Haas), Rosario (63' Verreth), Lammers (63' Ihattaren), Hendrix (63' Sadílek), Bergwijn (63' Aboukhlal), Malen (63' Piroe), Bruma (63' Gakpo)


Discussieer mee op de forums


Tags

aris thessaloniki bruma malen dumfries lammers piroe aboukhlal bergwijn bommel gakpo haas hendrix ihattaren kluts luckassen nice ogc ramselaar rosario ruiter sadilek sion soulas teze theunissen verreth viergever zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


moderator forum-beheerder 1 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi om te zien dat Mark van Bommel gebruik maakt van alle spelers! :)
+3/-1

1 jaar geleden
Wat een wisselfestijn in de 63e minuut.
+2/-2

1 jaar geleden
Malen met een “voetballende” goal over de grond en eentje à la De Jong. Mooi toch? :)
+2/-1

 
moderator forum-beheerder 1 jaar geleden
Als Malen zo doorgaat dan missen we Luuk niet eens!
+2/-1

1 jaar geleden
Mooi artikel op deze site en heel snel , Hartelijk dank moderators en media.
+4/-2

 
1 jaar geleden
Pardon snel? Het oude PN volgde de (vriendschappelijke) wedstrijden rechtstreeks en had dientengevolge meteen aansluitend aan de betreffende wedstrijd een verslag!

En aangezien ook Fox Sports, waar het PSV betreft, deze "pre season" schittert door afwezigheid, komt de PSV-supporter er maar bekaaid vanaf. Aan de andere kant, dan had ik maar naar de wedstrijd(en) toe moeten gaan.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Luckassen wordt de grote verrassing dit seizoen!
+2/-1

 
1 jaar geleden
Ja nu niet meer, nou heb je het verklapt...
+14/-3

1 jaar geleden
No Piroe, no party. Die is elke keer op de afspraak hoor.
+2/-1

1 jaar geleden
Ik verwacht dit jaar een elftal waarin alle voorhoede-spelers op meerdere posities kunnen spelen, en hopelijk veel elkaars positie over kunnen nemen.
Malen is niet een echte spits zoals Luuk dat was, en met spelers zoals Bruma heb je veel snelheid voorin. Als ze dan door elkaar heen gaan lopen dan is dat lastig te verdedigen.

Van Bommel zal vast weer met een verdedigend blok gaan spelen. Ik hoop wel dat Afellay op een gegeven moment een van die posities over gaat nemen van Hendrix/Rosario. De 2e helft van het vorige jaar gaf toch aan dat er op het middenveld wel een aanpassing gewenst is.

Als Luckassen het niveau van PSV-1 kan halen zou dat mooi zijn.
+3/-3

1 jaar geleden
Het is inderdaad niet best. Middenveld en achterin moet nog genoeg gebeuren anders fietsen we tussen plaats 2 en 4. Sjonnie waar blijven de versterkingen ?
+1/-6

Piroe is meer spits dan Malen, maar Malen heeft meer voetbal mogelijkheden. Piroe lijkt meer op Luuk, groot en sterk, iets minder kopsterk, maar meer techniek.
+3/-2

 
1 jaar geleden
100% Mee eens .Goede analyse.
+2/-0

Met dit middenveld gaan we het niet redden.
Een ervaren scorende middenvelder erbij.
En een ervaren cv.
Deze ploeg is te jong om het hele jaar mee te kunnen strijden voor de prijzen.
+2/-3

1 jaar geleden
Allemaal leuk en aardig, dat we 7 volwaardige aanvallers misschien wel hebben in de selectie. Maar komop zeg de centrale verdedigers, nog helemaal niks? Serieus?
Ik zeg dit niet gauw, maar als we het tegen basel moeten doen met viergever en lucassen. Dan snapt deze directie er vrij weinig van. Stabiliteit en rust begint van achteruit.

Ik spreek dan van absoluut wanbeleid. En dan een potentieel goede verdediger Obispo verhuren aan Vitesse.

Ik geef je op een briefje als we niet minimaal een voor nederlandse begrippen 'top'verdediger halen, gaan we de champions league nooit halen.

En heeft de directie keihard gefaald, want ga me niet vertellen dat er geen geld is of dat niemand naar psv wil komen

Drama de Jong, ik verlang naar Brands heel erg..
+2/-6

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
De CL-voorronde is nog niet eens begonnen en nu al ongenuanceerd liggen klagen? Ben je altijd zo snel zenuwachtig als iets niet loopt volgens jouw verwachting? Weet je zeker dat Obispo al PSV1 klaar is, weet jij dat de Jong absoluut niet weet wat hij doet en absoluut géén plan heeft hoe hij de selectie moet invullen? Zoja, dan weet je meer dan ik.
+4/-3

 
1 jaar geleden
Och ja , wat moet je ermee . Azijn is goedkoper dan een goede fles wijn.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Nou pvh25 fijn dat je het wel ziet zitten in deze pure middelmaat in de as van de verdediging. Ik spreek je over een maand. Dan praat je wel anders.

Als jouw instelling dezelfde is als die over het aankoopbeleid gaat van psv, heb je inderdaad weinig verstand van zaken.
Ik laat me graag verrassen. Maar dat psv de afgelopen weken nog amper een bod hebben gedaan op fatsoenlijke cv'ers is lachwekkend
+2/-1

 
1 jaar geleden
De gene die al wat langer mee lopen,staan er wat genuanceerder in,John de Jong hangt echt niet op stratumseind rond.
+2/-1

 
1 jaar geleden
De voorronde CL is inderdaad pas over een dag of 9 maar verwacht jij dat eventuele aankopen nog ingepast zullen kunnen worden? Vind jij onze selectie in balans? Conclusies trekken over John de Jong op dit moment is niet gepast zeker omdat duidelijk blijkt dat we niet mee kunnen in het geweld van het grote geld, maar als fan van een club die topsport zodanig hoog in het vaandel heeft staan mag je op dit moment wel degelijk vragen stellen/ bedenkingen hebben. Dat heeft niks met zenuwachtig te maken, in tegendeel.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Tot nu toe zijn deJong, Schwaab en Angeliño weg en zijn Bruma en Lato gekomen, Lammers is terug en veel jeugd klopt aan de deur, verder is de selectie nog intact. Er is dus volgens mij momenteel geen enkele reden vragen te stellen of bedenkingen te hebben. Ik ben daar best wel positief over zelfs maar er zullen ongetwijfeld mutaties in de selectie komen, dus ik panikeer niet. Ik denk dat de TS en de Jong prima weten waar ze mee bezig zijn.
+1/-0

1 jaar geleden
Broemaatje laat toch wel lekker dingen zien hoor. Heeft ook overzicht valt me op. Iets wat Lozano en Bergwijn minder hebben. Voorin hebben we echt smaken zat, dus Berghuis hoeft zeker niet te komen. Achter de bal beginnen de problemen. We hebben een matige defensie en Rosario en Hendriks samen is aan de bal echt een groot drama. Zet daar nu eens een voetballer neer! Je krijgt zo ook dat het elftal in twee blokken uit elkaar valt. Dit wordt gecamoufleerd door de twee backs die telkens eroverheen klappen maar nu Angelino weg is heb ik daar ook meer twijfels over.
Wel lekker die Malen....oogt scherp.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.995 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws




Tagcloud

aanvalslinie achterop advocaat bok botman diemers ehvdgxt faber fanstore fer feyenoord ginkel gistermiddag hendrix koen kuylen linssen masker nieren obispo quarantaine senesi sir thuisshirt tinus toprak uswilly vhtlsaw willy winkel