Transparent
Inloggen
Sluiten

Sam Lammers maanden uit roulatie na operatie aan knie

1 augustus 2019 11:19 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Sam Lammers maanden uit roulatie na operatie aan knie; image source: Pro Shots

PSV kan de komende maanden niet beschikken over Sam Lammers. Dat heeft de club bekend gemaakt via de officiële website. De spits is woensdagmiddag geopereerd aan zijn knie. "De operatie is goed verlopen, maar ik sta helaas de komende maanden aan de kant", aldus Lammers. "Ik baal er ontzettend van, want ik was er klaar voor om met PSV om de prijzen te gaan spelen."

Lammers raakte in het duel om de Johan Cruijff Schaal geblesseerd aan zijn knie nadat hij hard in botsing kwam met Donyell Malen. Na een uitvoerige diagnose is gekozen om onder het mes te gaan. "Dat was de beste optie om de ontstane schade te herstellen", zo geeft hij aan. "Ik blijf nu een paar dagen in het ziekenhuis om te herstellen van de ingreep en dan gaat de focus op de revalidatie. Ik ben er zeker van dat ik er sterker uit ga komen. Dit hoort ook bij het leven van een topsporter, het is niet anders."

Meer op PSV.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

lammers botsing diagnose malen revalidatie topsporter

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Valt wel op dat er wéér een speler eruit ligt voor langere termijn met operatie..nog voor het seizoen begint
+2/-2

 
12 maanden geleden
Gewoon pure pech dit. Wat is er dan opvallend aan? Dat er zo nu en dan een speler geopereerd moet worden?
+4/-1

 
12 maanden geleden
Vorig seizoen ook al met Thomas ook de knie...Romero?
+2/-2

 
12 maanden geleden
Je denkt aan een complot? ????
+3/-0

 
12 maanden geleden
Nee hoor..het valt me gewoon op. Mag ik mn vraagtekens toch wel bij zetten????
+1/-1

 
12 maanden geleden
Dat mag, maar 4 is wel erg veel ;o)
+2/-0

 
12 maanden geleden
Amen..Sommige snappen het wel
+2/-0

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Mark zal wel weer de schuld krijgen hiervan op deze klaagmuur ;-) .Ik denk toch dat het tijd gaat worden dat we een klootzak in ons elftal krijgen een hard iemand . We zijn allemaal te braaf. De enige die een beetje met agressie speelt is Michal. Ik denk dat v Bommel hier ook op doelt , kerels. Basel speelde met een enorme agressie en dat heeft ons de das omgedaan. Zijn wij niet gewend . De overtreding op Nick was daar een mooi voorbeeld van de speler van Basel ,ben zijn naam kwijt ,loopt Nick omver en deelt dan ook nog een beuk uit was duidelijk te zien . Nick zijn gezicht was flink gehavend . Nou vind ik dat ook wat ver gaan maar het mag best wat harder. Om even op de klootzak terug te komen , ik heb geroepen geen Berghuis maar ik begin daar toch op terug te komen.Zo iemand missen we wel.
+3/-1

 
12 maanden geleden
Berghuis is een nooit zal soms..maar wel op een manier dat heel de wereld ziet wat een smerige overtreding kan maken..De jong vergeten? Sluw en slim zijn is ook een kwaliteit..je bedoelde Ajeti denk Ik
+2/-0

 
12 maanden geleden
Idd , Albian Ajeti , die bedoelde ik . Bedankt mesters79 .
+1/-0

12 maanden geleden
Dit kan er ook nog wel bij. Zo gehoopt dat hij dit seizoen kon gaan vlammen bij ONS PSV. Nu wordt de spoeling wel dun bij de centrumspitsen. Alleen Malen en Piroe. Enfin, waarschijnlijk is dit toch een verloren seizoen (of ben ik dan te nega?). Dan maar volop de jeugd gooien!
+2/-2

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
12 maanden geleden
Piroe heeft één seizoen eerste divisie ervaring en het is onduidelijk of hij überhaupt goed genoeg is voor PSV. Malen heeft lang niet altijd als centrumspits gespeeld en is dus ook allesbehalve een zekerheidje.
+3/-1

 
12 maanden geleden
Gelukkig hebben we Romero nog! ow wacht....
+1/-2

 
12 maanden geleden
Mwoa, zijn eerste optreden in Argentinië was geen succes. Gok maar op Piroe. Die jongen was sowieso speeltijd belooft in het eerste.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Ja en Luuk de Jong nog op de achterhand
+1/-1

 
12 maanden geleden
Probeer je het niet zal je ook nooit weten..heb mauro jr zien voetballen vandaag en snap echt niet waarom hij verhuurd is.. Gaat vol in duels heeft een goede actie in huis..Maar wel een luckassen in de verdediging zetten..Vreemde gang van zaken.11tal had al op orde moeten zijn maar ipv dat is het los zand met een keeper die helemaal de weg kwijt is. Wéér een afstandschot..Pfff! Ruiter op doel aub..V Bommel kennende?
+1/-0

12 maanden geleden
Bedenk maar dat je geluk hebt Sam, ik moet 3 weken wachten op een knieoperatie!
+4/-1

 
12 maanden geleden
Ik hoop dat ik er nog minimaal 10 jaar op moet wachten.
+5/-1

Santa Cruz PSV (geschorst)
12 maanden geleden
Dat maakt de noodzaak van een centrumspits nóg groter. PSV verkocht immers een centrumspits die ontzettend belangrijk was voor de ploeg (o.a. voor wat betreft doelpunten en als aanspeelpunt), maar trok geen vervanger aan.

Lammers was voorheen een aanvallende middenvelder en speelt slechts enkele jaren als spits. Daarnaast is het onduidelijk of hij het gewenste niveau heeft. Malen is ook geen onbetwiste centrumspits en ook hij heeft zich nog nooit bewezen als centrumspits.

Feitelijk heeft PSV dus momenteel geen enkele topclubwaardige spits......
+4/-1

 
12 maanden geleden
Precies. Topclub-onwaardig.

Maar wel 5/6 kleine buitenspelers. Waardoor Van Bommel weer de jonge trainers-fout maakt om niet het beste elftal, maar de beste spelers op te gaan stellen. Dat werkt niet.

PSV moet hopen dat Lozano of Bergwijn alsnog verkocht wordt. Van dat geld heel snel een fysiek sterke spits gaan halen die ook een beetje kan koppen.
+3/-1

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
??? Bruma niet ? heeft u pas 2 x zien spelen Santa , ( soepbord niet meetellen ) Donyell en Steven ook niet ???
+1/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
12 maanden geleden
Ik betwijfel of Bergwijn, Malen en Bruma centrumspitsen zijn.
+1/-1

 
12 maanden geleden
Donyell heeft in ieder geval zijn kwaliteiten laten zien vanuit het centrum en links . Steven evenzo . Het probleem met Steven is dat hij te lang door dribbelt , maar dat heb ik al eerder geroepen, en te laat afspeelt . Vreemd genoeg doet hij dat wel vanaf de rechterkant. Hirving moet eigenlijk op links spelen maar daar is het nu overvol , men loopt elkaar in de weg zie de botsing met Sam en Donyell. Hij is effectiever vanaf links.
+1/-0

 
Wakkur2019 (geschorst)
12 maanden geleden
Tobclub zul je bedoelen.
+1/-1

12 maanden geleden (gewijzigd)
Kruisband of andere blessure? Daar ben ik eigenlijk wel heel erg benieuwd naar...
+1/-1

 
12 maanden geleden
Ik ook, scheelt nogal of he de kruisband of bijv meniscus is. Ze gaan wel erg ver met die privacywet.
+1/-2

 
12 maanden geleden
Het herstel na een kruisbandoperatie staat op minimaal 6 maanden (maar reëler is 9 tot 12 maanden). Een meniscusblessure zal het niet zijn. Daar sta je normaalgesproken binnen een maand weer mee op het veld (althans dat was bij mij zo, en ik ben er een keer of 5 aan geopereerd).
+1/-0

 
12 maanden geleden
En het is nooit meer goedgekomen toch ? Bij ons heeft u ook geen potten meer kunnen breken , helaas ;-)
+1/-0

12 maanden geleden
Die gifbeker moet helemaal leeg dit seizoen. Een coach die vasthoudt aan de vaste spelers van vorig seizoen. Andere spelers juist van meet af aan het gevoel geeft dat ze nul kans gaan maken om te spelen komend seizoen... Zo jammer dat er vorig seizoen niet voor is gekozen om Bommeltje eerst twee jaar onder Bert van Marwijk te laten assisteren. We maken een oud speler zonder assistent of hoofdcoach ervaring in de top hoofdcoach, we maken een hoofdscout zonder TD ervaring technisch directeur en er staat wederom geen volwaardig team bij de eerste belangrijke wedstrijd waarmee je ff 40 miljoen kan binnenharken...
+2/-1

12 maanden geleden
van Bommel hoeft maar een ding te doen om het weer goed te laten lopen en dat is: Rosario vervangen door Affelay!
+2/-2

12 maanden geleden
Tja, Lammers was voorheen een aanvallende middenvelder, maar is de laatste paar jaar dus wel een goede spits, dus is het de bedoeling dat hij uiteindelijk spits inhet eerste word, dat hij nu geblesseerd raakt is pure pech, wij hadden in feite geen haast met het aantrekken van ook nog een spits, prioriteit lag volgens iedereen op verschillende andere posities. @SonPSV, idd ff afwachten met opgeven.
+2/-0

12 maanden geleden
Balen zeg! Liet zich zien in positieve zin, al zou hij niet in de basis zijn gekomen.

PSV moet snel schakelen nu. Lozano verkopen, Bergwijn behouden, Malen laten bijtekenen, lopende middenvelder halen (Guus Til bv), achterin de organisatie op orde krijgen.

-------------Zoet/Unnerstall

Dumfries----Baumgartl---Boscagli----Lato

-------Rosario---Afellay---Guti

-------Bergwijn--Malen----Bruma
+1/-2

 
12 maanden geleden
En niet te vergeten, een fatsoenlijke spits kopen
+2/-0

12 maanden geleden (gewijzigd)
Van Bommel zet continu de mensen op de verkeerde plaats. Malen hoort niet in de spits. Bergwijn hoort niet op 10. Sadilek hoort niet linksback. En Zoet hoort niet in de goal.
+3/-2

 
12 maanden geleden
En van Bommel niet op de bank?
+3/-2

12 maanden geleden (gewijzigd)
Bergwijn en/of Lozano zo snel mogelijk verkopen en van dat geld heel rap Bas Dost halen. Dan heb je in ieder geval voorin een extra mogelijkheid. Als aanspeelpunt, als pinchhitter, als diepe spits of als breekijzer. Doe dat nou maar.....Lees je mee Mark?
+1/-3

12 maanden geleden
Als de sodemieter Romero terughalen
+1/-2

 
12 maanden geleden
Bedoel je met Romero de speler die tegenwoordig de bank warmhoudt van Velez Sarsfield? PSV heeft met Piroe een speler die momenteel verder in zijn ontwikkeling is dan Romero. Staar je niet blind op het prijskaartje.
+1/-0

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Romero .... die zit nu ook weer op de bank bij zijn oude club . Zegt voldoende. Idd Danko , u was me voor.
+1/-0

12 maanden geleden
Wilfred Boby 31 en transfervrij, Alfred Finnbogason, Alexis Vega....
+1/-1

12 maanden geleden (gewijzigd)
Iemand noemde Bas Dost. Dat zou wel eens de oplossing kunnen zijn.

Geen sympathieke speler, met een Ajax-pyama. Maar wel ervaren, en kopsterk. Die schiet er bij PSV zo 20+ in.

Als hij haalbaar is, doen.

Dan ziet het er gelijk weer meer evenwichtiger uit:

-------- Unnerstall --------
Dumfries-Baumgartl-Viergever-Lato
--------Rosario-Guti---------
----------Aankoop------------
Bergwijn----Dost---Bruma/Malen

(Lozano of Bergwijn zal wel nog verkocht worden)
+1/-1

 
12 maanden geleden
Ruud van nistelrooij misschien?
Paar weken optrainen 'n heb je meteen ervaring en minimaal 25 goals.
Of is dit een rare optie?
+3/-1

12 maanden geleden
Jammer dat die Janssen van Tottenham Hutspot net naar Mexico is vertrokken. Had ik bij ons wel in de spits willen zien.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.999 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal