Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV houdt zo'n 35 miljoen euro over aan transfer Hirving Lozano'

14 augustus 2019 22:53
Foto: Pro Shots

"PSV houdt zo"n 35 miljoen euro over aan transfer Hirving Lozano"; image source: Pro Shots

Via Twitter meldt Rik Elfrink dat PSV netto zo'n 35 miljoen euro zal overhouden aan de transfer van Hirving Lozano naar Napoli. Het bedrag dat zijn oude club Pachuca zal ontvangen is daar al van afgetrokken. In totaal heeft PSV zo'n 11 miljoen euro betaald voor de Mexicaans international.
Discussieer mee op de forums


Tags

lozano afgetrokken elfrink napoli netto pachuca

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Dan hebben we echt een topdeal te pakken. Alleen hoop ik niet dat we dan veel geld stoppen in Doan. Dat is toch een gevalletje net niet.
+2/-1

4 jaar geleden
35-11 = 24 miljoen winst in 2 jaar, 12 per jaar dat is best lekker ja. Maar Door psv nog niks gezegd en nog niet gekeurd.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ik denk dat Hawks gelijk heeft. PSV houdt nu 35 miljoen over van de transfersom en dat betekent in totaal 24 miljoen winst. Nog steeds een prima deal.
+4/-1

 
4 jaar geleden
Hoewel de uitkomst wellicht in de buurt komt, werkt het rekensommetje toch wat anders.
Van de 11 miljoen die destijds is betaald is 1/3 al afgeschreven. Dus dan zou het 35 - 7,3 = 27,7m zijn. Daarnaast heb je nog te maken met diverse andere kosten (zowel bij de aankoop 2 jaar geleden als de verkoop nu) die je er vanaf zou moeten halen, denk aan de spelersmakelaarfee.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Jij maakt er een mooie soep van. Maar nu gebruik je toch een aantal ingrediënten die niet samen horen.
+1/-1

4 jaar geleden
Haha en voetbalprimeur en telegraaf wisten niet hoe vaak ze de hele zomer in het artikel moesten vermelden dat psv er weinig aan zou overhouden ;)
+4/-0

 
El Frikandel (geschorst)
4 jaar geleden
Heerlijk ja, dit valt ze vies tegen. Ook die 96% neuzen op VP.
+3/-0

4 jaar geleden
investeer de helft van dat bedrag direct in Yari verschaeren,anderlecht,18 jaar.Heel groot talent,aanvallende middenvelder.Toekomstig international van Belgie,heeft ook alle nationale beloften elftallen doorlopen,heel behendig.Deze speler komt uit sint niklaas,daar kan hij dus gewoon blijven wonen,familie in de buurt langs antwerpen,100 km,uurtje rijden.Zet luc nilis in bij de onderhandelingen.je hebt dan een investering op 10 voor de komende jaren,waarvan de restwaarde zich gaat vermeervoudigen.Succes Lozano bij Napoli,driesje mertens gaat je met lekkere balletje lanceren.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Hebben wij niet al een geweldig talent van 17/18 rondlopen voor een nummer 10 positie? Ik ben van mening dat we een 'lopende nummer 10' moeten halen die er meteen staat en die weet wat er gevraagd wordt (TYPE van Ginkel / Gini).
Doan zou ik dus ook een investering voor de toekomst vinden (met een hele grote markt in Chine, wat ook zal meespelen).
+4/-0

4 jaar geleden
En dan nu ook snel doorpakken en een creatieve middenvelder en een kopsterke spits aantrekken, dan is de selectie in een keer een heel stuk beter klaar voor het seizoen.
+3/-1

 
El Frikandel (geschorst)
4 jaar geleden
Eerst nog effe wat Noren oprollen aub
+3/-0

4 jaar geleden
Hulde voor John de Jong en zijn team.
Als PSV 35 miljoen over houdt aan de verkoop van Lozano dan hebben ze het gewoon goed gedaan.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Wat te denken van een mooie fles Dom P. voor ene Marcel Brands?
+5/-3

 
4 jaar geleden
Heb je z'n adres ? ;-)
Ik vind dat er op dit forum zo gemakkelijk over de TD-baan gesproken wordt.
Er wordt zo geschreven "dan haal je toch een goede nr 10, of een ervaren verdediger" alsof PSV die zo maar kan gaan kopen, en alle andere clubs niks doen.
Ik denk dat het een hele lastige baan is, en je als TD met een soort spinnen-web van belangen te maken hebt, voordat het je echt lukt om een speler te contracteren. En er zijn zoveel clubs in Europa die veel meer geld te besteden hebben als PSV.
Dus hulde aan De Jong en Brands.
+1/-0

4 jaar geleden
Hij is nog niet gekeurd en nog niet op weg. Zou maar niet te vroeg juichen . Toch zal ik het jammer vinden dat hij een terugval heeft gehad . We hebben toch ook schitterende momenten dankzij Hirving beleefd .
+2/-0

 
4 jaar geleden
Toch overheerste vrij snel weer negativiteit in de media. Helaas een terugkomend fenomeen, ook Kezman, Robben, bommel, Toivonen, de Jong en zelfs Guardado werden door veel media na verloop van tijd extreem kritisch en negatief benaderd, hetgeen je weer terug zag in hoe scheidsrechters ze benaderden bij wel of geen overtreding of bij ieder woordje een gele kaart.
Afgelopen week kreeg Bergwijn bij protesteren weer eens meteen geel. Maar als een Beugelsdijk en Co op 1 meter van de scheids aan het schelden zijn dan mag alles weer van Makkelie, te treurig voor woorden hoe inconsequent daar in wordt gehandeld...
+10/-1

 
4 jaar geleden
Precies dit! Die Makkelie van 't weekend was te droevig voor woorden. :\(
+6/-0

 
4 jaar geleden
We gaan het zien hij fluit komend weekend Ajax . VVV-Ajax.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Zodra het cruciaal wordt fluit of VARt hij voor Ajax. Vooral zijn VAR momenten zijn bij de beesten af. Op zo'n moment zie je ook de samenwerking tussen het Ajax-bolwerk FOX en het scheidsrechtersgilde. En hij is natuurlijk zelf een fan van Ajax.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Iedere scheidsrechter zal een favoriete club hebben , natuurlijk mag dat maar Makkelie fluit inconsequent .
+3/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
De negativiteit in de media hebben we altijd wel gehad , daar moeten we mee leven. Het is voor sommigen een doorn in het oog dat PSV zo vaak landskampioen wordt. Dat maken we al jaren mee . Mateja Kezman en en ola Toivonen kregen ook altijd negatieve kritiek wat u zelf ook aangeeft. Afgelopen dinsdag speelde Tadic weer de stervende zwaan , hoor je niemand over . De doelman van Poak kwam ver uit zijn doel en botste , een normaal duel, met Ziyech . Sierd de Vos vroeg zich af of dat geen rode kaart moest zijn ,Sierd die zich ongelooflijk onbeschoft heeft gedragen tegen de Grieken . Maar daar mag je niet over praten want dat is dan Calimero gedrag . Toen Cocu voor de 2e keer kampioen werd met PSV riep Hugo Borst dat Eindhoven de voetbalstad is dat moet Amsterdam onder ogen zien . Nou dat heeft hij geweten. En zo kan ik nog wel even doorgaan.
+3/-0

 
Heb zojuist de verklaring gelezen van Makkelie over het hands geval bij dat doelpunt van Ado, hij heeft hem goed gekeurd omdat hij geen ruimte kan zien tussen de bal en de hand, laat dat nou net de definitie van hands zijn. Ook de overtreding van Beugeldijk op Lozano, had rood moeten zijn. Deze corrupte scheids, moet zo snel mogelijk gearresteerd worden, wegens match fixing.
+4/-0

 
4 jaar geleden
Velen hadden een ''hekel '' aan onze beste vriend Hirving . Als je nu de reacties leest van Voetbal International en Johan Derksen vanavond nu Hirving een transfer maakt zakt daar je broek van af, Een geweldige speler. . Wat een hypocriete idioten. De vraag is wie wordt het volgende slachtoffer bij PSV .
+3/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Inderdaad , volgens Rick Elfrink , 15 augustus 11:36 uur. : Lozano zal uiteraard nog medisch gekeurd moeten worden en er moet vanuit Napels boter bij de vis. Verder oogt de deal tussen PSV en de Italianen grotendeels in kannen en kruiken. Definitieve afronding kan - ook vanwege keuring - nog wel even duren.
+2/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi bedrag, mits het doorgang vindt. Directe vervanger is in mijn ogen niet nodig, buitenspelers genoeg. Hopelijk wendt PSV het geld aan om het middenveld te versterken. Ik lees dat PSV bezig is met Doan maar daar word ik absoluut niet vrolijk van. Sowieso vind ik dat een box-to-box middenvelder meer nodig is dan een pure 10.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik had liever gehad dat hij was gebleven en zijn vorm weer te pakken kreeg Blijft een mooie voetballer. Ik hoop het niet maar denk dat hij Italië snel weer gaat verlaten. De verdedigers aldaar stoppen hem onder de grond. Veel blessureleed . Ik hoop dat ik er helemaal langs zit .
+3/-1

 
4 jaar geleden
Daar gaat hij veel val leren. Alles sneller en veel medogenlozer dan hier plus in Veel meer wedstrijden een hoog niveau.
Maar hij heeft behalve de korte blessure nu en de lange in de zomerstop toch niet veel meer blessures gehad?
+1/-0

 
4 jaar geleden
In Italië veel blessureleed denk ik . Hirving heeft een probleem , hij kan niet kappen.
+2/-0

4 jaar geleden
De witte rook duurt wel erg lang....
+2/-0

 
4 jaar geleden
Als ik VI.nl mag geloven is er nu eindelijk witte rook
+1/-0

4 jaar geleden
Klasse gedaan 2 jaar plezier van Lozano gehad en nu een bak met geld in de kas.Nu verstandig om gaan met de poen..
+2/-0

 
4 jaar geleden
Inderdaad een 'winst' van pak em beet 20 - 25 mln in 2 jaar is een goede investering, me gedacht.
+1/-1

Go wat kunnen mensen wispeltreurig zijn, is heus geen typefout nee.
+1/-0

4 jaar geleden
Voor de bühne is dit een leuk verhaal. Er gaan ook nog kosten vanaf. Belastingen bijvoorbeeld. Wie nu denkt dat PSV deze 35 miljoen kan uitgeven heeft het mis.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Belasting gaat over het deel dat je niet investeert. Dus jouw argument gaat op dat punt niet op.
+1/-0

4 jaar geleden
Kogel door de kerk? PSV en Napoli akkoord zie ik nu overal.. dan toch eindelijk HET lang verwachte nieuws! tekent voor 5 jaar.
+1/-0

4 jaar geleden
Zouden we nu niet versneld de lening van het stadion kunnen aflossen.
+1/-2

 
Teuntje, was geen lening maar een verkoop van de grond, dus daar valt niets terug te betalen.
+2/-0

4 jaar geleden
Dan was het doorverkooppercentage van Pachuca dus 20%.
Zij krijgen 8 van de 42 miljoen en PSV 34 miljoen, niet slecht.
+1/-1

 
4 jaar geleden
minder, want Raiola en Lozano zelf zouden ook nog wat meesnoepen van die 42 mil.
zal dus wel 10 of 15% geweest zijn ofzo..
+1/-1

4 jaar geleden
Mits het kan voor rond de 15/20 Dolberg kopen die komt bij onze club beter tot z'n recht door de brabantse gemoedelijkheid en ff jaartje presteren en winst op pakken.
Zal ook gedreven zijn om z'n gelijk te halen.
+2/-0

4 jaar geleden
Er is toch duidelijk te lezen dat we 35 overhouden...
+1/-0

 
Niks Duidelijker dan wat er staat, maar iedereen meent zijn gelijk te moeten hebben en slimmer dan de ander zijn, DWDD, wij zelf houden er iig ginne flikker aan over, gelukkig is er een heerlijk leven naast voetbal;-) VERMAAK.
+1/-0

4 jaar geleden
Moet ie niet eerst verkocht worden voordat we überhaupt iets overhouden? Tis al wekenlang op een haar na afgerond... Waarop blijft het hangen?
+1/-0

 
En nog kan het afgeblazen worden, het zijn Nepolitanen he;-)
+1/-1

reactie verwijderdPSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afrika amazon babadi bakayoko bankzitten basarnhem bodo bommel bosz degradatie feyenoord heerenveen izecson kampioenskandidaat lozano mislintat overtredingen santos schouten skipper teze til tillman tov utrecht vaio veerman verlenging videoland yates