Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jeremain Lens op lijstje van PSV'

19 augustus 2019 17:49 - NOS.nl
Foto: Pro Shots

"Jeremain Lens op lijstje van PSV"; image source: Pro Shots

Jeremain Lens is in beeld bij PSV om weer terug te keren in Eindhoven. Dat geeft NOS-commentator Jeroen Elshoff aan in de NOS Voetbalpodcast. "PSV heeft een lijstje van een stuk of vier spelers die ze zouden kunnen aantrekken qua ervaring. Dan heb je het niet over een jochie van negentien of twintig jaar en ik denk ook niet dat ze daar Doan mee bedoelen, maar iemand die een routinier is. De categorie 30+", aldus Elshoff. "Lens staat daarop. Ik heb dat aan Van Bommel gevraagd en hij moet lachen. Hij zei dat hij in ieder geval niet bovenaan staat. Hij zit nu in Turkije. Daar is het een beetje lastig om te zien hoe het met zijn vorm is. Mensen die hem in Turkije hebben zien voetballen zeggen niet doen."

Een deel van de transfersom die PSV voor Hirving Lozano ontvangt zal worden gebruikt om de selectie te versterken. "Ze willen Doan halen, maar niet voor meer dan 10 miljoen. Dat zal dus nog wel een dingetje gaan worden bij FC Groningen", zo geeft Elshoff aan. "Lens is een naam die gisteren viel en daar werd geen nee opgezegd, maar er zijn er dus nog meer."

Meer op NOS.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

lens elshoff jeremain doan nos turkije bedoelen bommel commentator groningen jochie lozano routinier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Nee hier zijn we toch niet naar op zoek?? Die heeft ons toentertijd ook geen kampioen gemaakt..next!
+5/-1

7 maanden geleden
Dit lijkt me geen goed idee nee.
En 10 miljoen voor Doan?
Het lijkt mij dat je een kopsterke ervaren spits nodig hebt.
Of zijn we afgestapt van het idee dat er af en toe een hoge voorzet ingekopt mag worden ( los van de corners dan) ?
Wie kopt ze dan in?
Sadilek?
+4/-0

7 maanden geleden
Als het om ervaring gaat, kan Van Bommel misschien zelf weer het veld in als playing capitan, net als die vogel bij Anderlecht? Nieuwe trend?
+1/-1

 
7 maanden geleden
Kompany bedoel je zeker? Een flop tot dusver.
+3/-0

 
7 maanden geleden
Misschien kunnen we Johann Vogel nog wat afstoffen en opknappen?
+3/-1

7 maanden geleden
Dit kan toch niet waar zijn? Maar laat bommel,zich nu niet bemoeien met aankoop beleid..... na 1 seizoen weet ik genoeg met zijn aankopen, sainsbury, behich, aub, laat bommel trainen en zich niet bemoeien met aankoop beleid!!! Daar is hij niet geschikt voor....uhm, Geen Lens, weet je wat er aan mankeert in dit elftal? Een leider op het middenveld, steekmje centen nog maals in Guardado!!! Affelay komt denk ik toch niet aan spelen toe, duurt veel te lang...
+3/-1

 
7 maanden geleden
Hoop op nepnieuws, maar als JdJ dit echt van plan is moeten er snel koppen gaan rollen bij ons Club, echt een achterlijk idee, daar waar anderen blijven vernieuwen gaan wij een veroudering tegemoet?
+3/-1

 
7 maanden geleden
Toen Brands TD was was er een regel, als een speler niet op de scoutingslijst staat komt ie dus niet, trainers nemen vaak lievelingetjes mee en dat voorkom je daarmee...
+1/-0

7 maanden geleden
Nee,nee,nee. Meer woorden niet aan vuil maken
+3/-0

7 maanden geleden
Ik kan dit bericht niet serieus nemen. Dit is niet het gewenste niveau.
+6/-2

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Idd héél vreemd. Eens kijken of er iets van waar is. Mi. niet wat we nodig hebben, we hebben een ervaren 10(!) nodig. Elshoff sluit aan bij riooljournalistiek, NOS onwaardig.
+3/-0

 
7 maanden geleden
@Tony, het is vooral niet het juiste type.
Volgens mij hebben we al genoeg spelers die graag aan de buitenkant willen spelen, of daar het best tot hun recht komen. We hebben veel spelers die zelf een actie willen maken.
We hebben een speler zoals Van Ginkel/Guardado nodig die niet met zichzelf bezig is maar met het sturen van het team.
Dan kunnen onze talentvolle jonkies daar zich aan optrekken.
Ik zie veel potentie in dit PSV, als de puzzelstukjes goed komen te vallen.
+3/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Niet helemaal met je eens @woutererik, deze 2 zijn box-to-box spelers. Ik denk dat we een creatieve 10 nodig hebben met de juiste steekpass, temporisering kan spelen, en tot op zekere hoogte goed in de omschakeling is. Met 2 controleurs is dit goed op te vangen. Ik zou derhalve Hendrix graag terug zien in de basis als hij niet vertrekt.
+2/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
@pvh25, Met een hele goede nr10 zou ik ook zeer tevreden zijn,
maar ik verwacht niet dat die gemakkelijk te halen is.
Vandaar mijn idee van "We hebben een speler zoals Van Ginkel/Guardado nodig" omdat die misschien iets gemakkelijker te halen is.
Ik had het niet opgeschreven, maar bij mijn gedachten lag de nadruk op het tweede deel van de zin "die niet met zichzelf bezig is maar met het sturen van het team".

Volgens mij zijn we het er beide over eens dat PSV zeer veel talent en kwaliteit heeft, en wel serieus om het kampioenschap mee kan doen, als ze op elkaar ingespeeld raken. De jonkies hebben wel hulp en sturing nodig,
Ik hoop vooral dat PSV een speler haalt die PSV direct beter maakt, en niet van hetzelfde niveau is als spelers die PSV al heeft. En als dat alleen betaalbaar is als een club 20% doorverkoop wil hebben, dan kan dat nog steeds de beste oplossing zijn.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Volgens mij zit het hem veel minder in wat voor soort type middenvelder maar veel meer in wat voor 'karakter' haal je. Dit PSV gaat met knikkende knietjes de Kuip in en niemand die dan even het voorbeeld geeft en de jongetjes bij de hand neemt. Een 'type' Guardado (te fragiel/ oud inmiddels??) zou een zegen zijn voor jongens als Ihattaren. Van Bommel heeft Affelay daarvoor in gedachten maar schei uit zeg, dat is totaal geen leider en ik vraag me oprecht af of jonge jongens nog tegen Ibi 'opkijken'. Daarbij komt dat die eerst maar eens een basisplek moet zien te bemachtigen. Op welke positie uberhaupt? Zelfde met Schwaab, hartstikke goed maar komt die in de basis?
+1/-2

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Ik denk @tony dat je je vergist in de status die Afellay heeft en dat er naar hem opgekeken wordt, sla zijn verdiensten en prijzen er even op na. Hij zal wel een plek dienen af te dwingen op termijn. Een Pape du neuf '69 dat Schwaab net als vorig jaar gewoon basisspeler is, en als een van de eersten op het papiertje wordt gezet voor de wedstrijd.
+1/-0

Santa Cruz PSV (geschorst)
7 maanden geleden
Alsjeblieft niet. Vreselijk matige speler met een waardeloze mentaliteit en volstrekt misplaatste arrogantie. Lens is bovendien totaal niet het type speler dat PSV nodig heeft.
+5/-2

7 maanden geleden
Van dat type speler hebben we er al meer dan voldoende. En neen, dat is niet racistisch bedoeld.
+2/-1

7 maanden geleden
Nepnieuws bij de NOS? Je verwacht het niet...
+1/-0

7 maanden geleden
Dus ze checken het dit keer bij Van Bommel voor de verandering. Die zegt 'hij staat in ieder geval niet boven op het lijstje' lachend, oftewel: "waar haal je die onzin nou weer vandaan?" en toch is de titel dat hij op een lijstje staat en PSV interesse heeft. Dit is een beetje hetzelfde als twee maanden roepen dat Bergwijn topprioriteit in Amsterdam is terwijl dit niet zo is.... Echt wat een zielig hoopje zijn die journalisten.
+2/-0

7 maanden geleden
Zou Toivonen ook op het lijstje staan? Ervaring, kopsterk, scorend vermogen..
+1/-0

 
7 maanden geleden
Toivonen ging ook door mijn gedachten. Is nu 33, speelt in Australië en scoort daar ook vaak. Speler met meer gif en scorend vermogen dan een Lens of Strootman....
+1/-0

7 maanden geleden
Oooo... aanvallers hebben nog niet genoeg?
Ga voor een ervaren middenvelder, die komen we tekort. Daardoor geen balans in het elftal!!!
+1/-0

7 maanden geleden
Jermain Lens. Afgelopen jaar 1 doelpunt in Turkije. Die moet PSV helpen aan goals? Waarom gaat PSV niet vol voor Wilfried Bony? Is transfervrij en voor de eredivisie zeker waardevol. E n V a n Ginkel t e rughalen voor middenveld. En een backup voor Dumfries.
+1/-1

 
7 maanden geleden
Je hebt helemaal gelijk! Was in zijn beste jaren al totaal geen meerwaarde! Er zijn genoeg betere opties
+1/-0

7 maanden geleden
En het stoken gaat gewoon door .Wat moet je daar dan mee als je vervolgens leest : Ze willen iemand die ervaring heeft. Dertig plus. Ik heb het aan Mark van Bommel gevraagd en hij moest een beetje lachen. Hij zei: Lens staat in ieder geval niet bovenaan dat lijstje." Zoeken zoeken en stoken.
+1/-0

7 maanden geleden
Lens is geen goed idee. In zijn psv tijd was hij zeer wisselvallig. Prachtige goals werden afgewisseld met veel balverlies en eindeloos buitenspel lopen. Inmiddels is het allemaal wat minder geworden en weer hetzelfde type speler wat we niet zoeken. Janssen en Dost kan inmiddels niet meer, het beleid begint wat vreemd te worden. Blijkbaar is er maar taktiek voorin snelheid. Lange ballen of aanvallen over de zijkant is blijkbaar niet meer nodig.
+1/-0

7 maanden geleden
Niet doen die Lens nog een contract geven heeft totaal geen charisma 👈
+1/-0

7 maanden geleden
Ergens baal ik wel van Janssen zeker met wetenschap dat hij 7mln kostte. Ik denk dat zijn werkethiek en gesleurr gewaardeerd zou worden door het publiek, tel daarbij op dat hij er wel 25 intrapt, was dit ideale aankoop geweest. Wellicht had Malen dan niet gestaan waar hij nu staat, dat is keerzijde.
Al met al denk ik wel dat we voorin wegkomen, zeker als Lammers weer fit is, kan je ook iets meer lange bal spelen. Gaat om de aanvoer, die is echt totaal nul op het moment.
+1/-1

7 maanden geleden
Waarom nu een aanvallende middenvelder? Doan is een goede speler maar we hebben ook Ittaharen, Thomas, Afellay, Guttierez en Pereiro die aanvallend ingesteld zijn. Ook Lammers kan daar spelen. Een buitenspeler hebben we ook niet nodig. Lens is ervaren maar mist ook altijd voor doel. Snappen ze bij PSV nu nog steeds niet dat het middenveld een ervaren beer nodig heeft en er een afmaker voorin nodig is? Ik hoop op meer verstand van John de Jong!
+2/-0

7 maanden geleden
Van Bommel , want hij bepaalt alles bij PSV kennelijk, is compleet de weg kwijt. Lens raakt al jaren geen knikker en is van nature een buitenspeler. Oh verrek daar hebben we er al vier van.
Lekker complementair Mark !
+1/-0

7 maanden geleden
Hoe hopenloos kun je zijn? Lijkt paniek aankoop dit als dit doorgaat.
+1/-0

7 maanden geleden
Prima speler in optiek MvB kan ie mooi met Bruma-Malen-Lens en Bergwijn erachter gaan spelen. We houden ons hart vast.
+1/-0

7 maanden geleden
Wat een beleid. Je gaat die ouwe man toch niet halen. En die Japanner is ook geen hoogvlieger. Investeren in een goede speler. Stengs van AZ !!
+1/-0

reactie verwijderd

PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.581 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

abortus balverlies bijbel bruma doan dumfries faber feyenoord flitsphirips gakpo guti hendrix ihattaren jezus kapitalisme lammers malen mensenwerk nederland overtredingen religie rodriguez romero rosario schwaab sir stelling tinus verzonnen vhtlsaw