Transparent
Inloggen
Sluiten

[video] Mitroglou: 'Een mooie kans om hier te spelen'

22 augustus 2019 15:26 - PSV TV


Tags

mitroglou

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Haal gewoon een speler voor nu en in de toekomst. Stengs van AZ.
+1/-1

 
7 maanden geleden
Josjes heeft wat draadjes losjes ?
+1/-0

 
7 maanden geleden
Stengs is voor ons niet meer te betalen.
En we hebben voorin juist genoeg spelers voor de toekomst. Een ervaren krijger erbij is juist prima. Kan Lammers via veel invalbeurten op PSV-1 worden voorbereid.
+1/-0

7 maanden geleden
Welkom bij PSV, Mitroglou! Hopelijk bezorg je ons veel 3-punters!
+1/-0

7 maanden geleden
Goh hij kan nog voetballen ook? Ik heb hem al dingen zien doen die onze Luuk in al die jaren nooit heeft laten zien. Dit wordt een held heb ik het idee.
+1/-0

7 maanden geleden
Dit gaat een cult held worden.Die maakt oorlog,er komt een grote vent op je af ,die de tegenstander aankijkt dat er dingen gaan gebeuren,daar gaan veel tegenstanders zenuwachtig van worden.Klasse John,dat je deze vent met CL ervaring en 65 interlands voor griekenland naar PSV hebt gehaald.
+1/-0

7 maanden geleden
Hoewel ik toch ook enthousiast ben over zijn komst heb ik toch ook nog beetje dubbel gevoel over zijn invalbeurt. Ja zag er leuk uit en ben vooral blij met zijn fysiekheid. Maar toch vond ik hem ook nog niet fit ogen, wat log, beetje zaalvoetbal-achting uit stilstand zijn ding doen. Kreeg er haast Mido gevoel bij. Met alle respect tegen een matig 'semi-prof' team uit Cyprus kan dat, maar ik verwacht toch wel wat meer power en energie in beweging ipv op de vierkante meter. Maar gezien zijn goals uit het verleden een echte neus voor de goal, slim in positie kiezen en als aanspeelpunt en koppend gister al belangrijk. Ben heel benieuwd komende tijd.
Wat wordt zijn rol eigenlijk, vaste stand-in voor Malen, komt hij op 31-jarige leeftijd daarvoor naar PSV?
+1/-0

 
7 maanden geleden
Nope. Malen is en blijft een buitenspeler. Onze Griekse vriend is spits totdat Lammers weer kan spelen. Zie hem als een Luuk de Jong van het uitzendbureau.
+3/-0

7 maanden geleden
hij heeft in ieder geval in die 5 minuten meer goede passes gegeven dan Rosario in de hele wedstrijd
+2/-0

7 maanden geleden
Hartstikke goeie speler, denk dat deze met inval beurten meer goals gaat maken dan Malen. Dussss beter Malen maar weer als vleugel en die bal voor de goal pompen voor onze griekse kopkoning. Forza PSV!
+1/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Dit was toch wel bijna spectaculair gisteren wat ie liet zien. Alles wat ie deed was goed en gevaarlijk. Dit kon wel eens een vd de meest rendementsvolle 1,25 miljoen investeringen zijn, stond er echt van te kijken hoe hij meteen tekeer ging alsof ie al jaren hier speelt. Tegen AZ maar meteen in de basis zou ik zeggen.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Waarom niet al tegen RKC uit?
+1/-0

 
7 maanden geleden
Inderdaad. Zat iets in mijn kop dat AZ de eerstvolgende was.
+1/-0

7 maanden geleden
Prima werk van John de Jong. Prima stil gehouden in de pers. Die wisten hier helemaal niks van, stelletje amateurs. Het is dus bewezen dat je ook achter de schermen bezig kunt zijn en in alle stilte een speler kunt aanschaffen. Al dat gedoe rondom die Duan was een mooi rookgordijn. Top werk dus van onze mensen.
+4/-0

7 maanden geleden
Hij heeft een moeilijke naam, in Eindhoven wordt hij Luuk met de Baard genoemd of Mitrogoal.
+1/-0

7 maanden geleden
Wat me opviel is dat de media er graag weer lacherig een "cultheld" van willen maken. Kijk even naar het CV van deze speler. Gewoon een jongen met een enorme staat van dienst en een absolute aanwinst voor de Eredivisie. Twee jaar in de spits bij Benfica, en de aan de lopende band scoren. En steeds weer transfers gemaakt naar prima clubs, de zullen er niet allemaal naast zitten. Minimale investering, zeer interessante speler. Eerste invalbeurt was veelbelovend. Ik kende hem niet, zoals blijkbaar de media ook niet. Die hadden wellicht even naar zijn stats en CV kunnen kijken.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Ach het zal niet lang duren dat zodra hij gaat presteren en weer een hetze komt in de media tegen deze jongen. Dus cultheld is voorlopig erg positief.
+1/-0

PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

abortus balverlies bijbel bruma doan dumfries faber feyenoord flitsphirips gakpo guti hendrix ihattaren jezus kapitalisme lammers malen mensenwerk nederland overtredingen religie rodriguez romero rosario schwaab sir stelling tinus verzonnen vhtlsaw