Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'PSV hoopt op meespelen Érick Gutiérrez tegen Vitesse'

12 september 2019 01:06 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

[Update] "PSV hoopt op meespelen Érick Gutiérrez tegen Vitesse"; image source: Pro Shots

Via Twitter meldt ESPN-verslaggever Tom Marshall dat Érick Gutiérrez een operatie moet ondergaan na een breuk in zijn rechterhand. In samenspraak met PSV zou al zijn besloten dat hij die operatie in Mexico-Stad ondergaat. Het is nog onduidelijk hoe lang de middenvelder uit de roulatie zal zijn en of hij ook wedstrijden van PSV zal moeten missen. De vriendschappelijke interland van Mexico tegen Argentinië komt in ieder geval te vroeg.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat het nieuws ook bevestigd is door de Mexicaanse bond. Gutiérrez raakte op de training geblesseerd.

Edit 09-09 18:21: Via Twitter laat Érick Gutiérrez weten dat hij inmiddels al is geopereerd. "Alles is heel goed gegaan", zo geeft hij aan. "Bedankt voor alle steun. Ik sta snel weer op het veld."

Edit 12-09 01:06: PSV hoopt komende week weer gewoon te kunnen beschikken over Érick Gutiérrez. De middenvelder brak zijn hand tijdens een training met de Mexicaanse ploeg, maar als hij donderdag weer in Nederland is, zal direct bekeken worden of hij verantwoord kan spelen met een manchet.


Discussieer mee op de forums


Tags

gutierrez mexico vitesse argentinie espn manchet marshall nederland tom

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Zijn we wat weken kwijt ,hopelijk geen Hendriks ......
+2/-2

12 maanden geleden
Welkom in HET seizoen van PSV....#NoLuck.... zullen we maar zeggen.
+4/-3

12 maanden geleden
Dan kun je in principe toch weer spelen met een week? Met gips of een kunstof manchet ofzo..?
+9/-0

12 maanden geleden
Ja ja John De Jong, hier komt je faen je duur te staan. Middenveld mist een box to box en dan dit er nog bij. Dit krijg je er van.
+2/-10

 
12 maanden geleden
Waarvan? En wat kan de Jong hier aan doen dan?
+6/-0

 
12 maanden geleden
Nou Thomas is net op de weg terug en Afellay kan kennelijk 90 minuten spelen. Ik denk niet dat we al te bang hoeven zijn voor een Rosario-Hendrix blok. Thomas is een box to box en Afellay, hoewel een ander type dan Guti, voegt zeker voetbal toe.
+4/-0

12 maanden geleden
We gaan het meemaken mensen.
Ibrahim Afellay in de basis de volgende wedstrijd. Let maar op.
+8/-1

 
12 maanden geleden
Tuurlijk niet. Hendrix.
+2/-2

 
12 maanden geleden
Het "vaste blok" is weer herenigd waarschijnlijk
+1/-4

12 maanden geleden
Haha wat is Voetbal primeur toch een smerige Ajax site. "... en moet psv-Ajax missen". Kunnen ze dan werkelijk geen een bericht gewoon plaatsen zoals het is? Het is dus nog helemaal niet duidelijk wat de consequenties zijn. Thomas, Sadilek en Affelay staan iig klaar mocht het nodig zijn.
+10/-2

 
12 maanden geleden
Inderdaad trieste site. Wist niet dat die nog bestond dat noord Hollands sensatieforum die gemaakt wordt door kleuters
+3/-2

12 maanden geleden
Nondejuh het zit ons ook niet mee hè
+3/-0

 
11 maanden geleden
Wat ik hoop dat Van Bommel reeds in de eerste helft Mitroglou in de ploeg laat spelen... anders staan we dadelijk in de rust met 2-0 achter.
En dat krijgen we Vitesse niet meer goed gemaakt.
Drie goals in 10 minuten in de tweede helft als Mitroglou in het elftal komt, dat zal deze keer niet lukken.
+1/-1

12 maanden geleden
Eerst maar eens kijken, na dit weekend vizier op het momenteel lastige vitesse, guti er niet bij, nou, liever Hendrix voor Rosario, en guti kun je misschien wel oplossen door, Ibi 45-60 minuten, daarna gevolgd door 30 minuten Thomas? Liever geen Sadilek.... dat vind ik nou zo een ren je rot voetballer, werkt hard hoor, maar zit geen voetbalintelligentie in.....
+3/-4

12 maanden geleden
Doan dus in basis? Geen probleem. Wel jammer want gutti was goed bezig
+5/-2

 
12 maanden geleden
Dat os geen verdedigende middenvelder dus dat verwacht ik niet.
+1/-2

12 maanden geleden
John de Jong heeft opmerkelijk gehandeld afgelopen transferperiode. Er zijn een paar interessante spelers gehaald, maar aan de linie die (met afstand) het meeste versterking nodig had is helaas niets gedaan. Spelers als Hendrix, Rosario en Sadilek komen te kort voor het niveau van PSV. Van Thomas en Afellay kun je na ruim een jaar niet gevoetbald te hebben ook nog niet veel verwachten. En Doan is gewoon een rechtsbuiten.
+3/-5

12 maanden geleden
Dat is jammer. Misschien tijd voor Affelay dan?
+4/-2

12 maanden geleden
Ik hou niet van interlandwedstrijden.
Je loopt risico dat ze geblesseerd terugkomen... en dat zo'n speler dan maanden uit de running is. Je schiet hier geen bal mee op.
+3/-6

 
12 maanden geleden
Dit had net zo goed tijdens een training van PSV kunnen gebeuren. Het is puur toeval. Het risico van interland voetbal zit 'm niet in dit soort blessures die pure pech zijn maar in overbelasting bij teveel wedstrijden.

Laten we vooral niet vergeten dat interland voetbal spelers beter maakt. Ze trainen en spelen op een hoger niveau. Daarnaast is het een platform voor spelers om zich nog meer in de kijker te spelen en een grote transfer te maken waar ook PSV fors aan verdiend. En ook maakt het PSV aantrekkelijker voor nieuwe spelers als er veel internationals spelen.
+5/-1

 
12 maanden geleden
100 % mee eens.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Kwestie van nadelen vs voordelen. Als ze heel blijven kun je voor international soms 2x meer vragen. En is gewoon goed voor de naam van PSV als we veel internationals hebben of creëren. Daarmee trek je straks ook weer betere spelers en talenten aan die zien dat ze hier international kunnen worden.
+3/-0

 
12 maanden geleden
@Jan Zomers Ik moet toegeven dat ik deze mening vaker heb gedeeld de afgelopen jaren, vooral wat betreft NL internationals. Ik bedoel, oranje was toch huilen met de pet op en dan raken je spelers ook nog eens mogelijk geblesseerd. Want interlands op zich zegt niet zoveel. Als je een speler op de korrel hebt die 50 interlands voor pakweg Andorra gespeeld heeft, heb je daar natuurlijk weinig aan om de kwaliteit van de speler vast te stellen, vanwege het niveau van Andorra.

Nu begint daar echter verandering in te komen wat betreft het NL elftal. Oranje is nog zeker niet op het oude niveau maar de potentie is er. Ze kunnen weer resultaten neerzetten tegen zeer aansprekende tegenstanders. Het moet nog blijken hoe structureel het is, maar er staat echt een elftal met veel potentie. En dat geeft zeker waardevermeerdering voor de spelers. Ik was dan ook erg blij met Malen. Over het geval Guti, Mexico is een degelijk land wat betreft nationaal elftal. Vandaar dat ik het in deze niet met je eens ben. Het is erg jammer en ongelukkig, helaas.
+2/-0

 
reactie verwijderd

12 maanden geleden
Zonder Guti, en met Afellay nog niet fit genoeg, verwacht ik dat Rosario en Hendrix samen worden opgesteld.
Jammer want Guti had net een basis-plek veroverd, en hij probeerde echt veel ballen te onderscheppen.
+5/-1

12 maanden geleden
Steekt ie nou zijn middelvinger op? Alleen omdat hij voorlopig niet kan ingooien.
+1/-2

 
12 maanden geleden
Volgens mij geeft hij aan dat hij een hekel heeft aan zwatelaars
+2/-0

11 maanden geleden
Gewoon meedoen, hij keept toch nie man
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

abroad authentic baumgartl besmettingen bok bommel bottas brands bruma doan dumfries eredivisie gakpo guti hendrix ihattaren jdj jong lammers madueke malen mauro obispo paniek rodriguez romero rosario schmidt sir tinus