Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ghanese aanvaller Kwadwo Opoku op stage bij PSV'

11 september 2019 18:17 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Ghanese aanvaller Kwadwo Opoku op stage bij PSV"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV de komende week de Ghanees Kwadwo Opoku op stage heeft. De 18-jarige aanvaller is afkomstig van de voetbalschool van Piet de Visser en Godwin Attram en hij zal aansluiten bij de selectie van PSV onder 19. De Visser is enthousiast over de samenwerking. "Het is mooi om met PSV in verbinding te blijven en te kijken of we elkaar op deze manier kunnen helpen", zo geeft hij aan. "Ik ben nog altijd scout bij Chelsea, maar PSV blijft nu eenmaal de club waar ik lang gewerkt heb en ook graag blijf komen."

Volgens De Visser kan Opoku in Europa doorbreken. "Hij is gewend aan drie keer trainen per dag en fysiek zal hij zich kunnen handhaven", zegt de scout daarover. "We willen hem nu graag op dit niveau zien en de komende periode zal duidelijk worden of er bij PSV iets van komt."

Meer op ED.nl


Tags

opoku kwadwo stage visser attram chelsea godwin verbinding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Dank je, Piet!
+3/-0

10 maanden geleden
Meesterpiet.
+4/-0

 
10 maanden geleden
En als het niets wordt, is het dan zwarte-piet?
+2/-4

10 maanden geleden
Geweldig persoon . Piet is en blijft een topsporter. We hebben veel profijt van hem gehad . Eens een scout , altijd een scout. Hartelijk dank Piet . Blijf gezond.
+2/-1

10 maanden geleden
Hebben we misschien nog eens iets aan Godwin Attram 😀
+1/-1

 
10 maanden geleden
Oohhh.. #toosoon
+1/-2

10 maanden geleden
Ik zeg eerlijk dat ik " zonder enig bewijs" het toch altijd een rare snuiter vind en aparte manier van omgang met de kleinere kids.
Ik hoop dat het gewoon enthousiasme is en dat ik een lul ben dat is soms anders denk.
+2/-3

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Sorry , maar mij is niet duidelijk wie volgens u nu een rare snuiter is . Kunt u dat misschien beter verwoorden svp ? Ga u zelf niet neerhalen , iedereen mag een eigen mening hebben , daar hoef je geen l*l voor te zijn.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Ik bedoel dat ik in een docu over Visser soms m'n
bedenkingen had over de manier hoe hij met die jonge gastjes omging.
Ik hoop dat het pure enthousiasme is.
+2/-2

 
10 maanden geleden
Hoe ging hij dan met ze om? Ik heb de docu('s) niet gezien, dus zo klinkt het eerlijk gezegd nog steeds een btje vaag.
+3/-0

 
10 maanden geleden
PSVZuidholland wildt het ander overlaten te zeggen wat hij niet zegt, dan kan hij het altijd een andere wending geven, wij kunnen wel allemaal raden, hè ?
+3/-1

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Waarom hebben we altijd een mening /vooroordeel gereed ? Als er een speler gehaald wordt gaat hij al afgekraakt worden voordat hij een bal gespeeld heeft . We zullen maar zwijgen over Steven Bergwijn , we weten allemaal wat nu de waarheid is en wat hebben we weer geroepen . Een stevige pas op de plaats lijkt mij meer dan terecht . Wie de geschiedenis kent van Piet de Visser twijfelt geen moment aan hem. Piet heeft een oog voor jeugdig talent Hij is er snel bij , niets meer en niets minder . Als men Piet hoort praten is er maar een passie , voetbal , voetbal en nog eens voetbal. Laten we stoppen met die vooroordelen , een en al ellende.
+3/-0

 
10 maanden geleden
Yep. Heel smerig dit.
+1/-1

 
10 maanden geleden
Ik geef geen andere wending.
Het is te gevoelig om het uit te spreken omdat het maar een gevoel is wat ik kreeg bij het kijken en als het niet zo is en dat het pure enthousiasme is mag het ook niet uitgesproken worden.
Nu al spijt dat ik het überhaupt gezegd heb.
+1/-0

 
10 maanden geleden
En dat op 81 jarige leeftijd ???
+2/-0

10 maanden geleden
Van de pakweg 30 eerdere Piets aankopen waren er toch 3 succesvol. Met 10% resultaat is meesterscout dan wel op zijn plaats.

Nooit begrepen wat iedereen toch ziet in deze fantast.
+1/-2

 
10 maanden geleden
Abramovitsch van Chelsea had dat wel door beste Stan. Heeft hem veel opgeleverd.
+3/-1

 
10 maanden geleden
Een hoop prijzen maar die kan de enorme financiële risico's ook nemen. Overigens werd met elke aankoop van De Visser, vooral de bankrekening van Lemic goed gevuld.

Claudio, Alcides, Rajkovic, Jonathan, Fagner, Ramos, Leandro, Marquinho, Edson, Edno, Lapic, Stojanovic, Ferreyra, Carizzo, Robert en Tardelli.
+1/-2

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Piet de visser was ook de ontdekker van Gomes, Alex en Kezman oa maar dat wist u vast wel ;-)
+2/-0

 
10 maanden geleden
Die drie inderdaad. Vandaar dat ik het had over een slagingspercentage van 10%. Er zijn er een stuk of 30 gekomen op advies van hem en drie waren er echt geslaagd.

Op een relatief lage doorverkoop van Gomes en Kezman, was het financieel ook nog eens een ramp.
+1/-2

 
10 maanden geleden
Ik zag toch best veel namen staan die ik gemist moet hebben met een PSV-shirt aan. De rest is erg lang geleden en Farfan klopt niet.

Het gaat er om dat hij een meester is in erg jong talent scouten voor PSV. Dat is gewoon niet waar. Echt bijna alles is mislukt, PSV een hoop geld gekost en Lemic werd miljonair.

En dat laatste is misschien nog wel het ergste. Ik ben er van overtuigd dat hij alles doet uit liefde voor het vak en dat hij niet door had dat andere fors geld verdiende met zijn werk.
+1/-2

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Hierover verschillen we van mening en dat mag. Zelf loop ik al heel lang me in de wereld van PSV maar ik kan u verzekeren dat Piet een heel belangrijk plaatsje heeft bij PSV en ik stoor me aan de onwaarheden en roddels die ik hier weer voorbij zie komen op deze site. Farfan KLOPT NIET ??? bij deze , uit de VI

Zuid-Amerikaanse voetballers hebben de naam grillig, egoïstisch en een beetje lui te zijn. Jefferson Farfán spot met al deze tradities. Mede dankzij een nimmer aflatende werklust en een groot teamgevoel is de Peruaan op zijn 21ste al de man die het verschil maakt voor PSV.

Natuurlijk was Piet de Visser de man die Jefferson Farfán introduceerde bij PSV. Razend enthousiast was de superspeurder teruggekeerd van een toernooi in Chili, waar zijn haviksoog het Peruaanse talent had ontdekt. Hij pakt het rapport waarmee hij destijds naar Eindhoven snelde er nog maar eens bij. Pre-olympische spelen, 9 januari tot 19 januari 2004, vermeldt de omslag. ‘Wervelend, snel, doelgericht. Een karakterspeler, die de hele ploeg van Peru naar een hoger niveau tilt’, draagt De Visser voor uit eigen werk. ‘Naast de naam Farfán zette ik een sterretje. Zo wist PSV dat er sprake was van een zéér interessante speler.’ De aanbevelingen spoorden de club aan ook de scouts Hans Gillhaus en Hans van der Zee eens te laten kijken naar de kleine aanvaller. Nadat ook zij waren overtuigd door de Peruaanse parel, was de zaak rap beklonken.

De rest is geschiedenis. In zijn eerste seizoen groeide Farfán meteen uit tot een grote belofte, een predikaat dat hij in zijn tweede jaar al ruimschoots voorbij is gestreefd. Hij is de onbetwiste aanvalsleider van PSV. Foquita (Zeehondje), noemen ze hem in Peru, maar dat heeft niets met zijn spel te maken. Op het veld is hij allesbehalve zijdezacht en ongevaarlijk. Als een hongerig roofdier struint Farfán over zijn territorium, loerend op een buitenkansje om zijn prooi te verschalken. Dat zijn tegenstanders vaak breder en groter zijn, deert hem niet. Met zijn krachtige lijf en ijzeren mentaliteit baant hij zich een weg door alle versperringen.......

Een deel uit het artikel uit de VI Door:
Geert-Jan Jakobs 7 JUNI 2018
+3/-0

 
10 maanden geleden
Gelukkig dat ik een andere mening mag hebben. En jij natuurlijk ook.

Het gaat mij ook niet om de persoon De Visser. Lijkt mijn namelijk een ontzettend aardige man met verstand van voetbal én veel beleving en liefde in zijn vak. Alleen vind hem een beetje overschat als scout.

Volgens het ED heeft Farfan niets te maken met De Visser.

https://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=2ahUKEwjno-HLoc3kAhUDL1AKHXolCi0QFjAAegQIARAB&url=https%3A%2F%2Flinkhttp://www.ed.nl%2Fpsv%2Finvloed-van-de-visser-vaak-overschat~ae01449b%2F&usg=AOvVaw1EktA4fEv9Edr3dw4lZ77Jlink' target='_blank'>https://www.ed.nl/psv/invloed-van-de-visser-vaak-overschat~ae01449b/?referrer=https://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=2ahUKEwjno-HLoc3kAhUDL1AKHXolCi0QFjAAegQIARAB&url=https%3A%2F%2Flinkhttp://www.ed.nl%2Fpsv%2Finvloed-van-de-visser-vaak-overschat~ae01449b%2F&usg=AOvVaw1EktA4fEv9Edr3dw4lZ77Jlinklink

Het NRC had nog een veel beter stuk maar dat kan ik helaas nu niet vinden.
+1/-1

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Zo zijn er wel meer artikelen wat is nou juist ? We zullen het maar in het midden laten .

https://www.volkskrant.nl/sport/de-overlevingsdrang-van-hongerige-spitsen~bb12e09d/link
+1/-0

 
10 maanden geleden
Heb ook geen enkele behoefte om mijn gelijk te halen maar deel graag mijn mening. En dan waardeer ik een totaal ander mening. Anders is een forum of reacties ook totaal doelloos.

Op naar Vitesse. Nu het belangrijkste
+2/-0

 
10 maanden geleden
100% met u eens stan.040 , fijne wedstrijd alvast vanavond en de komende weken in de EL . :-)
+1/-0

 
10 maanden geleden
Beetje vreemd om Lemic ???? erbij te halen . En de huidige Raiola dan ? . Niets veranderd dus in al die jaren. Je argument klopt dus niet.
+2/-1

 
10 maanden geleden
Elke transactie moest langs Lemic. Dat is nog al een verschil met deze Italiaanse Nederlandse profiteur. Een wezenlijk verschil aangezien hij in beginsel niet eens de zaakwaarnemer was.

En een kan azijn bij een andere mening. We kennen allemaal nog het verhaal Reker, Gomes, De Visser, Westerhof, Valckc.... uitvoerig geschreven door het ED en NRC. Zo koosjer was dat niet.

En nogmaals. Ik denk oprecht niet dat De Visser hier iets van wist.
+1/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Het ligt er net aan wat je wilt geloven maar dat maakt niet uit , ieder zijn ding. Denk je dat een scout alleen voor een club zijn werk doet, Levert hem weinig op . Wat dat betreft had de Visser wel ervaring met Feyenoord en Leonardo . En met Reker bij PSV Die deed alsof hij de ontdekkingen had gedaan van de Visser . Jan is toen keihard op zijn bek gegaan voor iedereen bij PSV. Nooit meer iets van gehoord.
+1/-0

10 maanden geleden
Dacht dat Piet het niets meer voor psv zal doen maar top hij weet er veel van en wie weet is het wat.Zo zie je goede vrienden is meer waard dan een zak met geld !
+3/-0

10 maanden geleden
Nee he, nu gaan ze weer los op Piet de Visser. Gaat tijd worden dat de competitie weer hervat gaat worden kunnen we weer los gaan op Mark. Azijn is in de aanbieding bij Jumbo .
0.54 eurocent per 1500 ml goedkoopste pils , proost.
+3/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal