Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV verbreekt contract met sponsor Investous

2 oktober 2019 17:35 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV verbreekt contract met sponsor Investous; image source: Pro Shots

Via de officiële website heeft PSV bekend gemaakt per direct het contract met sponsor Investous verbroken te hebben. Als reden wordt gegeven dat er een opeenstapeling van nare feiten in de afgelopen maanden de oorzaak is van het besluit. Investous is in opspraak gekomen vanwege de manier hoe het omgaat met haar klanten die een financieel product hebben afgenomen. PSV heeft geconcludeerd dat de reputatie van de club is geschaad en heeft om die reden het contract kunnen ontbinden.

Meer op PSV.nl
Tags

investous sponsor reputatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Toen ik gisteren het tv programma opgelicht zag dacht ik meteen: PSV moet zo snel mogelijk afstand nemen van dit bedrijf. Zeer schadelijk voor het imago van onze club.
+5/-0

 
4 jaar geleden
Dat hadden ze in juli al moeten doen toen NRC hier al aandacht aan besteedde. Toen wist PSV er al van. https://www.nrc.nl/nieuws/2019/07/05/toen-zei-die-man-tegen-ons-ik-ga-jullie-rijk-maken-a3966279link
+3/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Uit het betreffende artikel: “Woordvoerder Thijs Slegers van PSV is verbaasd dat het bedrijf nepadvertenties met BN’ers blijkt te gebruiken. „Investous laat ons weten dat dit via externe partijen gaat. Vooraf controleren we sponsoren. Mocht er onderweg onverhoopt iets gebeuren, dan moeten we van standpunt veranderen. Dat gaan we nu uitzoeken.”

Hebben ze zo te zien dus helemaal niet uitgezocht. En nu staat het niet in een krant(je), maar komt het op nationale televisie en trekken ze hun handen er ineens heel snel van af... De koude douche gaat deze keer naar Ons PSV.
+4/-2

4 jaar geleden
Had nog nooit gehoord van de sponsor,foutje bedankt!!
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem berg brobbey costa dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi