Transparent
Inloggen
Sluiten

'Donyell Malen in beeld bij Barcelona én Real Madrid'

11 oktober 2019 13:11 - AS.com
Foto: Pro Shots

"Donyell Malen in beeld bij Barcelona én Real Madrid"; image source: Pro Shots

Donyell Malen is in beeld bij Barcelona. Dat weet het doorgaans betrouwbare AS te melden. De Spaanse grootmacht is op zoek naar een jonge aanvaller die op termijn Luis Suárez kan vervangen en de spits van PSV is een van de spelers die daarvoor in beeld is. Barcelona zou in januari al een bod willen uitbrengen en wil daarmee het eveneens geïnteresseerde Real Madrid te snel af zijn.

Meer op AS.com


Discussieer mee op de forums


Tags

barcelona madrid malen suarez

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Zijn wel twee Clubs waar ik en eerste instantie een schijthekel aan heb, maar aangezien dat niemand interesseert ;-) en wel daar het grote money te halen valt zal PSV schijt aan mij moeten hebben en het maximale er uit persen, maar wel na de zomer en evt een jaar op halve Barca salaris huren voor komend CL.
+3/-9

 
8 maanden geleden
Waarom nog terug huren? Voor het juiste bedrag is hij te koop. Vergeet niet dat de beste spits nog geblesseerd is. Malen eruit en Lammers en een grote zak geld erin, ik zou er vandaag nog voor tekenen.
+5/-7

 
8 maanden geleden
Waar je op baseert dat Lammers een betere spits is dan Malen is mij een raadsel.
+7/-1

 
8 maanden geleden
Hahahaha misschien heeft hij een glazenbol
+3/-1

 
8 maanden geleden
Biertje ????
+3/-0

 
8 maanden geleden
De minnetjes moet je niks van aantrekken, zeggen meer over de personen die dat doen, poe hee.
+7/-7

 
8 maanden geleden
Hahaha. Heb je de minnetjes weer voor elkaar. Ik snap wat je zegt, heb zelf geen hekel aan barca en als ze 75 miljoen neerleggen eind van het seizoen zal die weg zijn. Maar ik zal dat wel jammer vinden!
+2/-0

8 maanden geleden
Och guttegut, is het gezwam bij 'het doorgaans betrouwbare' AS weer begonnen? Wie volgt: de teleriool met Bayern, Liverpool, Juventus en het hele standaard riedeltje?
+7/-1

 
8 maanden geleden
Het zit je hoog heh? Wat heeft de Telegraaf je aangedaan man?
+1/-1

8 maanden geleden
Kwats verhaal... blijft sowieso 2 seizoenen
+1/-0

8 maanden geleden
Hij heeft potentie, maar Barca en Real zijn te hoog gegrepen voor nu. Eerst maar eens een realistische tussenstap.
+3/-3

 
8 maanden geleden
Te hoog gegrepen? Hij is binnenkort basisspeler bij NL elftal. Dus niks te hoog gegrepen. Bij Barcelona en Real Madrid zijn genoeg spelers die als ze NL-er waren niet zouden meedoen met NL elftal.
+4/-0

8 maanden geleden
Veel te snel niet doen ,nog 2 jaar psv en dan gaan 80-100 miljoen zou te gek zijn..
+5/-0

8 maanden geleden
60 miljoen en ik ga akkoord:)
+1/-6

8 maanden geleden
Wat zijn dit voor ajaxberichten?! Daar wordt toch altijd melding gemaakt van de interesse van de gehele europese top als een speler een bal een keer goed raakt.
+6/-0

8 maanden geleden
Ik vind het in potentie wellicht een speler die daar terecht kan komen. Maar heeft nog veeel te weinig wedstrijden in de benen om daarover te oordelen.
Maar hij heeft wel bijna alles om een topspits te kunnen worden. Echt heel snel, doelgericht en fysiek super goed al. Vind hem vergelijkbaar met Depay. Die speelt nu 'slechts' bij Lyon, qua competitie beter maar Europees niet beter dan een psv.
Ik vind het ook wel een speler voor de Duitse competitie. Denk dat hij bij een Bayern ook perfect kan passen, als mogelijk beoogde opvolger van Lewandowksi?

Echter mocht hij een top ek spelen, kunnen we hem verkopen voor 70+ miljoen. En is hij natuurlijk onhoudbaar
+6/-0

8 maanden geleden
400 miljoen en 2 kwartjes, dan is ie de jouwe. Wel meteen aftikken met een Tikkie.
+1/-4

killermfc (geschorst)
8 maanden geleden
Hopelijk niet weg vóór zomer 2021.
+6/-1

 
8 maanden geleden
Is realister dan al dat geschreeuw hier @ killer, komt eigenlijk een beetje in de buurt van wat ik zeg, maar eens zijn met reacties is o zo moeilijk. iedereen meent het toch beter te weten, uit gewoonte.
+3/-8

 
8 maanden geleden
Zijn allemaal meningen por , mag toch.
+3/-0

8 maanden geleden
Wat een bericht... Barcelona kijkt naar een opvolger voor Suárez en dan staan er vier/vijf namen in het artikel waaronder die van Malen.
+4/-0

8 maanden geleden
Hij moet eerst DNA afstaan aan het spitsenkwekklaboratorium van PSV...

Trouwens als hij de beoogde vervanger wordt voor Suarez dan mag hij wel 80 miljoen kosten.,,
+1/-1

8 maanden geleden
Ik denk dat Malen bij elke club in Europa in beeld is, of ze hem echt willen halen is een heel ander verhaal...
+2/-1

 
8 maanden geleden
Reken maar van yes , is Ziyech niet.
+1/-0

8 maanden geleden
Heerlijk toch dit soort berichten! Er kan niet genoeg worden gesproken over onze toptalenten. Laten we heel erg blij zijn dat onze jeugdopleiding een enorme talentenfabriek aan het worden is. Alleen nog even leren dat toptalenten alleen voor megabedragen weg mogen, zoals ze dat bij Ajax al wat langer door hebben. En dan vooral blijven investeren in de jeugdopleiding en vooral geen geld meer weggooien aan Boscagli’s, Bruma’s en Lato’s.
+2/-2

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Alleen lopen in Eindhoven de parels uit de jeugd rond. Want Ihattaren is het grootste talent van Nederland, zoiets kom je maar eens per halve eeuw tegen. En Malen wordt echt niet onder de 100 miljoen verkocht. En denk dat Malen bij alle grote clubs op de radar staat , waar heb je anders scouting voor. Maar het jeugdcomplex is natuurlijk veruit de mooiste van Nederland wat jonge gasten over de streep trekt. Mooie ligging ipv ergens langs een snelweg. Hier kan je in rust naar de top. Er breken mooie tijden aan in Eindhoven.
+5/-2

 
8 maanden geleden
Je mag je wel afvragen hoeveel PSV netto overhoudt aan deze transfer. Na wel heel lang onderhandelen tekende hij plots voor maar liefst 4 jaar bij. Daar zitten wel consequenties aan vast.

Daarom denk ik ook dat hij 2 jaar blijft. Daarna maakt hij een financiële klapper maar PSV minder dan nu of volgend seizoen.

Is natuurlijk een gok van mij maar 4 jaar bijtekenen is geen 'standaard' contract.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Hij heeft Raiola he. Die zal er ook wel beter van worden
+2/-1

 
8 maanden geleden
Dat vooral al zie ik vaak verschijnen dat PSV een goede relatie met hem heeft.

Daarom ga ik uit van 2 jaar. Lijkt mij ook een fijne overeenkomst. Kwaliteit én vooruitgang voor financiën. Anders was hij nu weg geweest.

Alleen pakken die twee veel geld bij een transfer. Daar zou ik rekening mee houden. Alleen met een aankoop van 5 ton wordt het nog veel beter dan met Rijkaard.
+1/-1

8 maanden geleden
Donyell Malen weg --> Luuk de Jong weer terug
+2/-6

8 maanden geleden
Lekker voetballen.Boeien.Donyell focus.Topscorer van de eredivisie worden,kampioen worden.EL vlammen.Vaste waarde in oranje selectie.EK presteren.en dan worde n grote meneer met transferwaarde en grote clubs die als gieren eromheen hangen.eerder nie.Maar deze heeft potentie.Voetballen kan hij,mentaliteit gaat het verschil maken.Donywll verover Eindhoven en de eredivisie,dan kan oranje niet om je heen,schitter op het EK,en je gaat een droomcarierre tegemoet
+2/-0

 
8 maanden geleden
Soccer News meldt dat PSV al weet wat ze aan Malen willen verdienen. Hij zou in de zomer weg mogen voor 50 miljoen. Ik geloof er geen barst van. Als dat waar is zouden ze bij PSV al een behoorlijke tijd ergens onder een steen hebben gelegen. Bij Ajax gaan ze zelfs voor Neres en Onana al meer vragen én krijgen. Malen moet straks het record van Frenkie de Jong verpulveren. En dat record gaat er weer aan als Mo zijn volgende stap gaat maken. De beste jeugd in Eindhoven, dus ook de grootste transfers in Eindhoven!
+7/-0

8 maanden geleden
Mooi natuurijk dat de interese er is! Maar voor hem zelf zou het echt stom zijn om nu al te gaan. Hij kwam bij arsenal niet aan bod en komt hier om te leren en voor speeltijd. Dan moet je niet na een half seizoen in de basis al weg gaan om tweede keus te zijn voor enkele jaren tot suarez geen zin meer heeft in het beste elftal van de wereld te spelen met Messi en later Neymar, de Jong niet te vergeten :).
+1/-0

 
8 maanden geleden
Vergis je niet , Na Arsenal is er heel veel gebeurd .
+1/-0

 
8 maanden geleden
Klopt, jong PSV, enkele invalbeurten, en nu van juli tot en met october (4 maanden) basisplaatsen in PSV 1 en debuut (verdienstelijk) in het NL elftal. Jij vind dat hij daardoor al klaar is om het bij Barcelona (of welke andere grote club) kan gaan proberen om een basisspeler (Suarez) te vervangen? Ik vind dat dus nog echt niet! Hij heeft deze weg ook bewust gekozen, dus ik denk dat hij dat zelf ook niet vind. Verkoop met terughuurconstructie zou voor mij nog wel een optie zijn zodat hij ervaring op kan doen.
+1/-0

8 maanden geleden
Lulverhaal.. Malen is in beeld bij ALLE clubs, niet alleen Barca en Real.
+2/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.998 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

abonnementen albert antonh bizar china chloroquine corona crockett duitsland economie flitsphirips fox huur izecson klant musea nederland nikiforov overbevolking piroe santos seizoenskaart sparta sponsor sportscholen theaters trestena trump vaccin vhtlsaw