Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Aanbieding Puma lastig te overtreffen, nog geen definitieve deal'

14 oktober 2019 13:32 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Aanbieding Puma lastig te overtreffen, nog geen definitieve deal"; image source: Pro Shots

Volgens Footy Headlines zal PSV na dit seizoen de overstap maken naar Puma als kledingsponsor. Na dit seizoen loopt het contract van PSV met Umbro af en nu lijkt de club de overstap te gaan maken naar Puma. Momenteel worden onder meer Borussia Dortmund, Manchester City, AC Milan, Valencia en het nationale elftal van Italië al gesponsord door het Duitse bedrijf.

Vorige week werd in de PSV Podcast ook al melding gemaakt van het gerucht.

Update 13:32: Het Eindhovens Dagblad meldt dat er nog geen sprake is van een definitieve deal tussen Puma en PSV. Het Duitse sportmerk is wel een van de partijen waarmee PSV in gesprek is. Volgens meerdere bronnen heeft Puma wel een uitstekende aanbieding gedaan, dat niet eenvoudig te overtreffen zal zijn. Er wordt echter ten stelligste ontkend dat er al sprake is van een volledig gelopen race.

Rik Elfrink meldt daarbij via Twitter dat het aanbod van Puma financieel beter is dan wat PSV op dit moment van Umbro krijgt.

Meer op ED.nl


Tags

puma umbro dortmund elfrink kledingsponsor milan podcast valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Dat vind ik toch wel onverwachts. Hoop dat hier een langere samenwerking uit gaat komen!
+8/-0

8 maanden geleden
Altijd doen! Dortmund, City, Milan, Valencia, PSV... Prima rijtje hoor :-)
+5/-1

 
Spyrootjuh (geschorst)
8 maanden geleden
Wat is de meerwaarde hiervan? Leuk als we dezelfde kledingsponsor als FC Barcelona kunnen krijgen, maar als ze niet willen betalen hebben we er geen reet aan. Het voorstel met lucratief zijn voor PSV, voor de rest heeft het totaal geen toegevoegde waarde.
+4/-0

 
8 maanden geleden
Uitstraling van het merk PSV krijgt een boost. De afgelopen jaren is het rijtje sponsoren qua naam fors gedowngrade.
+5/-4

8 maanden geleden
Ach het is geen Nike of Under Armour, maar gelukkig ook geen Macron of Masita (of Adidas) zullen we maar zeggen. Ze hebben wel veel afwisseling in design, da's dan weer een pluspunt tov Nike. Als het financieel aantrekkelijk is gewoon doen natuurlijk.
+2/-1

8 maanden geleden
Ik zou dit echt heel mooi nieuws vinden. Leg de lijst van sponsoren van een jaar of 6-7 geleden naast die van vandaag en je ziet dat er qua merken een verschuiving heeft plaatsgevonden van A-merken naar mindere namen. En niet alleen bij onze automobielleverancier. Vind dit voor de uitstraling van het merk-PSV echt een flinke stap voorwaarts!
+6/-4

 
PSVvakOO (geschorst)
8 maanden geleden
Hey tijger-tony, waarom plaats je reacties op deze site terwijl je het een 'triest zooitje bij elkaar' vindt?
+4/-4

 
8 maanden geleden
Help me even: in welke context sprak ik daarover? Was dat niet de manier waarop een labbekakkerige 45m werd neergezet? Kritisch zijn mag niet op deze site? Als je me de context geeft wil ik het je best uitleggen wat ik bedoelde.
+4/-4

 
PSVvakOO (geschorst)
8 maanden geleden
Nee hoor, daar ging het helemaal niet over:
"Het feit dat je hier zoveel 'dislikes' voor krijgt is veelzeggend over het niveau hier. Triest zooitje bij elkaar zeg."

Daarom, waarom plaats je reacties op deze site als je het als een 'triest zooitje bij elkaar' ziet?
+4/-4

 
8 maanden geleden
Vind jij het normaal dat anderen bij een goed onderbouwde post dislikes krijgen? Ik niet. Dat weerhoudt mij er echter niet van om af en toe zaken te posten waar ik een mening over heb of toevallig iets meer vanaf weet maar het zal je niet opgevallen zijn, ik post hier minder dan voorheen.
+4/-4

 
PSVvakOO (geschorst)
8 maanden geleden
"Goed onderbouwd" is uiteraard zeer subjectief. Jouw gezeur over het minnen wekt de indruk dat je weinig inlevingsvermogen hebt en dat je je daarom niet kunt voorstellen dat mensen jouw comments niet altijd waarderen.
Blijft opmerkelijk dat je de comments leest en reageert ondanks dat het allemaal een triest zooitje is.
+4/-4

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Is goed Santa. Begin eens met beter lezen.
+4/-5

 
PSVvakOO (geschorst)
8 maanden geleden (gewijzigd)
Santa? Waar slaat dat nou weer op? Blijkbaar heb je dit soort dingen nodig om maar niet op de inhoud in te gaan.
+5/-4

 
8 maanden geleden
Ik moet Tony in deze wel gelijk geven. Je reageert op de zelfde toon als Santa.
+1/-0

8 maanden geleden
Als Puma daadwerkelijk het meest betaald en we behouden inspraak op het tenue dan vind ik het een prima kledingsponsor voor PSV! Ze maken vaak mooie tenues. Ze zijn in de voetbalwereld niet zo groot als Nike en Adidas maar ze zijn wel kledingsponsor van grote clubs als Manchester City, AC Milan, Borussia Dortmund, Olympique Marseille en Valencia.
Het grote nadeel van Adidas vind ik dat naast het logo op de borst, ook de drie strepen er per se op moeten. Bij een egaal shirt vind ik die strepen vaak niet storend maar bij een gestreept shirt zoals PSV ziet dit er niet mooi uit. In de jaren ’70 en ‘80 speelde PSV ook in Adidas en bepaalde Adidas dat we voortaan in een egaal rood shirt moesten spelen omdat dan de witte Adidas strepen beter zichtbaar waren. Belachelijk dat PSV hier toen mee akkoord ging en we jaren in een egaal rood shirt speelden ipv het traditionele rood-wit gestreepte shirt. 
+3/-0

 
8 maanden geleden
Begrijp je punt maar vond dat rode shirt met philips op de borst eigenlijk best brilliant.. misschien omdat we toen zo goed voetbal speelden..
+2/-2

 
8 maanden geleden
Het egaal rode shirt hadden we eind jaren ‘70 al voordat shirtsponsor Philips erop stond omdat de Adidas strepen dan beter zichtbaar zijn. Het jaren ‘80 shirt van Adidas met Philips erop vond ik esthetisch gezien ook mooi. Maar historisch gezien klopt het natuurlijk niet aangezien we bijna de gehele geschiedenis in een rood-wit gestreept shirt spelen. Een kledingsponsor heeft veel vrijheid bij het ontwerp van de uitshirts en dat is prima. Maar ik vind dat ze bij het thuisshirt ze zich moeten houden aan de tradities van een club, uit respect naar de geschiedenis van de club en naar de supporters. Dus als het shirt rood-wit gestreept is dan laat je dit uit respect ook zo en pas je het subtiel aan op details.
+3/-0

 
8 maanden geleden
"Het grote nadeel van Adidas vind ik dat naast het logo op de borst, ook de drie strepen er per se op moeten."

Dat is juist het grote voordeel. Nothing beats the old school. There is no subsitute! :D

Je Nick is zelfs Stripes, kom op man ;)
+1/-3

 
8 maanden geleden
Ja mijn nick verwijst naar Adidas ipv PSV 😄
Om eerlijk te zijn zou dit nog best kunnen ook aangezien ik altijd ‘old school’ Adidas Originals sneakers draag en Adidas Copa Mundial als voetbalschoenen heb. Er is ook helemaal niks mis met die 3 strepen. Vind het zelfs wel mooi. Maar ik vind het eigenlijk alleen mooi op een egaal shirt en niet op een gestreept shirt zoals het PSV shirt.
+2/-0

8 maanden geleden
Ik vindt dat Umbro het prima in heeft gevuld de afgelopen jaren. Breed sortiment aan kleding en invloed op het ontwerp met ook vaak een mooi resultaat. Vergeleken met het uitgeklede assortiment van Nike (soms zelfs geen trainingsbroek met logo erop!) en de veel betere financiele condities vond ik het een verademing. Respect voor Umbro. Als het contract afloopt en Puma ons verder kan brengen heb ik er vrede mee maar ik vindt dat Umbro ons waardig heeft bediend gedurende de achterliggende en het huidige seizoen
+6/-0

8 maanden geleden (gewijzigd)
Alle clubs doen mee aan dat gehoereer, wie het meest geeft, daar gaan we mee in zee. Welke sponsor het is maakt niet uit, allemaal wijzigen(lees verpesten) ze een origineel tenue van een club om er weer opnieuw veel van te verkopen. Over 3 jaar komt de volgende sponsor die 1 Euro meer geeft. Die club die zegt, "ja, ze geven ons ècht mooie kleding" liegen dat ze barsten. Slechts de opbrengsten tellen, meer niet. Het zij zo.
+2/-4

8 maanden geleden
Wie er op komt gaat over wat ze betalen en (hopelijk)dat we nog iets te zeggen hebben hoe het shirt wordt.En een contract van wat meer jaren lijkt me ook rust gevend...
+2/-0

8 maanden geleden
Mooi Puma. Umbro heeft het niet slecht gedaan. Nike was het ook niet meer en Adidas is het al helemaal niet met die vieze strepen op de schouder. Dan is dit de beste optie. Doen ze weer goed bij ons PSV
+2/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.998 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

abonnementen albert antonh bizar china chloroquine corona crockett duitsland economie flitsphirips fox huur james klant musea nederland nikiforov overbevolking piroe seizoenskaart sparta sponsor sportscholen theaters trestena trump uswilly vaccin vhtlsaw