Transparent
Inloggen
Sluiten

Toon Gerbrands: 'Juist nu hebben we alle steun nodig'

8 november 2019 11:52 - Twitter Toon Gerbrands
Foto: Pro Shots

Toon Gerbrands: "Juist nu hebben we alle steun nodig"; image source: Pro Shots

Via Twitter roept algemeen directeur Toon Gerbrands de supporters van PSV op om juist nu achter de ploeg te hebben staan. "Het is duidelijk dat er veel emotie en betrokkenheid is van allerlei kanten naar aanleiding van de recente resultaten van PSV", aldus Gerbrands. "Intern voelt iedereen de urgentie. Er wordt echt alles aan gedaan om het tij te keren. Hoe lastig het ook voelt, maar we hebben juist nu alle steun nodig."


Tags

gerbrands

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Waarom moet PSV altijd braafste club zijn van de kas Toon? PSV pretendeert een topclub te zijn. 5x achter elkaar niet winnen en zo'n hemeltergend slecht voetbal op de mat leggen kan en mag PSV niet overkomen. Er zit geen strijd in deze selectie (uitzondering: Dumfries, Hendrix en Sadilek). de rest zijn ideale schoonzonen, maar geen straatschoffies. Onder van Bommel gaat iedereen slechter voetballen. Excuses van rode kaarten, blessures e.d. zijn onterecht, je kunt wel 1 of 2 x verliezen hierdoor, maar dit is niveau TOP Oss. Zondag weer de bietenbrug op. Ik ga dit ook echt hopen, anders wordt Mark en John toch de hand boven hoofd gehouden. Mark: Out. John: out.
+6/-0

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
De wetten van topsport zijn hard. Je presteert niet betekent een andere baan zoeken. Ik heb niks tegen van Bommel, maar hij presteert gewoon niet. Het spel wordt steeds zwakker sinds FC Emmen. Weg kampioenschap dus de CL, weg overwintering Europa. Ik ben er van overtuigd met z'n spel wordt aan het einde van het seizoen ook geen Europees voetbal. Alles bij elkaar een verlies van 30 a 40 mil.
+4/-0

4 maanden geleden
Het falende technische beleid, de afwezigheid en schorsingen van dragende spelers en pure pech zouden voor begrip moeten zorgen voor de huidige situatie. Zo is het aan John de Jong te wijten dat de topclub PSV geen fatsoenlijke linksback in de selectie heeft en is de afwezigheid van Bergwijn en Malen pure overmacht. Maar de muurvaste positie van Rosario en Zoet, het feit dat PSV pas na tegendoelpunten laat blijken wel druk te kunnen zetten, de ongelukkige en te late wissels en tactische voorspelbaarheid zijn wel degelijk terug te voeren op de visie –lees: gebrek aan visie- van Mark van Bommel. Die overigens gisteren stelde dat PSV ‘gewoon’ moet blijven doen wat het altijd al deed. Het schijnt dat mensen gek worden als ze andere resultaten verwachten terwijl ze hetzelfde blijven doen. Ik vraag me af wat eerder gaat gebeuren: de supporters die gek worden of Van Bommel die vertrekt. Ik hoop op het laatste.
+4/-0

 
4 maanden geleden
Mark wil nog doorgaan gaf hij gisteravond aan. Hoop dat ze zondag weer verliezen en de supporters vertrek van Mark eisen (zonder geweld hopelijk)
+5/-0

 
4 maanden geleden
Correctie; supporters mogen/ mijns inziens moeten nu al in actie komen.
Zoals je hier leest, eeen groot vriendenkliekje wat dat betreft.
Toon je valt me echt tegen. En mochten we nog onder v bommel ook uit zijn gespeeld voor plek 2 in december. Valt dat jou ook
te verwijten.

Topsport, ga weg man
+4/-0

 
4 maanden geleden
Terecht dat je opmerkt dat men na een tegengoal wel ineens druk kan zetten. Bij Utrecht uit begon men na rust pas hiermee. Overigens een euvel waar PSV al heel lang mee te kampen heeft.
+2/-0

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Precies er moet eens dieper gegraven worden in dat vriendenclubje. En elkaar maar dekken. Maar aanspreken op elkaars fouten ho maar. RVC kom in actie en eis koppen. Hesp is ook niet serieus te nemen anders had je al lang Unnerstall naar voren geschoven.
De 32 beste van Nederland bedoelt Toon ipv Europa. Wat een uitspraak. Schrijf nog een boekje.
+2/-0

4 maanden geleden
Mooie praatjes...de supporters betalen een fors bedrag voor een seizoenskaart
Psv is een bedrijf wat een product levert : Attractief en herkenbaar voetbal spelen(en dat kan zeker niet gepaard gaan met iedere keer winnen)
Het tij keert zeker niet vanzelf. Wat TG suggereert is dat de supporters maar moeten accepteren dat de rest van het seizoen als verloren moet worden beschouwd.
Een tij keer je door soms harde, forse ingrepen... en zeker niet door maar elkaars vriendje te blijven.
+5/-0

4 maanden geleden
Vorig seizoen kwam er geen reactie van van bommel toen het slecht ging. Sterker nog hij zag vanaf januari alleen maar beter voetbal terwijl de resultaten minder werden. Ook nu weer zegt hij dat we zo door moeten gaan. Met een trainer die zijn eigen ongelijk niet wilt laten blijken door een aantal spelers te passeren ga je de oorlog niet winnen
+5/-0

4 maanden geleden
Gelukkig hebben we bij PSV een topsportklimaat. De ene na de andere gênante vertoning, maar degenen die daar verantwoordelijk voor zijn mogen vrolijk blijven zitten. Te idioot voor woorden dit 'beleid'
+4/-0

4 maanden geleden
Straks zijn we in de winterstop al klaar. Liggen we uit europa, hebben we te grote achterstand op az en ajax en liggen we uit de beker. Maar Toon blijft zeggen hou vertrouwen....

Niemand haalt ook maar enigszins zijn niveau.
Het is echt om te huilen en zie ook helemaal niets wat mij nog hoop geeft.
+4/-0

4 maanden geleden
Beste Toon, ik snap dat dit juist een moment is dat er steun van de supporters nodig is, maar dit is ook het moment dat er duidelijk leiderschap nodig is. Daarbij zou het handig zijn om duidelijk te maken hoe er nu verder gegaan wordt, want dat het op deze manier niet verder kan, mag nu toch wel helder zijn?
We mogen dan wel een club zijn waar mensen elkaar niet direct de tent uitvechten als het een keer niet loopt, maar dat wil niet zeggen dat we dan maar met z'n allen zomaar akkoord gaan met op dezelfde weg aanmodderen.
Duidelijk leiderschap zou zijn om, op een rustige manier, duidelijk te maken hoe deze malaise aangepakt gaat worden en welke maatregelen er genomen gaan worden om ervoor te zorgen dat de jongens zondag het gras weer op gaan vreten, want als je met de instelling van de laatste wedstrijden naar Willem II moet, ga je ook daar kansloos vanaf.
+3/-0

4 maanden geleden
Er wordt alles aan gedaan om het tij te keren. Hoe moet ik dat zien dan. Moet Bruma bij Toon op kantoor komen? Hee Bruma, ik verwacht van jou dat je niet meer als een kip zonder kop aan een solo begint en als je aan de zijkant doorkomt dat je een panklare voorzet aflevert. Ja meneer Toon. Zoiets? Als er goed was gescout had je kunnen weten dat er niet meer inzit. En dat geldt voor alle aankopen. Blijkbaar niet voldoende om blessures op te vangen van spelers die toevallig ook nog beter presteren dan verwacht, Malen en Ihataren. Kun je nagaan waar we hadden gestaan als die niet nu op dit nivo hadden gezeten. Er zijn maar 2 factoren die het tij kunnen keren en dat zijn de spelers en de trainer. En als de spelers niet beter kunnen dan ze nu laten zien, de spelersgroep verder weinig alternatieven biedt, valt er weinig tij te keren, ook niet voor een andere trainer.
+6/-0

4 maanden geleden
Beste Toon,

Heb je er wel eens over nagedacht wat het is om supporter van PSV te zijn dit seizoen. Waarom is er niet wat meer openheid naar de supporters, dan hoef je niet om steun te vragen, dan is dat een vanzelfsprekend. Waarom speelt Pereiro niet, is dit opgelegd door de directie i.v.m. dat hij niet wil bijtekenen. Is Afellay gehaald voor de kleedkamer en om in de toekomst een functie te gaan vervullen bij PSV. Is er nu niemand in de organisatie van PSV die van Bommel er op attent maakt dat hij Ihattaren niet moet opstellen tegen Utrecht i.v.m. het eerbetoon van de supporters voor het overlijden van zijn vader. PSV heeft geen trainer maar een oud voetballer die voor de groep staat en die momenteel niet in staat is om uit deze neerwaartse spiraal te komen. Ik verwacht dat ook het aankoopbeleid van John de Jong wordt geëvalueerd. Ik ben bang dat in de winterstop de positie van John de Jong en Mark van Bommel onhoudbaar is. Dat zal veel geld kosten met afkoopsommen, maar het zou PSV sieren als ze de supporters die naar Lins zijn geweest zouden compenseren door de enorme wanprestatie die PSV heeft geleverd.
+4/-0

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
@klok, veel vragen die je nu hebt, heb je de 5 weken geleden ook gesteld toen we veel punten haalden? De laatste zin, mbt compensatie naar meegereisde supporters, ben ik het wel eens, die zouden de TS en spelers uit eigen zak kunnen betalen, want het was werkelijk waar een schande gisteren. "
@aan allen: Bommel en TS eruit gooien is een mening die ik respecteer, maar waar ik momenteel niet mee eens ben. Maar dàn ook graag het verhaal afmaken en zeggen hoe het dan verder moet. Klagen is makkelijk, oplossingen voorstellen moeilijker, die zie ik hier nl. niet voorbij komen.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Ik zou zeggen noem eens (een paar) oplossingen? Demouge? Roel Brouwers?
+1/-0

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Prima bijdrage. Zit je aan de Sangria of zo?
+1/-0

 
4 maanden geleden
Het is deze dagen meer van de vaseline inslaan want the Bommel Boys moeten weer de wei in. Zoals je weet heb ik een voorzet gedaan inzake Hiddink. Zet er een ervaren/ warme man naast dus geen Stevens of weet ik wie. Maar ben vooral benieuwd naar jouw voorstel(len). Je geeft aan dat anderen geen oplossingen aandragen. Ben benieuwd naar de jouwe(n).
+1/-0

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Ik kom niet met n oplossing, maar ik zeg ook niet dat de TS eruit moet. Velen zeggen dat Bommel&co weg moeten ("oprotten" ). Dat is n mening en makkelijk, maar over wat daarna moet gebeuren zwijgt iedereen als t graf. Populisme.
+1/-0

4 maanden geleden
Zie daar al weken niets van..Toon...
+1/-0

4 maanden geleden
Gelul! Al dit hele kalenderjaar wordt er niet meer gepresteerd. En wordt door onze trainer slecht beleid gevoerd rondom de selectie met tal van onbegrijpelijke beslissingen. Daar komt nog bij dat er miljoenen worden weggegooid met het aantrekken van zeer matige spelers. Tijd om in te grijpen en niet weg te kijken Toon!
+2/-0

4 maanden geleden
Beste Toon, juist nu hebben we visie en leiderschap nodig. Je hebt al jaren hele mooie praatjes over geweldige toekomstplannen. De realiteit is echter heel anders. Stel ons supporters dan eens gerust. Prima, als Mark nog vertrouwen krijgt als daar een rede voor is. Waar ziet men bij PSV nog lichtpuntjes, waar de concurrentie sterker is geworden spelen wij al jaren hetzelfde afbraakvoetbal. In Nederland viel het nog niet zo op, maar Europees is de dalende lijn al langer aan de gang. We zijn al jaren tevreden met slechte wedstrijden en gelukkige en vaak onverdiende punten. Ik mis de ambitie voor verbetering bij PSV. Ik hoor enkel maar rust en op dezelfde voet verder gaan. Als we door gaan als de laatste jaren is het dieptepunt nog lang niet bereikt.
+3/-0

4 maanden geleden
Juist nu hebben we topsportklimaat nodig.
+2/-0

4 maanden geleden
Tuurlijk toon elkaar lekker dekken en elkaar niet aanspreken wat er allemaal fout gaat. Gooi die de jong en van Bommel en zijn staf eruit. Beschamend om 50 miljoen over de balk te smijten. Moet je eens bij een bedrijf doen. Maar bij PSV wordt niemand aangesproken. We moeten op dezelfde voet doorgaan zegt de hoofdtrainer. Kennelijk vindt hij het geweldig. Flikker eerst je keeper er maar eens uit, maar dat durf je niet he. Ben er helemaal klaar mee en ben echt pissig. Het seizoen is klaar in november. Nog nooit meegemaakt. 1 tip, stel een scoutingsteam aan. En haal een aanvoerder want deze 2 zoutzakken zijn PSV onwaardig.
+2/-0

4 maanden geleden
Wat een kolder uitspraak van deze man. PSV is een bedrijf, een onderneming dat alzo danig ook gerund moet worden. Zelfs een directeur van een sociale werkplaats heeft meer verstand van zaken doen. PSV is 40 miljoen misgelopen doordat het zich niet heeft weten te plaatsen voor het hoofdtoernooi van de CL. Als een directeur in het bedrijfsleven een order van 40 miljoen misloopt door onkunde, dan is hij uitgerangeerd!
+3/-0

sosa311281 (geschorst)
4 maanden geleden
Heeft toon weer genoeg munitie om weer een bestseller te schrijven..
+3/-0

 
4 maanden geleden
ha ha ha, weer een boekje over hoe je in slechte tijden door moet gaan.
+3/-0

 
sosa311281 (geschorst)
4 maanden geleden
Boekenschrijven is leuk voor zijn eigen cv, maar psv brokkelt steeds verder af
+4/-0

4 maanden geleden
Ik vind dat Gerbrands hier een zeer valide punt heeft. Tijdens de interland-break stomen Malen en Bergwijn hopelijk weer in en kamer intern geanalyseerd worden. Je kunt verder nu toch niks doen qua veranderingen in de selectie etc. Hopelijk gaat van Bommel klankborden en komt er hulp voor hem vanuit de organisatie/ het netwerk..
+1/-0

 
4 maanden geleden
Helaas krijgen we nu pratisch geen info meer over de blessures van spelers.
Malen zou dan best terug kunnen komen, maar over Bergwijn zou ik het niet durven te zeggen. Wel goed dat de interland-break nu komt.

Ik snap je punt tav de rust bewaren, maar ik vind dit ook een moment om serieus naar het presteren van de spelers te gaan kijken, en of een bepaalde combinatie niet tot meer stabiliteit kan leiden.
Unnerstall zal toch niet slechter zijn dan hoe Zoet nu presteert ?
+2/-0

4 maanden geleden
Juist nu hebben we Guus Hiddink nodig
+3/-0

4 maanden geleden
Wat mij vooral irriteert, is het enorm traag opbouwen. Voor mijn gevoel gaan vele spelers pas om zich heen kijken, als ze de bal krijgen, en dan zie je vaak de paniek in hun ogen. Veel al wordt dat safe links of rechts, maar ook te vaak naar achter gespeeld, in plaats van het spel snel naar de andere kant te verplaatsen. Vooral Viergever en Rosario hebben dit heel veel, waar ik echt het gevoel heb dat van Bommel er op hamers: speel vooral safe.

Dan maakt Zoet wel heel veel 'blunders', veel ballen die erin gaan, waar je het gevoel hebt dat die er niet in hoeven te gaan. En wie gaat hem vertellen dat Luuk de Jong weg is? Waarom ik dat zeg, vaak trapt hij de bal zo naar voren (95%), wat resulteert in bal verlies. Dan komen we bij Bruma, ik zou graag de beelden willen zien waarop ze deze speler hebben gescout. Het ziet heel onhandig uit, kort over spelen mislukt vaak en echt een goede actie zie je heel weinig.

Linksback, ja dat is echt een probleem. Heel veel goals vallen door een voorzet vanaf die kant. Het vertrek was vroeg bekend, maar helaas geen goede vervanger kunnen halen. Schwaab en Baumgartel zou ik zeker een kans geven samen, en een aantal wedstrijden laten staan. Middenveld met Rosario, het komt allemaal zo safe over, in plaats van naar voren spelen en snel, is het allemaal traag bij Rosario. En dan die aanvoerdersband, hij is met veel bezig, behalve met goed en snel spelen.

Onder van Bommel, waar trainen ze vooral op in trainingen? Het spel moet veel sneller, spelers moeten al vooruit denken, sneller naar voren durven spelen. Ik mis een team en vooral inzet. Achteraf praten, het missen van spelers, het was zo slecht nog niet etc. deze uitspraken kan ik al niet meer aanhoren.

En voor de supporters die zeggen, je moet van Bommel crediet geven omdat het een club icoon is. Een goede speler hoeft niet een goede trainer/coach te zijn, want ik mis het team en dat spelers beter worden onder van Bommel. Ik vrees dat van Bommel dit zelf niet goed aan het voetballen krijgt, en we uit de EL liggen voor de winterstop en kansloos zijn voor de titel, als dat nu al niet het geval is. Hoe nu verder? Zou Hidding misschien 1 a 2 trainingen erbij willen zijn en naast van Bommel op de bank gaan zitten, of van Bommel vervangen. Want ik denk dat van Bommel niet de grote trainer wordt waarvan we allemaal gehoopt hebben. Ook als je ziet dat die Bergwijn zo lang op 10 heeft laten staan, maar dat iedereen zag dat het niet werkte. Zoiets doe je in een voorbereiding maar niet in de competitie zo lang door trekken.
+2/-0

4 maanden geleden
Toon moet gaan nadenken waarom en waarmee hij de fout is ingegaan.
Hij dacht met twee jonge krachten John de Jong en Mark van Bommel de top te kunnen behalen.
Ben 67... toen ik 35-40 was, had ik niet de ervaring en levenswijsheid van nu - weet zeker dat Toon dit inmiddels ook beseft.
+1/-0

PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.581 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

abortus balverlies bijbel bruma doan dumfries faber feyenoord flitsphirips gakpo guti hendrix ihattaren jezus kapitalisme lammers malen mensenwerk nederland overtredingen religie rodriguez romero rosario schwaab sir stelling tinus verzonnen vhtlsaw