Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV in winterstop opnieuw naar Qatar'

16 november 2019 09:52 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV in winterstop opnieuw naar Qatar"; image source: Pro Shots

PSV zal komende winter opnieuw afreizen naar Qatar voor een trainingskamp. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. Vorig seizoen reisde de ploeg ook al af naar de oliestaat en daar raakte me onder de indruk van de velden en alle andere mogelijkheden om te trainen. PSV zal in Qatar ook een oefenduel spelen, maar de tegenstander is nog onbekend.


Tags

qatar trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Hopelijk krijgen ze er net zo’n boost van als afgelopen seizoen...
+3/-0

8 maanden geleden
Topsport mentaliteit hoor...

Heel slechte zaak dat psv zich inlaat met dit land
+17/-3

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
8 maanden geleden
Mogen andere islamitische landen wél?
+6/-9

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Ik denk dat we zo eerlijk moeten zijn dat veel islamitische landen een groot probleem met mensenrechten hebben, en vooral tav ****-sexualiteit.
Ik vind dat PSV niks in Qatar te zoeken heeft. In Spanje schijnt de zon ook.

Edit: het netwerk blokt het woord mannen die op mannen vallen.
+16/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
8 maanden geleden (gewijzigd)
qatar of saudi arabië is geen haar beter dan welk islamitisch land (dictatuur) op aarde (turkije of marokko b.v.).

Waar islam de wetten stelt, laten democratie, gerechtigheid, mensenrechten, vrijheid van meningsuiting, vrijheid van godsdienst, vrouwen- en homo-emancipatie verstek gaan.

Van de 30 ergste staten ter wereld waar je niet moet wezen als je van vrijheid houdt, zijn er 28 islamitisch. En alle 13 landen waar je voor blasfemie de doodstraf krijgt, zijn islamitisch.
+15/-2

 
8 maanden geleden
Landen zoals Saudi arabië gebruiken hun geld om invloed in NL te krijgen en de strengere vormen van islam in te voeren. Door in dit soort landen te gaan voetballen verkopen we eigenlijk een soort goedkeuring in die acties.
+3/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
8 maanden geleden
Het is geen strenge/ aparte stroming van islam, maar islam in z'n puurste vorm. Datzelfde zie je bij salafisten, die islam in al z'n facetten toepassen. Er is maar één islam.
+6/-3

 
8 maanden geleden
Oud nieuws, WE, was in de tijd PN al, net zoals het J-woord, dus in elke context, gecensureerd werd. Te triest voor woorden. Toen al. Nu nog meer.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Inderdaad... zoveel doden tijdens de bouw van die stadions. Dit is echt een schande.
+5/-0

8 maanden geleden
Heeft ze vorig jaar ook goed gedaan ofwa? Ga lekker naar zuid Spanje dan kun je nog een paar leuke oefenwedstrijden spelen.
+8/-0

8 maanden geleden
Stelletje domme jongens ! Ze zullen het nooit leren. Trainen in de temperatuur, waar je ook de competitie weer vervolgt is een must. Maar ja, maakt ook niet meer uit, de competitie is toch vervlogen. Lang leve de vakantie in Qatar, ze zijn toch echt niet meer met de competitie bezig en komen dadelijk weer als watjes terug om hier weer te wennen.
+6/-1

 
8 maanden geleden
Josjes, daar heb je gelijk in... ze kunnen beter naar Noorwegen, Finland of IJsland tijdens de winterstop. Als ze dan terugkomen dan winnen ze alles.
+2/-0

8 maanden geleden
Het geld wat ze daar krijgen kan JdJ mooi in zijn formidabele scouting stoppen. Triest dat we zo zijn afgegleden.
+1/-3

 
8 maanden geleden
Souza - Qatar is geschikt voor rijke mensen die niet meer hoeven te werken.
+2/-2

 
8 maanden geleden
Helaas: in tegenstelling tot Ajax moet PSV daar betalen voor de faciliteiten en kost het geld en houden ze niks over zo heb begrepen.
+1/-0

8 maanden geleden
Fuck Qatar en de slaven gedreven stadionbouw
+14/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Idd. schandelijk. Net als het WK2018 in rusland, waar de bouwkosten van de stadions de pan uitrezen en het geld verdween in de zakken van de kremlin-mafia.
+4/-1

8 maanden geleden
Triest dat PSV en Ajax hun maatschappelijke verantwoordelijkheid niet nemen en naar Qatar afreizen. Topclub onwaardig.
+15/-0

8 maanden geleden
PSV zou er niet eens over na moeten denken om een trainingskamp in dat land te organiseren. Onze club moet zich schamen. Net zoals Ajax en de FIFA en natuurlijk de Spaanse voetbalbond die supercupwedstrijden in Saoedie-Arabië gaat spelen. Maar ach, ik was even vergeten dat voetbal niet draait om sportiviteit en fatsoen, maar om geld.
+12/-0

 
8 maanden geleden
De spaanse zender wil de supercupwedstrijden uit Saoedie-Arabië niet uit gaan zenden, als protest.
+8/-0

8 maanden geleden
Heel slim. In 30 graden gaan trainen terwijl je bij terugkomst in de vrieskou terechtkomt. Echt goed over nagedacht. Ging vorig jaar ook goed na de winterstop!
+6/-0

 
8 maanden geleden
Als hetzelfde effect op Ajax doorwerkt, wordt AZ kampioen dit seizoen!
+2/-0

 
8 maanden geleden
Het valt op dat de spelers en begeleiders... als ze in januari weer gaan beginnen mooi bruin zijn.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Waar je wel niet allemaal op let Jan
+1/-1

8 maanden geleden
We maken ons in Nederland alleen maar druk om zwarte piet. Hoe hypocriet kunnen de actiegroepen zijn.
+4/-1

 
8 maanden geleden
Van mij mogen mensen best tegen zwarte piet zijn, maar ik vind het zeer onterecht dat ze hun mening aan de rest van NL op willen dringen, en dat iedereen zich aan hun mening aan zou moeten passen.
+6/-2

8 maanden geleden (gewijzigd)
Wat n slechte keuze dit weer, niet alleen maatschappelijk gezien, maar ook fysiek: in Spanje kun je ook fantastisch trainen bij 20 graden, lang niet zo ver weg, waarom in godsnaam voor die paar rot centen kiezen als je daarvoor zo ver weg moet gaan in totaal andere - msn leuk voor toeristen - maar toch niet voor professionele top club die daar vorig jaar slechte ervaring mee heeft opgedaan, rare onbegrijpelijk keuze imo
+2/-0

 
8 maanden geleden
PSV en haar trainingskampen. In de zomer deugde er recentelijk 2x niets van hetgeen (indirect) resulteerde in uitschakeling door Osijek & Basel respectievelijk.

Wat er zoal in de winterstop gebeurde, tart elke beschrijving. Zoals terecht opgemerkt prepareerde Qatar 2019 PSV perfect voor Emmen-uit, waar toch maar mooi een punt uit het vuur gesleept werd. In 2012 lag PSV op titelkoers toen er een zware wintertrip gepland werd naar, ik meen, Indonesië. De daaropvolgende thuisnederlaag tegen PEC (1-3) vormde de inleiding voor een onthutsende 2e seizoenshelft.

Verder houd ik mij persoonlijk niet zo zeer bezig met de mensenrechten her & der en met het schenden hiervan, maar ik proef hier wel degelijk een dubbele moraal bij de PSV-top (lees: Toon). Misschien tijd voor een nieuw boekwerkje?
+2/-2

8 maanden geleden
Wellicht dat ze daar nog wat spelvreugde, 'hoog druk zetten' en 'doordekkende verdedigers' vinden die ze er vorig jaar hebben achtergelaten.

Fijn dat onze directie zo consequent en rechtlijnig is als het om normen en waarden en mensenrechten gaat. Je eigen supporters aan de hoogste boom opknopen om paar muntjes en zelf poen gaan harken in Qatar.

Schaam je kapot
+4/-1

 
8 maanden geleden
PSV gaat er in tegenstelling tot Ajax niets mee verdienen, het kost alleen maar geld. Zie artikel op vi. PSV gaat vanwege de prima omstandigheden. Daarmee worden dan niet de arbeidsomstandigheden van de stadionbouwers bedoeld denk ik..
+5/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Bullshit dus om daar naar toe te gaan. Het is gewoon een land met schofterig veel geld en schoften die aan de touwtjes trekken daar, gesteund uiteraard door 'onze' Westerse wereld, met als toetje toekenning van een WK, waarvoor honderden gastarbeiders al verongelukt zijn. En bij de FIFA en UEFA (èn KNVB) knijpen we een oogje toe, want ja... money,money. En nu PSV ook nog.... https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/deze-week-moet-het-weer-worden-gezegd-een-wk-in-qatar-is-een-perversiteit~b4470dd8/link
+1/-0

 
8 maanden geleden
Mooi en goed stuk, nu ook van toepassing op ons psv, bah.
Die soort keuzes en het verdedigen ervan is idd niet te rijmen met het braafste jongetje vd klas gedrag nav de muntjes gooiers in Madrid, maar dat kan toon msn eens uitleggen in een boekje...
+1/-0

 
8 maanden geleden
Mbt die muntjes vond ik de reactie van PSV prima. Maar het staat in schril contrast met die vakantie in Qatar, dat kan echt niet.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Wat een 'schoft' die Toon
+1/-0

8 maanden geleden
Normaal leer je van fouten die je maakt dus ons psv niet.En schaam je om daar nog heen te gaan,luxe wordt daar met de dood betaald !
+3/-0

8 maanden geleden
Dat op dezelfde wijze doorgaan wordt wel heel erg in het extreme doorgetrokken. Het lijkt mij ook niet heel ideaal om in het klimaat van Qatar toe te werken naar de Nederlandse winter, maar goed ik heb daar verder geen verstand van. De ervaring met vorig jaar is in ieder geval niet bemoedigend te noemen. We kunnen hier wel hypocriet lopen doen, maar we gaan straks ook met z'n allen gewoon het WK kijken. Er zijn bij mij nog geen landen bekend die niet mee willen doen. Voetbal is nu eenmaal een vies verdorven spelletje geworden dat enkel om de centen draait. PSV gaat dat in zijn eentje niet veranderen.
+2/-1

 
8 maanden geleden
Zo kun je alles bagatelliseren, PSV heeft n keuze hierin, n keuze die supporters oranje niet hebben. De FIFA maakt die keuze, gesteund door oa Ronald de Boer, die wsl geld nodig had voor n botox behandeling...
+2/-1

 
8 maanden geleden
Jij hebt gewoon een keuze om het WK niet te volgen. Als we zo gaan beginnen verwacht ik ook lege stadions en protesten bij de WK kwalificatie wedstrijden van Oranje. Gaat ook niet gebeuren. Ik zeg niet dat het goed is wat er in Qatar gebeurt en vind het ook een zeer ongelukkige keuze, maar om de club te veroordelen voor iets waar de hele wereld aan mee doet gaat mij dan ook weer te ver.
+2/-0

 
8 maanden geleden
PSV kan wel het goede voorbeeld geven en hopen dat meer clubs volgen. PSV kan zich hiermee onderscheiden in tijden dat het op het veld niet meer lijkt te lukken.
+3/-0

8 maanden geleden
Ik ga al 42 jaar naar PSV, maar schaam me hier kapot voor, snap niet dat een voorzitter als Toon Gerbrands dit goedkeurt. Al levert het nog zoveel financieel op, je verkoopt gewoon je moraal...en ik dacht dat @j@x hypocriet was om naar zo'n land geld te gaan ophalen, doen wij het ook....SHAME ON US !!!!
+1/-3

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
PSV levert n *****streek, treurig en hypocriet naar de supporters die gekapitteld werden om wat muntjes

Op de plaats van die kruisjes moet je kneuzen lezen😉
+1/-2

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
@ 1977.1978 PSV gaat er niks aan verdienen, zie artikel op vi.nl
Maar verder ben ik het me je eens, beschamend dit.
+2/-1

8 maanden geleden (gewijzigd)
Kritisch zijn op Qatar mag. Maar ik neem aan dat al deze kritische en maatschappelijk verantwoorde personen al een jaar of 20 geleden hun benzine en dieselslurpende auto's in de ban hebben gedaan, zonnepanelen op het dak hebben liggen en uit milieu overwegingen braaf 100 rijden op de snelweg? De one-and-only reason dat de sjeiks in deze landen zo stinkend rijk zijn en alles kunnen doen en laten wat ze willen is onze westerse Olie-verslaving. Dus al dat zeiken op PSV, Ajax of Makkelie die daar wat geld op halen is simpelweg hypocriet. Wij hadden zelf al jaren geleden van de olie af kunnen stappen om niet meer afhankelijk te zijn van dit soort enge figuren.
+1/-2

 
8 maanden geleden
Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Als iedereen maar blijft roepen dat "de ander" het ook niet doet gebeurt er nooit wat. En ja ik heb een warmtepomp, zonnepanelen en geen dieselslurper. En dan beschouw ik mezelf toch echt niet als een milieu fanaat.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Helemaal mee eens Jojo! Daarom erger ik me ook zo aan de 'Derksens' van deze wereld die moord en brand schreeuwen over deze keuze van PSV, Ajax etc. Terwijl ze zelf al jaren in dikke SUVs door het land rijden (lees:'niet echt voorvechters van duurzame energie zijn'), en daarmee deze olie-staten werkelijk 'financieren'. Dus om het in jouw woorden te zeggen: Verbeter de wereld, begin bij jezelf.
+1/-0

8 maanden geleden
Waardeloos. Meer kan ik er niet van maken.
+1/-0

8 maanden geleden
Afgelopen seizoen zat PSV ook in Qatar. Daar zat toen ook Club Brugge en Bayern Munchen bv. Zijn dat nu allemaal foute clubs omdat ze naar Qatar gaan? Als PSV en Ajax niet naar Qatar zouden mogen afreizen wegens allerlei mensenrechten en dat soort zaken dan zou de KNVB bij deze moeten zeggen dat ze ook niet mee doen aan het WK in 2022
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.000 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal