Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV in Qatar vriendschappelijk tegen Club Brugge en KAS Eupen

17 december 2019 16:49 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV in Qatar vriendschappelijk tegen Club Brugge en KAS Eupen; image source: Pro Shots

PSV zal tijdens het trainingskamp in Qatar oefenwedstrijden gaan spelen tegen Club Brugge en KAS Eupen. Dat meldt de club via de officiële website. Op donderdag 9 januari zal de ploeg vriendschappelijk spelen tegen Club Brugge, terwijl twee dagen later het oefenduel tegen KAS Eupen op het programma staat. Later zal duidelijk worden of en waar de duels live uitgezonden gaan worden.

PSV zal van 4 tot en met 12 januari verblijven in Qatar. De ploeg van Ernest Faber zal de voorbereiding op de tweede seizoenshelft ook direct beginnen in Qatar. Er wordt niet eerst nog in Eindhoven getraind.

Meer op PSV.nl




Tags

qatar brugge eupen faber trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Pols Philippe Clement maar meteen of die komend seizoen geen coach wil worden. Hoor zeer goede geluiden over hem. Prijzenpakker!
+1/-4

Het tripje staat mij sowieso niet aan, wat voor zin heeft dit?Hoe er ook aan gewerkt word om het te rechtvaardigen, 7 ton? Bij deze temperatuur trainen om daarna in de competitie te komen acclimatiseren ?
+6/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Schandalig en ethisch zeer discutabel dat PSV meent in dat land op trainingskamp te moeten gaan in de winterstop. En na een weekje ‘onder geweldige omstandigheden’ trainen weer lekker terug naar de Nederlandse kou, regen en blubber. Heeft ze vorig jaar ook goed gedaan....
+5/-0

4 jaar geleden
Ik had ze 2 weken naar Siberië gestuurd. Moet je kijken hoe blij ze dan zijn als ze terugkomen naar de Nederlandse winter.
+4/-0

4 jaar geleden
Altijd goed om te oefenen tegen teams die twee klassen beter zijn
+3/-0

4 jaar geleden
Kunnen ze direct dat crimineeltje mee terug brengen.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Veel geld betalen en naar de andere kant van de wereld reizen om tegen 2 clubs te spelen waar je ook op de fiets naar toe kunt gaan.
+5/-0

 
4 jaar geleden
Yep en een fatsoenlijke verdediger halen ho maar.
+1/-0

Om zowel voetbaltechnische als ethische redenen volledig idioot. PSV onwaardig.
+7/-0

 
4 jaar geleden
Wie maakt de spandoeken voor komend weekend ?
+3/-0

 
4 jaar geleden
Komend weekend is een beetje kort dag maar misschien kan er na de winterstop ook een keer een collecte gehouden worden tegen slavernij.
+1/-0

4 jaar geleden
veel ophef in media over dat Ajax naar qatar maar wij gaan ook gewoon. Niet naar dit soort landen heen gaan zolang dat vrijwillig is.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Die krijgen er nog geld voor wij moeten betalen,,moeten alle twee niet gaan !
+2/-0

4 jaar geleden
Beetje hypocriete reacties allemaal hier. Als men naar China of Israel was geweest, had je deze commotie allemaal niet terwijl daar de mensenrechten nog erger worden geschonden. Hou voetbal en politiek aub uit elkaar, en wel consequent en niet selectief. Dank.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Wat een drogreden. Wat in Isreal en China gebeurt heeft alleen niets met voetbal te maken. Het overlijden van bouwvakkers in Qatar heeft alles met voetbal te maken. Ze zijn namelijk accommodaties en stadions aan het bouwen voor het WK van 2022. PSV zal waarschijnlijk trainen, verblijven en voetballen in deze gebouwen. Een bijna directer verband is er niet. Triest dat PSV er voor kiest om dan juist daar de winter door te brengen.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Is helemaal geen drogreden. Als je de reacties leest, praat iedereen over mensenrechten. Ik zeg alleen dat hier selectief Qatar genoemd wordt en dat bij een trip naar China of Israel niemand er iets om zou geven. Verder zeg je zelf 'waarschijnlijk', dus je bent niet zeker van het feit of ze daadwerkelijk in gebouwen en accommodaties verblijven die door 'slaven' gebouwd zouden zijn. Kunnen we ook niks mee.
+1/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Het enige wat niet 100% zeker is, is het aantal doden. Dat er daarnaast door het land ook nog mensenrechten worden geschonden is al keer-op-keer onderzocht en aangetoond. Jouw drogredenen is dat je appels en peren vergelijkt en alles generaliseert. Dat ze in China 'opvoedkampen' hebben voor de Oeigoeren en in Isreal illegaal nederzettingen bouwen en mensen vastzetten heeft niks met voetbal te maken. PSV gaat zich letterlijk bevinden en voetballen in gebouwen waarbij tijdens de bouw doden zijn gevallen. Daar is niks selectiefs aan, dat is gewoon wat PSV gaat doen.
+1/-0

 
Da's jou mening omtrent de reacties, wat is jou mening over de daad van PSV?
+1/-0

4 jaar geleden
Psv schaam je om daar heen te gaan er ook nog voor te betalen..
+4/-0

4 jaar geleden
Gelukkig zijn er maar 20 doden per jaar en geen honderd, aldus Van Praag
+1/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage