Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Ook Bruma nog afwezig in Qatar vanwege verlopen paspoort'

4 januari 2020 23:02 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Ook Bruma nog afwezig in Qatar vanwege verlopen paspoort"; image source: Pro Shots

Via de officiële website meldt PSV dat het met een selectie van 28 spelers zal afreizen naar Qatar voor het trainingskamp. Zo gaan Noni Madueke, Claudio Gomes en Richard Ledezma voor het eerst mee op trainingskamp, terwijl vanuit Jong PSV Justin de Haas en Tijn Daverveld ook zijn geselecteerd. Michal Sadílek en Donyell Malen blijven in Nederland, terwijl Sam Lammers en Yanick van Osch wel aan kunnen sluiten bij de selectie van Ernest Faber.

Volledige selectie PSV:
Zoet, Unnerstall, Ruiter, Van Osch, Viergever, Dumfries, Boscagli, Baumgartl, Schwaab, Teze, De Haas, Daverveld, Rosario, Guti, Hendrix, Ihattaren, Thomas, Afellay, Pereiro, Gomes, Ledezma, Mitroglou, Bruma, Lammers, Doan, Bergwijn, Gakpo, Madueke


Update 14:43: In tegenstelling tot eerdere berichten zal Steven Bergwijn niet mee afreizen naar Qatar. Dat meldt PSV via Twitter. De aanvaller kampt met een lichte blessure.

23:02: PSV is uiteindelijk met een selectie van 26 spelers afgereisd naar Qatar. De Telegraaf weet te melden dat ook Bruma niet in het vliegtuig is gestapt, omdat zijn paspoort verlopen bleek te zijn. PSV hoopt dat de Portugese aanvaller zondag alsnog naar Qatar kan afreizen.

Meer op Telegraaf.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

qatar bruma paspoort bergwijn daverveld gomes haas lammers ledezma madueke osch trainingskamp afellay baumgartl boscagli doan dumfries faber gakpo guti hendrix ihattaren jong malen mitroglou nederland pereiro rosario ruiter sadilek schwaab telegraaf teze unnerstall viergever zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Ben benieuwd of het een blessure is. Of as transfer ?
+2/-3

4 jaar geleden
Begint een beetje kwetsbaar te worden en maakt nog niet de stap die ik verwacht had dit seizoen helaas.
+3/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Bergwijn is bezig aan z'n 4e volledige seizoen in de eredivisie (6 in totaal). Dat zegt heel veel over zijn overschatte status. Bergwijn geeft veel te vaak niet thuis (vooral Europees).
+2/-2

 
reactie verwijderd

4 jaar geleden
Gaat wel weer lekker hè, met selectie én medische staf...
+2/-0

4 jaar geleden
Paspoort verlopen??? Lang leve het topsportklimaat!!! Mij benieuwen wat er nog voor versterkingen bij komen en of we Perreiro nog kunnen verpatsen voor een extra zakcentje. Komende dagen zal Faber de basis moeten leggen voor een succesvolle tweede seizoenshelft en een eerste aanzet geven richting het komende seizoen. Play-offs ontlopen en een stukje vastigheid in het elftal brengen en 50% minder tegengoals zijn wat mij betreft de doelen voor de rest van dit seizoen.
+8/-0

 
4 jaar geleden
Paspoort verlopen. Het moet niet veel gekker worden. Amateurisme ten top.
+4/-1

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Geweldig renmie ! Precies topsportklimaat, beste 32 , etc etc. Het begint meer op comedy capers te lijken. En Rodriguez is te duur. Dus zal de linksback van Eupen gehaald worden.
+2/-2

4 jaar geleden
Misschien kan hij dan een week lang, op de hertgang, dribbelen langs wat pionen-tjes en afwerken op een leeg doel.
+7/-0

4 jaar geleden
Goed met je vak bezig Bruma. En ik neem aan dat er binnen PSV ook iemand is die op dergelijke zaken toeziet?
+3/-3

 
reactie verwijderd

4 jaar geleden
Moet je voorstellen dat dat voor een belangrijke Europa League wedstrijd gebeurt. Dan bende mooi klaar. Mijn baas zou iig niet happy zijn als ik voor werk naar het buitenland moest, maar mijn paspoort verlopen was.
+3/-0

4 jaar geleden
Wat een amateurisme, te triest voor woorden.
In 1e instantie van Bruma zelf vind ik.
Je mag toch van een profesionele(top)sporter verwachten(eisen) dat ze dit soort zaken op orde hebben.
Ook bij PSV zelf mogen ze zich achter de oortjes krabben en zich afvragen hoe zoiets kan gebeuren.
Veelzeggend-------Topsportklimaat
+6/-0

4 jaar geleden
Wat een sukkel. Meteen uit de selectie knikkeren, voegt sowiso niets toe!
+3/-1

4 jaar geleden
Wat een kneus die Bruma lekker met zijn vak bezig..
+3/-0

4 jaar geleden
Op technisch vlak is het wel erg teleurstellend en amateuristisch. Wat hoop ik op een ervaren staf voor 2020/2021.
+1/-0

4 jaar geleden
Je weet toch wel dat je paspoort is verlopen en dat weet PSV toch ook lijkt mij?

Lekker bezig
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Voetballers kunnen toch ook zelf nadenken? PSV hoeft toch niet de hele dag hun hand vast te houden? Snel wegwezen met deze gast, en ik bedoel niet naar Qatar! Hooguit met een enkeltje.
+1/-0

 
4 jaar geleden
IK zeg ook niet dat PSV zijn hand vast moet houden. Maar PSV beschikt toch over die gegevens. Het lijkt me voor PSV ook belangrijk als je Europees voetbal speelt. Anders kom je nog voor rare verassingen te staan.
+1/-0

4 jaar geleden
Volgens mij is hier sprake van typische Televaag-berichtgeving. Ik neem aan dat Bruma in de kerstvakantie gewoon op pad is geweest met zijn (geldige) paspoort. Qatar is een van die landen die eisen dat je paspoort nog een half jaar geldig moet zijn bij aankomst, dus ik denk dat daar het knelpunt zit. Voor PSV is het zaak om dergelijke extra eisen aan je spelers te communiceren, geen idee of dat gebeurd is.
+1/-0

 
Waren wij niet ooit een speler vergeten in te schrijven voor een Europees toernooi?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Nou ja 'we', Stan Valckx vergat ooit Van Nistelrooij en Addo in te schrijven voor het Europese voetbal na de winter. En Manuel da Costa speelde in het bekertoernooi terwijl hij geschorst was, dus toen werden we er ondanks een overwinning uitgeknikkerd. Administratie was dus al vaker een dingetje inderdaad
+2/-0

 
4 jaar geleden
oh en haha, deze was ik effe vergeten: onze huidige technisch directeur John de Jong was ooit bijna opgesteld in de CL, terwijl hij niet was ingeschreven..
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Beetje makkelijk om dat op bordje van technisch manager te schuiven, denk eerder aan teambegeleiding; destijds was van Nistelrooy laaiend, zeer begrijpelijk en je zou zeggen, zeker na die administratieve bekernederlaag, dat PSV zijn leergeld wel betaald had.

Overigens ff relativeren: geen drama dat Bruma nu enkele dagen later komt natuurlijk, maar hier zou volgens mij n controle op moeten zitten, want voetballers zijn soms net kleine kinderen...
+1/-0

 
reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje