Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV verliest ook oefenduel van KAS Eupen

11 januari 2020 14:21
Foto: Pro Shots

PSV verliest ook oefenduel van KAS Eupen; image source: Pro Shots

PSV heeft zaterdag ook haar tweede oefenwedstrijd in Qatar verloren. KAS Eupen bleek met 1-2 te sterk. Ondanks dat de ploeg van Ernest Faber voldoende kansen kreeg, wist alleen Bruma een treffer te maken. Omdat in de verdediging twee keer flinke flaters werden gemaakt, was een nieuwe nederlaag het gevolg.

PSV begon in Qatar nog goed aan het duel en kreeg al snel enkele goede kansen om de score te openen. Het was echter KAS Eupen dat de eerste treffer maakte uit de eerste grote kans die het zelf kreeg. Pablo Rosario ging flink in de fout door een bal in de voeten te spelen van een van de tegenstanders. Het schot dat daaruit volgde werd via de rug van Timo Baumgartl van richting veranderd en liet Robbin Ruiter daarmee kansloos. Normaal gesproken zou Jeroen Zoet gekeept hebben, maar hij was niet fit en bleef de hele wedstrijd op de tribune.

De ploeg van Ernest Faber liet het er niet bij zitten en ging op zoek naar de gelijkmaker, die het op basis van het veldspel ook verdiende om te hebben. De 1-1 viel na tien minuten toen Bruma een voorzet van Olivier Boscagli tot doelpunt wist te promoveren.

Een kwartier na rust was het opnieuw Eupen dat op voorsprong kwam en wederom was het de verdediging van PSV daarvoor dankbaar. PSV kreeg daarna nog enkele goede kansen om tenminste gelijk te spelen. Een schot van Noni Madueke belandde op de paal, terwijl een inzet van Richie Ledezma werd gekeerd door de doelman. Gescoord werd er niet meer, waardoor ook de tweede oefenwedstrijd in Qatar tot een nederlaag leidde.

Opstelling PSV: Ruiter (60' Unnerstall), Dumfries (46' Daverveld), Baumgartl (46' Teze), Schwaab (46' Viergever), Boscagli (46' De Haas), Rosario (46' Gomes), Thomas (46' Gutiérrez), Hendrix (46' Afellay), Ihattaren (46' Doan), Bruma (46', Madueke), Gakpo (46' Ledezma)


Discussieer mee op de forums


Tags

eupen bruma qatar baumgartl boscagli faber ledezma madueke rosario ruiter afellay daverveld doan dumfries gakpo gomes gutierrez haas hendrix ihattaren schwaab teze unnerstall viergever zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
1-0,achter weer na de zoveelste blunder van de aller slechtste speler ooit bij PSV..Rosario

En dat tegen de nummer laatst van België, we gaan weer een seiZoenshelft vol met ellende en ergernis tegemoet.

Ben die Rosario zo kitsmuug dat ik wat anders ga doen wanneer hij meedoet.

Wat een giga kut voetballer is dat toch
+15/-2

 
5 maanden geleden
Schaam me diep... Eupen heeft 19.000 inwoners ongeveer even veel als Son en Breugel.
PSV heeft 63% balbezit - opgelegde kansen gaan er niet in, daar zit het probleem.
Krijgen ze een kans dan is het schot te zacht, naast of te hoog.
Tegen de keeper op of 2 keer tegen binnenkant paal - ik dacht het wordt gemakkelijk 3-1 voor PSV.
+1/-0

5 maanden geleden
Tsja, zo dramatisch, dat middenveld. We kijken wel naar linksback en spitsposities, maar als een kwart van de simpele passes balverlies opleveren heb je daar niets aan. Ook Ihattaren en Dumfries delen in de malaise.
Rosario doet het niet veel beter dan types als Berg, Brenet en Engelaar in hun beste dagen.
De intenties lijken wel goed en Bruma en Ihattaren zijn goed dreigend aan de bal.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Bruma, nadat Dumfries de bal voor open doel miste op voorzet van Boscagli.
+2/-1

5 maanden geleden
Ik dacht dat het onmogelijk was, maar het is PSV gewoon gelukt om nog een slechtere trainer te vinden dan v Bommel.
+5/-3

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Op basis van wat concludeer jij dit Denzel? Staan er weer poppetjes op vreemde posities zoals Hendrix vd week op 10 en Baumi LCV? Ik heb trouwens ook helemaal niks met Faber.
+2/-3

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Ik ben het helemaal eens met @Denzel. Heb je twee oefenwedstrijden om het team enigszins wat houvast te geven voor de eerste echte wedstrijd van het jaar en gaat die Pipo experimenteren met Jorrit op 10 en Baumi op LCV. Krijgen de spelers lekker hun vertrouwen terug. Not dus. Sorry hoor maar was ik bij Bommel het spoor bijster, ben helemaal in een doolhof beland met Faber. Ik zie totaal geen aanknopingspunten meer. Doemdenken? Ik wil met alle macht positief zijn, maar als we elke keer de kansen zo makkelijk weggeven vrees ik het ergste. Degradatie kandidaat van België notabene.
+4/-0

 
5 maanden geleden
Dat heb jij wel heel snel gezien Denzel!
Misschien iets te voorbarig?
+2/-1

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Als je niet van een amateur club in 90min kan winnen en verliest van de nummer laatst in Belgie kun je er inderdaad helemaal niks van. gewijzigt: Trouwens het is niet de nummer laatst van Belgie maar staat 13 van de 16. Ik weet niet waarom de commentator dat in de wedstrijd dan vertelde.
+5/-1

 
5 maanden geleden
Faber is geen Jomanda die binnen korte tijd PSV geweldig laat spelen. Het wordt gewoon een heel zwaar half jaar voor de PSV supporter, dat was met v Bommel zo geweest en wordt het ook met Faber.
+3/-1

5 maanden geleden
Het is daar ook te warm/heet voor onze spelers;-)
+3/-0

Spyrootjuh (geschorst)
5 maanden geleden
Het wordt dringend tijd dat Toon Gerbrands ontslagen wordt. RvC neem eens actie. Toon heeft te lang gewacht met MvB te ontslaan, waardoor het hele team nu in een enorme 'dip' zit. Hier is TG verantwoordelijk voor. Wat een drama dit PSV.
+4/-1

 
5 maanden geleden
Kom op man, je mag niet verwachten dat een trainer als Faber (of eigenlijk bijna iedere trainer) dit rommeltje binnen twee weken na aanstellen weer op de rit heeft. Ja dit is een verloren seizoen, maar geef ze astemblief wat meer tijd om lijnen en routines in het team te krijgen.
+4/-2

 
Spyrootjuh (geschorst)
5 maanden geleden
En waarom krijgt Faber het niet binnen twee weken weer op de rails? Omdat de negatieve spiraal te diep in het team zit. En hoe komt dat? Omdat MvB te lang niet juist heeft ingegrepen. Als de trainer niet wil ingrijpen, dan moet de directeur ingrijpen. Dat heeft TG in dit geval nagelaten. Verliezen van de #13 van België kan en mag echt niet. Zelfs het B team van Ajax won met 2-0 van dit team.
+3/-1

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Ik mag niet verwachten dat Faber het in twee weken op de rails krijgt? Hij wist serieus niet eens te winnen van een amateur club in 90min en verliest nu van de nummer laatste van Belgie. En dan kun je wel zeggen dat dit een oefenwedstrijd is maar dit is een oefenwedstijd 8 dagen voordat de competitie weer begint.
+4/-0

 
5 maanden geleden
Hoe wil je lijnen en routines krijgen als je met zulke opstellingen deze 2 oefenwedstrijden speelt?
+6/-0

 
5 maanden geleden
Wat een onzin om van bommel hier nog de schuld voor te geven! Het word eens tijd dat spelers en staf verantwoordelijkheid gaan nemen en als dat niet gebeurt moet je ze vervangen!
+3/-0

5 maanden geleden
Werk aan de winkel voor JdeJ. Verdediger die kan verdedigen en voetballen. Middenvelder die kan voetballen en een baas is op het mv. En een scorende spits.
Oh ja en misschien een psycholoog die de koppies weer omhoog laat kijken.
+1/-0

 
Spyrootjuh (geschorst)
5 maanden geleden
Dat laatste wat je zegt, dat is momenteel het belangrijkste.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Een psycholoog... Guus Hiddink.
+1/-0

5 maanden geleden
Ze krijgen opgelegde kansen... het is moeilijker om ze niet te maken dan wel.
De wilskracht om te winnen ontbreekt, dit moet echt gaan veranderen.
Anders wordt het weer... jammer, maar helaas.
+1/-0

5 maanden geleden
Alleen de 2e helft aandachtig gekeken en Madueke viel me positief op. Leek deze wedstrijd ook spelers voorbij te lopen alsof het lantaarnpalen zijn en is daarbij ook heel doelgericht. Daar zou Ledezma nog wat van kunnen leren, meer doelgerichtheid in zijn spel en wat meer power in zijn lichaam.

We hebben inderdaad een leider op het middenveld nodig. Iemand die de boel bij elkaar houdt en eist van de spelers om hem heen dat ze voor elkaar door het vuur gaan. Ik zie dit Ibi namelijk niet doen, ondanks dat hij natuurlijk wel een soort vaderfiguur voor deze groep is.

Guti mist helaas het vuur wat zijn landgenoten Moreno/Guardado/Lozano.

Jammer dat we de oefenwedstrijden niet winnen. Als er in de competitie en beker maar gewonnen wordt!
+2/-0

5 maanden geleden
Deze groep mist gewoon kwaliteit.
En nu Malen en Bergwijn en Lammers er niet bij zijn..scorend vermogen.
Dit krijg je niet meer opgelost met een linksback erbij.
Aankomende zomer flink renoveren en paar kwaliteit spelers kopen,maar kans is erg groot dat je niet bij de eerste 2 eindigt en dus cl geld misloopt..dus psv staat er momenteel slecht voor.
+3/-1

 
5 maanden geleden
Met een tweede plaats halen wij van zijn leven geen CL. We staan ergens rond plek 50 Europees, zijn dus ongeplaatst en gaan zwaar loten. De nieuwe trainer zal ook nog even tijd nodig hebben. Het mooist is EL en zo veel mogelijk voorrondes om punten in Europa te halen. Het resultaat van een falend topsportklimaat. Er is zelfs een realistische kans dat we ons niet eens gaan plaatsen voor de voorrondes EL. Ga dan maar eens spelers met top 32 potentie aantrekken. Kansloos.
+1/-0

5 maanden geleden
Wat ik niet begrijp, een week voor aanvang competitie, dat we gewoon ff 22 spelers ff aan laten kloten in zo’n wedstrijd, ipv dat je de vaste 11 erin drukt, en naar patronen(vaste) zoekt... wat een aanfluiting.... slaap zacht iedereen... wat een beleid....
+9/-0

 
5 maanden geleden
Los van het feit dat de spelers niet goed genoeg zijn lijkt me dat inderdaad het minste wat je zou kunnen doen. Rosario en Hendrix waren vandaag weer schandalig slecht , waarbij de eerstgenoemde verantwoordelijk was voor de eerste tegentreffer..
+5/-0

5 maanden geleden
Madueke is een lichtpunt(je)
Vond vooral de vaste/basis spelers slap traag en zeer ongeinspireerd spelen.
Geen automatismen en vooral geen zelfvertrouwen!
Werk aan de winkel voor de TS
+2/-0

5 maanden geleden
We missen iemand die doelpunten maakt .
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ik hoor niks over Mo, niet mee gedaan?
+1/-0

5 maanden geleden
Zat Jeroen niet in de bus tijdens de wedstrijd ?
+2/-1

5 maanden geleden
ik zei het vorig seizoen ook al dat die Rosario zwaar maar dan ook zwaar overschat wordt!! die kan echt geen poot voetballen en wat die in het eerste doet is mij een raadsel!! maar dan krijg je mensen op deze site dat ik me niet moet aanstellen en dat hij echt wel goed is!! nou ja je ziet het!! zelfs mijn zoontje van 13 is nu al stukken beter dan pablo!!
+3/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Dacht dat het niet slechter kon maar kennelijk kunnen we nog dieper zinken. Gister riep hier iemand dat hij het een geweldige zet vond Hendrikx op 10. Dan wil je echt niet voetballen. Het is maar goed dat toontje en JdJ hun doelstellingen hebben bijgesteld en dat ze tevreden zijn als we bij de eerste 5 eindigen. Maar stamp ze vervolgens wel buiten. Jammer dat spelers als Mo,Malen en Bergwijn nu ook vertrekken door dit geklungel. Mo rechtsbuiten onder Faber pffffff hoe maak je een ster kapot.
+3/-2

5 maanden geleden
Geen enkele trainer kan resultaat halen met het brandhout wat achterin staat.Elke wedstrijd minimaal 1 doelpunt tegen zelfs tegen amateurs in de KNVB beker.PSV mag blij zijn als ze de Play Offs voor Europees voetbal halen.Tegen VVV en NAC gaan ze het al moeilijk krijgen.Naar wat voor niveau is PSV afgegleden?
+3/-0

 
5 maanden geleden
Weet niet eens meer wanneer we voor het laatste de nul hebben gehouden achterin.
+4/-0

5 maanden geleden
Zo te lezen niets gemist.Dacht Zoet er in nu de Ruiter ??? Wat een puinhoop is dit PSV alweer verlies ....
+2/-0

killermfc (geschorst)
5 maanden geleden
Bagger.
+3/-0

5 maanden geleden
De afgelopen weken via insta bietje gevolgd wat ze doen daar in die zandbak......Het is gvd gewoon een super deluxe vakantie wa ze gehad hebben
+3/-0

5 maanden geleden
Tja het wordt een drama seizoen dit.
Ben bang dat het in de tweede seizoenshelft er niet beter op gaat worden.
Mogen blij zijn als we voor Europees voetbal plaatsen.
+2/-0

5 maanden geleden
Is het een vakantieweek geworden in Qatar. Man, man, man, verliezen van Eupen, schandalig. Kunnen we Faber niet inruilen en van Bommel weer terughalen ?
Wat een aanfluiting !. Selectie in winterstop uitdunnen en echt enkele versterkingen zoeken.
+3/-1

5 maanden geleden (gewijzigd)
Het is hoog tijd dat Mark ontslagen gaat worden niewaar ? Als ze nog niet door hebben dat dit spelerselftal helemaal op is en totaal niet meer samen kan spelen snappen ze er helemaal niets van. Geen enkele coach kan met deze groep presteren . Dit is het niveau zomeravondvoetbal , na de wedstrijd gezellig de kroeg in.
+3/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Ja laten we dat doen (NOT) @josjes

Mark heeft meer dan genoeg tijd gehad. Hij heeft niet gewerkt aan logische zaken, sterker nog hij heeft ijzeren heinig en stug gevolhard in bizarre en/of onlogische keuzes: spelers niet gelijk behandelen, Ibi 1e aanvoerder, Rosario 2e aanvoerder, constant centrum wisselen, Zoet te lang laten staan, Viergever niet gebruikt op LB, Sadilek laten verzuipen op LB, geen gebruik gemaakt van Pereiro (hoe je ook over hem denkt, hij heeft scorend vermogen), geen tegenspraak geduld van ervaren spelers, niet uitgegaan van eigen kwaliteit (aanval is beste verdediging), geen sterke assistent erbij gehaald, amok gemaakt met medische staf...

Dus alsjeblieft laten we blij zijn dat onze clubheld als trainer niet langer PSV nog verder gegijzelde met zijn eigengereide keuzes en houding; hij moet nog heel veel leren!

Faber verdient meer krediet en steun dan het gehuil in de bossen...
+2/-1

 
5 maanden geleden
We hebben niemand in het veld die de boel op pept.
Afellay is een sympathieke aanvoerder, maar hij is niet de leider die we op het middenveld nodig hebben.
+4/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Ik snap werkelijk niet waar jouw vertrouwen in Faber op gebaseerd is. Inzake dat Viergever niet als Lb werd gebruikt door Van Bommel: het moge duidelijk zijn dat Viergever onze beste linker cv is en niet zo’n beetje ook. In de as van je elftal moeten goede spelers staan, of in ieder geval de best mogelijke. Ik heb niks tegen de persoon Faber maar de trainer Faber heeft mij op Eredivisie niveau nog totaal miet weten te overtuigen. In tegendeel. Ik gun het hem echt van harte maar zie maar weinig door hem ingebrachte punten die me vetrouwen geven. Hopelijk doet de warme hand van Guus wonderen. Ga er maar aan staan met VVV, NAC, Ajax, ADO en Vitesse uit de komende weken en een achterhoede die zo lek is als de achterband van Lance Armstrong zijn ouwe Tour de France fiets.
+2/-1

 
5 maanden geleden
Tony, als PSV 5 punten haalt uit die 5 wedstrijden die jij opnoemt dan doen ze het gewoon goed. En ieder punt daarboven zijn bonuspunten.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Laten we Phillip Cocu terughalen, hij was wel saai maar hij pakte wel een boel punten.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Nou Tony, ik kan me ook ergeren aan t feit dat PSV niet wint van Eupen, maar ik bekijk het als n proces. En proces waar PSV van heel ver moet terug komen tot normale proporties die bij ons als top club gelden: de ondergrens mag niet omlaag. Echter het vertouwen is afgebroken onder van Bommel en dat is niet in 1 week gerepareerd. Er wordt iig helder uitgesproken wat men wil.
Faber heeft gehamerd op durven en dan worden er ook fouten gemaakt. Hij wilde iedereen onder zijn hoede goed beoordelen en daarom is er veel gewisseld en zijn spelers op andere posities uitgeprobeerd.
Nav de wedstrijden zegt hij waar t op staat: genoeg kansen gecreëerd maar niet afgemaakt, vergeet ff niet dat Malen, Bergwijn, Lammers, Pereiro en Mitro ontbraken, dat is n hoop scorend vermogen!

Ik ben t met je eens dat de verdediging n zorgen kindje is en dat het daar absoluut beter moet, voordat je goed verder kunt bouwen.
Er is kwaliteit genoeg, de vraag is wel hoe snel krijgt Faber de mentale knop om bij sommigen. Ik hoop dat hij ook gezien heeft dat Rosario voorlopig geen basis materiaal is; er zijn genoeg betere alternatieven voor hem. Ik heb veel vertrouwen in Hendrix en Thomas, achter Ihattaren en Lammers. Lammers als n soort 9,5 lijkt mij ideaal. Zolang Malen geblesseerd is zou ik kiezen voor 442 met een ruit op het middenveld:
Lammers
Hendrix Ihattaren
Thomas
Voorin Bergwijn op rechts en Gakpo op links.
Over de prestaties als trainer in de eredivisie kun je twisten vwb Faber: goed gedaan met NEC en later behoorlijk met een moeilijke club in brand (Groningen eindigde 8 en 12).
Hij heeft Eindhoven daarvoor helemaal laten opfleuren, dus hij weet hoe je iets moet opbouwen: laten we hem ook de kans geven daarvoor; bovendien een goed alternatief is er nu niet gezien de eerdere keuzes vd leiding dit jaar.
Ten slotte heeft Faber bij Groningen in het 2e seizoen een sportpsycholoog erbij gehaald, dat is bij PSV ook nodig imo...

Bij eea is misschien ook de wens vader vd gedachte, maar ik ben er van overtuigd dat verder zeiken en meer negativiteit iig NIET helpt; we moeten stoppen om elkaar n complex aan te praten.
+1/-2

 
5 maanden geleden
Dit is een forum, iets anders dan wanneer je in het stadion zit. Inzake Faber: Hendrix op 10, Baumi als linker cv, een middenveld Pablo/ Hendrix en Thomas waardoor je een nog minder scorend middenveld creëer en je NUL creativiteit hebt. Hopelijk heeft het te maken met de blessures en wil Faber gewoon iets anders proberen. Echter gezien de waardeloze vorm van voor de winter lijkt me proberen het laatste wat je zou moeten doen. Volgende week VVV uit zonder Viergever. Ik zou een overwinning zien als een geweldige prestatie.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Klopt, dit is n supporters platform waar wij kritisch mogen zijn, alleen wordt iedereen langzamerhand vergiftigd met negatieve of cynische houding van een aantal; zelfs mr positivo Por is al zijn optimisme kwijt, dat baart me zorgen.

Ben zelf ook kritisch maar wel opbouwend, dat laatste ontbreekt nogal.
Mee eens dat de wedstrijd tegen VVV cruciaal gaat worden in het moeilijke proces van omkeren sfeer en resultaten...
+2/-2

5 maanden geleden (gewijzigd)
Heb echt zin in de tweede seizoenshelft. Ajax draait lekker, Babel wordt net als Promes een succes, az doet geen gekke dingen, feyenoord goed trainingskamp gehad. Over drie weken naar de Arena....
+1/-1

5 maanden geleden
Zoet wordt verkocht, Unnerstall wordt 2de keeper omdat hij nog niet voldoende herstelt / in vorm is na zijn blessure. We hebben afgelopen wedstrijden kunnen zien dat Unnerstall op dit moment van het niveau VVV is en niet meer en Ruiter maakt dit seizoen af als eerste keeper, die heeft de meeste ervaring, straalt rust uit en is op dit moment de meest stabiele factor van de 3. Met Ruiter in het doel hebben we statistisch gezien de meeste punten gepakt en de minste doelpunten tegen gekregen en dat hebben we in de tweede helft van het seizoen nodig. We moeten AZ minimaal achterhalen zodat we CL voetbal halen en het risico met Unnerstall is daarnee te groot. Na dit seizoen zal er een keeper bij komen en zal de concurrentie strijd onder de lat opnieuw beginnen.

Onder andere deze fout van van Bommel heeft er toegeleid dat we zoveel punten achterstaan en uit Europa zijn. Ik vind het nog steeds een bizarre actie van van Bommel dat hij Zoet in de bus laat plaatsnemen. Ik ben bang dat van Bommel niet gemaakt is voor het trainers vak. Hij heeft beslissingen op bijgeloof gemaakt, daar ben ik van overtuigt terwijl je gewoon naar dr statistieken moet kijken.

Dit stukje uit het AD is tekenent:
Mark van Bommel:

En in de kleedkamer?
'Ik lig altijd als eerste op de behandeltafel om ingetaped te worden. Dan mijn sokken aan en op mijn sokken naar het toilet. Daarna, altijd dezelfde volgorde, ga ik mijn schoenen warm maken door ze onder de warme kraan te houden. Nooit de binnenkant, altijd alleen de buitenkant. Dan schep ik een bekertje sportdrank uit een ton en neem één slok en zet de beker terug op de ton. Iedereen weet dat, dat is mìjn bekertje. In het voorbijgaan neem ik steeds één slok. Dan naar buiten voor de warming up, waar ik aparte schoenen voor aan heb, met vaste noppen. Als ik terugkeer doe ik mijn warme schoenen met schroefnoppen aan, die schoenen zijn dan lekker soepel. Vervolgens doet elftalleider Mart van den Heuvel mijn aanvoerdersband om. Dat mag alleen hij doen, dat moet zo. En zo gaat dat vlak voor de aftrap op het veld nog wel even door.'

Als je met dit soort dingen bezig bent voor een wedstrijd als trainer dan ben je ongeschikt want je focus moet op de spelers en de wedstrijd liggen. Ik denk dat Mark om de bovenstaande reden ook zoveel met scheidsrechters n grensrechters bezig was. Hij moet er heilig van overtuigt zijn dat hij invloed kon uitoefenen.

Maar terug naar de keepers discussie, ik heb begrepen dat Ruiter het seizoen dus afgaat maken als eerste keeper omdat Unnerstall nog niet het juiste niveau heeft en Zoet eigenlijk al afgeschreven is. Voor volgend seizoen is alles weer anders, maar de prioriteit ligt nu eerst bij het halen van de CL.
+2/-2

 
5 maanden geleden
Kleine correctie: "Als je met dit soort dingen bezig bent voor een wedstrijd als trainer" moet zijn "als speler" omdat het stukje over zijn tijd als speler gaat.

Maar ik ben het wel met de bedoeling van wat je schrijft eens. Zoveel dwangmatige handelingen net voor een wedstrijd, dat voelt zeer star aan.
Ik kan me voorstellen dat hij dat als trainer ook had.

Ik heb net bij het onderwerp "Steven Bergwijn twijfelgeval" een link naar de NRC gepost, die met jouw post overeen komt.
+3/-0


PSV E-zine

Meer dan 28.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein protesteren racisme rodriguez schatting simons sir tinus topper vaals woordje zorg