Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV baalt van onrust die Mark van Bommel nog altijd veroorzaakt'

29 januari 2020 08:58 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV baalt van onrust die Mark van Bommel nog altijd veroorzaakt"; image source: Pro Shots

PSV baalt van de onrust die Mark van Bommel nog altijd veroorzaakt rondom de club. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. Intern wordt het als een gegeven beschouwd dat Van Bommel nog altijd contacten onderhoudt met een aantal invloedrijke supporters, een paar spelers en stafleden om daarmee nog steeds invloed uit te kunnen oefenen.

Binnen de club was er veel opluchting toen Van Bommel in december werd ontslagen. Een belangrijk deel van de spelersgroep en ondersteuende staf zou helemaal klaar met de trainer zijn geweest. Ook zou Van Bommel maandenlang van teammanager Mart van den Heuvel af hebben gewild en hem hebben willen vervangen door Voetbal International-journalist Taco van den Velde. De selectie van PSV zag in Toni Lato een prima alternatief voor Michal Sadílek, maar hij kreeg geen enkele kans. Sadílek werd binnen de selectie zelfs de stiefzoon van Van Bommel genoemd.

Ronald Waterreus haalde eerder deze week in een column al uit naar Van Bommel. Daar wilde hij niet op reageren. Tegenover het ED doet hij dat wel op de geluiden vanuit de club. "PSV is mijn club. Dat is altijd zo geweest en dat zal altijd zo blijven", aldus Van Bommel. "Er is nu een situatie ontstaan dat er zoveel leugens verteld worden. Hier doe ik niet aan mee, maar ik hoop wel dat PSV zo snel mogelijk uit deze sportieve crisis komt."




Tags

bommel sadilek column heuvel lato waterreus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Het verbaast me eerlijk gezegd niks. Geeft i.i.g. aan hoe door en door rot het op dit moment binnen de club is.
+3/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Goed lezen allemaal, ook de zwarte mutsen hoolies graag! Hieronder het hele stuk:

https://www.ed.nl/psv/psv-baalt-van-natrappen-van-bommel~ac7323d7/link

Enfin niets te veel gezegd hier de afgelopen maanden en nogmaals iemand die in die zaalvoetbal tent in Adam 3 x scoort is voor mij voor altijd een club held, ALS VOETBALLER welteverstaan!

Hoop voor Mark dat hij hiervan leert, een heleboel, want anders zie ik t somber in voor hem als trainer. Hij heeft zich onmogelijk gemaakt bij PSV!
+7/-1

4 jaar geleden
Als dit waar is, valt het me vies tegen van v Bommel. Eigen ego boven de club. Man man man, wie had ooit gedacht dat we zo diep zouden zinken bij PSV. Hoop dat dit ellendige periode snel achter de rug is.
+5/-0

4 jaar geleden
Onderhand eens afsluiten deze kleuterklas.
Waar blijven de versterkingen of komen die niet?
Met Luuk,Lozano,Bergwijn,Malen ben je onderhand al je goals kwijt en de spelers die er nu staan scoren niet.
Moet van Dumfries afkomen,of je haalt nog 3 goede spelers zodat je meekan doen voor 2de plek of je eindigt 8ste of zo en laat het zo.
+3/-0

 
4 jaar geleden
We hebben spelers nodig die lichamelijk en geestelijk STERK zijn, die leiding kunnen geven en de ploeg op sleeptouw kunnen nemen.
Niet van die lichtgewicht spelers, want daarvan hebben we nu ongeveer 14 spelers die zo zijn. Snel en behendig, maar een goal maken en de beuk erin dat lukt niet.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Je bedoelt die van €20m plus Jan? Meer en meer zal de scouting moeten bewijzen nog iets van haar glans van vroeger te hebben.
+1/-1

4 jaar geleden
Ben Brabander... heb vaak moeite met mensen uit Limburg.
Spreek meer mensen uit Brabant en die zeggen precies hetzelfde.
Iemand zei tegen mij, Limburgers zeggen JA en dan bedoelen ze NEE - daar zit wel een stukje waarheid in.
+3/-4

 
4 jaar geleden
Belachelijke opmerking. Zonder Limburgers zat het stadion nog maar voor de helft vol. Wat meer respect is wel op zijn plaats voor supporters die elke wedstrijd een behoorlijk aantal kilometers afleggen om naar ons PSV te kijken.
+8/-1

 
4 jaar geleden
Zegt toch niemand dat het slechte mensen zijn.
Heb 8 jaar in Midden-zuid limburg gewoond en ja..ze hebben een andere mentaliteit als Brabanders,minder recht door zee,ja zeggen en nee bedoelen.
Mark heeft gewoon een groot ego en kan zijn ontslag niet accepteren en waar hij nu mee bezig is,puur eigen belang maar een clubicoon moet de club nu met rust laten en niet gaan stoken.
+6/-1

 
4 jaar geleden
Venlo, Sittard, Maastricht en Kerkrade is voor ons een grote afstand.
Voor jullie is dat dichterbij.
Ik vind Limburgs carnavalsmuziek mooier als dat van Brabant, dit is een compliment voor Limburg.
+1/-0

4 jaar geleden
Lijkt er op als alles waar is dat MVB een klein kind is en op deze manier nooit meer een baan krijg als trainer...
+4/-0

Hieraan kun je zien dat de media volop vat heeft op zowel Mark van Bommel evenals Toon Gerbrands, in plaats van te praten met elkaar zoals grote mensen, behoren te doen. Of is dit ook een verzinsel van de media, onder aanvoering van dat flut-krantje uit Amsterdam. En ik geloof ook niks van de indianen verhalen rondom Stevie. Als je hier op het forum leest, zijn er zoveel die zonder ook maar enige kennis, er maar achteraan hobbelen, en schijnbaar meer van sensatie houden dan van de waarheid.
+3/-0

 
4 jaar geleden
@Rwhb: helemaal eens met je 1e alinea. Wat bedoel je inzake Bergwijn en de indianenverhalen?
+2/-1

 
4 jaar geleden
@Rood, mee eens. Het is wel verstandig dat JdJ en Toon niet meer reageren op allemaal stukken in de krant, en ik hoop dat Van Bommel dat ook doet.
Jammer dat Afellay rood kreeg en Twente nog terug kwam, want anders was het nu al wat rustiger geweest in Eindhoven.
+2/-0

 
4 jaar geleden
@rwhb Wat heeft Toon Gerbrands hierover in de media gezegd? Volgens mij tot nu toe niets.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Juist, die is chique gebleven, of zoals hij zelf zegt: ethiek hoog in t vaandel
+2/-0

4 jaar geleden
Hoe kun je in godsnaam van Mart van den Heuvel af willen??? Ik ga Van Bommel steeds minder leuk vinden. Don't you ever touch my Mart!
+8/-0

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Vriendje Taco moest naar binnen. Mark omringt zich het liefste met vriendjes. Dus schoonpapa Bert, journalist Taco en zaakwaarnemer Mino. Dat moet je als PSV echt niet willen en gelukkig hebben ze zich geweerd en de enige juiste beslissing genomen.
Johan Derksen wordt bijvoorbeeld al vele jaren lang gevoed door Mark.
+5/-0

 
4 jaar geleden
Mart is een van de meest sympatieke mensen van PSV.
+5/-0

4 jaar geleden
De stuiptrekkingen van een ras narcist..
+5/-0

nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Mark doet heel zijn carriére al niets anders dan lekken naar de media als het hem uitkomt. Is echt niets nieuws.
+3/-0

4 jaar geleden
Dit is maar een kant van het verhaal en wel vanuit de kant van het Eindhovens Dagblad. Rik Elfrink zit sinds een uitkeffer van Toon richting hem in de broekzak van de PSV-directie. Ik ben benieuwd naar het verhaal van Van Bommel.

Verder: John de Jong eruit, Toon Gerbrands blijven. Huur nog een paar spelers voor de rest van het seizoen en voetbal nog 15 wedstrijdjes uit, waar spelplezier van afstraalt. Dan zien we komende zomer wel weer.
+2/-4

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Precies. Mensen geloven wel heel snel wat er geschreven wordt blijkbaar. Heel eenzijdig allemaal. De waarheid ligt waarschijnlijk in het midden.
+1/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
De kant van Van Bommel die hebben we toch al gehoord? Dat liet die zijn schoonvader doen bij Rondo. Ik vind het alleen maar goed dat ook dit verhaal eens naar buiten komt. Want we hebben eigenlijk maar een kant van het verhaal gehoord. Die geruchten moeten natuurlijk de kop in gedrukt worden want anders gaat dat een leven lijden.
+5/-0

4 jaar geleden
Balen doe ik van het moddergooien dat er steeds weer gedaan wordt en dat onze directie zich hoogst onprofessioneel presenteert. De manier waarop ze nu met Steven omgaan verdient ook geen schoonheidsprijs maar is ook onprofessioneel gedrag , een topclub onwaardig. Gaat hoog tijd worden dat men in de spiegel gaat kijken.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Onprofessioneel?
- BvM begon met moddergooien en de directie reageert niet of nauwelijks.
- Bergwijn: een speler mag nooit of te nimmer onderhandelen of medische keuring ondergaan zonder toestemming van de verkopende partij. Dus wederom een correcte beslissing van de directie.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Precies, maar je moet het wel zien. Velen hier zijn de realiteit uit het oog verloren door wellicht de emotie. Ik vind dat iedereen binnen PSV zich heel netjes gedragen heeft, zeker in ogenschouw nemend, dat er een berg stront over PSV is gekieperd vanuit de rel-media zoals teleriool en vi-bagger. Gewoon rechtop blijven zitten, alles maar over je heen laten komen en niet reageren op dat soort bagger. En op het juiste moment met een journalist gaan praten die je wèl vragen stelt ipv zonder kennis maar wat roepen. Zo hoort een bestuur van een organisatie eruit te zien. Chapeau Gerbrands.
+1/-0

4 jaar geleden
Spijtig dat een clubicoon en held het als trainer hier niet gered heeft en zich nu achteraf verlaagt tot kinderachtig natrappen en moddergooien. Hopelijk stopt deze flauwekul snel, kan iedereen verder, PSV met het heropbouwen van het team en de club, van Bommel met het herpakken van zijn carrière.
+3/-1

4 jaar geleden
Heel smerig, die streken van Mark!
Jammer dat er een aantal supporters hierin mee gaan en zich door hem laten aansturen.
Niemand is groter dan de club, roept men regelmatig. Maar ook zij niet!!!
+4/-1

4 jaar geleden
Met de trainer Van Bommel was ik al een tijdje klaar, zonder vergeten te zijn wat hij als speler voor ons betekend heeft. Maar ALS er al een kwart van wat er de laatste tijd in de media verschijnt waar is, is Mark wat mij betreft clubicoon af.

Mart van den Heuvel willen ontslaan. Over clubiconen gesproken...
+7/-0

4 jaar geleden
Rik Elfrink is de allergrootste droeftoeter die er is. Akelig mannetje die in de broekzak van Toon zit.
+1/-4

 
4 jaar geleden
Tuurlijk jongen lekker dom willen blijven
+2/-1

 
4 jaar geleden
Helaas is het de waarheid wat hij en Waterreus schrijven ....
+2/-1

 
4 jaar geleden
Iemand een gele kaart aannaaien, noemen ze dat in de voetballerij.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Whaha.. als er nou 1 journalist niet in de broekzak van Toon zit is het Elfrink wel.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Juist maar je moet toch wat doen om recht te praten wat krom is...
+2/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage