Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'PSV bood 11 miljoen euro inclusief bonussen voor Patrick van Aanholt'

29 januari 2020 19:37 - VI.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "PSV bood 11 miljoen euro inclusief bonussen voor Patrick van Aanholt"; image source: Pro Shots

Via Twitter meldt Rik Elfrink dat ook een derde bod van PSV op Patrick van Aanholt is afgewezen. Crystal Palace wil de international van het Nederlands elftal niet verkopen. Van Aanholt speelde al enkele jaren in de jeugdopleiding van PSV en heeft inmiddels al meer dan 200 officiële wedstrijden in Engeland gespeeld. Zelf zou hij open hebben gestaan voor een transfer naar PSV.

Update 19:37: Het derde bod van PSV zou volgens Voetbal International 11 miljoen euro zijn geweest inclusief bonussen. Crystal Palace wilde echter 15 miljoen euro ontvangen voor Van Aanholt.

Meer op VI.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

aanholt palace elfrink engeland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


killermfc (geschorst)
5 maanden geleden
Hij gaat weer fijn hè, Johnnyboy, wanneer rot jij nou eindelijk op?
+3/-15

 
reactie verwijderd

 
killermfc (geschorst)
5 maanden geleden
Staan wij al bovenaan dan?

Met je "het gaat prima"... als je Ajax-supporter bent misschien.
+2/-4

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
De Jong is nu gewoon prima bezig ja. Dat wij niet bovenaan staan is klotuh maar nog steeds niet alleen John zijn schuld, ook niet alleen van De Jong en Gerbrands.

Je gaat je zin niet krijgen met dat eindeloze gedram en gehaat! Ook gaat PSV er never nooit kampioen door worden.
Het zou je sieren als je stopt met deze eindeloze, kinderachtige nonsense en de club gewoon gaat steunen.

Tijd voor een actie VOOR John en Toon in het stadion! Toon, de held die Van Bommel eruit schopte!
+6/-1

 
killermfc (geschorst)
5 maanden geleden
Ah Mark van Bommel mag wel aangepakt worden en John de Jong & Toon Gerbrands niet? Selectieve verontwaardiging dus.

Ik weet ook wel dat het hier verbaal losgaan evenmin iets oplost, maar het lucht wel heerlijk op.

Al met al is een dergelijk forum een prima verbaal alternatief voor het fysiek afreageren na wedstrijden. Die leeftijd hebben we nou eenmaal gehad.

En wat betreft het steunen van de club betreft, ik pak mijn wedstrijdjes wel mee hoor. Jij ook?
+1/-2

 
5 maanden geleden
Nee hoor, allen mogen ze aangepakt worden. Ik heb ook genoeg kritiek op Gerbrands en De Jong, maar ik loop niet eindeloos te drammen, ook niet over Van Bommel trouwens.

Dat Van Bommel is ontslagen is meer dan terecht, dat Gerbrands en De Jong er nu nog zitten ook.
Dat drammen en haten geen zin heeft en niks positiefs bijdraagt is een feit.

En geen idee waarom ik dit zou moet melden maar ja hoor.. ook ik pak mijn wedstrijdjes mee en koop soms een shirtje. Ik ben dan alleen niet met vuurwerk aan het klooien en doe niet mee aan wat voor negativiteit dan ook.
+6/-0

 
killermfc (geschorst)
5 maanden geleden
Nou en ik zal dus wel ******en als ik zie dat mijn club naar de kloten wordt geholpen. Dat recht heb ik verdiend. Ik weiger mij aan te sluiten bij de kuddedieren van het klapvee, PSV het braafste kindje van de klas. Het adagium van kaart kopen, op komen draven en verder je muil houden is aan mij niet besteed. Ik zal mij ook niet inhouden omdat sommige tere zieltjes niet tegen harde bewoordingen kunnen en de moraalridders hoogtij vieren. Daar is het een forum voor. Men mag met elkaar van mening verschillen. Men mag zijn of haar mening uiten. Zolang e.e.a. binnen door de reglementen bepaald taalgebruik geschiedt, is er wat dat betreft niets aan de hand.
+4/-3

 
5 maanden geleden
Je overdrijft weer.

De club wordt niet naar de kloten geholpen. Dat lukt De Jong ook helemaal niet. Je hebt ook helemaal geen rechten verdiend. Waarom zou je? Omdat je een kaartje hebt gekocht?
Je mening uiten en verschillen van mening mag natuurlijk, net zoals dat ik kritiek mag hebben op jouw negatieve gedram.

En over reglementair taalgebruik gesproken... volgens mij ben je zojuist over de grens gegaan.
+5/-1

 
killermfc (geschorst)
5 maanden geleden
Die asterisken? Nee was gewoon werkwoord. Maar alle woorden met het j-, h- & k-woord in de tekst worden automatisch gecensureerd, in welke context dan ook en ongeacht de betekenis van het gehele woord.

Oh ja, dat recht heb ik zeker verdiend, na zo'n 40 jaar PSV uit & thuis achterna reizen. En anders eigen ik mij dat recht wel toe.

Hopelijk zijn wij binnenkort, linksom dan wel rechtsom, bevrijd van het juk van het kwaad, in casu John de Jong & Toon Gerbrands! No peasants, slechts passanten.
+1/-3

5 maanden geleden
Vooral geen ridicule bedragen gaan betalen voor iemand die in augustus 30 wordt. Laat je scouting maar eens met een begin 20’er aankomen die er wel iets van kan.
+9/-3

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Dat kan altijd nog met deze constructie Tony
Goeie deal van John!
+4/-1

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Ik refereerde aan bijna tien miljoen voor van Aanholt. Inzake onze nieuwe linksback van Milan: (die is 2 jar jongen!) geen idee wat voor optie het dit keer betreft. Weken geleden werd er gesproken over een verplichting tot koop voor PSV wat iets heel anders is dan optie tot koop naar mijn bescheiden mening. Hoorde trouwens deze week volgens mij Derksen zeggen dat we voor Bruma nog een betaal verplichting van €12m hebben.
+2/-1

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Derksen wie? Die kun je niet serieus nemen, spuitelf 1e klas. Als je dan info van 'n journalist serieus wil nemen moet je naar Rik Elfrink luisteren.
+2/-1

 
5 maanden geleden
Ik kan me heel goed voorstellen dat Bruma in termijnen betaald wordt. Zeer gebruikelijk in deze tijden, zeker bij clubs van het kaliber PSV.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Mee eens dat je geen enorme bedragen voor een speler van 30 moet gaan betalen,
maar als ze hem in de zomer voor een redelijk bedrag kunnen halen zou ik daar wel voor zijn.
PSV heeft nmm behoefte aan een groepje spelers die ervaren zijn en de lijnen uit kunnen zetten. Rosario is daar bijvoorbeeld totaal niet toe in staat.
Met een ervaren LB, Viergever, Hendrix en Afellay zou je een soort as in je elftal kunnen krijgen die aangeeft wat er moet gebeuren, zodat de jonkies kunnen volgen.
+3/-0

 
5 maanden geleden
Zullen we Affelay van de zomer maar een mooi afscheid bezorgen? Met alle respect WouterErik maar ik mag toch hopen dat er eindelijk eens een PSV-waardige as komt. En dan doel ik vooral niet en alleen op Ibi.
+1/-2

5 maanden geleden
Dan onze Zwitser maar
+3/-1

5 maanden geleden (gewijzigd)
Zo dat is een bak geld ,jammer maar helaas.Toch JDJ iets goeds gedaan Ricardo komt....
+2/-2

 
5 maanden geleden
Liever dat dan een paniekbod
+6/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Jammer, maar prima. 10 miljoen is te veel, 9 ook.

edit: 11 miljoen + bonussen zelfs (wow)
+6/-0

SantiagoArias (geschorst)
5 maanden geleden
Jammer dat Van Aanholt waarschijnlijk niet komt. Ervaren linksback met veel kwaliteit.
+1/-0

5 maanden geleden
Het is toch Rodrigues geworden:-)
+2/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
11 miljoen is veel te veel voor een matige verdediger van bijna 30. Als dat een serieus bod was dan is JdJ in de paniek stand geschoten en functioneert hij niet. Als het daarentegen onderdeel was van het spel om AC Milan te laten zwichten, dan is hij geniaal. Wat een hondenbaan heeft die kerel toch...
+4/-0

5 maanden geleden
Wat een onwaarschijnlijk belachelijk bod (11 mio) als het allemaal waar is. Voor een speler van bijna 30 jaar oud met nog maar anderhalf jaar contract. Het is maar heel goed dat dit niet door is gegaan. Wat een suïcidale koers vaar je als je soort acties uit haalt.
+6/-0

5 maanden geleden
We zijn compleet gek geworden. We hebben het hier over een gewone back van bijna 30 waar we 11 miljoen voor bieden?? Een linksback die er dus in enen voor moet gaan zorgen dat PSV weer een sprankelend elftal gaat worden?? Waar hebben we het in hemelsnaam over.
Wij kunnen dus niet eens zelf een linksback opleiden? Kunnen we dan ook meteen die hele opleidingentak aan de kant schuiven? Kan het scoutingsapparaat ook meteen weg?? Ik denk dat we dan 15 tot 20 miljoen besparen. Kijk ik eerst op zaterdagavond Duits voetbal en wat later het Engelse voetbal en dan schrijf ik wel even een paar namen op. Tenminste ik neem aan dat als 11 miljoen voor een linksback geen probleem is we met gemak 30 miljoen betalen voor een dynamische middenvelder. En 50 miljoen voor een veelscorende spits lijkt me dan ook geen probleem.

Ik ga zondagmiddag wel ff bij Woenselse Boys of Brabantia kijken. Daar zal best wel een back lopen die weet hoe ie een mannetje tegen moet houden en vervolgens de bal keurig inlevert bij een middenvelder.

Heb dan ballen en haal Angelino terug.
+5/-1

 
5 maanden geleden
Angelino is natuurlijk niet haalbaar. Dat hij nu op de bank zit betekent niet dat je hem gewoon even kunt halen.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Waarom alles klakkeloos geloven wat de media schrijft?
+2/-1

5 maanden geleden
29 jaar, contract loopt nog maar anderhalf jaar, linksback..

En dan 11 miljoen bieden. Complete waanzin en opnieuw een reden om ernstig aan deze TD te twijfelen.
+4/-1

5 maanden geleden
PSV speelt voor Sinterklaas. Smijten met miljoenen voor beperkte spelers of die veel te oud zijn. Toon is het niet tijd dat je je verantwoordelijkheid af moet leggen van waarom er dure spelers gekocht worden die geen versterkingen zijn voor PSV?
+2/-1

 
5 maanden geleden
De versterkingen die gehaald zijn, zijn (nog) geen versterkingen gebleken doordat er geen eenheid binnen de selectie is.
+1/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Allemaal onzin dus hierboven. Dat is het voordeel als je pas reageert als het stof is gaan liggen. Goed spel van John de Jong om AC Milan te laten zwichten met van Aanholt zo op de achtergrond. Dat mag toch ook wel gezegd worden. Hebben we direct toch een verdediger die zich jaren staande heeft gehouden in de Serie A en dan kan dus bijna geen miskoop zijn. Nu nog Hendrix op Schwaab zijn plek zetten beste Faber dan is het achterin toch behoorlijk geregeld. Uiteindelijk.
+3/-1

5 maanden geleden (gewijzigd)
Ik heb kritiek op JdJ maar 15 milj. is teveel daar heeft hij gelijk in.
+2/-0

5 maanden geleden
Hij komt in de zomer! Dan heeft hij nog maar een 1 jarig contract en zal hij veel goedkoper zijn. Aankopen in de winter zijn meestal duurder omdat bijv Crystal P geen waardige vervanger kan halen vanwege gesprek aan tijd! Komt allemaal goed!
+1/-0

 
5 maanden geleden
Die hadden best een waardige vervanger kunnen halen. AC Milan had er nog eentje te huur
+1/-0

5 maanden geleden
Ik heb nog steeds mijn vraagtekens bij het beleid. Als regel is het zinloos om spelers binnen te halen die in het buitenland hebben gevoetbald ivm de torenhoge salarissen, transfersommen en leeftijden. Voor een groot deel kapitaalvernietiging. PSV heeft een uitstelende jeugdopleiding. Beter wachten wat daar uit voortkomt, ook al betekent dit een paar jaar geen prijzen winnen. Het is niet anders.
+1/-1

5 maanden geleden (gewijzigd)
Narrow escape voor John. 11 miljoen bieden op een linksback van bijna 30 die ook nog eens aan salaris 3 miljoen bruto per jaar kost en over twee jaar niets meer waard is ? Dit gaat echt faliekant de verkeerde kant op.
+2/-0

5 maanden geleden
NU zondag Hendrix en viergever in Centrum en dat is verdedigend dan ook weer opgelost.
Weg met die Schwaab. Voorin Gakpo, Lammers en Ihataren, middenveld met Doan, Rosario, Affelay/Thomas/Gutierez..
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.004 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein protesteren racisme schatting simons sir tinus topper trump vaals woordje zorg