Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] PSV bevestigt contractverlenging Noni Madueke

10 maart 2020 18:07 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] PSV bevestigt contractverlenging Noni Madueke; image source: Pro Shots

Noni Madueke zal dinsdag op zijn achttiende verjaardag direct zijn handtekening zetten onder een nieuw contract. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. PSV heeft met het management van de Engelsman een concept-akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis en daarvan worden nu de laatste details van uitgewerkt. Madueke zal dan tot 2025 tekenen in Eindhoven.

De aanvaller speelt sinds de zomer van 2018 in Eindhoven toen hij transfervrij overkwam van Tottenham Hotspur. Afgelopen zondag maakte hij zijn debuut in de basis van het eerste elftal.

Update 10-03 18:07: Via de officiële website heeft PSV bevestigd dat Noni Madueke een nieuw contract heeft getekend bij de club. In tegenstelling tot eerdere berichten zal de Engelse aanvaller tot 2024 vastliggen in Eindhoven. Eerder werd melding gemaakt van een vijfjarig contract.

Meer op ED.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

madueke tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 weken geleden (gewijzigd)
Dat is goed nieuws! Nu Ihattaren nog!
+3/-0

5 weken geleden
Mooi nieuws! Fijne speler en toekomstige steunpilaar.
+2/-0

5 weken geleden
Heel goed nieuws , gaan we veel plezier van beleven samen met Mo-tje .
+1/-1

 
4 weken geleden
Hopen dat ie bijtekend,al ga ik er van uit! Bakkali labyat ben ik nog niet vergeten die soap!
+1/-0

5 weken geleden
Goed nieuws.Verstandige speler en begeleiders.Over een paar jaar komt het grote geld voor hem wel.Eerst ontwikkelen en daarna oogsten.Ik hoop dat Mo ook zo verstandig is.Ik twijfel een beetje of hij gaat bijtekenen.Ik zou het heel jammer vinden mocht het niet zo zijn.Hij is toch een klein beetje kind van de club.
+3/-0

 
4 weken geleden
Hopelijk ziet hij wat Afellay heeft bereikt door hier te blijven en te ontwikkelen en naar Barça kon(ondanks zijn blessureleed) We gaan het meemaken
+1/-0

5 weken geleden
Ik hoop dat andere talenten van grote Engelse clubs zijn voorbeeld gaan volgen. De ED is een prima plek om je van je 18 t/m 22 goed te ontwikkelen als je een groot talent bent.

@Estudiantes, Ik verwacht dat Mo ook gaat bijtekenen. Die weet ook dat hij nog veel bij te leren heeft en deze jaren vooral zo veel mogelijk moet spelen. Als na de zomer Malen weer terug is, kan er zo maar weer een team komen te staan dat goed combinatie-voetbal kan spelen. Ik dacht aan Lammers in de spits en Malen, Mo, Thomas en bijvoorbeeld Gakpo daar omheen.
+1/-1

 
5 weken geleden
Je ziet nu toch wel dat Lammers tekort komt. Tegen fcg ook weer de slechtste op het veld. Leuk voor de subtop. Die gaat het niet redden bij PSV.
+6/-4

 
4 weken geleden
Ze moeten hem niet als een de jong gebruiken! Bij Heerenveen liet ie ook zien een aardige techniek te hebben en snelheid. Misschien niet als 9 gebruiken maar valse spits. 442 .
+1/-0

 
5 weken geleden
Vergeet Romero niet, lijkt ook weer helemaal terug!
+4/-1

 
4 weken geleden
Helemaal terug? Sorry hoor maar hij is helemaal niet terug (van waar dat ook mag zijn) en al was hij dat.. dan is het nog steeds, nog lang niet genoeg.
+1/-1

 
4 weken geleden
Zulke goals als vannacht heb ik hem bij PSV niet zien maken, zo fit eruit zien ook niet trouwens. We gaan het zien, maar ik verwacht nog wel wat van hem..
+2/-0

 
4 weken geleden
1 zwaluw maakt nog geen zomer, 4 ook niet, maar ik help het je hopen.
+1/-0

 
4 weken geleden
Beetje positief hè..veel pech gehad gelijk zelfde met Bruma die heeft leuke dingen laten zien in het begin,kan bijna niet anders dat er iets is rondom hem..ruzie intern? Heimwee, kut kunstgras? Verkeerde positie, niks begrijpt van de taal buiten Portugees?
+1/-0

 
4 weken geleden
Tuurlijk! Maar ik doe niet mee een aan polonaise na een paar intikkertjes.
+1/-0

 
4 weken geleden
Hier is iemand al snel afgeschreven, wijnaldum was 1e 2 seizoenen ook zwaar klote..En zie nu. PSV moet vaker de kwaliteiten van een speler benutten dan iets anders aan te leren. Poppetjes op de juiste plaats neer te zetten.
+3/-0

 
4 weken geleden
Ik heb hem nog niet "afgeschreven". Maar ik ga niet mee in de hosanna enkel omdat hij een paar(!) doelpunten heeft gemaakt.
+1/-0

 
4 weken geleden
Paar doelpunten... hij komt niet omdat hij nu 7 goals heeft gemaakt he? Hij was daarvoor al gewild en is nog steeds zeer jong. Maar als je glas altijd half leeg is snap ik je! Succes met je leven kerel..!
+3/-0

 
4 weken geleden
Dus als Malen 7 goals (in 3 competities) in een seizoen maakt en voornamelijk de bank warm houdt, ben je ook blij en gaan we de polonaise lopen?
Bakkali en Labyad waren ooit ook heel jong en gewild en hadden ook een paar goals gemaakt. Toppertjes gebleken toch? Of ga je daar ook voor in de polonaise als ze weer eens een paar intikkertjes maken?

En verder heb ik een prachtig leven en jou als psycholoog echt totaal niet nodig.
+1/-0

 
4 weken geleden
Ik blaas ook nog niet van de.toren maar dit is goed om te lezen dat ie zn draai gevonden heeft. En 30 doelpunten zal ie ook niet maken hoor daar is de argentijnse competitie niet geschikt voor. Slagerij van kampen competitie(als je begrijpt wat ik bedoel)
+1/-0

 
4 weken geleden
4 goals in de laatste 4 wedstrijden klinkt als dat hij in een soort van 'flow' komt. Wim Kieft heeft het daar vaak over mbt een spits. Wie weet wordt het nog wat?
+1/-0

5 weken geleden (gewijzigd)
Heel goed nieuws! Iemand een idee waarom Mo niet heeft bijgetekend? Maxi Romero vanacht ook weer gescoord. Hopelijk komt die in een flow. Scoort laatste weken iets meer. Ik lees trouwens verlening tot 2024???
+5/-0

 
5 weken geleden
Die zit in overgang naar andere zaakwaarnemer (Raiola), daarom was het voorlopig niet aan de orde; verwacht wel dat ze daar mee bezig zijn; misschien wil hij ook welvweten wie er voor de groep staat op 1 juni...

Dat laatste wil ik ook wel weten😁
+3/-0

5 weken geleden
Top, heel goed nieuws. Is weer een klein plusje achter de naam van John de Jong..
+2/-1

5 weken geleden
Geweldig nieuws, nu doorpakken met Mo en ik zou ook Dumfries proberen te verleiden met beter/langer contract...
+2/-0

 
4 weken geleden
Rodriquez proberen te paaien met een aantrekkelijk salaris, dat is toch hetgene waar ze voor willen voetballen. Zie Ajax.. voor een paar ton komen die zuid Amerikanen echt niet naar Nederland
+1/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Ja dat zou mooi zijn, maar ik vind Van Aanholt ook prima... afwachten

Belangrijkste spelers zijn Malen, Ihattaren, Dumfries; blijven die en kunnen we nog scorende middenvelder erbij halen (Van Ginkel?), dan ziet het er weer goed uit volgend jaar...
Vergeet ook Obispo, Maxi en Mauro niet, die komen ook terug.
Niet doemdenken, doorpakken. HOPELIJK met n echte trainer (Schmidt of Vanhaezebroucke)...
+1/-0

 
4 weken geleden
Wat heb jij toch met Vanhaezebroucke? Je weet dat die buiten AA Gent bij zijn andere clubs (o.a Anderlecht en Genk) mislukte? Ik zou echt veel liever Philip Clement zien komen waar waarom in godsnaam zou die Club Brugge verruilen voor PSV? Dat laatste maak ik me zorgen om: hoe aantrekkelijk is Nederland / PSV voor een buitenlandse trainer?
+1/-0

 
4 weken geleden
Aantrekkelijk genoeg blijkbaar...😁
+2/-0

5 weken geleden
Prima... jammer dat de spelers voorin elkaar niet weten te vinden.
Bruma moet je niet meer opstellen - van de 10 ballen speelt hij 9 keer naar de tegenstander.
+1/-0

5 weken geleden
Mooi als onze toekomst vastgelegd wordt, maar we moeten niet vergeten ook eromheen te bouwen, we hebben allemaal gezien wat er gebeurd als er geen fatsoenlijke vervangingen beschikbaar zijn bij blessures en andere ongemakken.
+2/-0

 
4 weken geleden
Dat kost heel erg veel geld kerel! Denk je dat Ajax die miljoenen salarissen nog jaren kan betalen aan al die dure buitenlanders? Die willen spelen niet banken.
+1/-0

5 weken geleden
Mooi nieuws ,genieten van Madueke en gaat dus niet voor een koopje weg.....
+2/-0

 
4 weken geleden
Wij weten niet wat er afgesproken is he qua eventuele transferbedragen.
+1/-0

5 weken geleden
Tony, waarom is dit héél goed nieuws?
Heb je veel van Madueke gezien dan?
En wat zijn zijn specifieke kwaliteiten volgens jou?
Is het een topper in spé, of is het al een topper volgens jou?
+1/-0

 
5 weken geleden (gewijzigd)
Omdat dit een zeer talentvolle jongen is die voor zichzelf een heel duidelijk plan heeft uitgestippeld. Die jongen speelt op zeer jonge leeftijd al in het eerste / jong PSV terwijl hij nog gewoon bij de jeugd mag spelen. Lijkt me veelzeggend? Snel, speler met power en vooral ook scorend vermogen. Laat dat laatste iets zijn wat de huidige PSV selectie mist. Mocht zijn ontwikkeling gaan zoals kenners voorspellen dan pakken we hier straks ook weer tientallen miljoenen voor! Hoe lekker is dat?
+1/-0

 
4 weken geleden
Heeft dreiging naar voren snelheid ,actie passeerbeweging, balvast, fysiek sterk voor een 17/18jarige! Stap voor stap de top in brengen.veel vertrouwen in hem
+1/-0

4 weken geleden
Hadden ze bij psv podcast toch gelijk over dat shirt welke bedrukt was in de fanshop... Wel heel amateuristisch.
+1/-0

4 weken geleden
Dit i heel goed nieuws. Laat nu al veel dreiging zien en acties als die Bruma waar ik me serieus afvraag wat er aan de hand is met hem. Begin van dit seizoen was het smullen met acties én goals en ineens boem bats klaar!
+1/-0

4 weken geleden
Hopelijk eindelijk een contract zonder clausules. Ik baal nog steeds van dat gezeik mbt Angelino. Dat schijt-City heeft hem teruggehaald en daarna amper gebruikt en nu speelt hij weer bij Leipzig. Dat City is er mede schuld aan dat wij nu voor spek en bonen mee doen. Hadden we vanaf het begin een degelijke linksback gehad dan deden we gewoon nog mee. Iepiepalo. Ik schijt op het Engelse voetbal. Hopelijk vliegen ze deze ronde allemaal uit de CL.
+2/-0

PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

antonh belasting cafepraat cbs corona coronavirus daklozen down flitsphirips griepgolf horeca knvb lockdown nederland nikiforov omvallen onchristelijk ouderen overgewicht overheid overmars risicogroep sir skipper tinus under vhtlsaw vrijgeven youtu zorg