Transparent
Inloggen
Sluiten

Heurelho Gomes: 'Mijn grootste teleurstelling is de manier waarop ik PSV verliet'

31 maart 2020 14:42 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Heurelho Gomes: "Mijn grootste teleurstelling is de manier waarop ik PSV verliet"; image source: Pro Shots

Heurelho Gomes baalt nog altijd van zijn vertrek bij PSV in 2008. Dan geeft hij aan in een interview met de officiële website van de club. "Mijn grootste teleurstelling in het voetbal is de manier waarop ik PSV verliet, via een fel interview en een breuk met Jan Reker. Er is al genoeg over gezegd, maar daar heb ik veel spijt van", aldus Gomes.

De Braziliaan hoopt na zijn actieve carrière als keeper dichter bij PSV te komen staan. "Als PSV-ambassadeur bijvoorbeeld, een beetje wat bijvoorbeeld Carlos Salcido nu in Mexico doet", zo geeft hij aan. "Ik wil ook graag nog een keer terug naar Eindhoven, nog een keer zwaaien naar de fans. Ik heb na mijn vertrek bij PSV nooit officieel afscheid van ze genomen."

Meer op PSV.nl


Tags

gomes heurelho ambassadeur braziliaan carlos mexico reker salcido zwaaien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Je bent oerstom geweest Heurelho om zo geforceerd te vertrekken voor um porçāo mais dinheiro,
Een fantastische keeper, bij iedereen geliefd maar goed dat je snel inzag dat je fout zat. Wat mij betreft ben je welkom, zand erover.
+3/-0

3 maanden geleden
De tijd heelt alle wonden, en ik denk dat vooral de zaakwaarnemer (Lemic) op zo'n breuk aanstuurde. Dat Gomes al vaker heeft aangegeven, dat het hem betreurt hoe het destijds gelopen is, betekent voor mij dat ie het echt meent.
Heurelho Gomes was een geweldige speler voor PSV, die een groot aandeel had in het bereiken van de halve finale CL in 2005, en een bijzondere band had met de supporters.
Het zou voor PSV goed zijn, de banden aan te halen, hem alsnog een waardig afscheid van de fans te gunnen, en hem tegelijkertijd te verwelkomen in een nieuwe rol.
+4/-0

3 maanden geleden
Dat interview en die woede deden me pijn en ik snapte niet waarom hij zich zo liet uitlokken. Had gewoon nog veel langer bij ons moeten blijven. Maar aan de andere kant, ik hoefde dan ook niet met Reker te werken. Die man heeft PSV de afgrond in geduwd met zn zogenaamde boerenlullenkennis. Vond het al belachelijk dat hij toen werd aangesteld en hij deed precies wat ik dacht dat hij zou gaan doen. Dat PSV daarna nog terug is gekomen, is razendknap van iedereen die na hem kwam. Word er nu gewoon weer boos om dat JAN REKER onze directeur werd. Man man man.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Liever Reker dan Lemic, maar niemand durfde het vuile werk op te knappen.
+1/-1

 
3 maanden geleden
Precies @Peejay, Reker deed het vuile werk die niemand anders wilde doen, nl Lemic eruit te stampen, waarvoor hulde! Gomes liet zich ontzettend kennen, en haalde een paar héél smerige spelletjes uit, grote schande. Daarom terecht dat hij toen met pek en veren vertrok. Jammer, aangezien hij werkelijk een geweldige tijd had waarvan iedere PSV-fan blij werd, totdat hij dacht dat hij belangrijker was dan de club. Maar beste idd. zand er over nu.
+1/-0

3 maanden geleden
Komend jaar de opvolger van Hesp als keeperstrainer.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Precies mijn idee, hebben we gelijk een steun en toeverlaat met ervaring en charisma voor eventueel aan te trekken Braziliaanse talenten...
+1/-0

3 maanden geleden
Die van velen van ons ook Heurelho,man wat vond ik dat toen klote.
+1/-0

3 maanden geleden
Sympathiek en een prima doelman, hij was samen met Alex erg geliefd in Eindhopen.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.001 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay albert bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein racisme schatting simons sir tinus topper trestena trump woordje zorg