Transparent
Inloggen
Sluiten

Kijktip: PSV wordt landskampioen in 2018 door Ajax te vernederen

4 april 2020 09:53 - PSV TV
Foto: Pro Shots

Kijktip: PSV wordt landskampioen in 2018 door Ajax te vernederen; image source: Pro Shots

PSV zendt zaterdagmiddag via het eigen YouTube-kanaal opnieuw een volledige wedstrijd uit. Dit keer kunnen alle supporters de thuiswedstrijd tegen Ajax van 15 april 2018 opnieuw gaan beleven. Na de 3-0 zege werd tegen de grote rivaal de 24ste landstitel binnen gehaald en barstte het feest in Eindhoven opnieuw los. Dankzij treffers van Gastón Pereiro, Luuk de Jong en Steven Bergwijn toonde PSV aan oppermachtig te zijn.

De Amsterdammers toonden bovendien aan niet met hun frustraties om te kunnen gaan en ontvingen in de slotfase twee keer een rode kaart na een belachelijke overtreding. Siem de Jong, die het seizoen daarvoor nog bij PSV speelde en uiteraard de broer is van Luuk, was een van de twee dit van het veld werd gestuurd.

De wedstrijd zal vanaf 16:00 uur uitgezonden worden.

Meer op PSV TV




Discussieer mee op de forums


Tags

jong kijktip vernederen bergwijn kanaal landstitel ontvingen oppermachtig pereiro rivaal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Wordt wel weer eens tijd voor een sportief succes.
+2/-0

4 jaar geleden
Ik vond de wedstrijd 8 dagen eerder in Alkmaar nóg mooier, althans die 5 minuten, maar icm elkaar onvergetelijk.

En met de PSV-Ajax met dezelfde uitslag van paar maanden later unieke déjà vu met 9 jaar eerder toen het eveneens in tijdsbestek van paar maanden 6-2 & 4-3 werd.

Toen het afscheid van het succesvolle eerste decennium van dit millennium en als voorbode van aantal magere seizoenen. Hopelijk breken nu weer de vette jaren aan, vet in zowel de oorspronkelijke als meer moderne betekenis.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik zat met mijn zoontje van toen 8 in dat stadion van AZ, helaas bij het AZ gedeelte achter de goal tegenover het uitvak.
Mijn zoon heeft autisme en was een groot fan van Lozano.
Die goal met de fout van Bizot, prachtig.
Mijn zoon sprong op en lachte keihard, helaas werd dit ook gehoord door een aantal doorgesnoven leeghoofdige 16 jarige die met ongeveer 15 man zijn gaan zoeken naar DE PSV fan.
Heeft diepe indruk gemaakt op mijn zoon.
Volgende keer maar 160km rijden om naar het eigen stadion te gaan.
+2/-0

 
4 jaar geleden
En de vader in jou leek het in dat geval wel een goed plan om op de Ben Side te gaan zitten? Ik denk dat bij ons op Oost ook niet iedereen even kalm blijft als er een ajaxcied gaat zitten juichen.
+1/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Dat realiseert DKM zich wellicht niet, Kan toch? Bij AZ kan je tegenwoordig als PSV-supporter gewoon vrijwel overal in stadion zitten - was in eighties wel anders! - maar je moet idd wel weten waar je wat relaxter zit en waar niet. Ik zat ook op thuistribune, te gast bij paar AZ'ers, dus ietwat anders, maar in vak langezijde naast ons, grenzend aan uitvak, gebeurde ook wel het e.e.a.. Ik hield mij wel in maar meer uit piëteit aan mijn gastheer (en zoon) dan om iets anders.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Waar je ook zit in het stadion van de tegenstander, je loopt altijd het risico dat er een paar idioten met het IQ van een stoeptegel zich niet kunnen beheersen. Helaas, maar dat is nou eenmaal zo. Dus beter laat je niet merken dat je voor de tegenstander bent. Met een kind zou ik daar dus sowieso niet gaan zitten, kinderen zijn nou eenmaal impulsief.

Overigens, toen ik nog een seizoenskaart had (noord, RR, die wedstrijd tegen ajax was overigens mijn laatste seizoen) zaten er in de nabijheid ook wel eens supporters van de tegenstander. Ik vond het toch vaak ook wel ontzettend irritant als er dan weer zo een volwassen koekwous ging juichen en leuk meende te kunnen doen terwijl PSV aan het verliezen was. Ik kan me prima gedragen, maar stiekem hoopte ik dan toch ergens wel dat iemand anders dat niet kon en gewoon even één kleine en welgemikte corrigerende tik zou uitdelen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Hij had 2 kaartjes gehad voor zijn 8e verjaardag en hadden geen idee hoe of wat.
En voor de duidelijkheid, om me heen zaten oudere AZ supporters die het wel konden hebben en gezorgd dat we veilig het stadion uitkwamen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Na de wedstrijd pas toch? Netjes dan.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Op het moment dat de scheids floot zijn we hem gesmeerd met dank aan een aantal oudere az supporters, die spraken er ook schande van. Ik blijf het gek vinden dat alleen bij voetbal dit niet kan, bij geen 1 andere sport heb je dit en zit iedereen gewoon door elkaar.
+2/-0

4 jaar geleden
Zo jammer van die zeperds tegen Osijek, in het begin van dat seizoen. Tegelijkertijd waren die en de verloren uitwedstrijd bij Heerenveen wel de aanleiding voor de ommekeer. Zeer sterk PSV, heb toen echt genoten. En even voor iedereen die het vergeten is: dat was echt een team van Cocu. Degelijk, stabiel, mentaal ijzersterk. Heerlijk.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Pereiro wist in topwedstrijden vaak te scoren... jammer dat hij het niet heeft kunnen maken.
Ajax is blij dat hij er niet meer bij is.
+1/-0

4 jaar geleden
Eigenlijk helemaal niet bij stil gestaan, maar manman wat mis ik PSV.... Ik zit hier gvd met tranen in mijn ogen te kijken naar deze fantastische pot. En och, wat mis ik Luuk en Van Ginkel als ik dit zo zie. PSV wat je met me doet 🙂
+2/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Mooier worden ze niet. De concurrent keihard afmaken op het moment dat het moet. Wat dropen ze af de jongetjes in het uitvak.
Dit is veel mooier dan var of corona kampioen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage