Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Bruma: 'Zijn doel is om bij PSV alsnog prijzen te winnen'

28 april 2020 22:35 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Zaakwaarnemer Bruma: "Zijn doel is om bij PSV alsnog prijzen te winnen"; image source: Pro Shots

Bruma hoopt nog altijd te kunnen slagen bij PSV. Dat geeft zaakwaarnemer Catio Baldé aan tegenover het Eindhovens Dagblad. Geruchten over een vertrek worden door de zaakwaarnemer dan ook weggewuifd. "Er speelt niks concreets. Bruma meldt zich volgende week weer in Eindhoven, zoals de bedoeling is. Zijn doel is om bij PSV daarna alsnog prijzen te winnen", aldus Baldé. "Ik heb niks gehoord en verwacht op dit moment dat hij ook komend seizoen bij PSV blijft."

Meer op ED.nl


Tags

bruma balde catio concreets weggewuifd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Ik heb gemopperd over deze speler, nou nou nou, maar ik hoop dat hij het gaat maken net als de rest, maken de spelers het dan maakt PSV het!!
+2/-0

3 maanden geleden
Geef hem nog de kans. Het was barslecht, maar er zit echt wel meer in die jongen dan we tot nu toe hebben gezien. Heel het team is door het ijs gezakt. Verwijt hem hooguit dat hij mentaal niet sterk genoeg was om zich daaraan te onttrekken.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Na een goed begin (Eind juli/begin augustus) zakte hij zeer ver terug, terwijl het team toen nog wel goed speelde. Pas in oktober is het als een kaartenhuis in elkaar gezakt.

Ik denk dat PSV deze speler helemaal verkeerd gebruikt. Hij lijkt mij meer een afmaker met snelheid dan een vleugelspeler, die een voorzet moet geven.
+1/-0

3 maanden geleden
Zolang hij bij PSV zit wint hij elke dag een prijs in de vorm van z'n veel te hoge salaris.
Verder vrees ik dat er weinig te winnen valt voor/met Bruma bij PSV.
+4/-0

reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

3 maanden geleden
Sinds deze jongen betaald voetbal speelt weet hij geen normale statistieken te realiseren. Zijn rendement is nog nooit op een behoorlijk niveau geweest. Er moet echt heel veel gebeuren wil deze jongen zelfs in de Mickey Mouse competitie slagen. Persoonlijk geloof ik er helemaal niets van dat dit ooit wat wordt.
+6/-0

 
3 maanden geleden
Toch was is begin van het seizoen goed begonnen. Ook een aantal belangrijke treffers zoals tegen Basel. Maar op een gegeven moment raakte hij de controle kwijt over de bal, z’n benen en eigenlijk heel zijn lichaam. Hoop dat onze nieuwe Duitse trainer hem op het goede spoor kan brengen zodat we veel plezier kunnen beleven aan deze speler en iedereen het ongelijk kunnen bewijzen. Heb er zelf nog steeds vertrouwen in.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Volgens mij een balletje wat van richting werd veranderd en dat soort 'niveau'. Heb hem ook in PSV-shirt zelden/ nooit op iets speciaals kunnen ontdekken en dat voor een speler van €15m
+1/-0

 
3 maanden geleden
Tegen Basel was hij fenomenaal! Maar dat was met onze griek ook zo.
+1/-0

 
3 maanden geleden
"Onze Griek" speelde helemaal niet tegen Basel.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Apollon was dat idd. Maar toen dacht ik ook wow!! Was helaas de enige keer.
+2/-0

 
3 maanden geleden
"... op het goede spoor..."

Op het spoor naar Portugal/Turkije hoop ik dan maar.
+2/-0

3 maanden geleden
Blind paard, die echt veel te veel geld heeft gekost, verlos hem en ons supporters.... neem het verlies, ben je iig van zijn salaris post af! Met bod van 7-8 miljoen inpakken en wegwezen.... kortom: komt tekort voor ons PSV
+3/-0

3 maanden geleden
Er speelt niks concreets, hahaha ja dat geloof ik direct. Als dit fake nieuws is eet ik mijn Phoxy pyjama op.
+2/-1

3 maanden geleden
Gaat wel goed komen, hij heeft aan het begin van het seizoen laten zien echt wel wat te kunnen. In een stuurloos en onzeker team, zonder enkele vorm van leiding en structuur is hij net als de overige spelers (Behalve Dumfries misschien) de weg volledig zoek geraakt. Rust structuur en een goede tactiek gaat het rendement van de huidige selectie al minimaal verdubbelen. Hopelijk is er nog wat ruimte om wat te versterken. Ene van Ginkel ofzo?
+1/-0

3 maanden geleden
Het is niks en het wordt niks. Die zaakwaarnemer kan mooi praten. Belabberde statistieken van zijn klant. Weg met die blindganger, maar dat zal Schmidt ook wel gezien hebben. De zoveelste miskleun van JdJ.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Deze jongen moet echt wel iets kunnen, want anders kom je niet op professioneel niveau terecht.

Ik hoop dat Schmidt misschien het beste in Bruma naar boven kan halen. Sommige spelers presteren namelijk helemaal niet en andere juist extreem onder een bepaald soort trainer. Hopen dat dit hier het geval is.
+1/-1


PSV E-zine

Meer dan 28.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal