Transparent
Inloggen
Sluiten

Kijktip: Memorabele comeback tegen AZ in april 2018

4 mei 2020 12:11 - YouTube PSV
Foto: Pro Shots

Kijktip: Memorabele comeback tegen AZ in april 2018; image source: Pro Shots

PSV heeft voor deze week weer een pareltje uitgekozen om opnieuw uit te zenden, want zaterdagmiddag is op het YouTubekanaal van de club de uitwedstrijd tegen AZ te zien uit het seizoen 2017/2018. Een knotsgek laatste kwartier zorgde voor de 2-3 winst en daardoor kon PSV een week later thuis tegen Ajax kampioen worden.

Op 7 april leek de ploeg af te stevenen op een nederlaag na twee treffers van Weghorst, maar een kwartier voor tijd schoot Gastón Pereiro de ploeg van Phillip Cocu weer terug in de wedstrijd. Twee minuten later was het opnieuw raak toen Hirving Lozano iedereen te slim af was met zijn snelheid en vanaf de strafschopstip zorgde Marco van Ginkel voor de winst.

Net zoals eerdere weken zal zaterdag vanaf 16:00 uur de wedstrijd uitgezonden worden.

Meer op YouTube PSV




Discussieer mee op de forums


Tags

kijktip memorabele cocu ginkel knotsgek lozano pareltje pereiro uitgekozen weghorst youtubekanaal zenden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Zat in het az-vak. Zo in de put na de 2-0, geen kampioensmatch thuis tegen ajax, al die blije mensen om je heen, het leedvermaak, vreselijk! En uiteindelijk toch de blijdschap! De spanning bij die penalty, prachtig!!
+2/-0

3 jaar geleden
Zat bij FOX met psv fans,020 en 2 van AZ en vitesse fans ,,leuke avond van 020 waren zo weg...maar dat terug zien heb ik het wel mee gehad !!Lekker de zon in !!!
+1/-0

 
El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
Die liep nog op een torpedo die gek, 1% kans was voor hem genoeg om ervoor te gaan.
+3/-0

reactie verwijderd

3 jaar geleden
Ik heb van de week maar de korte samenvatting gezien en de 5 minuten die er werkelijk toe deden. Dat bespaart een hoopt tijd. Net zoals bij PSV-Benfica eigenlijk alleen de strafschoppenreeks had volstaan.

Ik weet nog dat ik meteen na de 2-0 ben wezen pissen en beneden de tribune even twijfelde tussen uitgang & wc... gelukkig toch de goede beslissing genomen!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage