Transparent
Inloggen
Sluiten

Jeffrey Bruma: 'PSV is altijd een heel mooie optie'

23 mei 2020 09:02 - PSV TV
Foto: Pro Shots

Jeffrey Bruma: "PSV is altijd een heel mooie optie"; image source: Pro Shots

Jeffrey Bruma hoopt ooit terug te kunnen keren als voetballer bij PSV. Dat geeft de verdediger aan in gesprek met PSV TV. "Als die kant weer ooit voorbij komt en alle partijen kunnen daarbij iets bereiken, is het zeker een heel mooie optie. Daar zal ik dan zeker over gaan nadenken", aldus Bruma. "Ik ben nu 28 en heb bij Wolfsburg nog een contract voor een jaar. We moeten nu even kijken wat er gaat gebeuren. Vooral met die coronacrisis en of clubs het durven om spelers aan te trekken."

De verdediger gaat verder: "Als een club zich meldt, is het altijd leuk om te kijken of dat past in mijn plaatje en eventueel doorgezet kan worden. PSV is altijd een heel mooie optie. Of dat nu is of over een aantal jaar. We moeten maar kijken wanneer dat het beste past. Maar het is zeker een optie waar ik al vaak over heb nagedacht."

Bruma speelde eerder al drie seizoenen in Eindhoven. "Vooral de Champions League avonden sprongen er bovenuit. Die hele ambiance en sfeer was fantastisch", zo geeft hij aan. "Ook de twee kampioenschappen spreken voor zich. De eerste met ruime voorsprong en kampioenschap twee was heel onverwachts. Dat had ik nog nooit meegemaakt en de rest van het team natuurlijk ook niet. Het was echt fantastisch om zo iets mee te maken op de laatste speeldag. Dat was echt iets ongekends. Die eerste was echt een verlossing na zoveel jaren weer kampioen, terwijl die tweede echt heel onverwachts was."


Discussieer mee op de forums


Tags

bruma jeffrey coronacrisis doorgezet kampioenschappen ongekends speeldag sprongen verlossing wolfsburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Ik hoop dat Brum brum Bruma het licht ziet, maar ongeacht positie, de ene Bruma is de andere niet, Jef zou een versterking zijn, veel beter hebben wij na hem niet gehad.
+2/-0

7 maanden geleden
Het shirt is er al ! Ik zeg doen.
+3/-1

7 maanden geleden
Zelfs een modale voetballer als Bruma verdient in Duitsland een keer of 2-3x het hoogste salaris wat PSV uitbetaald. Ik las zelfs dat hij €4m bruto zou verdienen. Met alle respect maar ik vind niet dat een dergelijke jongen tzt de best betaalde PSV’er zou moeten worden. Leid eens zelf wat verdedigers op.
+3/-0

 
7 maanden geleden
Ik ben het eens over de salaris en het zelf opleiden, maar die worden altijd na een paar foutjes opgebonjourt, dus vandaar dat ik persoonlijk Bruma zou verwelkomen, van hem weten we ondertussen dat hij een volwassen kracht is, en de salaris weten we ondertussen ook dat hij bij ons niet eens mag verwachten , maar als je ziet wat de andere Bruma aan zakken vol euro's mee krijgt zou die best plaats mogen maken, tenzij hij in de toekomst zijn eigen waar weet te gaan maken, en ik bedoel ongeacht de positie waar de brommer speelt, want daar hebben we zeker vervanger in huis voor.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Bruma heeft met Moreno naast zich best aardig gespeeld, maar ik heb altijd Moreno de sturende speler in het centrum gevonden.
Ik vind Bruma geen speler die PSV echt naar een hoger niveau kan tillen, wel goed mee zou kunnen voetballen.
Nu ze in Duitsland wel doorgaan met voetballen zal het salaris te hoog voor een overstap naar PSV zijn. Hij is geen Guardado.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Met Rekik ging het ook goed.
Dit is nu een speler, die net te zwak is voor de topcompetities en net te groot voor de Eredivisie.

Indien mogelijk -> halen!
+3/-0

 
7 maanden geleden
Met reik kregen we er ook eens 6 om de oren in een thuiswedstrijd
+1/-0

 
7 maanden geleden
Ik ga er niet van uit dat het gaat gebeuren, maar ik bedoel kwa kwaliteiten zou het een aanwinst zijn.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Ik zie dat een PSV-twitteraar nu scout bij PSV is geworden. Ik ben benieuwd wie van dit netwerk ook een baan bij PSV krijgt aangeboden. Philipske misschien ?
+1/-0

7 maanden geleden
Altijd welkom maar wel voor een ander loon !!!
+3/-0

7 maanden geleden
Yep , wisselen. Mooi geweest Jeffrey . Het ga je goed en blijf gezond.
+1/-0

7 maanden geleden
Dat zou echt een verbetering zijn... Graag!
+2/-1

reactie verwijderd

7 maanden geleden
Nou zit ik vanmiddag te kijken naar mainz-Leipzig..... maar Bruma vind ik momenteel heeeeel zwak spelen! Dit is niet de Bruma die ik ken van PSV z’n tijd! Mijn God wat armoedig😱🥴🤔
+3/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Ongelofelijk wat slecht, werd aan alle kanten voorbij gelopen en werd in de rust terecht gewisseld. Daar moet PSV geen geld aan uitgeven.Geloof ook niet dat schmidtje geïnteresseerd is in hem.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Ik kan je laatste post niet rijmen met wat je 2 dagen geleden postte. Serveer je hem nu op basis van 1 potje tegen de ultieme counterploeg af? Hoe verklaar je dit?
+2/-0

 
7 maanden geleden
Ik ben hem na PSV uit het oog verloren maar wat ik vandaag zag daar schrok ik van. Maar in zijn PSV tijd was het een hele andere speler met ook een goede speler langs hem. Denk dat zijn salaris ook aan de hoge kant is.
+1/-1

 
7 maanden geleden
Simpel te verklaren Tony: Mijn eerdere post was gebaseerd op het verleden en mijn tweede op het heden, en van afserveren is geen sprake bij mijn bekentenis dat simpelweg luid dat ik me dan vergist zou hebben, dat mag toch?
+1/-0

 
7 maanden geleden
Okee misverstand, maar dan heb ik mijn eigen stiekem wel wat duidelijker gemaakt;-)
+1/-0

 
7 maanden geleden
Bruma is een speler die de steun van een goede speler naast hem moet hebben. Zie mijn post hierboven van twee dagen geleden. Zonder steun komen al zijn zwakke punten naar voren.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Maar dat gaat ook niet lukken met viergever naast hem.... glad ijs....ik hoop iig deze zomer op Ginkeltje en Rodiquez, dat zijn in mijn ogen iig meerwaardes!
+2/-0

7 maanden geleden
Mensen reageren vanwege zij kwaliteiten in zijn tijd hier, maar vergeten dat hij na 8 maanden blessureleed dat niveau nooit meer gehaald heeft en zelfs bij Mainz op de bank terecht kwam en geen wedstrijd speelde.
+2/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aangenamer aanhaalt afrika basarnhem baumgartl beschamende boscagli cijfermatig conference corona dumfries eredivisie fein feyenoord gakpo ginkel granada guti killer mvogo nederland paok rosario sangare schmidt shevchenko skipper statuur teze viergever