Transparent
Inloggen
Sluiten

'Derrick Luckassen sluit weer aan bij PSV bij uitblijven van transfer'

9 juni 2020 17:07 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Derrick Luckassen sluit weer aan bij PSV bij uitblijven van transfer"; image source: Pro Shots

Als Derrick Luckassen geen transfer weet te maken zal hij volgende maand weer terugkeren bij PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De verdediger gaf in interviews meerdere keren aan niet meer terug te willen naar PSV. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor Anderlecht, maar de Belgische club had niet de financiën om hem definitief over te nemen. Luckassen heeft nog een contract tot 2022 bij PSV.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

luckassen anderlecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Hij wilde toch niet terug naar PSV!
Laat hem en zijn zaakwaarnemer zijn 2 jarig contract maar marktconform afkopen. 40% (2 van de 5 jaar nog resterend) van zijn transfersom (circa 5 miljoen) maakt 2 miljoen en hij kan gaan waar hij maar wil.
+3/-2

El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
Dan flikkerde toch gewoon op als je niet terug wil komen ? Direct salaris stopzetten wegens wanprestatie, verlies nou pakken en voor elke Euro die je kan krijgen aan een pert bingen en dur de pikkers jagen den dizze.
+3/-3

3 jaar geleden
Prima, we zoeken nog iemand om het gras te kammen.
+4/-2

3 jaar geleden
Lijkt me een nuttige speler onder Roger Schmidt. Domme uitspraken gedaan, maar ook snel uitgekotst na een fout tegen Basel. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.
+9/-2

 
3 jaar geleden
Mee eens, Laat Roger Schmidt maar beoordelen of hij in zijn speelstijl past.
Zijn uitspraken hebben volgens mij ook iets te maken met hoe snel hij van basis-speler naar nutteloos werd verklaard.
+6/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Dat klopt denk ik wel, maar daar laat hij mee zien dat ie weinig ruggengraat heeft. Een echte vent neemt op dat moment de handschoen op en vecht terug en doet er alles aan het ongelijk van de trainer aan te tonen. Lukt je dat niet, ga je niet liggen te mauwen dat je werkgever je slecht behandelt en niet terug wil als je ergens anders speelt. Hij heeft zichzelf voor schut gezet en daarmee z'n marktwaarde en z'n eigen kansen te grabbel gegooid. Alleen maar verliezers....
+4/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Uitgekotst na 1 wedstrijd??
Dat slaat natuurlijk nergens op. Hij heeft daarvoor ook al kansen gehad en al laten zien niet goed genoeg te zijn. Kwam terug van verhuur, heeft nog een kans gehad en heeft toen wederom laten zien niet goed genoeg te zijn. Dat is toen ook wel gebleken want er was niet 1 club die z'n vingers aan hem wilde branden door hem te kopen.

Luckassen had het ook wat meer bij zichzelf kunnen zoeken door te zeggen dat hij z'n stinkende best gaat doen beter te worden en dan misschien in de toekomst alsnog belangrijk te kunnen zijn voor PSV, of bij een andere club, ipv te zeiken op PSV en iedereen tegen zich in het harnas te jagen.
+2/-0

3 jaar geleden
PSV wil doelman van Crombrugge van Anderlecht.Gebruik luckassen en Boscagli in de ruil.
+3/-0

 
Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Boscagli hoeft van mij echt niet weg. Kunnen we geen buil aan vallen en onder een nieuwe trainer waarbij iedereen op 0 begint kan ie best eens van waarde gaan worden. Luckassen als wisselgeld voor de keeper van Anderlecht en een jaartje Dante Rigo huren zou top zijn. Zal er wel nog wat bijmoeten vrees ik.

Off-topic: is het al officieel bekend dat psv Ngogne niet vast gaat leggen? Las namelijk dat psv de optie niet gekocht had en dat Utrecht hem nu wilde hebben. 750.000 euro voor een groeibriljantje. Ongelofelijk als psv hem niet zou kopen voor dat geld.
+3/-0

3 jaar geleden
Heeft inmiddels overduidelijk aangegeven niet terug te willen keren.
Hij ziet het totaal niet zitten in Eindhoven.
Dussss kansloze missie zsm exit aub!!!
+1/-1

3 jaar geleden
In deze is Roger aan de bal.
+1/-0

De uitspraken zijn naar aanleiding van een feit gedaan, een jongen die het zo goed deed bij zijn vorige werkgever dat je hem haald kan e toch niet zo afkakken?
+1/-0

3 jaar geleden
Prima speler voor de breedte en kan misschien nog wel eens verassen. Laten we eerlijk zijn zo netjes is hij hier ook niet behandeld, ging van basisspeler naar tribune in 1 wedstrijd. Daar zal vast meer achter gezeten hebben, zoals er sowieso onder van Bommel heel veel vreemde dingen zijn gebeurt. Nieuwe trainer nieuwe kansen zou ik zeggen iedereen weer op 0. De afgelopen jaren heeft niemand bij PSV zijn niveau gehaald dus dan kan je iedereen wel in de ban doen. Goede trainer gaat het verschil maken, let maar op.
+4/-0

3 jaar geleden
Derrick Luckassen is afkomstig van AZ... daar speelde hij goed.
Bij PSV komt Derrick op de reservebank terecht.
Lijkt me verstandig dat we hem voor een zacht prijsje teruggeven aan AZ - dit kan Toon Gerbrands voor ons regelen.
+1/-2

 
3 jaar geleden
En waarom zou AZ in godsnaam Luckassen weer terug nemen? Die zijn al 3 stappen verder en lachen zich nog steeds elke dag de ballen uit de broek dat PSV zo stom was om hem voor zoveel geld te kopen.
+2/-0

3 jaar geleden
Nu ook wegblijven dan. Contact inleveren en optyfen
+2/-2

3 jaar geleden
Als je als speler je eigen club afvalt in de media, getuigt dat van een laag iq. Hij had veel professioneler kunnen reageren. Op basis hiervan hoeft hij van mij niet terug te komen, ongeacht of hij wel of niet goed speelt in de toekomst.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje